Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is így vagyok. Én a Barcán kívül szívből,érzelemből nem tudok senkinek szurkolni. Ilyenkor a többi bajnokságban max szimpatizálok egy csapattal, jelen esetben a Dortmundal a Bundesligából.levproff írta:Na, az be is jött. Elég jó kis meccs volt, mondjuk a második félidő elég lapos volt az elsőhöz képest. Ha a Dortmundnak a helyzetkihasználása minden meccsen ilyen hatékony lenne már szinte matematikailag is bajnok lenne. Szép győzelem volt. Mondjuk én nem vagyok BVB fan, de az utóbbi időben látottak nagyon megkedveltették velem a Dortmundot.levproff írta:Tipp: 3-1 vagy ide vagy oda.
Szurkoló nem vagyok, de jelenleg szerintem "divatszimpatizáns" vagyok.
Na, az be is jött. Elég jó kis meccs volt, mondjuk a második félidő elég lapos volt az elsőhöz képest. Ha a Dortmundnak a helyzetkihasználása minden meccsen ilyen hatékony lenne már szinte matematikailag is bajnok lenne. Szép győzelem volt. Mondjuk én nem vagyok BVB fan, de az utóbbi időben látottak nagyon megkedveltették velem a Dortmundot.levproff írta:Tipp: 3-1 vagy ide vagy oda.
Ettől függetlenül a német csapatok nagyjából ugyanolyan súlytalanok lesznek a BL-ben mint az olaszok, legalábbis sztem. De az tény, h sokkal élvezhetőbb, amit csinálnak, én kifejezetten szeretek Bundes Liga meccseket nézni, az olaszokat meg csak az Inter miatt nézem.espa11 írta:Nem is csoda ,hogy a németek elvettek egy bl-helyet az olaszoktól.
Nagyon színvonalas bajnokság rengeteg nézővel,kifogástalan stadionokkal.
Ilyesmit akartam volna én is írni.espa11 írta:Nem is csoda ,hogy a németek elvettek egy bl-helyet az olaszoktól.
Nagyon színvonalas bajnokság rengeteg nézővel,kifogástalan stadionokkal.
ezek pufogtatások akkor.messideco írta:Nem fogok kifogyniEgy-két mondatban is el lehet mondani a lényeget, nem kell prédikáció...
Bírom mostanában ezeket az egy mondatos bölcsességeidetmessideco írta:Sajnos a Bayern nyeri a meccset és a bajnokságot is. A nagyobb rutin nyer...
Rég volt ekkora tétje a rangadónak.levproff írta:Ma lesz a nagyrangadó 18:30-tól. Szerintem jó meccs van kilátásban, főleg, hogy 2 eléggé támadó csapat csap össze. A hazai pálya előnye miatt talán a Bayern esélyesebb, viszont nem lepődnék meg egy "bífaubí" győzelmen sem.
Tipp: 3-1 vagy ide vagy oda.
bizony nagy meccs lesz.levproff írta:Ma lesz a nagyrangadó 18:30-tól. Szerintem jó meccs van kilátásban, főleg, hogy 2 eléggé támadó csapat csap össze. A hazai pálya előnye miatt talán a Bayern esélyesebb, viszont nem lepődnék meg egy "bífaubí" győzelmen sem.
Tipp: 3-1 vagy ide vagy oda.
Ezt jól megérezted.Barcaman14 írta:
A Dortmund szerintem ma pontokat veszít.
Ugyanígy érzek!nyalesz írta:Stuttgart ááááááááá![]()
![]()