És remélem ezt egyre többen észreveszik, mert a két ember soha nem lesz egy szinten!!!!!bojankrkic27 írta:én ilyen videók láttán képedek el és döbbenek rá, hogy mekkora szerencsénk van Messivel!! nekem bárki mondhat bármit de ő úgy éri el a statjait és úgy játszik meccsről meccsre fantasztikusan, hogy ilyen és hasonló megnyilvánulást saját csapatunk góljánál sose láttunk és nem is fogunk látni tőle!
A gólok számában megközelítheti CR, de a játék olvasásában építésében és úgy komplett a futball szó szoros értelmében elmarad Messitől ez teszi ilyen frusztráltá azt az embert, és ez a frusztráció az ehhez hasonló megnyilvánulásainak a forrása.
Barça vs. Real - El Clásico
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
ez így világos. de sajna az is, hogy az emberek egy másik fele ajnározni képes ezt a pojácát,,,,,bojankrkic27 írta:én ilyen videók láttán képedek el és döbbenek rá, hogy mekkora szerencsénk van Messivel!! nekem bárki mondhat bármit de ő úgy éri el a statjait és úgy játszik meccsről meccsre fantasztikusan, hogy ilyen és hasonló megnyilvánulást saját csapatunk góljánál sose láttunk és nem is fogunk látni tőle!
A gólok számában megközelítheti CR, de a játék olvasásában építésében és úgy komplett a futball szó szoros értelmében elmarad Messitől ez teszi ilyen frusztráltá azt az embert, és ez a frusztráció az ehhez hasonló megnyilvánulásainak a forrása.

-
- Capitá del Barça
Ez a Ronci megunhatatlan. A legszebb az volt, mikor egy helyzetnél fellőtte az égbe és a közönség kifütyülte. És az még a 3. gól előtt volt, ahol ugye látványosan hisztizett.
Nem hiszem, hogy a csapategységnek túl jót tesz a jelenléte. Meglehet a nyáron visszaviszi az MU és a fehérek jövőre szárnyalni fognak.
Nem hiszem, hogy a csapategységnek túl jót tesz a jelenléte. Meglehet a nyáron visszaviszi az MU és a fehérek jövőre szárnyalni fognak.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pedig a csapatuk többi tagja, szinte tökéletes szimbiózisban van. 
Real Madrid Double Throw-in: James Rodriguez and Fabio Coentrao
És mind a ketten Pepe-t célozták meg.

Real Madrid Double Throw-in: James Rodriguez and Fabio Coentrao
És mind a ketten Pepe-t célozták meg.

- Capon
- Llegenda del Barça
Hát hogy lehet nem imádni ezt az embert, nem is értem.S.Agüero írta:CR jó tulajdonsága a maximalizmus.
https://instagram.com/p/2EkSFEEAch/" target="_blank
![]()
![]()
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Jugador d'estrella
én ilyen videók láttán képedek el és döbbenek rá, hogy mekkora szerencsénk van Messivel!! nekem bárki mondhat bármit de ő úgy éri el a statjait és úgy játszik meccsről meccsre fantasztikusan, hogy ilyen és hasonló megnyilvánulást saját csapatunk góljánál sose láttunk és nem is fogunk látni tőle!
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Azért nekik mégscsak most jön az igazi erőfelmérő, amit mi többé-kevésbé abszolváltunk...(Sevilla szomorúsmiley) Ha hozzák és mi botlunk, akkor meg is érdemlik a bajnoki címet természetesen, de szerintem fognak pontokat hullajtani.mess2009 írta:a realosokat be vadították azzal, hogy nyerjenek meg minden meccset ezzel bele hajszolnak bennünket egy botlásba ez az egyetlen esélyük... és most ezt látjuk, egyelőre persze csak a remény maradt nekik... ahogy nekem is hogy a végén pofára esnek....
a realosokat be vadították azzal, hogy nyerjenek meg minden meccset ezzel bele hajszolnak bennünket egy botlásba ez az egyetlen esélyük... és most ezt látjuk, egyelőre persze csak a remény maradt nekik... ahogy nekem is hogy a végén pofára esnek....
- Chino
- Llegenda del Barça
Leon írta:Ha a Real begyűri a Sevillat és Valenciat akkor ők már nem veszítenek pontot. Nekünk az Atma elleni meccsen fog eldőlni a bajnoki cím sorsa. Geta-Cordoba nem tényező, a Sociedad csak idegenben okoz gondot,otthon mindig elkalapáljuk őket. A Depor meg ha épp az 1.osztályban van,nem sokszor ússza mag 3-4kapott gól alatt.
Nem vennék erre mérget. Idén a tendencia azt mutatja, hogy nem a nagyobb csapatok jelentenek problémát. Ősszel kikaptunk a Real-tól és a PSG-től, de azóta hozzuk a "nagyok" elleni meccseket. A bajnokságban a Valencia, Atletico, Real ötösfogatból egy meccset buktunk. Azt is akkor amikor eléggé gödörben voltunk. A kupát és Bl-t nem is említem.
A kisebb csapatok tréfáltak meg minket. Csakhogy a következő ellenfelekről pár eredmény. Getafe 0:0, Soci 1:0. Lehet, hogy azok idegenben voltak, de nem lehet lazán venni egyiket se.
Forca Barca!!!!
- Leon
- Director del Fútbol
Ha a Real begyűri a Sevillat és Valenciat akkor ők már nem veszítenek pontot. Nekünk az Atma elleni meccsen fog eldőlni a bajnoki cím sorsa. Geta-Cordoba nem tényező, a Sociedad csak idegenben okoz gondot,otthon mindig elkalapáljuk őket. A Depor meg ha épp az 1.osztályban van,nem sokszor ússza mag 3-4kapott gól alatt.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sokat szerintem nekünk sem kell visszamenni, Valencia ellen döcögött a történet.Chino írta:.....
LG-vel értek egyet, a három pont a lényeg. Nekünk sem volt egyszerű Vigoban, nekik sem. Az egy elég nehéz terep, meccset nem láttam, de ha valaki lő négy gólt idegenben és nyer, akkor nem sokat kell magyarázni. Ahogy nálunk sem sokat kellett magyarázni egy gyengébb első félidő után, rendezve a sorokat begyűrtük a Valenciát például.
Most jön két könnyebb meccsünk, nekik két nehezebb. Úgy gondolom, hogy itt még semmi nem fog eldőlni. Ha esetleg még tudnánk is növelni az előnyt a Sociedad-Atletico-Depor hármas nagyon kemény lehet. Sociedad, mert gyakorlatilag meccsről jövünk majd ellenük és igaz holt térben mozognak a bajnokságban, de ellenünk felszívják magukat. Atleticot nem kell ecsetelni, s a Deport hiába fogadjuk hazai pályán a végén, nekik az könnyen élet-halál meccs lehet a kiesés szempontjából. Itt jósolni nem igen lehet, sorba jönnek a meccsek, alig van idő pihenni, bárki botolhat. Annyiból picit jobb, hogy most lehet egyet szusszanni, mert a Getafe-Cordoba kettős kötelező. Előbbi is holt térben van, utóbbi meg csont utolsó, bár azért otthon lesznek majd, de ez nem szabad gondot okozzon.

- Chino
- Llegenda del Barça
Az biztos, hogy az eredmény nem tükrözi a játék képét. Nyilván a 3 pont a lényeg, de egy olyan elit csapattól, mint a Real ez nagyon kevés. Nem tudom a szurkolóik, hogyan reagálnak erre, de én egyáltalán nem lennék büszke egy ilyen meccsre, ha nyernénk, ha vesztenénk. Amellett a vigoiak a második félidő első negyedórájában is berámolhattak volna simán kettőt-hármat, (ha még a büntetőjüket is befújják). Nyilván nincs ha, de el lehet gondolkozni.
Nem tudom milyen szinten volt tudatos ez a bunker, de folyamatosan pont ők szidják orrba-szájba az ilyen csapatokat és taktikusnak sem mondanám, mert egy kicsit jobb helyzetkihasználással visszanyalhatott volna a fagyi.
Igen a győzelem a lényeg blablabla, viszont látni, hogy nagyon könnyen zavarba hozhatók hátul, amit egy Sevilla, Valencia ne adj' isten Juve kihasználhat. Reménykedjünk, hogy meg is teszik.
Nem tudom milyen szinten volt tudatos ez a bunker, de folyamatosan pont ők szidják orrba-szájba az ilyen csapatokat és taktikusnak sem mondanám, mert egy kicsit jobb helyzetkihasználással visszanyalhatott volna a fagyi.
Igen a győzelem a lényeg blablabla, viszont látni, hogy nagyon könnyen zavarba hozhatók hátul, amit egy Sevilla, Valencia ne adj' isten Juve kihasználhat. Reménykedjünk, hogy meg is teszik.
Forca Barca!!!!
-
- Llegenda del Barça
szimpi volt, hogy támadni akart a kiscsapat, de amikor konkrétan az egész támadósor-középpálya nem zárt vissza labdavesztésnél, akkor mit gondoltak, majd Fontás megoldja 1-1-be? a balbekkjük nemtom ki vót', de az oldaláról talán még én is szereztem volna egy gólt, vagy legalábbis lett volna egy két jó beadásom az tuti.
Azért az tetszett, ahogy a végén Carletto átállt a 10-0-0 formációra egy mezei Celta ellen... 

Néztem a meccset. Hozták a kötelezőt. Ilyen szoros bajnokságnál, úgy, hogy a BL-ben is harcban vannak, valószínűleg sem ők, sem mi nem a gálázásokra fogunk menni, csak, hogy valagogy behúzzák/zuk a maradék bajnokikat.zola8787 írta: Nézed amúgy a meccset, vagy csak próbálsz okoskodni?
Jajj hagyjad már... Kíváncsi lennék mit szólnál ha 10 emberrel védekezne a Barca és várnád, hogy előrecsesszük a labdát és Neymar vagy Messi lefusson mindenkit.LG írta: Ami a bajnokságot illeti, nagyjából ugyanannyi esélyt látok arra, hogy ők buknak a hátralévő meccseken, mint mi, szóval szerintem azt behúzzuk.Ebben meg nem látom a logikát. Legalábbis szerintem az a jobb csapat, amelyik több gólt lő. Azért nekünk is jó néhány meccsünk volt a bajnokságban, ahol játékban nem domináltunk, mégis be tudtuk húzni, érdekes módon azért nem fanyalog senki.Ezerszer jobb a Celta mégis fog még 2 gólt lőni a Real
Nézed amúgy a meccset, vagy csak próbálsz okoskodni?
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Sajnos a remek támadójáték a védekezés kárára ment. Kb biztos volt, hogy az adok-kapokból az erősebb csapat jön ki győztesen.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Azért mi is igencsak megszenvedtünk a Celta ellen, szóval felesleges túldramatizálni a dolgot. Hozza a Real meccset, megérdemelten, a Celta szimpatikusan játszik, és okoznak kellemetlen perceket nekik, de több nincs bennük.
A Juve ellen szerintem simán továbbmegy a Real, egy meccsen meg ellenünk és a Bayern ellen is lehet bőven keresnivalójuk.
Ami a bajnokságot illeti, nagyjából ugyanannyi esélyt látok arra, hogy ők buknak a hátralévő meccseken, mint mi, szóval szerintem azt behúzzuk.
A Juve ellen szerintem simán továbbmegy a Real, egy meccsen meg ellenünk és a Bayern ellen is lehet bőven keresnivalójuk.
Ami a bajnokságot illeti, nagyjából ugyanannyi esélyt látok arra, hogy ők buknak a hátralévő meccseken, mint mi, szóval szerintem azt behúzzuk.
Ebben meg nem látom a logikát. Legalábbis szerintem az a jobb csapat, amelyik több gólt lő. Azért nekünk is jó néhány meccsünk volt a bajnokságban, ahol játékban nem domináltunk, mégis be tudtuk húzni, érdekes módon azért nem fanyalog senki.Ezerszer jobb a Celta mégis fog még 2 gólt lőni a Real

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2015.04.26. 22:36:12-kor.
Annyira jó ez a meccs, hogy komolyan képes vagyok elhinni, hogy a Juve megfricskázhatja őket. Illetve alig várom a Valencia és a Sevilla elleni meccsüket.S.Agüero írta: És jött is a gól, várható volt...
- shutterisland
- Director del Fútbol
szimpatikusan játszott a celta, ahogy a rayo is, vagy az összes kiscsapat, aki szép, támadó felfogású játékkal akarja a barcát vagy realt megverni, csak általában mindegyik a saját kardjába dől.
szembe megy a sport szépségével, de a nagy csapatok ellen nincs értelme focizni, mert abban úgyis kijön, hogy jobbak.
szembe megy a sport szépségével, de a nagy csapatok ellen nincs értelme focizni, mert abban úgyis kijön, hogy jobbak.
- MatyiG
- Adminisztrátor
És jött is a gól, várható volt...MR. TROMORT777 írta:Nem tudom, hogy a Real ennyire gyenge, vagy a Celta ennyire jó. Mindenesetre öröm nézni. Valószínűleg behúzza a Real, de baromi szépen nyom a Celta. Megérdemelnék egy vagy több pontot. Gyönyörű összjátékokra képesek.

Nem tudom, hogy a Real ennyire gyenge, vagy a Celta ennyire jó. Mindenesetre öröm nézni. Valószínűleg behúzza a Real, de baromi szépen nyom a Celta. Megérdemelnék egy vagy több pontot. Gyönyörű összjátékokra képesek.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Nagyon tetszik a Celta támadásépítése. Simán lehetne x, meg is érdemelnék a hazaiak. A bíró megint nem a kisebb csapatot támogatja, és persze itt is legfontosabb a szövegelésért sárgát adni.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!"