Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Amíg le nem cserélik, reménykedhetünk, hogy kihúzzuk 0-0-val, gólt úgysem rúgunk.Vakmacska írta:Szalai ismét bizonyítja, hogy mekkora csatártehetség.
Igaz, hogy lesen volt, de ezt akkor is illett volna berúgni 5 lépésről.
Azt a másik topicba raktamBob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... ra-2504419
Azt hittem a keretet linkled Alfa.

Nem emlékszem rá, hogy játszottunk volna afrikai csapattal felkészülési meccsen. Abban az időben még nem igen voltak pariban európával, de még velünk sem.visca el barca írta:A Nemzeti Sport információja szerint Elefántcsontparttal játssza a május 20-i felkészülési mérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott.
25 éve nézek magyar focit, de isten bizony nem emlékszem rá, hogy akár 1x is játszottunk volna afrikai csapattal..
(szerk: azért 1-2x előfordult, majd bob, alcantara meg normandia csipőböl felmondja őket)

pedig te nagy olimpiás vagy, nigáriával játszottunk 96-ban. meg algériával is játszottunk a 86-ban a vb előtt.Bob_Marley írta:Én sem emlékszem, úgyhogy öregebbet kérdezz.
De nem lesz rossz választás, fizikálisan erősek, gyorsak.

Persze, én aztán sokat szoktam magyarfocizni. Nem lennék csalódott a 4. hellyel sem egyébként, de többen reménykedem.Nero. írta:Na megint kezditek hergelni egymást egy barátságos meccs után, aztán ha esetleg csoportutolsók leszünk (ami egyáltalán nem lenne szégyen) akkor meg nem győztök "magyarfocizni."