Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Volt itt belinkelve egy elemzés a Real szezonjáról, szó volt benne, hogy CR játékra nagyon beszűkült, és ehhez köze lehet a térdproblémáinak is. Úgy gondolom, ebben lehet igazság.-CR térde, ami már egy éve nem az igazi, (persze ősszel nem volt vele baj) tehát ha jól játszik és gólt lő akkor nincs baja, ha nem megy a bugi akkor fáj és nem az igazi. Persze az nem számít, hogy milyen gyorsan és mennyit fut, hanem csak a teljesítmény. Tehát a térdfájdalmai csak arra vannak kihatással.... szerintem sokkal inkább mentális mint sem fizikai okokra vezethető vissza a rosszabb forma... na mindegy nem akarok belemenni. csak gondoltam idefirkantom ezt a kis szösszenetet a margóra.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy van, aki jobban megérdemli, mint ő. Mert egyébként még így is kiváló teljesitményt hozott, és ha Messi nem javul fel a tavaszi szezonban ilyen mértékben, akkor bőven Aranylabdát érhetne.Az öreg is megmondja.
Azért nem olyan rossz játékos ő, mégha divat is lett leszólni. A német válogatottban pl. kiválóan szokott játszani, a Juveban szerintem bőven jó lehet!Khedira megy a Juvéba... Anyám. Még ingyen is drága!
visca el barca írta:viccesek a madridista srácok mindenhol.
1. pep meg LE sikereket ér el - nímandok, hozzá nem értő kóklerok, messiékkel a takarító is BL győztes lenne
2. a realnál sokkal jobb játékosok vannak mint a barcában, ráadásul minden poszton
3. benitez kevés lesz, kiesnek, jajajajajajajaj
most akkor ha ott akkora sztárok vannak, oda nem lenne elég egy takarítónő edzőnek?
f*ck logic.

ezen én is nagyon sokszor fennakadok. Elképesztő milyen logikával képesek a szebbnél szebb véleményeket megfogalmazni. Rengeteg logikai fail van odaát. Az általad említettekhez még hozzáfűznék egyet ami nekem feltűnt:visca el barca írta:viccesek a madridista srácok mindenhol.
1. pep meg LE sikereket ér el - nímandok, hozzá nem értő kóklerok, messiékkel a takarító is BL győztes lenne
2. a realnál sokkal jobb játékosok vannak mint a barcában, ráadásul minden poszton
3. benitez kevés lesz, kiesnek, jajajajajajajaj
most akkor ha ott akkora sztárok vannak, oda nem lenne elég egy takarítónő edzőnek?
f*ck logic.
Vigyázz, mert még átolvasnak azt bannolnak valami tök random dolog miattpalesz77 írta:Nekem ilyen szempontból a kedvencem a Magánzárka topic, azt is érdemes végigfésülni az okok miatt, vannak nagyon jók.Stalkyard írta:Amúgy nem szokásom "átbeszélni", most sem rosszindulatból teszem, de nézzétek meg a túloldalt a Taktikai háború című topik nevét. Én jót nevettem, legalább van ott is humorérzék.![]()
De amúgy ja, ezen én is röhögtem - aki lusta lenne átmenni annak mondom, hogy "Taktikai háború (Legyél Pérez bábja)" a topic neve.

Nekem ilyen szempontból a kedvencem a Magánzárka topic, azt is érdemes végigfésülni az okok miatt, vannak nagyon jók.Stalkyard írta:Amúgy nem szokásom "átbeszélni", most sem rosszindulatból teszem, de nézzétek meg a túloldalt a Taktikai háború című topik nevét. Én jót nevettem, legalább van ott is humorérzék.![]()
eh, de meglepődtemwhitecule írta:Benítez hivatalosan is megerősítette, hogy otthagyja a Napolit.

Ez nekem is felvillanyozta a napomat, lehet, hogy Benítez titokban Barcás és az a feladata, hogy tönkretegye a Realt?visca el barca írta:már miért nem lenne? világ életében ott játszott. realban nem ő az ék, aki legközelebb van a kapuhoz? a lyonban nem ő volt?
A Daily Telegraph által közölt információk szerint Benítez már tárgyalt Florentino Pérezzel, és mindketten egyetértettek abban, hogy a Real Madrid jövője Gareth Bale.
oké, kacsa, de akkor is![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mondjuk Benzema se az az előretolt befejezőcsatár, úgyhogy már a támadórészlegen is bukik szerintem.visca el barca írta:ha benitez megy, nem lesz oda jó a 4-2-3-1
a két szélső (zselé, bél) meg a csatár (benzema) adott.
a maradék 3 posztra, fognak hozni egy normális VKP-t, akit játszatni kell. a maradék két belső posztra meg ott fog tolongani james/isco/krooss/modric.... lesznek majd nagy siránkozások, meg széthúzások..

Adja az ég, hogy Pogbát vegyék meg arra a posztra! Az a srác mindent, de mindent ami miatt jelenleg ajnározzák, támadásban mutatott.bence-barca írta: a Realnak nyáron mindenképpen vkp posztra kéne igazolnia (Pogba?)
félig meddigLG írta:..

Viszont az eltálad felsorolt nevek, ha jól emlékszem, mind szezonközben jöttek, kényszermegoldásként.visca el barca írta:ez így hülyeség. pont ő alatta volt edző pl kvejrozs, caro, vagy luxemburgo is. egyik nagyobb kutyütő mint a másik..noname írta:A Real sose fog olyan edzőt kinevezni. Oda sztár kell.
Pontosítok: Perez sose fog olyan edzőt kinevezni. Más elnökök talán(Lopez Caro, Schuster), de