Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
csababarca írta:
Hiába mondják,egy bl döntőben 5 percet hosszabbítani,úgy hogy nem volt ápolás,meg semmi, vicc.
Főleg,hogy még látványos időhúzás sem volt, Courtouist se kellett figyelmeztetni meg semmi ilyen...és hiába a 93. percben esik a gól, ha normális a bíró,nem részrehajló,akkor hosszabbít 3 percet-> teljesen más a struktúrája a hosszabbításnak...
De mindegy, nem érdemtelenül nyert a real,ezt nem igazán lehet mondani,csak annyira jellemző rájuk ez a makkolás, legtöbb 90+os góljuk nekik van az utóbbi évekből...
És az sem érdekel,hogy ölte a focit az atletico, nem érdekel. ennyire képesek, nulla pénzből,több nem várható. a real is ezt csinálta volna,ha ők szerzik meg a vezetést, ugyan így ment volna a bunker, mint az esetek 95%ban.
De mindegy, 12 éve nem nyertek, ideje volt már azért egy ilyen klubnak is nyernie egyet.
Ronaldon viszont szakadok. Mezőny leggyengébbje, szerintem azt sem tudta milyen rendezvényen van,egy darab megmozdulása nem volt, a csapat megnyerte a bl-t, neki meg befújnak egy kamut, berúgja,és mintha mindent ő tett volna úgy ünnepel. szánalmas egy ember, ahogy Ozsi is írta, egy kabaré. A legkevesebbet tegnap ő rakott hozzá, emberhátrányt jelentett, és magát képes ünnepeltetni.
Deus írta:
ha egy döntőről beszélünk akkor és ilyen szintű csapatokról...a kkor az a nevetséges hogy 5perc hosszabbításról vitáztok,könyörgöm..90percet védekeztek már azt a 5percet nem bírták ki?és abszolút megérdemelte a real az egyenlítést,még ha többet nem is.JanPieterzoon írta:Háát, 5 perc lehet tényleg sok volt, de 3 perc meg kevés lett volna. 4 perc lett volna szerintem az igazságos, ott a 80. perc után már eléggé elkezdte húzni az időt az ATMA. Mondjuk szerintem erre fogni felesleges, ez azért nem egy olyan bírói tévedés, mint mondjuk egy rosszul befújt tizenegyes, vagy egy elnézett les. És egyébként is a 93. percben szerezte a gólt, ami még 3 perces hosszabbításban is belefért volna.Sanama írta:Most őszintén...
5perc hosszabbítás menniyre volt reális? 5 csere volt a második félidőben, abból 1 dupla.
Ápolás nem volt, 1-2 fetrengés votl, de 5(!!) perc? Vicc.
3 perc hosszabbítással ma Bl győztes az Atletico. Megjegyzem, szerintem kb. annyi lett volna reális.
Gratulálok a Realnak, sokat tettek ezért a győzelemért, szerintem meg is érdemelték, jövőre remélem számunkra is több sikerélmény jut.
Háát, 5 perc lehet tényleg sok volt, de 3 perc meg kevés lett volna. 4 perc lett volna szerintem az igazságos, ott a 80. perc után már eléggé elkezdte húzni az időt az ATMA. Mondjuk szerintem erre fogni felesleges, ez azért nem egy olyan bírói tévedés, mint mondjuk egy rosszul befújt tizenegyes, vagy egy elnézett les. És egyébként is a 93. percben szerezte a gólt, ami még 3 perces hosszabbításban is belefért volna.Sanama írta:Most őszintén...
5perc hosszabbítás menniyre volt reális? 5 csere volt a második félidőben, abból 1 dupla.
Ápolás nem volt, 1-2 fetrengés votl, de 5(!!) perc? Vicc.
3 perc hosszabbítással ma Bl győztes az Atletico. Megjegyzem, szerintem kb. annyi lett volna reális.
Ezt bemakkolta a Real, nincs mese. Szép volt ATMA!GonzalezRaul írta:Olyan jó olvasni a kommenteket itt. Tényleg. Csak utálkoztok, meg hülyeségekkel próbáljátok vigasztalni magatok.
Szokás szerint, ja, mondod ezt te, akinek az utóbbi években olyan sok öröme volt.GonzalezRaul írta:Szokás szerint savanyú a szőlő. Pont a fos sz*r Atletico ellen buktátok el a bajnokságot.Ott a 10.
Nem akartam írni, de Varane-t meg kell védenem, mert egyáltalán nem balhézós paraszt Pepe stílust toló játékos...Egy budos paraszt. Sajnos atleti elfaradt a szezon hajrajara, a legfontosabb meccsekre. Nagyon szurkoltam nekik, de hat ilyen a futball. Gratulacio jar a realnak, mondjuk felfoghatjuk ugy is, hogy 1 milliard eurobol lehet BL-t nyerni.
Grat a győzelemhez.GonzalezRaul írta:Olyan jó olvasni a kommenteket itt. Tényleg. Csak utálkoztok, meg hülyeségekkel próbáljátok vigasztalni magatok.
visca el barca írta:tök egyértelmű volt h egyenlítenek. nem is idegesítettem fel magam... hosszabbításban ronaldo ver 3at és kész.
Na ezt összehoztuk nekikzola8787 írta:Ronaldo lő majd egy gólt a 120. percben és ő lesz az atyaúristen úgy, hogy a meccsen észre sem lehet venni. Iker-t sajnálom, fórumon olyanokat kap szerencsétlen...
Te meg osszad el magad nullával és menjél inkább ünnepelni, ahelyett, hogy ide írogatsz.GonzalezRaul írta:Olyan jó olvasni a kommenteket itt. Tényleg. Csak utálkoztok, meg hülyeségekkel próbáljátok vigasztalni magatok.
Egy budos paraszt. Sajnos atleti elfaradt a szezon hajrajara, a legfontosabb meccsekre. Nagyon szurkoltam nekik, de hat ilyen a futball. Gratulacio jar a realnak, mondjuk felfoghatjuk ugy is, hogy 1 milliard eurobol lehet BL-t nyerni.csababarca írta: Varane meg,4-1nél kiszól,gerinc megvan. Nyerni se tudnak.
Egyre csak sullyed a forum szinvonala. "Fos, sz*ar atma, aki titeket is majdnem leoktatott.GonzalezRaul írta:Szokás szerint savanyú a szőlő. Pont a fos sz*r Atletico ellen buktátok el a bajnokságot.Ott a 10.