Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ki fogja, de az én tippem, hogy Zidane lesz majd az utódja. Viszont 1-2 évet én adok a pincérnek, legalábbis ha elkerülik őket a sérülések - eddig nem úgy tűnik -, nem annyira veszélyes ott a helyzet..Kovbal88 írta:Szerintetek ki lesz a Real Madrid következő edzője? Benitez nem fogja kihúzni januárig!
A pontos fordítás így hangzik:
roby122 írta:Benítez: “Cristiano megkérdőjelezhetetlen”MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Ronival mi van? Csak lövöldözött 30-40 méterről, 1-2szer feldobta magát, meg reklamált...
Espanyolon kívüli 5-ösén kívül nem is lőtt még gólt a ligában.
Meg hasonlók. Amíg Benítez ilyeneket nyilatkozgat, az csak jó nekünk. Ma is Benzema helyett őt kellett volna lehozni. Nem baj, majd jövő héten rúg egy 5-öst a Levante-nak, és ő az isten.![]()
![]()
Majd a PSG ellen megint nem csinál semmit.
Kösz szépen hát én azt hittem az idei Real komoly lesz, de egyelőre a komolyabbak ellen annyira nem darálnak, bár szerintem Benitez nagyon okosan rotál és szép folyamatosan fogja felpörgetni őket. Remélem a Sevilla tőlük is rabol valamit bár ők általában szerencsétlenkednek ellenük.Messias2 írta:Elég gyenge meccs volt. A gól után a Real nagyon visszállt, Atletinak pedig meddő fölénye volt. Nem nagyon tudtak helyzeteket kialakítani. Aztán a semmiből lőttek 1 gólt, amihez kellett Arbeola hatalmas hibája. Utána meg is fordíthatták volna a meccset, de kimaradtak a lehetőségek.Nero. írta:Aki látta a meccset összefoglalná hogy mi volt? Ki volt a jobb stb.? Amúgy a botrányos szezonkezdet ellenére megyünk előttük 1el.
Atletiből nem tudok kiemelni senkit, elég vérszegény volt a játékuk. Talán Juanfran volt aktívabb.
A Realból Casemiro jászott nagyon jól, illetve Modric hozta a szokásos szintet. Valamint Carvajal is hibátlanul jászott, míg le nem sérült. Negatív oldalról Isco és CR emelhető ki.
Bobi? Hát az mi? Mondjuk szerintem a társaság fele nem is élt mikor egy Bobi (Bobby) nevezetű úriember Pamela nagy örömére kijött a zuhanyzóból.MessiNeymarSuarez írta:
Bobi plss, miétt csinálod eszt veleem?!![]()
![]()
Még a végén tényleg a Villarreal fogja nyerni a ligát![]()
Amúgy Ronival mi van? Csak lövöldözött 30-40 méterről, 1-2szer feldobta magát, meg reklamált...
Benítez: “Cristiano megkérdőjelezhetetlen”MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Ronival mi van? Csak lövöldözött 30-40 méterről, 1-2szer feldobta magát, meg reklamált...
Bob_Marley írta:Messias2 írta:Bob_Marley írta: Ma meg egyenlítenek, én érzem látatlanban is.
Ilyenkor kell becsúszni vagy lerántani az adott játékost, ráadásul sárgája se volt. Jelzem, Navas is benne volt egy picit.visca el barca írta:arbeola nem hinném h nagyot hibázott volna ő már évek óta olyan lassú h félelmetes... dzsekszon martinez simán lefutotta, ennyi a történet
Na, azért mi meg éppen hogy BL helyen vagyunk.visca el barca írta:a félelmetes real madrid megint megmutatta mit tud. volt kb 3 kaput eltaláló lövésük.![]()
Elég gyenge meccs volt. A gól után a Real nagyon visszállt, Atletinak pedig meddő fölénye volt. Nem nagyon tudtak helyzeteket kialakítani. Aztán a semmiből lőttek 1 gólt, amihez kellett Arbeola hatalmas hibája. Utána meg is fordíthatták volna a meccset, de kimaradtak a lehetőségek.Nero. írta:Aki látta a meccset összefoglalná hogy mi volt? Ki volt a jobb stb.? Amúgy a botrányos szezonkezdet ellenére megyünk előttük 1el.
Védelmük maradt amilyen volt, jó most kicsit tompábbak voltak Godinék, az első gólt nagyon benézték.Messias2 írta:Lehet, eddig tartott a Simeone féle csoda!?