Mezner2 írta:Nyilván az elfogultság is beszél belőlem,de simán eltudok képzelni egy Dortmund-Barca döntőt,az lenne az egyébként is amivel a foci a legtöbbet nyerné,a két legszebben (már amikor megy a játék),legkreatívabban játszó csapat összecsap az év legfontosabb trófeájáért (számomra BL > bajnokság),szerintem stillszerű és forgatókönyvbe illő dolog lenne,a tavalyi Chelsea-s "bunker" győzelem után végre 100%-ig biztos,hogy a foci nyerne,jót is tenne az Európai labdarúgásnak (akár ők,akár mi nyernénk) ha végre játszó csapat vinné haza a serleget ! (a Bayern is bőven a játszó csapat kategória) Egyébként én nem értem miért nézi le mindenki a Dortmundot a csoportmeccsek során 180 percből 140-en oktatták a játékot a Madridiaknak,szerintem simán odaérhet a BVB a végére....
Igen, azt én sem értem, madridista haverjaim is már arról vitatkoznak, hogy mi lenne jobb, ha velünk vagy ha a Bayernnel találkoznának a döntőben.  

Nyilván nem a Dortmund az esélyes, de én sem írnám le őket, annak ellenére, hogy a Málaga ellen összességében nem sziporkáztak (igaz, a végén megmutatták, hogy tudnak ők küzdeni az utolsó utáni pillanatig), brutál jó csapatról van szó, akik megérdemelten vannak benn a top4-ben.
Egy Barça-Dortmund finálé? Részemről rendben. 

Amúgy egy ilyen meccsen szerintem Klopp is felvállalná a teljes gőzzel támadást, és nem állítaná be a buszt, úgyhogy garantáltan sokgólos találkozó kerekedne az összecsapásból.