Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igaz,csak amíg Bale és Ronaldo "szaladgál" elöl,addig a kp extra mezőnymunkára kényszerül és így teljesen kifacsaródik a szezon érdemi részére. Remélhetőleg egy év múlva már egyikük sem lesz a csapat tagja és Reus(?) vagy/és Hazard kepeszt majd,ahogy kell. Ez ugye erősen személyes vélemény,kívánság..Chino írta:...
Mikor számított madridban hogy ki passzol és ki nem? Csak a neve csengjen jól...Petr írta:Pogba nem passzolna a Real 4-3-3-as játékrendszerébe Kroos és Modric mellé, nem lenne képes ellátni a szűrő pozíciót
daffy írta:Nem kéne neki. Az már nagyon kevés manapság,ha egy embertől várjuk el a szűrést. Vagy szűr ott mindhárom kp-s vagy mehet a levesbe az egész. Pogba pedig erre alkalmas. Olyan szempontból szükség lenne rá,hogy Carlo-val ellentétben Benitez rotálHATNA akár és ebben az esetben lenne minőségi játékos minden feladatkörre. Ugyebár akkor lenne egy Modric-Kroos-Pogba-Cr-Bale-Benzema alapkezdő(?). Isco és James pedig bőven tagja lehet a rotációnak,mert tavaly láthattuk,hogy ennek hiánya mit eredményez.Petr írta:Pogba nem passzolna a Real 4-3-3-as játékrendszerébe Kroos és Modric mellé, nem lenne képes ellátni a szűrő pozíciót
Ezzel szemben Verrattit hoznám. Sokkalta latinosabb,mint Pogba.
Nem kéne neki. Az már nagyon kevés manapság,ha egy embertől várjuk el a szűrést. Vagy szűr ott mindhárom kp-s vagy mehet a levesbe az egész. Pogba pedig erre alkalmas. Olyan szempontból szükség lenne rá,hogy Carlo-val ellentétben Benitez rotálHATNA akár és ebben az esetben lenne minőségi játékos minden feladatkörre. Ugyebár akkor lenne egy Modric-Kroos-Pogba-Cr-Bale-Benzema alapkezdő(?). Isco és James pedig bőven tagja lehet a rotációnak,mert tavaly láthattuk,hogy ennek hiánya mit eredményez.Petr írta:Pogba nem passzolna a Real 4-3-3-as játékrendszerébe Kroos és Modric mellé, nem lenne képes ellátni a szűrő pozíciót
igazság szerint erre annyira nem emlékszem, nekem az rémlik, hogy modric sérülése és a fáradt játékosok voltak a visszaesés oka inkább, de igazából január elejétől játszottak folyamatosan úgy, mint egy középcsapat. előtte nem volt igazán gond. (ettől függetlenül bale nyilván vicc volt) de abban viszont biztos vagyok, hogy se isconak se jamesnek nem a 442 szélső középpályája a megfelelő poszt, hanem az, ami beniteznél a 4231ben a hármas közepe.palesz77 írta:Miért ne tudtak volna? A Real tavaly akkor volt a legjobb, amikor Bale lesérült 1 hónapra, és ők 442-ben tolták az Isco-Kroos-Modric-James középpályával. Miután visszatért a walesi, rögtön vissza is esett a játékuk, mégis azt tolta végig Carlo. Szerintem tök egyértelmű, hogy azért kellett nyomatni, mert az elnök kedvence, az idei hírek is erről tanúskodnak..
palesz77 írta:Szóval nagyon?![]()
Szóval nagyon?kristop írta:jelenleg annyira van szüksége a realnak pogbára, mint nekünk verrattira
Miért ne tudtak volna? A Real tavaly akkor volt a legjobb, amikor Bale lesérült 1 hónapra, és ők 442-ben tolták az Isco-Kroos-Modric-James középpályával. Miután visszatért a walesi, rögtön vissza is esett a játékuk, mégis azt tolta végig Carlo. Szerintem tök egyértelmű, hogy azért kellett nyomatni, mert az elnök kedvence, az idei hírek is erről tanúskodnak..kristop írta:másrészt bale helyett nem is nagyon tudtak berakni senkit, muszáj volt benne bízni.
Ez utóbbit Pepnek elfelejtették mondani néhány éve....S.Agüero írta:Nem mondtam, hogy gyengülni fog, csak azt, hogy megeshet. Ha valaki vesz 80 millióért egy játékost, azt kötelező játszatni, akárhogy játszik.
Na jó de akkor ilyen alapon nincs értelme semmilyen igazolásnak ! Ennyi erővel a barca is gyengülhetett volna Neymarral !S.Agüero írta:Miért ne gyengülhetnének vele? Bale-lel is gyengültek, mert játszatni kell.Gyengülnének vele. Ok.Pogbánál is megeshetne ez simán.
ez részben igaz, de egyrészt pogba nem olyan rossz focista, mint bale (S.Agüero írta:Miért ne gyengülhetnének vele? Bale-lel is gyengültek, mert játszatni kell. Pogbánál is megeshetne ez simán.
Hát nem tudom, maradjon csak a seggén Torinóban. Azért van potenciál a gyerekben, nem 100 milliós, de van.palesz77 írta:Mert így jövőre nem hozzánk jönne, és szerintem a füstje nagyobb, mint a lángja. Plusz ezáltal Isco helyzete is szinte kilátástalanná válna, így lehet elmenne, és pár év múlva..csababarca írta:Nem értem miért lenne ez jó a barca szurkolóknak.
És mégis ki helyett lenne ő annyira jó Madridban? Van nekik a kp-ra: Modric, Kroos, James, Isco és egy csomó csere. Melyikük helyén játsszon Pogba. Akik helyett be lehet rakni, az leginkább pont Modric és Kroos, akik a legjobb középpályások a madridban. Vigyék csak Pogbát. Gyengülnének vele. Egy vkp erősítés lenne, de akkor Modric feljebb kell menjen, erősítést jelentene még egy Toure szerű kp, aki szerel, cselez, mindent tud. Pogba nem hajtaná ki a belét.csababarca írta:Ennyire akarod, hogy erősödjön a madrid, vagy nem tartod Pogbat semmire, hogy azt akarod odaigazoljon?
Nem értem miért lenne ez jó a barca szurkolóknak.
Mert így jövőre nem hozzánk jönne, és szerintem a füstje nagyobb, mint a lángja. Plusz ezáltal Isco helyzete is szinte kilátástalanná válna, így lehet elmenne, és pár év múlva..csababarca írta:Nem értem miért lenne ez jó a barca szurkolóknak.
Amúgy ez tényleg durva, van Reus aki mozdítható talán a nagyobb nevek közül. Amúgy rajta kívül Pogba, a többiek meg vagy esélytelenek, vagy "másodvonalasok". Én még bízok benne, hogy valami csoda folytán Augusztusban "Benítez" rájön, hogy Pogba kell neki, és valahogy elhozzák. Teljesen felesleges neki még egy évet ott eltöltenie, kinőtte már az olasz ligát a francia, nem is értem miért nem akar idén már váltani.visca el barca írta:jelenleg nincs a piacon olyan játékos akiért 100-at ki lehet csengetni és nagy durranás lenne. talán pogba, de ő megmondta h egy évet marad, szal esélytelen.
jelenleg nincs a piacon olyan játékos akiért 100-at ki lehet csengetni és nagy durranás lenne. talán pogba, de ő megmondta h egy évet marad, szal esélytelen.palesz77 írta:Egész nyáron szinte ilyenek igazoltak eddig - Danilot kivéve -, nem tudom kire spórol ennyire Pérez..
Remélem Pogbára.palesz77 írta: Egész nyáron szinte ilyenek igazoltak eddig - Danilot kivéve -, nem tudom kire spórol ennyire Pérez..
Még a cikk megnyitása előtt bennem volt, hogy remélem a középpályás gondjaikat akarják így megoldani, nem csalódtam..Alcantara írta:Remélem mi sosem jutunk el ide, hogy ilyen módon szerezzünk piacot
Egész nyáron szinte ilyenek igazoltak eddig - Danilot kivéve -, nem tudom kire spórol ennyire Pérez..visca el barca írta:vesznek vmi tölteléket fillérekért és kész.