Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Alcantara
Director del Fútbol

2014.05.25. 06:12:42

csababarca írta:
Hiába mondják,egy bl döntőben 5 percet hosszabbítani,úgy hogy nem volt ápolás,meg semmi, vicc.
Főleg,hogy még látványos időhúzás sem volt, Courtouist se kellett figyelmeztetni meg semmi ilyen...és hiába a 93. percben esik a gól, ha normális a bíró,nem részrehajló,akkor hosszabbít 3 percet-> teljesen más a struktúrája a hosszabbításnak...

De mindegy, nem érdemtelenül nyert a real,ezt nem igazán lehet mondani,csak annyira jellemző rájuk ez a makkolás, legtöbb 90+os góljuk nekik van az utóbbi évekből...
És az sem érdekel,hogy ölte a focit az atletico, nem érdekel. ennyire képesek, nulla pénzből,több nem várható. a real is ezt csinálta volna,ha ők szerzik meg a vezetést, ugyan így ment volna a bunker, mint az esetek 95%ban.

De mindegy, 12 éve nem nyertek, ideje volt már azért egy ilyen klubnak is nyernie egyet.

Ronaldon viszont szakadok. Mezőny leggyengébbje, szerintem azt sem tudta milyen rendezvényen van,egy darab megmozdulása nem volt, a csapat megnyerte a bl-t, neki meg befújnak egy kamut, berúgja,és mintha mindent ő tett volna úgy ünnepel. szánalmas egy ember, ahogy Ozsi is írta, egy kabaré. A legkevesebbet tegnap ő rakott hozzá, emberhátrányt jelentett, és magát képes ünnepeltetni.

Nagyon jól összefoglaltad a lényeget, bennem az este ugyanezek merültek fel.
Nincs jelentősége a bíró részéről, mert elvileg ez az 5 perc nem támadható, de ennyit akkor szoktak hosszabbítani, ha nagyon sokat áll a játék, sérülések, ápolások a pályán, mennek a kapus által a látványos időhúzások, játékosok fetrengenek, levitetik magukat 5-10 percenként hordágyon.
Csodálkoztam is, hogy az Atletico nem választotta ezt a végén.

Én teljesen megértettem Simeone lelkiállapotát, mert ez igazságtalan volt, még akkor is, ha a Real elvileg megérdemelte a sikert.

CR viselkedésével újra csak megmutatta, hogy egy primitív, öntelt,egoista személyiség és akkor még a legszebb, ráillő szavakat nem is akartam használni a pózolásával kapcsolatban.
Szomorú, hogy egy aranylabdás világsztár így viselkedik, ilyen példát mutat a labdarúgást szerető gyerekeknek.

Lehet rá mondani, hogy a világ legjobb játékosa, de a józan gondolkodású, labdarúgást szerető emberek az ilyen megnyilvánulásai miatt sosem fognak úgy emlékezni rá, mint egy Zidane-ra,
Ronaldora(szándékosan madridi kötődésűeket írok).
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.05.25. 05:46:04

Deus írta:Kép

=D>

Ennyi a történet.
Hiába mondják,egy bl döntőben 5 percet hosszabbítani,úgy hogy nem volt ápolás,meg semmi, vicc.
Főleg,hogy még látványos időhúzás sem volt, Courtouist se kellett figyelmeztetni meg semmi ilyen...és hiába a 93. percben esik a gól, ha normális a bíró,nem részrehajló,akkor hosszabbít 3 percet-> teljesen más a struktúrája a hosszabbításnak...

De mindegy, nem érdemtelenül nyert a real,ezt nem igazán lehet mondani,csak annyira jellemző rájuk ez a makkolás, legtöbb 90+os góljuk nekik van az utóbbi évekből...
És az sem érdekel,hogy ölte a focit az atletico, nem érdekel. ennyire képesek, nulla pénzből,több nem várható. a real is ezt csinálta volna,ha ők szerzik meg a vezetést, ugyan így ment volna a bunker, mint az esetek 95%ban.

De mindegy, 12 éve nem nyertek, ideje volt már azért egy ilyen klubnak is nyernie egyet.

Ronaldon viszont szakadok. Mezőny leggyengébbje, szerintem azt sem tudta milyen rendezvényen van,egy darab megmozdulása nem volt, a csapat megnyerte a bl-t, neki meg befújnak egy kamut, berúgja,és mintha mindent ő tett volna úgy ünnepel. szánalmas egy ember, ahogy Ozsi is írta, egy kabaré. A legkevesebbet tegnap ő rakott hozzá, emberhátrányt jelentett, és magát képes ünnepeltetni.

Zárszóként: Ramosnak aranylabdát,ha már reálos,sokkal jobban megérdemelné mint Cé. Szerintem ebben még a realosok is egyet tudnak érteni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Zolee23
Capitá del Barça

2014.05.25. 01:56:25

nem nagyon értem hogy itt néhányan min feszengtek.

12 év, és pár száz millió után leesett nekik egy bl győzelem. óriási eredmény.

ez az atletico korrekt meg minden, de focizni nem nagyon tudnak. a végére már lefőtt nekik a kávé, kb. egyértelmű volt hogy kapnak egyet.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.05.25. 01:24:07

Szerintem egyáltalán nem volt ez rossz meccs. Jó iram volt, nagyon érzelemdús végén dráma, sok okos megoldás. Én is sajnálom az Atleticot, mert a kb a 60-70ig percig az ő elgondolásuk mentén haladt a meccs, viszont a végére nagyon elfáradtak. A RM bedarálta őket, s előttük is le a kalappal, mert idén talán egy csapat sem tudta ennyire beszorítani a matracosokat, addig jöttek befelé a labdák, amíg csak bepattant. Most azon ellehet polemizálni, hogy öt perces hosszabbítás, de szerintem felesleges (bíróra szerintem semmi panasz nem lehet, jól vezette). Tényleg nagy dráma volt így a végére, aztán a hosszabbításban már lépni nem bírt szerencsétlen Atletico, de azt se lehet mondani, hogy érdemtelen lenne a RM sikere. Mindent megtettek, 1-2 ember rendesen túl is görcsölte a meccset, s a végén csak begyötörték. Nekünk nem marad más gratulálni kell nekik. Viszont a legfontosabb címnél azért csak megelőztük őket, s vertük őket idén kétszer. Megnyerték a BL-t ügyesek voltak, azért csak kiejtettek egy Bayernt eléggé meggyőzően, és csak a Dortmundtól kaptak ki az egész kiírásban. Mondjuk az Atletico meg ha rendes játékidőt veszem veretlenek voltak, de sajnos a végére kiütközött, hogy Diego Costa a szezon végére teljesen rotty lett, a meccs végére meg az egész csapat fizikálisan kifújt. Viszont nagyon jó példa lehet előttünk is az Atletico, hogy tudatos sok évi munkával kellő emberekkel mindig lehet sikert elérni. Rohadt jó csapatuk van.

Tottenham Hotspur are set to net £20M following Real Madrid winning the Champions League. (Luka Modric, Gareth Bale transfers)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2014.05.25. 02:19:57-kor.
Kép
Kép
Kép
Deus
Boixos Nois

2014.05.25. 01:20:32

Kép

=D>
KépKép
Laza
Capitá del Barça

2014.05.25. 01:17:16

JanPieterzoon írta:
Sanama írta:Most őszintén...
5perc hosszabbítás menniyre volt reális? 5 csere volt a második félidőben, abból 1 dupla.
Ápolás nem volt, 1-2 fetrengés votl, de 5(!!) perc? Vicc.

3 perc hosszabbítással ma Bl győztes az Atletico. Megjegyzem, szerintem kb. annyi lett volna reális.
Háát, 5 perc lehet tényleg sok volt, de 3 perc meg kevés lett volna. 4 perc lett volna szerintem az igazságos, ott a 80. perc után már eléggé elkezdte húzni az időt az ATMA. Mondjuk szerintem erre fogni felesleges, ez azért nem egy olyan bírói tévedés, mint mondjuk egy rosszul befújt tizenegyes, vagy egy elnézett les. És egyébként is a 93. percben szerezte a gólt, ami még 3 perces hosszabbításban is belefért volna.

Gratulálok a Realnak, sokat tettek ezért a győzelemért, szerintem meg is érdemelték, jövőre remélem számunkra is több sikerélmény jut.
ha egy döntőről beszélünk akkor és ilyen szintű csapatokról...a kkor az a nevetséges hogy 5perc hosszabbításról vitáztok,könyörgöm..90percet védekeztek már azt a 5percet nem bírták ki?és abszolút megérdemelte a real az egyenlítést,még ha többet nem is.
de azt atma megtört...mert kapott egy gólt...volt még hátra 30 perc és közeli képeken lehet látni hogy szaros a piros gatyájuk.atleticonak szurkoltam az első félidőig,aztán már a realnak :lol: vagy már magamsem tudom,de az biztos hogy az atletico összességében jobban megérdemelte volna,a bl-t! de még jó hogy a pályán dől el a meccs nem és nem számít kiérdemli,hozzáteszem hogy mi a 2. helyet se érdemeljük a bajnokságba. az hogy a Real nyerte a bl-t az atma a bajnokságot,és még ronaldoval is rugatnak egy gólt....(nem a csapattársak) :lol: :lol: most erre mit mondjak? a sport szép szó de mára behálózta az üzlet és a pénz (politika?)
honda25
Jugador del Barça

2014.05.25. 00:50:01

Érdekes, 93. percben egyenlítés, kb az életemet raktam volna fel rá, hogy egyenlít a Reál, annyira biztos voltam benne. Meccset nem néztem, neten követtem végig. Csak a hosszabbítást láttam.
Ez az egész európai foci egy nagy büdös bunda lett, ebben az évben annyi érdekes eredmény született az összes fontosabb bajnokságban. Bl-ről nem is beszélve.

Bl-t ebben az évben csak is az Atma érdemelte volna meg, senki nem tett semmit érte, az elmúlt 5 évben háromszor nyerte meg olyan csapat ezt a címnek nevezett valamit, amit nem érdemelt meg...

Európa legjobb csapata, röhej, bajnokságban meg csak harmadik, ha megnyerik a bajnokságot, nem szólok egy szót sem, na ennyit ér ma kb egy bl győzelem.

Sajnálom az Atleticot, ez van, ezt kell szeretni, hosszabbításra teljesen elkészültek, fizikailag nem voltak felkészülve a hosszabbításra. Remélem, jövőre is oda teszik magukat.
Hajrá Barca! És a Honda!
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2014.05.25. 00:40:32

Sanama írta:Most őszintén...
5perc hosszabbítás menniyre volt reális? 5 csere volt a második félidőben, abból 1 dupla.

3 perc hosszabbítással ma Bl győztes az Atletico. Megjegyzem, szerintem kb. annyi lett volna reális.
Háát, 5 perc lehet tényleg sok volt, de 3 perc meg kevés lett volna. 4 perc lett volna szerintem az igazságos, ott a 80. perc után már eléggé elkezdte húzni az időt az ATMA. Mondjuk szerintem erre fogni felesleges, ez azért nem egy olyan bírói tévedés, mint mondjuk egy rosszul befújt tizenegyes, vagy egy elnézett les. És egyébként is a 93. percben szerezte a gólt, ami még 3 perces hosszabbításban is belefért volna.

Gratulálok a Realnak, sokat tettek ezért a győzelemért, szerintem meg is érdemelték, jövőre remélem számunkra is több sikerélmény jut.
Motaro
Jugador del Barça

2014.05.25. 00:29:47

GonzalezRaul írta:Olyan jó olvasni a kommenteket itt. Tényleg. Csak utálkoztok, meg hülyeségekkel próbáljátok vigasztalni magatok. ;-)
Ezt bemakkolta a Real, nincs mese. Szép volt ATMA!
CsocseX
Jugador del Barça

2014.05.25. 00:29:06

Felesleges riváliskodni szerintem egy Barcelona fórumon. Hagyjuk már ezt... Meggyőzni senki nem fog tudni senkit, és nem is kell.

Gratula a Realnak! Erős fizikum kellett ahhoz, hogy végig ilyen mértékű tempót lehessen bírni. A Real nem akarta tizenegyesekre bízni a trófea sorsát. Az egyenlítés után a kezükbe vették a dolgokat, csak idő kérdése volt a győztes gól/gólok. Egy teljesen kimerült ellenfél ellen nem is volt annyira nehéz ez. Az erőnléti, fizikai állóképesség is a futball része. A hosszabbítást végig kell játszani, és csúnyán ki lehet kapni a végül, akármennyire kiegyenlített is egy mérkőzés a rendes játékidőben. Az Atlético csak a Real rossz lövéseiben, szerencsétlenkedéseiben bízhatott a legvégén már, amit persze már nem engedhettek meg maguknak a fehérek.

Ende...

Remélem jövőre fel tudunk majd mutatni mi is valami magunkhoz méltót Európában is.
Força Barça!
rrobbiefcb
Jugador d'estrella

2014.05.25. 00:18:43

hónapokkal ezelőtt megjósoltam, hogy megint olyan csapatnak kell nyernie BL-t, aki még nem, vagy régen nyert...
hát nem bejött!?
nincs itt valami a háttérben???
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.05.25. 00:16:09

Itt a végét már nem néztem, mit csinált simeone? :lol:
Amúgy 5 perc az 5 perc, nyílván máshogy alakul, ha nem ad a bíró még két percet, de már mindegy. Tiago nagyot hibázott, lemaradt ramosról, akiből-hihetetlen ilyen képességű emberke esetében-de sztárt csinált az uccsó két bl meccs. :lol:
Ez a bl, itt elég a végén pár jó meccs, és kész, de az az érzésem, az idei győztes nem hagy nyomot a focijával, megy a 2010-es inter, és a 2012-es chelsea mellé e tekintetben.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.05.25. 00:11:33

Most őszintén...

CR meg a végén. Csodálkoznak, hogy ennyien utálják? Úgy ünnepeltete magát a 4. gól után, mintha vert volnt egymaga 4-et... :) Csapata egyik leggyengébbe volt.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.05.25. 00:09:14

GonzalezRaul írta:Szokás szerint savanyú a szőlő. Pont a fos sz*r Atletico ellen buktátok el a bajnokságot. ;-) Ott a 10.
Szokás szerint, ja, mondod ezt te, akinek az utóbbi években olyan sok öröme volt. =D> :lol:
Raul#7
Barça B

2014.05.25. 00:06:48

Egy budos paraszt. Sajnos atleti elfaradt a szezon hajrajara, a legfontosabb meccsekre. Nagyon szurkoltam nekik, de hat ilyen a futball. Gratulacio jar a realnak, mondjuk felfoghatjuk ugy is, hogy 1 milliard eurobol lehet BL-t nyerni. :mrgreen:
Nem akartam írni, de Varane-t meg kell védenem, mert egyáltalán nem balhézós paraszt Pepe stílust toló játékos...
https://www.youtube.com/watch?v=Ofx2_obrsP0" target="_blank
zola8787
Director del Fútbol

2014.05.25. 00:04:25

Na akkor végül is leszűrhetjük, hogy Európa legjobb csapata a Real, viszont a spanyoloknál csak a harmadik, ergó: a spanyol bajnokság erősebb Európánál :mrgreen:
na0421
Barça B

2014.05.24. 23:56:47

[quote="GonzalezRaul"]Olyan jó olvasni a kommenteket itt. Tényleg. Csak utálkoztok, meg hülyeségekkel próbáljátok vigasztalni magatok. ;-)[/quote]

Tudod, pont a te kommentjeid bizonyítják, hogy miért jó Barca szurkolónak lenni, és miért nem jó a Reálnak szurkolni manapság. Mi, ha múlt héten megnyertük volna a bajnokságot sem éltettük volna ezerrel a csapatot sőőt..Pedig megnyertük volna a legfontosabb kupát idén. Nektek már elég egy malaccal nyert trófea és már mennyben a csapat. Reménykedem benne, hogy nekünk nem kell ilyen játékot hosszú távon végig nézni, mint nektek kell, miért? Mert a minőség nálunk máshol kezdődik.. :wink:
Bocs ha megbántottalak.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.05.24. 23:53:38

GonzalezRaul írta:Olyan jó olvasni a kommenteket itt. Tényleg. Csak utálkoztok, meg hülyeségekkel próbáljátok vigasztalni magatok. ;-)
Grat a győzelemhez.

És most abba lehet hagyni a provokációt. Megvan a Tizedik, szerintem van jobb dolgod is, mint hogy rajtunk röhögcsélj. Menj, guríts le egy-két sört vagy mittudomén. De erre nincs szükség most. Köszi előre is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2014.05.24. 23:56:51-kor.
Jester
Barça B

2014.05.24. 23:52:55

Gratula a Real-nak a tizedikhez. Már nagyon régóta vágynak erre. Vért is kellett izzadni érte. Megérdemelt győzelem =D> =D>

Meglehet, hogy az Athleticot favágózzák de amikor náluk volt a labda akkor sokkal szebb dolgokat láttam, de amikor a kapu elé kerültek, a 16-os környékére, na akkor teljesen megállt a tudomány.
Ennél az öreg Villa-nál meg ennél a hiperbéna Adriannál még az aranyhalam is veszélyesebb lett volna a Real kapujára. Az Athletico meg örülhet, hogy annyi mindent megengedett nekik a bíró.

A Real eszméletlenül sokat bénázott az oldalvonalnál. Benzema egy vicc volt :D, de tényleg :D . Ronaldo-t meg már kutyákkal kell kerestetni :D. Bale? Na jó...inkább hagyjuk. Bohócok.
Di Maria viszont eszméletlenül király volt. És mennyire gyűlölik őt a másik oldalon :D
Ő lesz a gauchok húzóembere a VB-n, nem Messi :lol: :lol:
100% pure awesomeness
zola8787
Director del Fútbol

2014.05.24. 23:51:47

visca el barca írta:tök egyértelmű volt h egyenlítenek. nem is idegesítettem fel magam... hosszabbításban ronaldo ver 3at és kész.
zola8787 írta:Ronaldo lő majd egy gólt a 120. percben és ő lesz az atyaúristen úgy, hogy a meccsen észre sem lehet venni. Iker-t sajnálom, fórumon olyanokat kap szerencsétlen...
Na ezt összehoztuk nekik :lol:
Tomsa
Entrenador del Barça

2014.05.24. 23:51:33

Te meg osszad el magad nullával és menjél inkább ünnepelni, ahelyett, hogy ide írogatsz.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.05.24. 23:50:59

Nincs szükség vigasztalásra, nyertünk eleget az utóbbi években.
Mondjuk ti nem annyira.
Rivaldo-A Legnagyobb.
GonzalezRaul
Barça B

2014.05.24. 23:49:25

Olyan jó olvasni a kommenteket itt. Tényleg. Csak utálkoztok, meg hülyeségekkel próbáljátok vigasztalni magatok. ;-)
Kép
etooka9
Capitá del Barça

2014.05.24. 23:46:32

csababarca írta: Varane meg,4-1nél kiszól,gerinc megvan. Nyerni se tudnak.
Egy budos paraszt. Sajnos atleti elfaradt a szezon hajrajara, a legfontosabb meccsekre. Nagyon szurkoltam nekik, de hat ilyen a futball. Gratulacio jar a realnak, mondjuk felfoghatjuk ugy is, hogy 1 milliard eurobol lehet BL-t nyerni. :mrgreen:
GonzalezRaul írta:Szokás szerint savanyú a szőlő. Pont a fos sz*r Atletico ellen buktátok el a bajnokságot. ;-) Ott a 10.
Egyre csak sullyed a forum szinvonala. "Fos, sz*ar atma, aki titeket is majdnem leoktatott.

De te biztos tudod, milyen az amikor savanyu a szolo, igy 5-0 meg 2-6 utan.. (ennyi mar kijart nektek)
Kép
na0421
Barça B

2014.05.24. 23:46:23

Mu-chelseat annak idején részegen néztem, most sajnos ezerrel kell tanulnom a vizsgámra, nem igazán illik inni :wink:
Lehet ez a "gázszivárgás" is elviselhetőbb lett volna, amit a két "madridi gigász" ma leadott, ha lecsúszik mellé egy üveg valami. :D
Mondjuk lehet az én igényeim nőttek meg a Barca, tavalyi Bayern, vagy csak a spanyol válogatott focija miatt. :)
Válasz küldése