Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:TS ma mindent megoldvisca el barca írta:TS megoldotta![]()
TS ma mindent megoldvisca el barca írta:TS megoldotta![]()
és az avicc hogy ráadásul nem is tudott volna a Chelsea játékos fejelni rendesen....visca el barca írta:TS megoldotta![]()
Nem, közbe mehetne a játék, és 90 mp-ük van ahhoz hogy felülbíráljanak egy esetleges döntést, ha nemstimmel akkor bejelentik a bírónak hogy gáz van a palacsintában..Kash írta:Ez szerintem hülyeség.Szerintem például meglehetne szabni egy maximum időtartamot amíg felülbírálható egy döntés, például 60-90 másodperc, ezalatt a stadion stúdiójában sokszor vissza tudnák játszani és eldönteni. Vagy a klasszikus, hogy ha a csapat kéri(félidőnként 1-2 ilyen lehetőség lehessen) akkor a bíró megnézi a visszajátszást és azután dönt kritikus esetekben. Egyik sem a legjobb, de szerintem még mindig vállalhatóbb, mint az olyan esetek mint pl ma.![]()
Ha most van egy vitatható szituáció, akkor 90 másodpercig áll a játék, amig várnak az ítéletre?
Így is eléggé töredezett a játék, mert vannak olyan bírók, akik minden egyes simogatásért fújnak egyet a síplyukba. Ez a csapat kéri a visszajátszást meg csak még több vitát szítana...Mikor lehetne kérni? Pl ha kimegy a labda az oldalvonalon? Jön az ellenfél, dobná a labdát, mert siet, erre mondja a bíró, hogy "fiam, most állj le, 90 másodperc múlva, ha addig nem fújom le a meccset, elvégezheted." Aztán meg ilyen 5-10 perces hosszabbítások vannak a meccs végén.
Jó ez így, ahogy van.
Ez szerintem hülyeség.Szerintem például meglehetne szabni egy maximum időtartamot amíg felülbírálható egy döntés, például 60-90 másodperc, ezalatt a stadion stúdiójában sokszor vissza tudnák játszani és eldönteni. Vagy a klasszikus, hogy ha a csapat kéri(félidőnként 1-2 ilyen lehetőség lehessen) akkor a bíró megnézi a visszajátszást és azután dönt kritikus esetekben. Egyik sem a legjobb, de szerintem még mindig vállalhatóbb, mint az olyan esetek mint pl ma.