Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
En akkor mar a szep szereleseknek, kiugratasoknak es cseleknek is adnek kulon dijat..MessiNeymarSuarez írta:emellett azért mégis csak növelné a foci szépségét, mert a fejekben néha talán megbújna a " miértis ne próbálnánk meg trükkösebben,hátha díjjazzák?!" gondolat
Szerintem is nehéz dolog, mert elvégre ez szubjektív díj, ki mit preferál.Alfa írta:A díjak és a jelöltek:
Év jatekosa:Messi,Neymar,Ronaldo
Év edzője:Lucho,Pep,Jorge Sampaoli (chile válogatott edzője )
Puskás díj: Messi, Wendell Lira, Florenzi
Egyedül a Puskás díj az ami necces. A többi sima "Barca" siker lesz.Florenzi ellenük lőtt gólja nem volt csúnya, sztem ő a favorit , de nekem Messié sokkal jobban tetszik.
Suarez jobban megérdemelte volna , de teljesen nyilvánvaló volt , hogy Ronaldo lesz a 3. ember. Az szerintem egyértelmű , hogy Messi lesz a győztes de óriási vicc lesz , hogy ha Penaldo megelőzi Neymart.BFC írta:Vicc, hogy ez a szerencsétlen kiszorította Suárezt a Top 3-ból... na de mindegy.MessiNeymarSuarez írta:Végső 3 játékos az Aranylabdában:
Messi, Neymar, Ronaldo
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 7509_o.jpg" target="_blank
Vicc, hogy ez a szerencsétlen kiszorította Suárezt a Top 3-ból... na de mindegy.MessiNeymarSuarez írta:Végső 3 játékos az Aranylabdában:
Messi, Neymar, Ronaldo
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 7509_o.jpg" target="_blank
És CR???? Neki filmje is van, ezt mindenki elfelejtiKovbal88 írta:
BL gólkirály volt tavaly Messi Neymarral együtt, spanyol bajnoki cím, BL, spanyol kupa, Európa szuperkupa. Messinek áll a zászló.
Ne haragudj, de ez még viccnek is rossz.messideco írta:Egyszerű az év csapata
Buffon
Alves - Piqué - Mascherano - Alba
Rakitic - Busquets - Iniesta
Neymar - Suarez - Messi
BL gólkirály volt tavaly Messi Neymarral együtt, spanyol bajnoki cím, BL, spanyol kupa, Európa szuperkupa. Messinek áll a zászló.hank1ee írta:Hát nemrég se Sneijder, se mondjuk Milito nem kapta meg a díjat, Messinél landolt akkor is, tehát ez nem teljesen így van. Viszont játékban annyival jobb volt mindenkinél az argentin, hogy egyértelműen az övé lesz.Samper írta:Ha van triplázó csapat, csak közülük kerülhet ki a díjazott. Ki más? Ha Barca, akkor meg Messi. Ki más?
Maximálisan egyetértek, de mondjuk a realosokon kívűl is vannak érthetetlen nevek.mvik írta:üdv. azért ez a 23-as aranylabdás lista elég szánalmas, egy olyan Realból amelyik nem nyert semmit bekerül 5 játékos egy olyan Juventusból amelyik meg bajnok, meg kupagyőztes lett és BL döntőt játszott, meg csak egy. szégyen. kérdem én ugyan miben tett többet a Bale, Benzema, James hármas az előző szezonban mint a Buffon, Pirlo, Chiellini hármas, plusz még Tévez bár ő már nem Juve játékos?
Hát nemrég se Sneijder, se mondjuk Milito nem kapta meg a díjat, Messinél landolt akkor is, tehát ez nem teljesen így van. Viszont játékban annyival jobb volt mindenkinél az argentin, hogy egyértelműen az övé lesz.Samper írta:Ha van triplázó csapat, csak közülük kerülhet ki a díjazott. Ki más? Ha Barca, akkor meg Messi. Ki más?