Barça vs. Real - El Clásico
Közben 2-1 !
Ha a második félidőben elkezd focizni a Sevilla akkor még van esély egy jó X-re.
Várható volt , hogy ez lesz... Valencia ellenit szint úgy behúzzák!
Nekünk kell megnyerni mindent , nem bízhatunk a Real szerencsétlenkedésében , mert nem fognak!
Ha a második félidőben elkezd focizni a Sevilla akkor még van esély egy jó X-re.
Várható volt , hogy ez lesz... Valencia ellenit szint úgy behúzzák!
Nekünk kell megnyerni mindent , nem bízhatunk a Real szerencsétlenkedésében , mert nem fognak!
..ha már forgatókönyv! Ugyanez eddig, mint ellenünk az első félidő. Remélem hasonlóan folytatódik.
Maradt kis reménysugár még talán.
Maradt kis reménysugár még talán.
-
- Entrenador del Barça
A felállás ugyanaz, mint tavaly - ha nyernek kedvenceink akkor ők a bajnokok -, ideje javítani.visca el barca írta:innentol kezdve egyszerű a forgatokönyv. ha nyerünk az atletico ellen bajnokok vagyunk, ha nem akkor a real a bajnok.
- visca el barca
- Presidente del Barça
innentol kezdve egyszerű a forgatokönyv. ha nyerünk az atletico ellen bajnokok vagyunk, ha nem akkor a real a bajnok.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Várható volt, ellenünk életük meccsét játszák mindig, Real ellen meg állandóan telerakott gatyával állnak fel.
nehogy lecserélj egy sérült játékost, inkább játsszatok tíz percet tíz emberrel, ok
emery
emery

no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Erre nem tudok mit mondani.
Ramos lefejeli a gyereket, 10percig nem tudjak elallitani a verzest az orraban, ezalatt megy 2vel a Real...
CR masodik goljahoz: Neki lehet talpalni? Kulonosen 5oson belul kapussal szemben?
Ramos lefejeli a gyereket, 10percig nem tudjak elallitani a verzest az orraban, ezalatt megy 2vel a Real...
CR masodik goljahoz: Neki lehet talpalni? Kulonosen 5oson belul kapussal szemben?

Épp ezért nem jelent semmit, hogy leadta a 11est, ez tény.nem, azon már túl vannak

- visca el barca
- Presidente del Barça
nem, azon már túl vannakSanama írta:Nyugi, a Real szurkolok majd jonnek a 2ik Messi góllal, hogy elpöckölte Neymar előlvisca el barca írta:igen, most én is megpróbálom elképzelni, ahogy bale odamegy zseléhez és megkéri hogy, h ő szeretné lőni a tizit

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nyugi, a Real szurkolok majd jonnek a 2ik Messi góllal, hogy elpöckölte Neymar előlvisca el barca írta:igen, most én is megpróbálom elképzelni, ahogy bale odamegy zseléhez és megkéri hogy, h ő szeretné lőni a tizit

- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, most én is megpróbálom elképzelni, ahogy bale odamegy zseléhez és megkéri hogy, h ő szeretné lőni a tizit 

Az élet ennél jobb és gyorsabb példát nem is adhatott volna erre a 'hogyan kellene viselkednie egy csapatembernek, ha valaki elpöcizi előle a gólt' - kérdésben...
Elvettem - megölelem - bocsika - semmigond - rúgjad a tizit - köszi haver
Ezért pláne jár a gratuláció a srácoknak!

Elvettem - megölelem - bocsika - semmigond - rúgjad a tizit - köszi haver
Ezért pláne jár a gratuláció a srácoknak!

"Rühelled Alvest, Busquetset, Albát, esetleg Fabregast?"
Én igen, nagyon is, amikor nem sportemberhez méltóan, nem példamutatóan viselkednek, dobálják magukat, bemutatnak a classicon (már ha az az volt), ugatnak és mutogatnak,stb...
Teszem hozzá, hogy ismerem a temperamentumom, tuti rosszabb lennék reklamálásban ha elkap a hév, és oda is pakolnék néha, de attól még ez nem jó... Viszont sosem színészkednék, de ez megint messzire visz, hogy miért nem ítélnek a bírók, stb, stb...
A lényeg, hogy objektív szemmel kell ezeket nézni és igen, én őket is szidtam - szidom bőven...
Én igen, nagyon is, amikor nem sportemberhez méltóan, nem példamutatóan viselkednek, dobálják magukat, bemutatnak a classicon (már ha az az volt), ugatnak és mutogatnak,stb...
Teszem hozzá, hogy ismerem a temperamentumom, tuti rosszabb lennék reklamálásban ha elkap a hév, és oda is pakolnék néha, de attól még ez nem jó... Viszont sosem színészkednék, de ez megint messzire visz, hogy miért nem ítélnek a bírók, stb, stb...
A lényeg, hogy objektív szemmel kell ezeket nézni és igen, én őket is szidtam - szidom bőven...
Ez nem teljesen igaz. Szubjektiven van szamszerusitve a ligak szorzoja, nemde?aranycipő(számszerűsített)
Bar nyilvan ertem mire gondolsz.
Jó,de itt sem szabad kiragadni a szélsőséget. Ugyanúgy nem kell adni a buták véleményére,mint azokéra,akik adott esetben az ellenfél seggét nyalják. Átlagolj.Sanama írta: En csak a Realos velemenyeken tudok jokat nevetni. Amikor ilyet mondanak, hogy nem azert duhongott mert Arbeloa ellopta a tap in-t, hanem azert, mert Arbeloa majdnem lesen volt, es idegesitette, meg hasonlok.![]()
Ez nem biztos hogy hülyeség.Addig örüljünk, amíg CR így viselkedik. Ha jobban alárendelné magát a csapatnak, akkor jobb lenne a Real.
Szubjektív a lista,szubjektív a megítélése annak is,hogy egyetért-e vele az illető vagy sem. Objektíven nem lehet egy ilyen véleményt megformálni,ez nem a fifa,ahol számszerűsítik a képességeket. És amíg nincs számszerűsítve a képesség,addig az vitatható. Lásd aranylabda(szubjektív) <-> aranycipő(számszerűsített)Raúl legújabb nyilatkozata bebizonyította hogy ő sem ért a futballhoz
En csak a Realos velemenyeken tudok jokat nevetni. Amikor ilyet mondanak, hogy nem azert duhongott mert Arbeloa ellopta a tap in-t, hanem azert, mert Arbeloa majdnem lesen volt, es idegesitette, meg hasonlok.daffy írta:Nem tudom
1. mit kell ezen felháborodni,eddig is ilyen volt
2. mit kell magyarázkodni. Ezt nem lehet.
Eddig is egy önző paraszt volt,eztán sem fog változni. Aki ebből arra következtet,hogy nem jó ember,az egy idióta. De a pályán önző kuki. A Real Madrid valaha élt legeredményesebb játékosa lehet,egy történelmi alak,aki emiatt minden tiszteletet megérdemel. Maximum a gyerekem elé nem az ő viselkedését fogom mintaként állítani

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Raúl nem oszt nem szoroz, már azóta sem amióta nem olyan rég sok Realos leszólta hogy egy teljesen középszerű játékos semmi többbojankrkic27 írta:Raúl legújabb nyilatkozata bebizonyította hogy ő sem ért a futballhoz, mert Messit CR fölé helyezi a zseniális megoldásai miatt. Amugy tényleg abnormális hogy a legdurvább szítukat is milyen egyszerűen képes megoldani...

- visca el barca
- Presidente del Barça
kérdezd csak rivaldo11 nevű felhasználót, ő gyűjti a sok hülyét aki szerint messi jobb játékosbojankrkic27 írta:Raúl legújabb nyilatkozata bebizonyította hogy ő sem ért a futballhoz, mert Messit CR fölé helyezi a zseniális megoldásai miatt. Amugy tényleg abnormális hogy a legdurvább szítukat is milyen egyszerűen képes megoldani...

-
- Jugador d'estrella
Raúl legújabb nyilatkozata bebizonyította hogy ő sem ért a futballhoz, mert Messit CR fölé helyezi a zseniális megoldásai miatt. Amugy tényleg abnormális hogy a legdurvább szítukat is milyen egyszerűen képes megoldani...
- BritishKnight
- Capitá del Barça
Addig örüljünk, amíg CR így viselkedik. Ha jobban alárendelné magát a csapatnak, akkor jobb lenne a Real.
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Próbálok mindig objektív lenni. Sokszor szidjuk a másik oldal fórumát, meg engem is néha bosszantanak. Úgyhogy most a nagy többségnek jár a pacsi, mert inkább szidták, mint védték CR-t. Persze a CR fanok szerint ez így továbbra is elfogadható viselkedés. Nekünk mondjuk nem rossz.
Aki meg nem érti meg, hogy itt nem csak az egójáról van szó, hanem hogy ez mennyire rosszat tehet a csapategységnek, vagy esetlegesen győzelmekbe kerülhet az önzősége, azzal nem lehet mit tenni.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

ezt csak úgy lehet felfogni, hogy tudod: a saját csapatodnál amelyikkel érzelmileg is elkötelezett vagy, elnézőbb tudsz lenni. alkalmasint rühelli az ember egy egy megmozdulását valamelyiknek, de az más kategória mint a" pojáca zselés " attrakciói....
Nem, de egyiküket sem láttam még, hogy ne örülne a csapattársa góljának. Ilyen egyszerű ez.noname írta:Rühelled Alvest, Busquetset, Albát, esetleg Fabregast?hank1ee írta:Én akkor rühellném Ronaldot, ha nálunk játszana. Nem bírnám elnézni neki ezt a viselkedést, 2, vagy 3-0-nál sem. Így szimplán nem érdekel...
Alves egy keképzelt bájgúnár, Busquets a legsunyibb gazemeber a foci történetében, Alba képét látva a kezem mindig ökölbe szorul, míg Fabregasnak kb annyi gerince van, mint egy polipnak. Mivel a mi csapatunkban játszanak/játszottak, nem rühellem őket és elismerem a tudásukat(nah jó, Alvesét nem), de nálam ők a megtűrt személy kategóriába esne. Mindemellett ha Ronaldo Barcás lenne, ő is a megtűrt személy kategóriába kerülne és nem rühellném.

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- noname
- Llegenda del Barça
Rühelled Alvest, Busquetset, Albát, esetleg Fabregast?hank1ee írta:Én akkor rühellném Ronaldot, ha nálunk játszana. Nem bírnám elnézni neki ezt a viselkedést, 2, vagy 3-0-nál sem. Így szimplán nem érdekel...
Alves egy keképzelt bájgúnár, Busquets a legsunyibb gazemeber a foci történetében, Alba képét látva a kezem mindig ökölbe szorul, míg Fabregasnak kb annyi gerince van, mint egy polipnak. Mivel a mi csapatunkban játszanak/játszottak, nem rühellem őket és elismerem a tudásukat(nah jó, Alvesét nem), de nálam ők a megtűrt személy kategóriába esne. Mindemellett ha Ronaldo Barcás lenne, ő is a megtűrt személy kategóriába kerülne és nem rühellném.
A Fifa egy szégyen
Én akkor rühellném Ronaldot, ha nálunk játszana. Nem bírnám elnézni neki ezt a viselkedést, 2, vagy 3-0-nál sem. Így szimplán nem érdekel...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"