Sivic iszonyat jó szakember szerintem. Amikor a Kecsónál volt, akkor mondtam többször is rá hogy a magyar Mourinho.FtcSikiHun írta:Minden szurkoló, köztük én is, azt mondom, jöjjön Sivic, menjen Détári. játékosnak hatalmas volt, edzőnek megbukott.

Sivic iszonyat jó szakember szerintem. Amikor a Kecsónál volt, akkor mondtam többször is rá hogy a magyar Mourinho.FtcSikiHun írta:Minden szurkoló, köztük én is, azt mondom, jöjjön Sivic, menjen Détári. játékosnak hatalmas volt, edzőnek megbukott.
szólok én ha nem gondMessa írta:A második félidőt néztem én is, arra a következtetésre jutottam hogy valami alakul a Fradinál, de még kell idő bőven hogy az beérjen. Mezőnyben tényleg voltak szép labdajáratások, de pl Fülöp Noel egyszerűen nem nb1 szintű szerintem... Továbbá egy gyors, erős csatárra nagy szüksége lenne a Fradinak. A legnagyobb baj, hogy nagyon kevés olyan játékos van, aki képes lenne váratlant húzni szerintem. Somália oké, meg néha Hakola mikor olyan kedve van.
Bár nem nézek mindig Fradi meccseket, világosíts fel nyugodtan ha hülyeséget beszéltem.![]()
A második félidőt néztem én is, arra a következtetésre jutottam hogy valami alakul a Fradinál, de még kell idő bőven hogy az beérjen. Mezőnyben tényleg voltak szép labdajáratások, de pl Fülöp Noel egyszerűen nem nb1 szintű szerintem... Továbbá egy gyors, erős csatárra nagy szüksége lenne a Fradinak. A legnagyobb baj, hogy nagyon kevés olyan játékos van, aki képes lenne váratlant húzni szerintem. Somália oké, meg néha Hakola mikor olyan kedve van.Bob_Marley írta:Nagyszerű, veretlenek maradtunk![]()
Megint játszottunk emberelőnyben bő fél órát, de szinte veszélytelenül a kapura.Mezőnyben voltak szép dolgok itt a második félidőben, s Somalia lábában ott volt a gól, de megint csak ikszNagy kár ezekért, a "megszokott" posványból nem nagyon tudunk előre jutni eredményileg.
Pécs megérdemelte volna talán még a győzelmet is, de a végén meg Somalia elcseszte, így azért nagyjából jogos a döntetlen.
Sehol nem írtam olyat, hogy tutira továbbjutottak, meg olyat sem hogy akármi garancia lenne a továbbjutásra. 70%-ot írtam, nekem ez a véleményem, természetesen benne van hogy tévedek és kiesnek, de a továbbjutást valószínűbbnek tartom.elbandi írta:És az idegenbeli döntetlen az garancia a továbbjutásra?nem hiszem.Messa írta:Idegenben játszottak 1-1et, ráadásul utolsó másodpercbe kaptak gólt, öngólt. Itthon sokkal jobb lesz a Loki,meglepődnék ha sikerülne kiesni.
Örülök hogy ilyen optimistán állsz a dolgokhoz,de azért ne lepődj meg ha esetleg kiesik a Loki.
És az idegenbeli döntetlen az garancia a továbbjutásra?nem hiszem.Messa írta:Idegenben játszottak 1-1et, ráadásul utolsó másodpercbe kaptak gólt, öngólt. Itthon sokkal jobb lesz a Loki,meglepődnék ha sikerülne kiesni.
Idegenben játszottak 1-1et, ráadásul utolsó másodpercbe kaptak gólt, öngólt. Itthon sokkal jobb lesz a Loki, meglepődnék ha sikerülne kiesni.elbandi írta:Te miért vagy ennyire biztos ebben?Attól még hogy elértek egy jó eredményt nem jelenti azt hogy továbbjutottak.70%??![]()
Simán kipottyanhatnak még így is,de ne legyen igazam.
Te miért vagy ennyire biztos ebben?Attól még hogy elértek egy jó eredményt nem jelenti azt hogy továbbjutottak.70%??Messa írta:Debrecennek meg gratulálok, 70% hogy továbbjutottak, ami azt jelenti hogy lesz magyar csapat valamelyik csoportban !
Nem mi vagyunk a favoritok, de a bravúr szót kicsit túlzásnak érzem. Azért mégiscsak a belga bajnokság 4. helyezettjéről beszélünk... A Loki is le lett becsülve a BATE ellen, sőt aztán egy hülyeségen múlt az idegenbeli győzelem. A Vidi hátrányát egyedül abban érzem, hogy otthon kezdenek. Ha latolgatni kén, akkor egy 55-45% továbbjutási esélyt jósolnék a belgáknak, de az se lenne meglepő, ha "gond nélkül" menne tovább a Videoton. Azért mégsem egy világverő csapat. A belgáktól max. az Anderlechtet lehetne kiemelni, de a többieket nem érzem olyan erősnek egyáltalán.Messa írta:Páran írták pepsifocin hogy a Vidinek kötelező a továbbjutás, baromságnak tartom, bőven a bravúr kategóriába menne már, de mondom továbbra is, ha EL csoportkör a cél, az ilyen ellenfeleket valahogy verni kell.
Debrecennek meg gratulálok, 70% hogy továbbjutottak, ami azt jelenti hogy lesz magyar csapat valamelyik csoportban !
Azért tartom valószínűnek, mert anno a BL menetelés idején is csak a csoportkörben, meg az utsó selejtező fordulóban vt BPn a meccs.Gareth Tello írta: Egyébként az UEFA honlapja szerint Nyíregyházán lesz a meccs...
Zsír, kimegyek a meccsre, és kérek tőle egy autogramot a Busquets-mezemre.messideco írta:1-1 lett a vége.
Nem rossz, egyáltalán
Hleb jön BudapestreRemélem valamelyik magyar sportoldal készít vele interjút majd.
Milyen Budapestre, nem Nyíregyházán lesz a visszavágó?messideco írta:1-1 lett a vége.
Nem rossz, egyáltalán
Hleb jön BudapestreRemélem valamelyik magyar sportoldal készít vele interjút majd.
Nem biztos hogy megy Budapestre.messideco írta:1-1 lett a vége.
Nem rossz, egyáltalán
Nem rossz, de idegesítő, h utsó percben kaptuk bemessideco írta:1-1 lett a vége.
Nem rossz, egyáltalán
Sidibe! Jó csere volt.papek89 írta:GÓÓÓÓÓL! Vezet a LOKI!Remélem így marad!!!