Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.11. 13:04:25

Kovbal88 írta:Szerintetek ki lesz a Real Madrid következő edzője? Benitez nem fogja kihúzni januárig!
Szerintem ki fogja, de az én tippem, hogy Zidane lesz majd az utódja. Viszont 1-2 évet én adok a pincérnek, legalábbis ha elkerülik őket a sérülések - eddig nem úgy tűnik -, nem annyira veszélyes ott a helyzet..
Kovbal88
Entrenador del Barça

2015.10.11. 12:52:10

Szerintetek ki lesz a Real Madrid következő edzője? Benitez nem fogja kihúzni januárig!
Leon
Director del Fútbol

2015.10.10. 19:20:43

Benzema sérülésének oka: :lol:

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ampaign=fu" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.09. 17:34:14

csóri brigád az is :?

na de béla felépült, majd ő belendíti a szekeret :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.10.09. 17:24:15

Benzema is megsérült, körülbelül 1 hónap a várható kihagyás.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
hank1ee
Director del Fútbol

2015.10.07. 12:58:32

Nagy ára van annak, ha mindenképpen gólt akarsz lőni, CR pontosan ebbe a hibába esik bele folyamatosan. Ha gólt se tudsz lőni, és még rosszul is játszottál, akkor meg nem lesz szép az estéd, ez hót ziher.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

recrea
Llegenda del Barça

2015.10.07. 11:04:51

CR mindig ilyen önző?

Ritkán nézek végig Real meccset, most is csak egy hosszabb összefoglalót, de amit művelt...Benzema helyében már szóltam volna, h szedje össze magát. Tudom, h sokat lő kapura, de a vasárnapi (meg az idei évi) nekem nagyon kitűnt.

Szerk: látom, lett a téma érintve, na mindegy :)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.06. 23:29:02

Pavel írta:Apa kezdődik!

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... os-2442399" target="_blank
A pontos fordítás így hangzik:
"Mindannyian hibázunk, nem volt szándékos. Szerencsére Keylor ott volt és nem befolyásolta a végeredményt. Ahogy az emberek az én hibámról beszélnek, úgy fognak majd Benítez cseréiről is."
Majd kitért Cére is, akinek egyes vélemények szerint fix helye van Rafánál és lecserélhetetlen.
"Mindannyiunknak megvan a saját véleménye. Egy játékos sem pótolhatatlan a fociban, de nem mondok többet, mert nem akarok több főcímet adni az edzőm ellen. Ő egy csodálatos edző."
- forrás: madridom
Pavel
Entrenador del Barça

2015.10.06. 23:11:59

MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.05. 11:26:54

Egyetértek, szerintem sincs világvége nálunk, csak össze kell magunkat kapnunk fejben, újból szervezettnek lenni, meg ugye a hiányzóknak vissza kell térniük úgy hogy lehetőleg ne sérüljön le más.

Például azért mostanában elég gyakori, hogy nincs meg a csapatösszhang, pl van amikor elől már rohannak kontrára készülve, közbe meg a KP épp tetvészkedik mintha a biztonságos labdatatás lenne épp a legelső feladat, és elől nem kapnak labdát és meghal a kontralehetőség.

Plusz a súlypontáthelyezést mostanában nem nagyon használják, pedig sokszor jól jönne, meg van amikor teljesen össze-vissza állnak fel, Sevilla ellen is mentek szélen kiszorítva, de sokszor nem is jött senki középre pedig jóeséllyel lőhetett volna üresen.

Amúgy a Realhoz szerintem nem illik ez a dupla szűrős 4-2-3-1, hiába most az a "menő" felállás, sokszor túlságosan defenzív, mint Mourinho Realja.

Amúgy szerintem az Atletico ellenünk jobban játszott, még úgy is hogy mi olyan iramot toltunk 60-70 percen keresztül, hogy nem is tudom mikor láttam olyat utoljára tőlünk.
Chino
Llegenda del Barça

2015.10.05. 02:36:26

Egyformán gyenge formában van mindkét csapat. Csak nálunk a hiányzók ezt még nehezebbé teszik. Az viszont biztató, hogy nehezebb sorsolással, hét forduló után egyforma pontszámmal állunk.
Nem voltak túl jók a matracosok, de ezt a meccset behúzhatták volna. Az azért elég sokat elmond, hogy talán két kaput eltaláló lövésük volt, abból egy a gól, a másik meg egy veszélytelen Cr lövés.

Örülök, hogy a Villarreal meg a Celta így feljavult, de a végén úgyis a két nagy meg talán egy csapat azz ATMA, Villa, Celta(?) trióból. Most "lazulhatunk" egy kicsit, mind a Bl-ben mind a bajnokságban gyengébb meccsek következnek, a rangadókra pedig a Vermaelen, Iniesta, Messi pakk felépülhet.
Az lesz a kérdés, hogy melyik csapat tudja hamarabb elkapni a fonalat.
Benitez eddig nálam egy közepeset hoz. Nem nagyon gyenge, de nem is túl veretes, amit csinál, de ehhez még kell idő.

Nagy szerencséjük, hogy Navas így véd, mert nem csak ma mentett pontot nekik.
Forca Barca!!!!
Kash
Entrenador del Barça

2015.10.05. 01:54:05

Szerintem az idei bajnokság lesz a legnehezebb mind nekünk, mind a Madridnak.
Bár lehet nem úgy tűnik, de szinte az összes csapat elég jó formában van ahhoz, hogy bármikor megfogja a két nagyot, gondolok itt elsősorban a Sevillára, Atleticora, Celtára...stb
Azért azt ne feledjük, hogy mi ezt az Atelticot vertük szép játékkal 2-1-re úgy, hogy Messi 55 percig nem is játszott.
Lehet, hogy ezzel most sokan nem fognak egyetérteni velem, de szerintem mi jobb formában vagyunk, mint a Madrid, ez hosszútávon fog csak igazán megmutatkozni, majd amikor Messi, és a többiek is 100%-osak lesznek.
Tulajdonképpen most nálunk van az, ami tavaly a Realnál, ami a sérüléseket illeti, de én magunkat sokkal jobb csapatnak érzem, -ami a csapatmunkát illeti- és még a Madridnak mindössze egy játékos elvesztése óriási érvágást okozott, én Messi és a többiek nélkül is érzem azt a csapatban, ami a Barcelonát egységessé teszi, és tényleg csak a helyzetkihasználáson kell javítani, és Messi nélkül is menni fog a bugi...Azért ne felejtsük el, hogy bár Neymar és Suarez nem Messi szintű játékosok, szinte az ajtón dörömbölnek, hogy beléphessenek a világ legjobbjai közé, ami azt jelentené, ami Messi esetében az "abszolút", hogy bármelyikük képes lenne eldönteni 1 meccset egyedül, egyetlen villanással.
Hiszek bennünk és abban, hogy végig tűzközelben leszünk minden fronton.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.05. 00:56:27

roby122 írta:
MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Ronival mi van? Csak lövöldözött 30-40 méterről, 1-2szer feldobta magát, meg reklamált...
Espanyolon kívüli 5-ösén kívül nem is lőtt még gólt a ligában.
Benítez: “Cristiano megkérdőjelezhetetlen”

Meg hasonlók. Amíg Benítez ilyeneket nyilatkozgat, az csak jó nekünk. Ma is Benzema helyett őt kellett volna lehozni. Nem baj, majd jövő héten rúg egy 5-öst a Levante-nak, és ő az isten. :D [-o<
Majd a PSG ellen megint nem csinál semmit.

Bírom ezt a Benitezt, egyszer azt nyilatkozza hogy Ronaldo bármilyen helyzetben megmenti a csapatot, majd utána rá fél napra meg hogy "csökkentenünk kell a Ronaldora ható nyomást, és a Ronaldo-függőséget" :mrgreen:

Bob
: Hopsz, az "Bob" akart lenni, nem Bobi , sorry :mrgreen:

Amúgy a Getafe idegentől én jobban féltem mint a Sevilla ellen pl. Szerintem nagyon kemény lesz, még Messivel is az lenne. Remélem Iniesta vissza tud addigra rendesen térni legalább.

Amúgy igen, Realnak is lesz egy "gyengébb" sorsolás... PSG ellen idegenben, rá 4 napra Celta ellen idegenben.... Majd rá Las Palmas lazulósdi, utána közvetlenül meg PSG-Sevilla otthon :D
Nero.
Llegenda del Barça

2015.10.04. 23:13:38

Messias2 írta:
Nero. írta:Aki látta a meccset összefoglalná hogy mi volt? Ki volt a jobb stb.? Amúgy a botrányos szezonkezdet ellenére megyünk előttük 1el.
Elég gyenge meccs volt. A gól után a Real nagyon visszállt, Atletinak pedig meddő fölénye volt. Nem nagyon tudtak helyzeteket kialakítani. Aztán a semmiből lőttek 1 gólt, amihez kellett Arbeola hatalmas hibája. Utána meg is fordíthatták volna a meccset, de kimaradtak a lehetőségek.
Atletiből nem tudok kiemelni senkit, elég vérszegény volt a játékuk. Talán Juanfran volt aktívabb.
A Realból Casemiro jászott nagyon jól, illetve Modric hozta a szokásos szintet. Valamint Carvajal is hibátlanul jászott, míg le nem sérült. Negatív oldalról Isco és CR emelhető ki.
Kösz szépen hát én azt hittem az idei Real komoly lesz, de egyelőre a komolyabbak ellen annyira nem darálnak, bár szerintem Benitez nagyon okosan rotál és szép folyamatosan fogja felpörgetni őket. Remélem a Sevilla tőlük is rabol valamit bár ők általában szerencsétlenkednek ellenük.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.04. 22:54:59

MessiNeymarSuarez írta:

Bobi plss, miétt csinálod eszt veleem?! :mrgreen: :mrgreen:

Még a végén tényleg a Villarreal fogja nyerni a ligát :lol:

Amúgy Ronival mi van? Csak lövöldözött 30-40 méterről, 1-2szer feldobta magát, meg reklamált...
Bobi? Hát az mi? Mondjuk szerintem a társaság fele nem is élt mikor egy Bobi (Bobby) nevezetű úriember Pamela nagy örömére kijött a zuhanyzóból. :mrgreen:

Amúgy meg a végén a nagyok lesznek ott, de erősödtek a középcsapatok és a vicc az hogy a Valencia-Sevilla pedig még szenved is, de van helyettük Celta meg Villareal.

Klasszikusig nekünk három meccset muszáj hozni, bár a Getafe ellen idegenben nem lesz egyszerű. Nekik viszont jön lassan a Celta meg a Sevilla és jönnek a párizsiak is a Blben, szóval kezdenek odaát is érdekes meccsek elé nézni.
Kép
Kép
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2015.10.04. 22:53:44

MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Ronival mi van? Csak lövöldözött 30-40 méterről, 1-2szer feldobta magát, meg reklamált...
Benítez: “Cristiano megkérdőjelezhetetlen”

Meg hasonlók. Amíg Benítez ilyeneket nyilatkozgat, az csak jó nekünk. Ma is Benzema helyett őt kellett volna lehozni. Nem baj, majd jövő héten rúg egy 5-öst a Levante-nak, és ő az isten. :D [-o<
Majd a PSG ellen megint nem csinál semmit.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.04. 22:45:01

Bob_Marley írta:
Messias2 írta:
Bob_Marley írta: Ma meg egyenlítenek, én érzem látatlanban is. :D

Bobi plss, miétt csinálod eszt veleem?! :mrgreen: :mrgreen:

Még a végén tényleg a Villarreal fogja nyerni a ligát :lol:

Amúgy Ronival mi van? Csak lövöldözött 30-40 méterről, 1-2szer feldobta magát, meg reklamált...
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.04. 22:43:36

visca el barca írta:arbeola nem hinném h nagyot hibázott volna ő már évek óta olyan lassú h félelmetes... dzsekszon martinez simán lefutotta, ennyi a történet
Ilyenkor kell becsúszni vagy lerántani az adott játékost, ráadásul sárgája se volt. Jelzem, Navas is benne volt egy picit.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.04. 22:40:43

arbeola nem hinném h nagyot hibázott volna ő már évek óta olyan lassú h félelmetes... dzsekszon martinez simán lefutotta, ennyi a történet
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.10.04. 22:36:34

Nagyon jó nekünk ez az eredmény, gyakorlatilag ugyanott tartunk, mint a Real Madrid. Még mindig nagyon sok van hátra, de mostanában kellene észbekapni, főleg a védelemnek.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.04. 22:35:28

visca el barca írta:a félelmetes real madrid megint megmutatta mit tud. volt kb 3 kaput eltaláló lövésük. :lol:
Na, azért mi meg éppen hogy BL helyen vagyunk. :D

Ugyanoda tudunk mindig kilyukadni, hogy rohadt hosszú a bajnokság és nem most kell nagy dolgokat csinálni meg nagy következtetéseket levonni. Még azzal se értek egyet, hogy Úristen ilyen meg olyan lőtávolban kell maradni, elmehetnek akár 6-8 ponttal is Januárra és? Van 4-5 hónap visszajönni egy rakás meccsel. De amúgy sem gondolom, hogy 6-8 pontot elmenésekről szó lenne, inkább pont az, ami most is van, hogy a középcsapatok is gyűjtik a pontokat és idegenben sok csapat ellen lesz nehéz nekünk is és a RM-nek is.
Espanyolt leszámítva, ők se lövik szét magukat idegenben. Szoros lesz itt a csata a végsőkig és úgy néz ki többen is szeretnének ebbe ilyen-olyan módon beleszólni. A két nagy lesz a végén, de lesznek itt körbeverések.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.10.04. 22:37:50-kor.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.04. 22:35:09

Nero. írta:Aki látta a meccset összefoglalná hogy mi volt? Ki volt a jobb stb.? Amúgy a botrányos szezonkezdet ellenére megyünk előttük 1el.
Elég gyenge meccs volt. A gól után a Real nagyon visszállt, Atletinak pedig meddő fölénye volt. Nem nagyon tudtak helyzeteket kialakítani. Aztán a semmiből lőttek 1 gólt, amihez kellett Arbeola hatalmas hibája. Utána meg is fordíthatták volna a meccset, de kimaradtak a lehetőségek.
Atletiből nem tudok kiemelni senkit, elég vérszegény volt a játékuk. Talán Juanfran volt aktívabb.
A Realból Casemiro jászott nagyon jól, illetve Modric hozta a szokásos szintet. Valamint Carvajal is hibátlanul jászott, míg le nem sérült. Negatív oldalról Isco és CR emelhető ki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2015.10.04. 22:44:15-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.04. 22:32:46

és akkor még ők durrognak évek óta, hogy az egész barcelona egy messiből áll... láthatjuk nagyjából mire mennek egy teljesen homály cuncus nélkül. semmire.
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2015.10.04. 22:29:14

Messias2 írta:Lehet, eddig tartott a Simeone féle csoda!?
Védelmük maradt amilyen volt, jó most kicsit tompábbak voltak Godinék, az első gólt nagyon benézték.
A középpályán szerintem gyengültek. Arda nagy érvágás nekik, Koke sérült volt, Olivér Torres még fiatal, kell szoknia a terepet.
Correa gyerek elég ígéretes, és ő is még brutál fiatal, plusz itt van a belga srác, akit a Monaco-tól vettek, Carrasco.
Griezmannál észrevettem, hogy nagy csapatok ellen elég gyengén muzsikál, sőt még egy tizit is kihagyott.

Építkezik Simeone, és szerintem jól, de ilyen sok új, és fiatal játékossal nehéz. Az eredmény pedig nem jött rosszul. :D
mess2009
Director del Fútbol

2015.10.04. 22:28:11

sima Real győzelmet jósoltam, de Benitez bealtatta őket majdnem be is jött de a döntetlen igazságosabb az tény. egyszerűen nem lehet tizenegyest véteni egy rangadón, bűntetlenül.
Válasz küldése