Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha nem érdekelne, akkor nem jegyezted volna meg a tizenegyest plusz olvass vissza miket írogattál ma. Ötöt pattintott ma, ez óriási teljesítmény Ronaldo vagy bárki más teszi, kalap le.MessiNeymarSuarez írta:
Mint mondtam kb már 5-ször, én nem idegeskedek azon hogy Ronaldo kinek hányszor rúg gólt, felőlem rúghat 80-at egy meccsen amíg a csapatunk nyer,akkor ez a fontos.
de nézd meg hogy tavaly hányszor tévedtek kárunkra és javunkra, illetve hányszor a Real javára és kárára...Volt is valami statisztika hogy jelentősen mások az arányok...
Amikor már a legnagyobb madridista ismerősöm azt mondja hogy " azért látszik a bíráskodáson a katalánok elleni ellenszenv" szerintem igen sokat mond...
Mint mondtam kb már 5-ször, én nem idegeskedek azon hogy Ronaldo kinek hányszor rúg gólt, felőlem rúghat 80-at egy meccsen amíg a csapatunk nyer,akkor ez a fontos.Bob_Marley írta:Tényként állítod be, mert elhiszed hogy ez tény.Akkor a Realnak mindent befújnak nekünk meg semmit, ugyanolyan vergődés mint hogy Ronaldo éppen hogy rúg gólt. Csak azt nem értem ha ezen idegeskedsz kedves MessiNeymarSuarez, akkor miért nézed, ez valami mazochizmus? Te előre tudod, hogy "csalnak" és utána ezt még tízszer le is kell írni, s közben még azt is nézed, hogy szerinted ez hogy jön össze.
Komolyan valaki elhiszi, hogy itt csúnya gonosz manók vannak és egyiknek mindent befújnak a másiknak semmit?! A spanyol bírók ide-oda tévednek annyit hogy nem igaz. Ma nem fújják be, holnap meg befújják fülbe súgásért a büntetőt. Abban próbáltok racionalitást keresni, amiben maguk a bírók nem tudnak két egymás követő logikus ítéletet hozni.
Ez nem összesküvéselmélet, csak a szimpla tényeket soroltam fel..Nem mondtam hogy csúnya gonosz világ a Barca ellen van, csak hogy ellenünk valamiért folyton benézik...Bob_Marley írta:Ez egy összeesküvés elmélet, semmi több. Fikciókból próbálsz teóriát gyártani és bizonygatni. Ez zavar meg az zavar. Meg tizenegyes nem tizenegyes. Mindig ellenünk fújnak és mindig nekik, hagyjuk már....MessiNeymarSuarez írta: .....:
RM jól tolja, kontrából nagyon jók. Espanyol meg buta, így nem lehet védekezni.
Bales első éve jó volt, tavaly szerintem mentális gondok is voltak vele, de most nagyon erőszakosnak tűnik és így hogy melózik meg is van az eredménye támadásban is. Fut, hajt, odakerül, gólpasszt ad, labdát szerez. Nagyon hasznosan tolja.
Ez egy összeesküvés elmélet, semmi több. Fikciókból próbálsz teóriát gyártani és bizonygatni. Ez zavar meg az zavar. Meg tizenegyes nem tizenegyes. Mindig ellenünk fújnak és mindig nekik, hagyjuk már....MessiNeymarSuarez írta: .....:
Ez igaz, viszont kb 2%-kal, csak ugye fel van fújva. Viszont Roni is szereti fontos helyzetekben kihagyni, pl tavaly a Valenciánál, meg előtte lévő meccsen is kihagyta.Tavalyi szezonban asszem ugyanannyi tizit hagytak ki mindketten, csak ugye Roncinak egy kicsit több lehetősége van tizit rúgniMessias2 írta:Hát, Messinél sajnos mindenképpen jobban lövi őket. Legalábbis az elmúlt pár szezonban.Vakmacska írta:
inkább legjobb tizirúgója![]()
![]()
Ugyanezt beszéltük múltkor.LG írta: Nem értem ezt a vergődést, amit most itt leművelsz. Amíg mi hozzuk a meccseinket, és mögöttünk vannak, nem mindegy, hogy mennyit rúgnak, és hogy kinkek, és Ronaldo mennyi 11-est lő be?
Egyébként a büntetőből lőtt gól is pont anyit ér, mint a többi. 4 gólt lőtni egy spanyol ligában bárkinek pedig elismerésre méltó, de ezért is csak 3 pont jár, mint az egy gólos győzelemért.
Lehet, h nem rúgdolóznak annyit, de beccsülettel mennek előre. Mint ahogy leírtam, ez lett a vesztük. De ez mindig is jellemző volt rájuk. Tehát szó nincs arról, h leadnák ezt a meccset. Egyszerűen eszetlenül kezdték a meccset, plusz a Real jól játszik. Ennyi.palesz77 írta:Lévén mi vagyunk az ősi riválisuk, ne csodálkozz, ha ehhez a meccshez másképp állnak hozzá..MessiNeymarSuarez írta:Kíváncsi vagyok hogy fognak-e az Espanyolnál úgy rúgdalózni mint ellenünk,vagy csak minket szeretnek ennyire.![]()
Lévén mi vagyunk az ősi riválisuk, ne csodálkozz, ha ehhez a meccshez másképp állnak hozzá..MessiNeymarSuarez írta:Kíváncsi vagyok hogy fognak-e az Espanyolnál úgy rúgdalózni mint ellenünk,vagy csak minket szeretnek ennyire.
mess2009 írta:ez máris egy elcseszett nap.... az hogy gáláznak és éppen Barcelonában, az hogy zselés beindult...,
a hazaiak szerintem nem mérték fel reálisan az esélyeiket és így egy rossz felfogásban játszó gyenge csapatként lesznek alázva.
egy dolgot irígylek tőlük: a sebességüket! ez az év is valószínű erről fog szólni, átgázolnak a Ligán.
Nem értem ezt a vergődést, amit most itt leművelsz. Amíg mi hozzuk a meccseinket, és mögöttünk vannak, nem mindegy, hogy mennyit rúgnak, és hogy kinkek, és Ronaldo mennyi 11-est lő be?Vakmacska írta:na mi az?
4-0 után így leült a real, vagy most már mernek focizni? vagy mi van?
mennyi odds-ot adtak arra, hogy Roncici tizit fog ma rúgni, meg mesterhármast?
Erre akartam utalni én is. Jól kezdtek lendületesen keményen ahogy szoktak aztán gól és kontrákból még, s vége is a dalnak.Messias2 írta:Meccs elején eszetlenül mentek előre. Ez lett a vesztük. 1. gól után már lekontrázták őket többször is.Bob_Marley írta:Felszívták magukat, de a gól után meghaltak. Ez így elég sima lesz, Espanyol feladta.
Meccs elején eszetlenül mentek előre. Ez lett a vesztük. 1. gól után már lekontrázták őket többször is.Bob_Marley írta:Felszívták magukat, de a gól után meghaltak. Ez így elég sima lesz, Espanyol feladta.
Hát, Messinél sajnos mindenképpen jobban lövi őket. Legalábbis az elmúlt pár szezonban.Vakmacska írta:
inkább legjobb tizirúgója![]()
![]()
inkább legjobb tizirúgójaMessias2 írta:Nem értem egyeseket, miért frusztrál ennyire, ha Cé lövöldözi a gólokat. Ő minden idők egyik legjobb gólvágója. Arról meg nem ő tehet, h a bíró befújja a tiziket.MessiNeymarSuarez írta: Ez mindent elmond róla amúgy
Messias2 írta:Nem értem egyeseket, miért frusztrál ennyire, ha Cé lövöldözi a gólokat. Ő minden idők egyik legjobb gólvágója. Arról meg nem ő tehet, h a bíró befújja a tiziket.MessiNeymarSuarez írta: Ez mindent elmond róla amúgy