Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Áthozom, szerintem érdekes téma.csababarca írta: ↑2022.06.21. 10:45:51A történelmi minta mutatja azt, hogy az angol játékosok beégnek máshol. Persze van egy két ellenpélda, a tucatnyi mellett.
Az, hogy szerinted Sterling meg Kane beválna, ez egyrészt sose derül ki, másrészt feltételezés.
Angliában játszók meg hasonló cipőben járnak, ezért jó a párhuzam.
Ez a top 7-8 klub is sántít, City, Pool top klubok, a többi futottak még. Nem véletlen vannak lemaradva állandóan ettől a kettőtől. Esetleg a Chelsea még aki beleszólhat néha, a többi Arsenal, Mu, Tottenham nudli csapatok, megszégyenülnek Európában is általában. Ahogy mi![]()
Persze tény, a top 2 után nagy a tumultus, de egyáltalán nem nevezném top csapatoknak őket. Max angol szemmel nézve.
Kb akkora mint a city lelátójáról igazolni.visca el barca írta: ↑2022.05.22. 19:48:25
Marha nagy erosites lehet egy majdnem kieso csapat egyik jatekosa.
nagy erosites egy olyan jatekos, akirol 1 eve még senki se tudta h létezik, meg 10 emberbol 8 le se tudja irni a nevét. Nekunk de bruyneket, salahokat, van dijkokat, haalandokat kellene kergetnunk nem ilyen top csapatok cserepadjarol kukazni, meg sehol nem jegyzett soler, raphinha felekkel foglalkozni

Hát igen, ez egy durva hullámvasút lehetett mindkét csapat drukkereként, többször tűnt úgy, hogy szinte eldőlt már az egyik irányba... aztán meg fordítva, és megint fordítva. Aztán ki tudja, lehet, hogy megveri a Norwich a Spurst.
jah hát nem egy meccs alapján alkottam véleményt róluk, hanem tavasszal követtem őket, és ezt tapasztaltam.
Nem volt nagy elvárásom, csak szórakozni akartam, ezt nem kaptam meg, unalmasan fociztak, amikor láttam őket.bence0330 írta: ↑2022.05.15. 22:12:13
Nem tudom, hogy mennyire követted őket, én inkább a rangadókat láttam teljes meccs képében, azon kívül csak extended highlightsokat. Talán az elvárások miatt nem tetszett annyira? Én szoktam így lenni ezzel sportban és filmekkel is pl.
Amit még hozzátennék, hogy minden egyes meccsen nagyon sok helyzetet alakítanak ki, ezért is tudták ezt a cirka 15 meccses győzelmi sorozatot hozni a City döntetlenen kívül.