Fütyül a Bernabeu!
Szerintem Ancelotti jövőre megy a Milanhoz!

Ő már mióta ollózni akar, de szegénynek sosem jön össze az így góllövés.Vakmacska írta:mi az? Roncika látta Pedro gólját?
hááát, azt nem hinném, h valaha szurkolni fogok ennek a gyereknek, mert nagyon nem az én világom a pályán előadott stílusa, de emberileg csillagos ötös.Rivaldo11 írta:Olvasom, Ronci 7 millát adományozott a nepáli földrengés áldozatainak. Ez azért komoly dolog, bármi is történik a pályán, az kalaplengetést érdemel mindenképp, így a monitor előtt ülve ezt meg is teszem ezennel.
Azt hallottam, hogy osszebalhezott Perez meg Pogba ugynoke, igy eleg tavol all egymastol a ket fel. Nem tudom ebbol mennyi az igazsag.roby122 írta:Szerdán már elvileg játszani fog a Bernabeuban. Perez már bekészítette a tollat és a szerződést. Meccs után már alá is irattatja vele azt a szerződést.Sanama írta:Pogba: Nem nagyon írták mostanában, hogy a Madrid lenne a cél. City és a PSG megy nagyon.
Szerdán már elvileg játszani fog a Bernabeuban. Perez már bekészítette a tollat és a szerződést. Meccs után már alá is irattatja vele azt a szerződést.Sanama írta:Pogba: Nem nagyon írták mostanában, hogy a Madrid lenne a cél. City és a PSG megy nagyon.
Sérült volt.MichaaBee írta:Nem annyira követem a dolgokat a Realnál, tudja esetleg valaki, hogy miért nem játszik Benzema? Eddig azt hittem, hogy sérült és azért játszik Chicharito, de most látom sport-on, hogy padozik a francia.
Minek, minek, hát azért, mert nekünk is kellett volna. Nem baj, legalább felsrófoltuk az árát.noname írta:
Pogba meg akkora bukta lesz a Realnak, ha megveszik, hogy hihetetlen. Minek?!
Sérült is volt. Gondolom rendbe jött.MichaaBee írta:Nem annyira követem a dolgokat a Realnál, tudja esetleg valaki, hogy miért nem játszik Benzema? Eddig azt hittem, hogy sérült és azért játszik Chicharito, de most látom sport-on, hogy padozik a francia.
majd jövőre. uis ráhozzák 150-ért pogbát, még ennyit sem fog játszani.roby122 írta:Ilyenkor sajnálom , hogy nem vettük meg.
Tényleg szép. Jófejség, hogy inkább odaadja nekik, mintsem elherdálná.Rivaldo11 írta:Olvasom, Ronci 7 millát adományozott a nepáli földrengés áldozatainak. Ez azért komoly dolog, bármi is történik a pályán, az kalaplengetést érdemel mindenképp, így a monitor előtt ülve ezt meg is teszem ezennel.
Ugyan már. Tudja, hogy CR jobb nála, és úgysem érheti be a góllövőlistán, ezért ilyeneket csinál, hogy legyen mire fognia.de Leo tegnapi gesztusánál nem kell magyarázni senkinek a miértet, az mindenki számára érthető.
Gyerekek hagyjuk már ezt a ki kinek fekszik le meg hogyan dumát... Januárban a Córdoba otthonában a Real egy 89. percben kiharcolt tizenegyessel tudott csak nyerni, nekünk meg lefeküdtek és 0-8, hogy jó legyen Messi gólkülönbsége?noname írta:Az Espanyol évek óta minden meccsen hagyja, hogy a Real nyerjen, miközben ellenünk vért isznak meccs előtt. Az egyetlen céljuk, hogy a Real legyen a bajnok. Az Atletico max presztízsből fog hajtani, de garantálom, hogy legszívesebben mind lefeküdnének a pályán h meglegyen a bajnokság.
Ìgy igaz, ahogy mondod, csak hát az embert önkéntelenül is érik benyomások egy egy meccs láttán és baromian irritál, hozzá téve hogy nem csak nála, ha az egyén érdeke a csapatérdek elé van helyezve. Már pedig a jelenlegi CR folyamatosan az egyéni érdeket tartja szemelőtt. Nem akarok párhuzamot vonni, de Leo tegnapi gesztusánál nem kell magyarázni senkinek a miértet, az mindenki számára érthető. Hozzátéve, hogy én jobban örültem volna, ha ő lövi.hank1ee írta:Én akkor rühellném Ronaldot, ha nálunk játszana. Nem bírnám elnézni neki ezt a viselkedést, 2, vagy 3-0-nál sem. Így szimplán nem érdekel...
Nem, még soha nem láttam Espanyol-Real meccset.noname írta:Néztél te már Espanyol-Real meccset? Azok a meccsek barátságosak, miközben a Barca ellen az Espanyol játékosaiból mindig előjön a paraszt, jönnek a kemény belépők, érdekes módon ez csak a Barca ellen érvényes.