Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ja, ezt én is írtam, hogy majd később kiderül mennyire szólt ez az edzőcserének. Lehet már az első rangadóra is alábbhagy a lendületük, majd kiderül. Támadásban mindenesetre jobb a középpálya szerintem, most hogy ez a lelkesedés, vagy amiatt van, hogy nem 5-0-5-ös volt a felállás, az kérdéses. Az mindenesetre engem is érdekel majd, hogy hogy fognak reagálni, amikor becsúszik az első pofon.csababarca írta:A tegnapi inkább szólt az edzőcserének, mint annak,hogy Zidane mennyire jól felkészítette őket pár nap alatt.
Palesz,az összes dolog amit írsz, az szerintem a lelkesedésből fakadt.
Bob_Marley írta:Mondjuk azért Kroos remélem beletud nézni a tükörbe.....Olvastam értékeléseket, érdekes módon a csávó eddig ahol csak lehetett hátráltatta a csapatát és az edzőt és mindenki. Most egy csapásra jól játszott. Csak feltételezéseim lehetnek, de ha ez annak szól, hogy xy-nak nem tetszik ki az edző, akkor húzza le magát a WC-n....
Ez szerintem mindenkire elmondható szinte, ahogy láttam, mindenki 2-3 fordulattal jobban pörgött.Bob_Marley írta:Mondjuk azért Kroos remélem beletud nézni a tükörbe.....Olvastam értékeléseket, érdekes módon a csávó eddig ahol csak lehetett hátráltatta a csapatát és az edzőt és mindenki. Most egy csapásra jól játszott. Csak feltételezéseim lehetnek, de ha ez annak szól, hogy xy-nak nem tetszik ki az edző, akkor húzza le magát a WC-n....

A legkomolyabb problémákban nem igazán fejlődtek. A kp-n ugyanúgy átrohantak és továbbra is nagy a távolság a csapatrészek között. Nem tudták igazán uralni sem a meccset, Cr is inkább a karlendítésekkel hívta fel magára a figyelmet.palesz77 írta: Ezekre gondoltam én az alatt, hogy legjobb meccs. Nem most irányítottak leginkább, nem most birtokolták legtöbbet a labdát vagy ilyesmi, de a játék összképe alapján most volt talán először olyan a meccs, amit én a helyükbe látni akarnék. Játszó középpálya, normális labdakihozatalok, lelkes CR és Bale, stbstb..
Chino írta:Erre csak annyit reagálnék, hogy három nap alatt nem tud annyit változtatni senki, hogy amiatt egyből a szezon legjobb meccsét játsszák.
Ezekre gondoltam én az alatt, hogy legjobb meccs. Nem most irányítottak leginkább, nem most birtokolták legtöbbet a labdát vagy ilyesmi, de a játék összképe alapján most volt talán először olyan a meccs, amit én a helyükbe látni akarnék. Játszó középpálya, normális labdakihozatalok, lelkes CR és Bale, stbstb..palesz77 írta:A középpálya sokkal jobban élt, Modric és Kroos is lényegesen jobbak voltak, mint szoktak, de Isco is jobban mozgott a saját posztján. CR és Bale is többször visszazártak - Bale főleg -, ami meg a legszembetűnőbb volt, hogy a labdakihozatalokat megpróbálták a középpályáig legalább kicsibe megoldani javarészt, nem Ramosék képzelték irányítónak magukat.
palesz77 írta: Védekezésükön van még mit csiszolni, de nem kezdtek rosszul - még ha gyenge is volt az ellenfél. Hogy ez most a kezdeti lelkesedés csak, vagy Zidane érdeme, az majd kiderül, de a helyükben ilyen hónapok után én is bizakodó lennék most, az idei évben most játszottak a legjobban - azok közül amit láttam.
Nyilván túlzás volt, de a legnagyobb skillje, hogy belevezeti az emberekbe és hogy örökölni lehet tőle a labdát. Az ilyen focistát addig ütném amíg mozog.palesz77 írta:[tudom Bob, mégnem láttad jól játszani..

Az a baj, hogy lassan bő két éve ezt mondjuk, de csak nem akarnak leszakadni.Kovbal88 írta:Na a Real szépen elkalapálta a Deport, persze ez várható volt. Ronaldonak nem igazán ment a játék és nem volt valami boldog, amikor Benzema a végén bevágta.
Pontlemaradásuk minimális, szóval ha összeállnak, akár még a bajnokság is meg lehet. Mindenesetre izgalmas lesz a pontvadászat a továbbiakban. Az Atletico meg lassan leszakad, ezek az egy nullák nem sokáig fognak jönni...