Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem nézem a meccset es nem láttam a eseteket de azért ez a két tizi elég durvaVakmacska írta:Roncikáék meg a 6. percben már égtek 1-0-ra.
De nem baj, a 9. percben kaptak egy tizit, ami azért jogos volt, de a kapus kivédte.
NEm számít, a bíró besegített, és a 24. percben Roncika műesését is befújta a bíró.
A kapus majdnem kivédte ezt is. De hát csak majdnem, így 1-1.
Amúgy a Real a két tizin kívűl nem volt veszélyes a kapura.
Mostanság szokás náluk a meccsenkénti 2 tizi amiből 1 minimum kamuVakmacska írta:Roncikáék meg a 6. percben már égtek 1-0-ra.
De nem baj, a 9. percben kaptak egy tizit, ami azért jogos volt, de a kapus kivédte.
NEm számít, a bíró besegített, és a 24. percben Roncika műesését is befújta a bíró.
A kapus majdnem kivédte ezt is. De hát csak majdnem, így 1-1.
Amúgy a Real a két tizin kívűl nem volt veszélyes a kapura.
és ugye kóstolgatták a Ferencet a mancisták a meccs előtt:albicelesteX írta:City-Roma 1-1 és Totti!!!!Jó lenne továbbjutni...
Ha így folytatja akkor a szezon hátra levő részét majd a csak a TV-n nézheti!bence-barca írta:Simeonét még BL döntő miatt tiltották el? Látom most is csak a lelátón ülhetett.
Mekkora szerencsétlen ez a figura, h sehol nem ülhet a kispadon, bajnoki 8 meccs mellé ez is... és nem hiszem, h ezek után lehiggadna.
Nagyon durva meccs volt! Atleticonak egy baja van,nem tud támadni. A legdurvább adat: Mitrovic(Olympiakos) 16,54 kmrel csak a második legtöbbet futotta Koke után(16,87km)Dr.Dre írta:Közben az Olympiakos 3-1el megy az Atletico ellen.
Ezért szeretem a Bajnokok Ligáját, soha nem lehet tudni hogy pont mire számíts.
Nem semmi a görögöktől, hogy azt az Atleticot veri meg, akik többek között a Realt, a Barcát, vagy a Chelsea-t is leverte...
Ez volt a baja Madridban is. 60 perces játékos volt,semmi erőnléte. És gyakran szhart mindenre. Ha vetélytársat kapott,akkor meg lelécelt,mert küzdeni nem tudott.PCsabi írta:gyakorlatilag -1 ember. Illetve látványosan leszja az egészet.
Én szerintem mindig próbáltam a helyén kezelni Özil-t, ha jól játszott, akkor természetesen telelőttem a gatyámat (csak hogy egy klasszikust idézzek a fórumról), ha meg rosszul, akkor ment a fika.daffy írta:Mesutról leszállt már a rózsaszín köd? Tiszta lett,hogy miért ment el Madridból?
Szánalmas volt,amit a sajtó összehordott róla,mintha Zidane ment volna az Arsenalba.
Mesutról leszállt már a rózsaszín köd? Tiszta lett,hogy miért ment el Madridból?PCsabi írta:Mintha tele lenne a gatya, közünk nincs a meccshez, teljesen megérdemelten vezet a Dortmund.
Immobile meg a félpályától kapuig gyalogolhatott, grat.