Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2015.12.20. 16:27:16

a balettet úgy látszik megint tolni kell, hogy versenyben maradjanak :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.12.19. 12:17:34

Na úgy néz ki, hogy még nem végleges a Real kizárása...
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ol-2456441" target="_blank
daffy
Madridista

2015.12.16. 21:15:40

Deus írta: Zidane -t látnám nagyon szívesen a real padján. Egyik nagy kedvencem, és kíváncsi lennék, hogy mit mutatna fel.
Nem támogatom. Előbb CR-t el KELL adni. Addig Zizut nem szabad a padra tenni. És nekem szent meggyőződésem,hogy ő is és Flo papa is gátja lenne Zidane(vagy bárki) sikerességének.
Deus
Boixos Nois

2015.12.16. 20:50:31

hank1ee írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... en-2455985

Ha Benítezt kirúgják, remélem, nem Mourinhot ültetik vissza a padra... Azt az embert nagyon, nagyon messze akarom látni a spanyol futballtól, egy ártalmas, visszataszító figura.

Dettó... :evil:

Zidane -t látnám nagyon szívesen a real padján. Egyik nagy kedvencem, és kíváncsi lennék, hogy mit mutatna fel.
KépKép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.12.16. 15:40:18

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... en-2455985" target="_blank

Ha Benítezt kirúgják, remélem, nem Mourinhot ültetik vissza a padra... Azt az embert nagyon, nagyon messze akarom látni a spanyol futballtól, egy ártalmas, visszataszító figura.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.15. 12:47:28

Isco nem érti Kroos miért itt ül.:D
http://www.mundodeportivo.com/futbol/re ... rreal.html
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.12.14. 16:25:33

Azért jobb napjaikon a Real támadósora is képes igen szépen összedolgozni, hála Benzemának, aki a pályán nagyon lelkiismeretes és szerény.
Taktikai szempontból 2 nagy hibát látok a Realnál:
1. Bale. A világ egyik legegyoldalúbb játékosa, ehhez képest kimondottan szabad szerepköre van a csapatban. Még a játék szervezésében is részt vesz, amihez kb annyit ért mint Gumbau. Nem való a realba, de ha már Perez az ő arcképére "szórakozik" esténként, akkor legalább olyan szerepkört kéne kapjon, amihez ért: szélső, semmi több.

2. Vkp poszt. Nézzük a Real átlagos kezdő kp-ját, amikor nincs vkp: Kroos-Modric, előttük James. James kb annyit védekezik, mint Messi, Kroos remek játékos, de mindig is egy kényelmes, elegáns kisasszony volt, sose fog megfelelő védőmunkát elvégezni. (összehasonlításként: Iniestából se néztem ki annyi aggressziót, mint amit LE kihozott belőle, de Iniesta vérbeli Barcás, ő hajlandón változtatni a játékán a csapatért, Kroos viszont, aki kb csak azért van a Realban, mert jól áll neki a fehér mez nem fog kemény védekező munkát végezni). Marad ugye Modric, akinek kéne vkp-t játszani, a maga 60 kilójával. Alternatíva, hogy játszik Casemiro, aki még ha nem is rossz, de azért a világszínvonaltól messze van, de ez esetben kimarad valamelyik sztár. Vidal nagy fogás lett volna a Realnak. Az ő sokoladúsága a kp-n kiválóan kiegészítette volna a többiek hiányosságait.

Ez a két fő probléma taktikailag. Ehhez még hozzájön Danilo, akit csak azért vettek meg h ne m vigyük el(hála az égnek!), Ronaldo, aki a nagy csapatok ellen kb annyira gólveszélyes mint Mathieu.
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.14. 15:35:36

Ha nem futsz és klikkesedés van, akkor tök mindegy mit kérnek egy csapattól. Erre utalt a legkisebb gond. Benzema-Bale-Ronaldo középről lehetne hatékony és a beadások is működnének, de az egész csapatuknak összhang kéne és futás, presszió akarat. Akkor labdaszerzés lehetne az ellenfél kapujához közelebb ahonnan könnyebb támadást indítani.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.12.14. 14:10:21

Bob_Marley írta:Az összhang valóban nincs meg, de en bloc a taktika meg a felállás a legkisebb gond szerintem.
.

Szerintem pedig igen komoly gond. Egyszerűen nem tudják középpályáról a támadókhoz eljuttatni a labdát. Képtelenek kiaknázni a játékosok erősségeit. Nem kellene olyan szintű kispasszos ját vagy védők mögé betett labdák, mint nálunk, de ezekből gyakorlatilag semmi sincs. Jelenleg a legfőbb fegyverük az ívelgetés. Megszámolni sem lehetett például tegnap hánnyal próbálkoztak, a lehetőségeik is csak ezekből a szélről belőtt/ívelt labdákból voltak. Modric, Kroos, Jamees, Isco, mindegyikük képes forintos labdákkal operálni, beindítani, a támadókat, kényszerítőzni, de semmi ilyen nincs. Persze ehhez hozzátartozik, hogy a támadók sem lépnek visszább. A kisebb csapatokat, főleg egyéni képességeik miatt bedarálják és megszórják, de ha valaki szervezetten lép fel már gond van. Ezértt is van az, hogy komolyabb csapatot nem sikerült még megverniük. Egyedül a PSG-t, de ott mindkét meccsen a franciák verték meg magukat, nem sok köze volt a Realnak ellenük. A fentihez még hozzátartozik, hogy a támadók védekezése nulla és borzalmasan statikusak, ami az előbbi problémát is generálja.

Mellesleg dícsérjük meg Denist és a kis Dos Santost. =D> Főleg az utóbbi játszott hatalmasat. Ha az első félidőben még egyet-kettőt berámolnak nem kellett volna lerágni a 94. percig a körmömet.

Viszont annyira örömködni és pezsgőt bontani sem kell, mert pont most láttuk milyen könnyen le lehet adni ezt az előnyt.
Az uccsó forduló még necces lesz. Nekünk az Espanol, nekik a Valencia idegenben. Még az is lehet, hogy az ATMA jön ki nevető harmadikként.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.14. 10:14:53

Alcantara
Elhiszem neked, mert csak az összefoglalót láttam. Mindenesetre az eredményeik szépen feljavultak az utóbbi időben.

Edzőbuktatást nem tudom, de nem a taktikán múlik meg a felálláson, hogy valaki fut vagy nem. Itt is csak összefoglalót láttam, megvoltak a lehetőségeik, de pl olyat amit Ramos is csinált...Kapok egy kötényt az benne van, de nem megállok és felteszem a kezem...Ez mi? Utána megyek és legrosszabb esetben összekoccolom hátulról, hogy tudja hol a helye, de nem felteszem a kezem....Futás és akarat nélkül ezt a játékot bármilyen felállásban lehet tolni. Carragher is leginkább erre hívta fel a figyelmet egyébként. Az hogy nagyobb terület van a kp és a csatárok között nem lenne baj, Bale erősségeit is kilehet aknázni, de futás és presszió nélkül mit sem ér egy csapatjáték. Lehetne Balet futtatni vagy Ronaldot, de helyette lesz egy Modric aki eladja és gól. Az összhang valóban nincs meg, de en bloc a taktika meg a felállás a legkisebb gond szerintem.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.12.14. 05:14:43

Bob_Marley írta:...... de ha már így szóba került a jó öreg Atleticorol megint nem sok szó esik, pedig a gyengébb kezdés után kezdenek szépen összeállni. És hát Grízestészta meg nem nagyon viccel.
A tegnapi meccs konkrétan a leggyengébb meccsük volt a bajnokságban.
Enervált, szétesett játékot nyújtottak, semmi tűz nem volt a játékukban az első félidőben.
0:1-nél a Bilbaonak volt két tiszta ziccere, amivel lezárhatták volna a meccset.
Nem éltek vele és ahogy az lenni szokott a hosszabbítás letelte után egy szöglet becsorgott.
Lélektanilag jókor találták a gólt.
A második félidő sem volt túlságosan úgymond "matracos" viszont jellemzően a csapat leggyengébb tagja, Griezmann iszonyatosan eltalált egy lövést, ez elég is lett, hogy meglegyen a győzelem.
Ami félelmetes bennük, hogy a legpocsékabb játékukkal is hozni tudták a 3 pontot, ellentétben velünk. Griezmann akkor is tud gólt lőni, ha semmi veszélyt nem jelent egész meccsen.
Tipikus győztes csapat, bár szerintem a tavaszt nem fogják tudni végigvinni 3 fronton.
Gyengébb a keret, mint két éve.

Nekem ami furcsa volt, az a Calderon hangulata tegnap. Máskor pokollá változik, de tegnap Cholonak többször is vezényelni kellett, teljesen le volt ülve a közönség is, de még így is jobb hangulata volt az egésznek, mint a mi meccsünknek szombaton.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.12.14. 00:43:39

csababarca írta:...
Bocsi, akkor felreertettelek, igy viszont teljesen egyetertek veled.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.12.14. 00:36:50

Ezek a "légüres" terek szerintem nem a felállásból adódnak, hanem a taktika rossz (nálam az nem egyenlő a felállással), vagy taktikai fegyelmezetlenség a játékosoktól.

De konkrétan a 4-2-3-1 életképes lehetne ezzel a kp-val, a támadókkal már kevésbé. De én arra reflektáltam,hogy a kp gyenge ehhez a felálláshoz, ami alapjáraton hülyeség, mert láttuk,hogy bizony működhetne ez, csak ahhoz kellene a 3-1es négyestől érdemi csapatmunka. Erre meg csak James,meg Benzema hajlandó, úgy ahogy, ezt meg már nem bírják el ketten.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
palesz77

2015.12.14. 00:21:54

MessiNeymarSuarez írta:Szerintem alapból ott kezdődik, hogy rossz a felállás meg a keret is ehhez a felálláshoz.

4-2-3-1-ben jellemzően a védősor előtti középpályássor 2 igazi tipikus VKP-ből áll, viszont a Real Madridnál jó ha van 1 ilyen. Ha meg egy Kroost rak oda, akkor ilyen semmilyen megoldás, mert védekezésben nem olyan hatékony, és a támadást se tudja jelentősen segíteni.
Ez kis túlzással olyan, mintha Mascheranot raknánk balszélsőnek.
Emellé jön még az, hogy Ronaldo legtöbbször nincs a helyén, és sokkal inkább a 16-oson belül "lábatlankodik".
1. Komolyan figyelj oda a piramisokra, nem akarok tartalmas hsz-eket törölni..

2. Alapból nem érzem én olyan rosszak azt a Modric-Kroos duót védekezésben, volt időszak, amikor normális csapatként funkcionáltak ezzel a kettőssel - Carlo alatt -, és akkor jól megoldották ezt a szerepet is. Statok alapján se sokkal maradnak le labdaszerzésben meccsenként a Busi-Rakitic duótól - nyilván ez nem tükröz pontosan, de nem annyira rosszak ők ketten. A hiányosságaikat bőven meg lehetne oldani csapat szinten.

Amúgy meg a 4-2-3-1 az igazából a pályán totál máshogy néz ki.. Madridomon valaki tökéletesen lerajzolta a felállásukat, átmásolom ide:

---------------------------kn----------------------------

--------------ramos-------------pepe------------------
------------------------case----------------------------
----------------luka-------------james-----------------

danilo------------------------------------------marcelo
-------------------bale-benzema-cr-------------------

Amíg a pálya közepe üres náluk, addig a világon bárki játszhatna a 2 középpályás posztján, nulla lenne a játék. Tavaly ősszel Bale kiesése idején is a Mordic-Kroos duó játszott ott, csak jobban meg volt szervezve a csapat, jól is játszottak - minket is szépen lemostak, bár akkor csak alakulóba voltunk még. Statikus emberből se volt annyi - akkor még CR is nagyon akart, a walesi vadló meg sérült volt -, értelmesebb taktika is volt, el is bírta a csapat a kettős hiányosságait védekezésben, mert támadásban annyi pluszt tudtak adni, hogy kompenzálva volt.
csababarca írta:Nem lenne baj a felállással, sem a kp-val, ha a két szélső támadó hajlandó lenne csapatmunkára.
...
Bár őt meg nem tartom semmire, nulla eredményei vannak, azok is régről, szóval lehet hogy magától hülye.
Ezekkel javarészt egyetértek, annyival nem, hogy a felállással nincs baj. Szerintem az katasztrófa lett, ezek a légüres terek 30 m-en keresztül a támadósor és a középpálya között.. Nem értem mit akar velük Benítez, de hogy nem működik már hónapok óta az fix, ehhez képest nem javít rajta.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.12.13. 23:59:14

Nem lenne baj a felállással, sem a kp-val, ha a két szélső támadó hajlandó lenne csapatmunkára.
Bale is azt hiszi,hogy ő Cé, de kettő ilyet már nem bír el a kp sem.
De Ronaldo játéka is annyiból áll,hogy őrült módjára rohan be az ötösre, aztán integet hogy íveljétek. Ez mi?
Bale meg sose volt jó játékos, megkerülte 1-2szer a buta angolokat, aztán világlegjobbjának titulálták, ő meg el is hitte. (Meg egyszer Bartrát...)

Náluk szerintem egy olyan működhetne, hogy Casemire,Kroos,Modric,James rombuszban, előttük Cé és Benzema ékként. Cé kicsit balra, kp-n meg James jobbosra helyezkedne.
Plusz két szélsővédő futhatna felfelé, lenne helyük, nem zavarná őket senki.
A probléma, hogy Balet nem lehet padra tenni, se Cét, szóval mindkettőt be kell erőltetni a csapatban.
Én itt látom a bajokat, hogy egyszerűen Benitez keze is meg van kötve.
Bár őt meg nem tartom semmire, nulla eredményei vannak, azok is régről, szóval lehet hogy magától hülye.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.12.13. 23:39:13

zsoltfree írta:
palesz77 írta: Ma jatszott a vkp-juk, nem is igen ment a gyors labdakihozatal, a vegere mar Ramos volt az iranyitojuk.. Nem lenne azzal a Kroos-Modric duoval semmi baj vedekezesben, ha az egesz csapat beszallna a bugiba, de amig a tamadok ilyen statikusak, erre nincs sok eselyuk.

De itt tenyleg nagyobb bajok vannak egy vkp-nal, amin nyilvan lehet javitani meg, de Benitez alol szep lassan kicsuszik a talaj szerintem, es elveszti az oltozot. Most is Kroos erdekes nyilatkozata utan 90 perc jegeles, es inkabb vallalta a vereseg kockazatat.. Valami nagyon nincs ott rendben oltozon belul.
Klasszikus vkp-juk csak ő van, ami azért egy ilyen kaliberű csapatnál hát enyhén szólva kevés. Modric és Kroos is inkább támadó, persze védekezni is tudnak, de nem ebben a legjobbak. Nyáron eladtak 3 vkp-t is. Persze nekik nem ment a játék, de pótolták valakivel? Nem. Ugyan azt csinálják, mint Makelele eladása után. A kis csapatok ellen, ahol elég csak támadni, ott be is vált, de ahol már több kell, ott durván felsültek eddig. Nem tudom mi kellene ahhoz, hogy ott megint egy igazi csapat legyen, de elnöki szinten kellene kezdeni szerintem. Most nyáron biztosan lesz pár igazolás (aki 2 egyeneset rúg a labdába az EB-n, azt majd megveszik 3szoros áron), de káosz ami ott folyik.

Egyébként, respect a Marcelo megmozdulásáért, amikor monda a fekete srácnak, hogy feküdjön le, ha rosszul van.

Szerintem alapból ott kezdődik, hogy rossz a felállás meg a keret is ehhez a felálláshoz.

4-2-3-1-ben jellemzően a védősor előtti középpályássor 2 igazi tipikus VKP-ből áll, viszont a Real Madridnál jó ha van 1 ilyen. Ha meg egy Kroost rak oda, akkor ilyen semmilyen megoldás, mert védekezésben nem olyan hatékony, és a támadást se tudja jelentősen segíteni.
Ez kis túlzással olyan, mintha Mascheranot raknánk balszélsőnek.
Emellé jön még az, hogy Ronaldo legtöbbször nincs a helyén, és sokkal inkább a 16-oson belül "lábatlankodik".

Másrészt szerintem egy Real Madridnak egy ilyen felállás túlságosan defenzív. 1 csatárral kiállni?
Ráadásul ha jól tudom, Benzema sem az a tipikus vérbeli center, sokkal inkább a Ronaldoékkal való passzjátékban az erős.(Legalábbis a Real Madridban eddig általában így játszott, ezért is szídták sokan hogy "miért nem lő gólt?!" )

Emellett még hiányoznak azok az igazi tipikus vízhordók a Real Madridból, akik az utolsó erejükig ezerrel küzdenek, és felszántják a pályát.
Szerintem 2014-es évben Di Maria hatalmas szerepet játszott a sikereikben, rengeteget gürizett, nem csoda hogy nem tetszett neki az hogy nem lett megbecsülve.

Nálunk is itt van Rakitic, aki több ember helyett is dolgozik sokszor, ha ő nem lenne, lehet sokkal hamarabb szétszednének minket.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.13. 23:11:22

Klaczy írta:
MessiNeymarSuarez írta:Elbénázzuk a 4 pontos előnyünket egy amatőr hibán, oszt' erre 5 pontos előnyünk lesz a Reallal szemben...Najo..... :mrgreen: :mrgreen:
Ami igazából 6 pont, mert pontegyenlőség esetén egymás elleni számít, és egy 0-4-et nem biztos hogy überelnek :lol:

3 tanulság:
1.Remélem nálunk a fejekben nem az lesz hogy "nem baj ha elbénázzuk amatőr hibákkal, úgyis botlik majd valamikor a Real Madrid"
2. Nagyon kemény lesz számunkra is a Villarreal otthonában, nagyon harciasan küzdöttek, kisebb szerencsével nagyobb is lehetett volna a végeredmény.
3. Nem szabad többet ilyen amatőr hibákkal pontokat veszíteni, mint amiket tegnap csináltunk, mert már akár 9 pontos előnyünk is lehetne ha a 2 utolsó meccset nem bénázzuk el.
1. Nem a Madriddal kell foglalkozni, hanem magunkkal.
2. Benitez se fogja kitölteni a szerződését.
3. Nagyon bízok a téli igazolásokban és Arda játékában. Szóval javulhatunk még! :)
Én is mindig azt mondom, hogy csakis saját magunkra kell figyelni és okosan beosztani az erőket és akkor a végén ott leszünk, de ha már így szóba került a jó öreg Atleticorol megint nem sok szó esik, pedig a gyengébb kezdés után kezdenek szépen összeállni. És hát Grízestészta meg nem nagyon viccel. Csak tartson ki a lendülete az EB-re is, akkor a francnak sem fog Benzema hiányozni. :D
Kép
Kép
Kép
zsoltfree
Capitá del Barça

2015.12.13. 23:07:44

palesz77 írta:
zsoltfree írta:Nyáron eladtak 3 vkp-t is. Persze nekik nem ment a játék, de pótolták valakivel? Nem.
Jött Casemiora, szóval ő pótlás, ráadásul annyit ér, mint a másik 3 együtt - a Realban értve, Illarra sem ügyetlen, de Khedira a Juvében kifejezetten jó, lehet csak a Realban volt szörnyű. Plusz amúgy szerintem Casemiro már most többet játszott kb, mint a nyáron eladott trió tavaly egész szezonban.. És mondom, a brazil ma is a pályán volt, ugyanúgy átjáróház volt a középpálya, nem azért védekeznek rosszul, emrt Kroos és Modric az, akinek ezt meg kéne oldania. Bob linkelt még egy szuper kis elemzést a Clasicoról, amiben Carragher magyarázta a Real hibáit, na ott van a bajuk. Hogy ezen a kettősön kívül senki más nem zár vissza rendesen.. Játszhatna itt 3 Makelele a középpályán, akkor se védekeznének jól, mert manapság már nem fér bele, hogy a támadók kivánják magukat a hátrafele játékból.
Jól mondod sporttárs. Egy Makelelével még nem lennének előrébb. Van ott baj bőven.

A klub vévének most viszont örülök is kicsit, mert most mind a két madrid elmegy mellettünk és ez hajtja majd a fiúkat később biztosan. Ráadásul a Madrid már koncentrálhat csak a bajnokságra, nekünk pedig eléggé besűríti a spanyol kupa és a klub vébé a kövektező heteket. Nagyon jókor jön Arda és Vidal.
palesz77

2015.12.13. 23:03:11

zsoltfree írta:Nyáron eladtak 3 vkp-t is. Persze nekik nem ment a játék, de pótolták valakivel? Nem.
Jött Casemiora, szóval ő pótlás, ráadásul annyit ér, mint a másik 3 együtt - a Realban értve, Illarra sem ügyetlen, de Khedira a Juvében kifejezetten jó, lehet csak a Realban volt szörnyű. Plusz amúgy szerintem Casemiro már most többet játszott kb, mint a nyáron eladott trió tavaly egész szezonban.. És mondom, a brazil ma is a pályán volt, ugyanúgy átjáróház volt a középpálya, nem azért védekeznek rosszul, emrt Kroos és Modric az, akinek ezt meg kéne oldania. Bob linkelt még egy szuper kis elemzést a Clasicoról, amiben Carragher magyarázta a Real hibáit, na ott van a bajuk. Hogy ezen a kettősön kívül senki más nem zár vissza rendesen.. Játszhatna itt 3 Makelele a középpályán, akkor se védekeznének jól, mert manapság már nem fér bele, hogy a támadók kivánják magukat a hátrafele játékból.
Nero.
Llegenda del Barça

2015.12.13. 23:01:59

Ejj, most fáj csak igazán az a két döntetlen... Gyakorlatilag lenne 10 pont előnyünk, úgy hogy az összes nehéz idegenbeli pályát letudtuk. Namindegy ez az 5(6) se olyan rossz.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Kash
Entrenador del Barça

2015.12.13. 23:00:17

Grat a Villarealnak, 8. percben szerzett gólt egészen a 90. percig megvédeni nem kis dolog.

:D
Kép
zsoltfree
Capitá del Barça

2015.12.13. 22:49:49

palesz77 írta:
zsoltfree írta:Durva, hogy a Madrid nem vert meg még egy éppékézláb csapatot sem ebben a szezonban, bár én ezt tippeltem év elején 0 azaz nulla darab védekező középpályással.
Ma jatszott a vkp-juk, nem is igen ment a gyors labdakihozatal, a vegere mar Ramos volt az iranyitojuk.. Nem lenne azzal a Kroos-Modric duoval semmi baj vedekezesben, ha az egesz csapat beszallna a bugiba, de amig a tamadok ilyen statikusak, erre nincs sok eselyuk.

De itt tenyleg nagyobb bajok vannak egy vkp-nal, amin nyilvan lehet javitani meg, de Benitez alol szep lassan kicsuszik a talaj szerintem, es elveszti az oltozot. Most is Kroos erdekes nyilatkozata utan 90 perc jegeles, es inkabb vallalta a vereseg kockazatat.. Valami nagyon nincs ott rendben oltozon belul.
Klasszikus vkp-juk csak ő van, ami azért egy ilyen kaliberű csapatnál hát enyhén szólva kevés. Modric és Kroos is inkább támadó, persze védekezni is tudnak, de nem ebben a legjobbak. Nyáron eladtak 3 vkp-t is. Persze nekik nem ment a játék, de pótolták valakivel? Nem. Ugyan azt csinálják, mint Makelele eladása után. A kis csapatok ellen, ahol elég csak támadni, ott be is vált, de ahol már több kell, ott durván felsültek eddig. Nem tudom mi kellene ahhoz, hogy ott megint egy igazi csapat legyen, de elnöki szinten kellene kezdeni szerintem. Most nyáron biztosan lesz pár igazolás (aki 2 egyeneset rúg a labdába az EB-n, azt majd megveszik 3szoros áron), de káosz ami ott folyik.

Egyébként, respect a Marcelo megmozdulásáért, amikor monda a fekete srácnak, hogy feküdjön le, ha rosszul van.
Klaczy
Barça B

2015.12.13. 22:41:34

MessiNeymarSuarez írta:Elbénázzuk a 4 pontos előnyünket egy amatőr hibán, oszt' erre 5 pontos előnyünk lesz a Reallal szemben...Najo..... :mrgreen: :mrgreen:
Ami igazából 6 pont, mert pontegyenlőség esetén egymás elleni számít, és egy 0-4-et nem biztos hogy überelnek :lol:

3 tanulság:
1.Remélem nálunk a fejekben nem az lesz hogy "nem baj ha elbénázzuk amatőr hibákkal, úgyis botlik majd valamikor a Real Madrid"
2. Nagyon kemény lesz számunkra is a Villarreal otthonában, nagyon harciasan küzdöttek, kisebb szerencsével nagyobb is lehetett volna a végeredmény.
3. Nem szabad többet ilyen amatőr hibákkal pontokat veszíteni, mint amiket tegnap csináltunk, mert már akár 9 pontos előnyünk is lehetne ha a 2 utolsó meccset nem bénázzuk el.
1. Nem a Madriddal kell foglalkozni, hanem magunkkal.
2. Benitez se fogja kitölteni a szerződését.
3. Nagyon bízok a téli igazolásokban és Arda játékában. Szóval javulhatunk még! :)
palesz77

2015.12.13. 22:37:35

zsoltfree írta:Durva, hogy a Madrid nem vert meg még egy éppékézláb csapatot sem ebben a szezonban, bár én ezt tippeltem év elején 0 azaz nulla darab védekező középpályással.
Ma jatszott a vkp-juk, nem is igen ment a gyors labdakihozatal, a vegere mar Ramos volt az iranyitojuk.. Nem lenne azzal a Kroos-Modric duoval semmi baj vedekezesben, ha az egesz csapat beszallna a bugiba, de amig a tamadok ilyen statikusak, erre nincs sok eselyuk.

zsoltfree
Capitá del Barça

2015.12.13. 22:35:46

Na jó, a maradék popcornal megyek bizonyos fórumokra mozizni:)

Nem vagyok nagyarcú, de ezt pont azért írtam, mert tegnap este akkora össznépi örülés volt, hogy feljönnek 2 pontra, és mekkora bénák vagyunk de ők pedig mostanában hengerelnek stb. Ezt megint benyögték úgy, hogy nem játszották le a meccsüket, erre tessék.
Válasz küldése