Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2015.09.01. 20:14:53

Sanama írta:Én a legnagyobbat akkor röhögném, ha Navas lehozna egy állat szezont, csúcsteljesítménnyel, De Gea össze-vissza bakizna egész évben, majd jönne a nyár, hogy na akkor mi legyen. :mrgreen:
semmi, mi lenne, a reálnál a név számít nem a teljesítmény.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2015.09.01. 20:06:53

daffy írta:
noname írta:Az MU helyében padoztatnám De Geát, amíg le nem jár a szerződése. :twisted:
A spanyol szövetség análisan izgatná a MU vezetését az EB évében ezért. Nem érdekük nekik sem,hogy a legjobb(?),top3 játékosuk üljön a lelátón. Bár LVG elég nagy shrekkkfej ehhez.
Én a legnagyobbat akkor röhögném, ha Navas lehozna egy állat szezont, csúcsteljesítménnyel, De Gea össze-vissza bakizna egész évben, majd jönne a nyár, hogy na akkor mi legyen. :mrgreen:
daffy
Madridista

2015.09.01. 20:00:38

noname írta:Az MU helyében padoztatnám De Geát, amíg le nem jár a szerződése. :twisted:
A spanyol szövetség análisan izgatná a MU vezetését az EB évében ezért. Nem érdekük nekik sem,hogy a legjobb(?),top3 játékosuk üljön a lelátón. Bár LVG elég nagy shrekkkfej ehhez.
noname
Llegenda del Barça

2015.09.01. 19:58:37

Az MU helyében padoztatnám De Geát, amíg le nem jár a szerződése. :twisted:
A Fifa egy szégyen
daffy
Madridista

2015.09.01. 18:41:06

Chino írta:Amúgy tényleg Navas járt legrosszabbul. Elég sz...ul érezheti magát.
Ő nem akart elmenni. A hírek szerint nagyon profin áll a dolgokhoz és örül,mert jó helyen van. Itt aki bukott,az a MU. A Realnak van 2 jó kapusa. A Mu-nak van egy top3 kapusa,akit el akartak adni,aki el akart menni. Buktak 20 millát és ültethetik a lelátón,ha van merszük.
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.01. 17:32:18

Amúgy tényleg Navas járt legrosszabbul. Elég sz...ul érezheti magát.
MichaaBee írta:Hihetetlen ez a sztori. :lol:
Mindenesetre nem gondolom, hogy a United direkt bénázott volna. Azért 35 millió + Navas nagyon jó ajánlat de Geáért, ennyit nem fognak már belőle kisajtolni januárban, ha tényleg el akar menni és nem hosszabbít. Ha meg jövőre elmegy ingyen, akkor ugrott a pénz és nincs Navas sem a keretükben, aki azért jó kapus, simán beválhatna náluk.

A hírek alapján számomra eldönthetetlen, hogy melyik fél bénázott, de szerintem nem szándékos volt. Sajnálni viszont nem tudom őket, volt 3 hónapjuk elintézni, nem értem, miért az utolsó utáni pillanatban akarták.

Nem 35 millió + Navas, hanem 20 plusz Navas 15 millió "értékben".
De ha januárban megy akkor meg még rosszabb helyzetben lehet a Real. A Bl-re biztos nevezni fogják, így ott nem játszhat náluk, Navast pedig nem vonhatják bele az üzletbe, mert akkor marad Casilla plusz egy ifi kapus.

A Realosok meg szídhatják a MU-t, hogy milyen szemét, de volt három hónapjuk elintézniük a transzfert, haragudjanak inkább a vezetőségre. Az angolok lehet, hogy nem voltak a legkorrektebbek, de ez egy az egyben a Real hibája.

A poén meg az, hogy ha jól emlékszem, De Gea még Atleticosként nyilatkozott valami olyat, hogy még akkor sem játszana a Realban, ha itt nem kapna fizetést. Most meg álmai klubja.
Forca Barca!!!!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2015.09.01. 16:53:25

Hihetetlen ez a sztori. :lol:

Mindenesetre nem gondolom, hogy a United direkt bénázott volna. Azért 35 millió + Navas nagyon jó ajánlat de Geáért, ennyit nem fognak már belőle kisajtolni januárban, ha tényleg el akar menni és nem hosszabbít. Ha meg jövőre elmegy ingyen, akkor ugrott a pénz és nincs Navas sem a keretükben, aki azért jó kapus, simán beválhatna náluk.

A hírek alapján számomra eldönthetetlen, hogy melyik fél bénázott, de szerintem nem szándékos volt. Sajnálni viszont nem tudom őket, volt 3 hónapjuk elintézni, nem értem, miért az utolsó utáni pillanatban akarták.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
visca el barca
Presidente del Barça

2015.09.01. 16:00:10

az egész sztoriban szegyén navast sajnálom a legjobban. a real megint bizonyította, hogy úriemberek klubja :lol: istenem, remélem az a nyomorék perez még legalább 100 évig ott lesz
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2015.09.01. 15:59:05

kanty írta:
Bob_Marley írta: Nyilván erre 0% esély van, mert nincs rá szükségünk, de amúgy akár még az is benne van, hogy Januárban mikor szabad lehet a vásár, akkor mindenki rárepül és nagyobb pénzeket adnak De Gea-nak mint a RM. És nem Madridban köt ki, hanem bárhol máshol. Nyilván szűkül a kör, mert BM, mi, Chelsea stb csapatok kapusai eléggé fixek. De nincs ez még lejátszva, persze ha nem megy át az üzlet.
Ez szerintem nem valószínű. Egyrészt - ahogy írtad is - a topcsapatok kapusposzton jól állnak, másrészt pedig - állítólag - de Gea nagy álma a Real Madrid.
Sok Realos szerint a probléma a következő lehet:

Ő nem akar 1 évet a padon ülni, márpedig LVG simán képes rá, hogy odarakja. Feltéve, hacsak nem hosszabít a szerződésén. Főleg, hogy jövőre az EB-n is védeni akar, ráadásul a Realnak sem lenne jó egy olyan kapus, aki 1 évet a padon ült.

Ha pedig hosszabbít, akkor az idei sztori kezdődik jővő nyáron újra.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.01. 13:45:07

kanty írta: Ez szerintem nem valószínű. Egyrészt - ahogy írtad is - a topcsapatok kapusposzton jól állnak, másrészt pedig - állítólag - de Gea nagy álma a Real Madrid.
Szerintem lehetne Atletico-s múltjából olyat találni, ahol nem a RM álmai klubja. :D Plusz milyen üzenet ez felé (mennyi csurran-cseppen), hogy három hónap alatt nem sikerült összehozni. Itt a menedzsereknek is nagy szerepük van, senki ne féljen attól ha teszem azt elmenne egy Milanba védeni (most mondtam egy csapatot) nem az lenne az első mondat, hogy álmai csapata.

Egyébként a hírek arról szólnak, hogy a gond a RM-nél volt és ők nem küldtek időben papírokat.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.01. 13:35:38

Bob_Marley írta: Nyilván erre 0% esély van, mert nincs rá szükségünk, de amúgy akár még az is benne van, hogy Januárban mikor szabad lehet a vásár, akkor mindenki rárepül és nagyobb pénzeket adnak De Gea-nak mint a RM. És nem Madridban köt ki, hanem bárhol máshol. Nyilván szűkül a kör, mert BM, mi, Chelsea stb csapatok kapusai eléggé fixek. De nincs ez még lejátszva, persze ha nem megy át az üzlet.
Ez szerintem nem valószínű. Egyrészt - ahogy írtad is - a topcsapatok kapusposzton jól állnak, másrészt pedig - állítólag - de Gea nagy álma a Real Madrid.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.01. 13:14:02

Akkor lenne igazán kerek a sztori ha a MU direkt nem küldte el időben (Sanama fontos tényezőre világított rá, hogy ebben az esetben akár még büntetést is kaphatnak szerintem, de renomé és későbbi igazolások terén biztosan hátrány érné őket) majd ingyen hozzánk jönne. :lol: Nyilván erre 0% esély van, mert nincs rá szükségünk, de amúgy akár még az is benne van, hogy Januárban mikor szabad lehet a vásár, akkor mindenki rárepül és nagyobb pénzeket adnak De Gea-nak mint a RM. És nem Madridban köt ki, hanem bárhol máshol. Nyilván szűkül a kör, mert BM, mi, Chelsea stb csapatok kapusai eléggé fixek. De nincs ez még lejátszva, persze ha nem megy át az üzlet.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2015.09.01. 13:04:03

Sanama írta: Hát igen.. Kéne költeni egy kis lóvét eredeti Microsoft szoftverekre, és akkor nem a 2003-as Word-öt használni, amit az enkórról töltött le :mrgreen: Akkor lehet meg tudta volna nyitni a fájlokat :D
A Microsoft támogatja a Realt,itt a galiba a Mu-nál van.
messideco
Presidente del Barça

2015.09.01. 11:35:53

Azért megnéztem volna de Gea arcát, mikor azt mondják neki, hogy hát mégsem :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
Sanama
Llegenda del Barça

2015.09.01. 10:37:10

daffy írta::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: =D> =D> =D> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nagyjából ez a véleményem. A túloldalt olvastam és egyetértek vele,ideje lenne megnézni egy szavazást,hogy Flo papa széke mennyire tuti.
2015ben ez még nb1-es szinten is vicc.
Hát igen.. Kéne költeni egy kis lóvét eredeti Microsoft szoftverekre, és akkor nem a 2003-as Word-öt használni, amit az enkórról töltött le :mrgreen: Akkor lehet meg tudta volna nyitni a fájlokat :D

Mondjuk ha a MU direkt csinálta, és a végén kiderül, akkor mekkorát fog esni a klub hitelessége, stb. Ezek után ki fog velük leülni tárgyalni...
daffy
Madridista

2015.09.01. 10:31:59

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: =D> =D> =D> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nagyjából ez a véleményem. A túloldalt olvastam és egyetértek vele,ideje lenne megnézni egy szavazást,hogy Flo papa széke mennyire tuti.
2015ben ez még nb1-es szinten is vicc.
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.01. 09:32:50

Azért hatalmas troll ez a LVH. Biztos gondolta, hogy egész nyáron ők álltak annak a bizonyosnak a rossz oldalán, és itt ideje egy kis szerepcserének.
Ettől függetlenül valahogy nem jön, hogy elhiggyem, ha két nap múlva is ez lesz a helyzet max. akkor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.01. 06:46:40

Bárhogy is lesz, az élet egy MU-Real meccset tuti összehoz idén. :D Annyira adná magát, ráadásul legutóbb volt az a kiállításos sztori, ami miatt lehet még tüske az angolokban plusz most ez a De Gea ügy.

Az LFP-s regisztráció feltétele volt, hogy a De Geát eladó MU ezt megelőzően felvigye az igazolást a FIFA adminisztrációs (TMS) rendszerébe. Ezt 23:59-kor megtették. A Realnak is átküldték az iratokat emailben az utolsó percekben, de az As szerint problémát okozott, hogy a spanyoloknál nem tudták megnyitni a fájlt abban a formátumban, amelyben azt az MU-tól először megkapták.

NBA-ben láttam már ilyenről videót meg Ljajic átigazolásával kapcsolatban is egy kis szösszenetet, hogy az utolsó másodpercekben lett meg és adták le a papírokat, de ezt azért nagyon megnéztem volna. Két ilyen klub, s 3 hónap alatt eljut odáig, hogy nem tudnak megnyitni egy fájlt. A vezetésünket lehetett sokszor ócsárolni nagy pénzek, rossz igazolások miatt, de ez azért eléggé kabaré. Ilyen kb az NB1-ben fordul elő, ahol nem azt igazolják le, akit akartak hanem névrokont és társai.

Chino amúgy jól elírta, olyan helyzetet hoztak össze, ami eléggé kemény. Ha nem jön a spanyol, akit LVG tuti hogy nem fog játszatni megkapnak jövőre, de 1 év paddal. Marad Navas, akit kimondva kimondatlanul már kiebrudaltak onnan és valóban a kapusposzton a nyugodtság rengeteget számít. Na már most védesz úgy egy évet, hogy utána tuti kitesznek, korrekt. :D
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.01. 03:10:55

Azért nem biztos, hogy olyan jól jár a Real, ha jövőre ingyen megy. Lehet nyernek vagy 20 misit, de DDG bármilyen jó kapus is, ha egy szezonon át jegelik nem egykönnyen rázódik bele. LVG-ból pedig bőven kinézem, hogy végig padoztatja.
Egy kapusnál még fontosabb, hogy játékban legyen, mint egy mezőnyjátékosnál. A koncentrációt és a mentális felkészültséget nagyon hazavágja. Ilyenkor szoktak jönni a potyák is.
Bár 99%-ig biztos vagyok, hogy valahogy kimutyizzák a végére. Vagy érkezik januárban, de az talán még rosszabb megoldás.

A MU meg nem fog tönkremenni ebben, simán kinézem, hogy ez valamilyen példastatuálás vagy hasonló, bizonyítva, hogy nem tudnak rájuk könnyen nyomást gyakorolni.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.01. 01:10:44

Sanama írta:
Some reports claim that the documents for De Gea were received 20 seconds too late and in the wrong format .
Ez hogy? Nincs meg a RM-nál a legújabb Office és docx volt vagy mi van?
Lehet a MU direkt valami windows 98 kompatibilis szovegszerkesztovel kuldte el. :mrgreen:
Vagy vírusos volt. :mrgreen: Megnyitották és felugrott pár LVG ablak, amiben röhög a pofájukba. :D

Elvileg az UEFA holnap eldönti, két olyan befolyású csapat, hogy lefogják ezt rendezni, de plusz adalék arra, hogy milyen egyszerű lesz De Gea sorsa. Megbontják utolsó napon a kapusposztot, jön egy ember aki nem játszik, ráadásul Atletico nevelés, pluszban ilyen mizéria közepette. Most kell nagyon odafigyelni és ütni a vasat. Nálunk nyugalom van a transferban ellenére is ott, meg őrültek háza.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2015.09.01. 01:05:54

Manu Sainz: "A Real Madrid megnyugtatta De Geát, hogy holnapra vagyis mára minden rendben megoldódik."

Hát erre kíváncsi leszek. De nagy troll ez a MU. :D
Sanama
Llegenda del Barça

2015.09.01. 01:04:13

Some reports claim that the documents for De Gea were received 20 seconds too late and in the wrong format .
Ez hogy? Nincs meg a RM-nál a legújabb Office és docx volt vagy mi van?
Lehet a MU direkt valami windows 98 kompatibilis szovegszerkesztovel kuldte el. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.01. 00:53:35

UNITED have proof paperwork was sent in time Looks like the David De Gea deal will go through.
Ebből lesz egy kis diplomácia cicaharc aztán reggel kiderül ki volt az erősebb.

Egyébként sokszor itt is előjött, hogy a játékosnak szólnia kell meg tegyen az igazolásért, itt az MU, aki tesz az egészre. :D Valóban büszkeség lehet mögötte, pénzben sokat buknak.

Twitteren nagyon megy az élet, mindenki rákapott és egyből jönnek a vicces képek meg videók mindkét csapattal kapcsolatban. :D

Ez hogy? Nincs meg a RM-nál a legújabb Office és docx volt vagy mi van? :D
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2015.09.01. 00:51:13

Deus írta:Kép

Nem tudom eldönteni, hogy elcseszték -e ezt, vagy direkt csinálták ezt. Ha igen, akkor mi volt az oka? Tudtommal nincs rivalizálás Real és ManUtd között.
Büszkeség.

Egész nyáron, senkit nem tudtak leigazolni, akit szerettek volna, egész EU rajtuk röhög.
(Müller,Bale,Ramos,Otamendi,Pedro, CR se ment vissza :D )
Ezután gondolom, tettek rá magasról, hogy mennyit buknak, de nem mentek bele, hogy a legjobb játékosukat a Real elvigye, főleg azok után, hogy sem Bale-t, sem Ramos-t nem tudták megszerezni.

Biztos vagyok benne, hogy direkt csinálták. Ha el akarták volna engedni, már hetekkel ezelőtt kész lett volna az üzlet, nekik is jobb lett volna, ha már a fix kapus véd az első 3 fordulóban.

Ráadásul LVG-vel ez nem az a "korrekt" MU, amilyen balhék csapaton belül is mennek, simán elképzelem, ahogy most jókedvűen otthon whiskyt iszogat, és röhög a markában.
AS Monaco have confirmed to Canal+ that Manchester United will pay €80m for Anthony Martial. €50m up front + €30m add ons.
Ilyenek után, mit számít nekik, ha De Gea-n buknak 25-30at? :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2015.09.01. 00:54:07-kor.
Deus
Boixos Nois

2015.09.01. 00:46:19

Kép

Nem tudom eldönteni, hogy elcseszték -e ezt, vagy direkt csinálták ezt. Ha igen, akkor mi volt az oka? Tudtommal nincs rivalizálás Real és ManUtd között.
KépKép
Válasz küldése