Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
semmi, mi lenne, a reálnál a név számít nem a teljesítmény.Sanama írta:Én a legnagyobbat akkor röhögném, ha Navas lehozna egy állat szezont, csúcsteljesítménnyel, De Gea össze-vissza bakizna egész évben, majd jönne a nyár, hogy na akkor mi legyen.
Én a legnagyobbat akkor röhögném, ha Navas lehozna egy állat szezont, csúcsteljesítménnyel, De Gea össze-vissza bakizna egész évben, majd jönne a nyár, hogy na akkor mi legyen.daffy írta:A spanyol szövetség análisan izgatná a MU vezetését az EB évében ezért. Nem érdekük nekik sem,hogy a legjobb(?),top3 játékosuk üljön a lelátón. Bár LVG elég nagy shrekkkfej ehhez.noname írta:Az MU helyében padoztatnám De Geát, amíg le nem jár a szerződése.
A spanyol szövetség análisan izgatná a MU vezetését az EB évében ezért. Nem érdekük nekik sem,hogy a legjobb(?),top3 játékosuk üljön a lelátón. Bár LVG elég nagy shrekkkfej ehhez.noname írta:Az MU helyében padoztatnám De Geát, amíg le nem jár a szerződése.
Ő nem akart elmenni. A hírek szerint nagyon profin áll a dolgokhoz és örül,mert jó helyen van. Itt aki bukott,az a MU. A Realnak van 2 jó kapusa. A Mu-nak van egy top3 kapusa,akit el akartak adni,aki el akart menni. Buktak 20 millát és ültethetik a lelátón,ha van merszük.Chino írta:Amúgy tényleg Navas járt legrosszabbul. Elég sz...ul érezheti magát.
MichaaBee írta:Hihetetlen ez a sztori.![]()
Mindenesetre nem gondolom, hogy a United direkt bénázott volna. Azért 35 millió + Navas nagyon jó ajánlat de Geáért, ennyit nem fognak már belőle kisajtolni januárban, ha tényleg el akar menni és nem hosszabbít. Ha meg jövőre elmegy ingyen, akkor ugrott a pénz és nincs Navas sem a keretükben, aki azért jó kapus, simán beválhatna náluk.
A hírek alapján számomra eldönthetetlen, hogy melyik fél bénázott, de szerintem nem szándékos volt. Sajnálni viszont nem tudom őket, volt 3 hónapjuk elintézni, nem értem, miért az utolsó utáni pillanatban akarták.
Sok Realos szerint a probléma a következő lehet:kanty írta:Ez szerintem nem valószínű. Egyrészt - ahogy írtad is - a topcsapatok kapusposzton jól állnak, másrészt pedig - állítólag - de Gea nagy álma a Real Madrid.Bob_Marley írta: Nyilván erre 0% esély van, mert nincs rá szükségünk, de amúgy akár még az is benne van, hogy Januárban mikor szabad lehet a vásár, akkor mindenki rárepül és nagyobb pénzeket adnak De Gea-nak mint a RM. És nem Madridban köt ki, hanem bárhol máshol. Nyilván szűkül a kör, mert BM, mi, Chelsea stb csapatok kapusai eléggé fixek. De nincs ez még lejátszva, persze ha nem megy át az üzlet.
Szerintem lehetne Atletico-s múltjából olyat találni, ahol nem a RM álmai klubja.kanty írta: Ez szerintem nem valószínű. Egyrészt - ahogy írtad is - a topcsapatok kapusposzton jól állnak, másrészt pedig - állítólag - de Gea nagy álma a Real Madrid.
Ez szerintem nem valószínű. Egyrészt - ahogy írtad is - a topcsapatok kapusposzton jól állnak, másrészt pedig - állítólag - de Gea nagy álma a Real Madrid.Bob_Marley írta: Nyilván erre 0% esély van, mert nincs rá szükségünk, de amúgy akár még az is benne van, hogy Januárban mikor szabad lehet a vásár, akkor mindenki rárepül és nagyobb pénzeket adnak De Gea-nak mint a RM. És nem Madridban köt ki, hanem bárhol máshol. Nyilván szűkül a kör, mert BM, mi, Chelsea stb csapatok kapusai eléggé fixek. De nincs ez még lejátszva, persze ha nem megy át az üzlet.
A Microsoft támogatja a Realt,itt a galiba a Mu-nál van.Sanama írta: Hát igen.. Kéne költeni egy kis lóvét eredeti Microsoft szoftverekre, és akkor nem a 2003-as Word-öt használni, amit az enkórról töltött leAkkor lehet meg tudta volna nyitni a fájlokat
Hát igen.. Kéne költeni egy kis lóvét eredeti Microsoft szoftverekre, és akkor nem a 2003-as Word-öt használni, amit az enkórról töltött ledaffy írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nagyjából ez a véleményem. A túloldalt olvastam és egyetértek vele,ideje lenne megnézni egy szavazást,hogy Flo papa széke mennyire tuti.
2015ben ez még nb1-es szinten is vicc.
Vagy vírusos volt.Sanama írta:Lehet a MU direkt valami windows 98 kompatibilis szovegszerkesztovel kuldte el.Some reports claim that the documents for De Gea were received 20 seconds too late and in the wrong format .
Ez hogy? Nincs meg a RM-nál a legújabb Office és docx volt vagy mi van?
Lehet a MU direkt valami windows 98 kompatibilis szovegszerkesztovel kuldte el.Some reports claim that the documents for De Gea were received 20 seconds too late and in the wrong format .
Ez hogy? Nincs meg a RM-nál a legújabb Office és docx volt vagy mi van?
Büszkeség.Deus írta:
Nem tudom eldönteni, hogy elcseszték -e ezt, vagy direkt csinálták ezt. Ha igen, akkor mi volt az oka? Tudtommal nincs rivalizálás Real és ManUtd között.
Ilyenek után, mit számít nekik, ha De Gea-n buknak 25-30at?AS Monaco have confirmed to Canal+ that Manchester United will pay €80m for Anthony Martial. €50m up front + €30m add ons.