MessiNeymarSuarez írta:Nem véletlen hogy a rekordidőt futó hosszútávfutók is általában relatíve vékonyak, a hosszútávnál szokott előny lenni a kicsit nagyobb izomzat. Persze vannak kivételek, mint pl Usain Bolt aki a többiekhez képest izmosabb, és rekordtartó, de ez már más téma
Pedig szerintem sokat nyerni a Real azzal ha Bale balszélen lenne
A rövidtávfutók közül mindenki ki van pattintva, egy focista meg legdurvább esetben sem sprintel 100 m-nél többet egyszerre - akkor is végigfutná az egész pályát -, szóval ez a hosszútávfutós példa nem volt a legjobb - Bolt alapból is rövidtávon fut amúgy. A hamar felpakolt izom tényleg rontott rajta amúgy - bár olyan durván nincs kipattintva ő sem, egy képen látszik csak brutálisnak, de amúgy átlagosnál jobb csak egy picivel szerintem -, de nekem úgy tűnt, hogy leginkább az a baja, hogy a védője nem kiront rá, hanem behátrál, így nem tudja megtolni mellette, vagy ha igen, akkor testtel kiszorítják, vagy levédekezik a területet mögötte. Szóval szerintem azért is ilyen gyenge 1v1-ben, mert nincs lehetősége sem a nagy sprintjeire, megtanultak ellene védekezni - lássuk be nem a legnehezebb feladat.
Bale meg tolta a baloson is előszezonban, meccsenként max 2 biztató megoldással. Bár CR-nél nem volt gyengébb felkészülése eddig szerintem, Ronaldo eszméletlen milyen gyenge volt mezőnyben eddig - értsd a 2 m-es passzokat is rendszeresen rontotta.