Sanama írta:
Azért a BL-t menetelést nem Robertoval toltuk... Hanem az elmúlt 3év legjobb Messi-jével, stb...
Ezt nem értem, mert hosszútávokról beszéltem (amiben meg csak a bajnokság lehet mérvadó és alapból is az a legfontosabb sorozatunk)és persze kell Messi, de lejjebb írtam is hogy pl Rakitic mennyit dobott vagy a lesajnált Bravo. Roberto azért jött szóba, mert lám megállja a helyét egy nem 30 millióért vett jobbhátvéd is (lsd Danillo).
Sanama írta:
De Gea meg hatalmas fogás, akárhogy akarjuk megmagyarázni, hogy nem az. SAF mondta, egy jó kapus 15 pontot jelent. Lehet, hogy ez kis túlzás, de van benne valami.
Te mondod mindig, hogy milyen fontos a jó kapus. Na, De Gea jelenleg top3, Navas bőven nem. 24éves, 10-12 év simán van benne a csúcson.
35millió meg aprópénz, amikor De Bryune 70(?), meg hasonlók.
Sajnos, ezzel erősödtek.
Itt nem az a kérdés, hogy erősödtek-e hanem hogy jó dolog-e megbontani utolsó nap valamit, ami elindult. De Gea kiváló kapus ezt írtam is, de játék nélkül, beesve, sok pénzért, Atletico múlttal stb, nem egyszerű. Ez továbbra sem úgy működik, hogy De Gea értéke magasabb mint Navas értéke és beteszem a Fifa-ban.
Őszintén a legjobbakat kívánom De Gea-nak, mert a spanyol focinak is jót tesz ha a hazai játékosok a Ligában vannak és nem a PL-ben, de magam részéről meg örülök is, mert a riválisnál csak kapkodás van és ebből előnyt lehet szerezni.
szerk: Bale is rendesen ki van kezdve és érthető is, mert fegyelmezetlennek tűnik. Ő azért elég jól kezdett, de valami megtört. Ha ezt tudják orvosolni azért egy postomus Cr korszakban ő egy nagyon hasznos elem lehet. Egyértelműen rá próbálnak építeni és azért vannak benne lehetőségek, amik kiaknázásra várnak.