csababarca írta:
Hiába mondják,egy bl döntőben 5 percet hosszabbítani,úgy hogy nem volt ápolás,meg semmi, vicc.
Főleg,hogy még látványos időhúzás sem volt, Courtouist se kellett figyelmeztetni meg semmi ilyen...és hiába a 93. percben esik a gól, ha normális a bíró,nem részrehajló,akkor hosszabbít 3 percet-> teljesen más a struktúrája a hosszabbításnak...
De mindegy, nem érdemtelenül nyert a real,ezt nem igazán lehet mondani,csak annyira jellemző rájuk ez a makkolás, legtöbb 90+os góljuk nekik van az utóbbi évekből...
És az sem érdekel,hogy ölte a focit az atletico, nem érdekel. ennyire képesek, nulla pénzből,több nem várható. a real is ezt csinálta volna,ha ők szerzik meg a vezetést, ugyan így ment volna a bunker, mint az esetek 95%ban.
De mindegy, 12 éve nem nyertek, ideje volt már azért egy ilyen klubnak is nyernie egyet.
Ronaldon viszont szakadok. Mezőny leggyengébbje, szerintem azt sem tudta milyen rendezvényen van,egy darab megmozdulása nem volt, a csapat megnyerte a bl-t, neki meg befújnak egy kamut, berúgja,és mintha mindent ő tett volna úgy ünnepel. szánalmas egy ember, ahogy Ozsi is írta, egy kabaré. A legkevesebbet tegnap ő rakott hozzá, emberhátrányt jelentett, és magát képes ünnepeltetni.
Nagyon jól összefoglaltad a lényeget, bennem az este ugyanezek merültek fel.
Nincs jelentősége a bíró részéről, mert elvileg ez az 5 perc nem támadható, de ennyit akkor szoktak hosszabbítani, ha nagyon sokat áll a játék, sérülések, ápolások a pályán, mennek a kapus által a látványos időhúzások, játékosok fetrengenek, levitetik magukat 5-10 percenként hordágyon.
Csodálkoztam is, hogy az Atletico nem választotta ezt a végén.
Én teljesen megértettem Simeone lelkiállapotát, mert ez igazságtalan volt, még akkor is, ha a Real elvileg megérdemelte a sikert.
CR viselkedésével újra csak megmutatta, hogy egy primitív, öntelt,egoista személyiség és akkor még a legszebb, ráillő szavakat nem is akartam használni a pózolásával kapcsolatban.
Szomorú, hogy egy aranylabdás világsztár így viselkedik, ilyen példát mutat a labdarúgást szerető gyerekeknek.
Lehet rá mondani, hogy a világ legjobb játékosa, de a józan gondolkodású, labdarúgást szerető emberek az ilyen megnyilvánulásai miatt sosem fognak úgy emlékezni rá, mint egy Zidane-ra,
Ronaldora(szándékosan madridi kötődésűeket írok).