NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.19. 19:06:28

Micsoda meccs! Szép volt Lilák! Döme meg maradjon csak a Fradinál, meddig szól a szerződése? Meg kéne hosszabbítani :twisted: :D
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.19. 19:05:37

Forcabarca8 írta:Így nem lehet nyerni, valami még mindig hiányzik a csapatból: mondjuk a Fradi-szív.. :roll:
Focizni tudó játékosok... És nem csak a Fradiba...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.08.19. 19:03:18

Mihu írta:Lőw is...Azt mondja? "1-0-nál úgy gondoltuk hogy ez a hiba még belefér, 1-1-nél viszont azért már eszméltünk, hogy hoppá, lehet hogy ez a bírói tévedés döntően befolyásolta a mérkőzést...."

Itt most ugye Jova kezezésére gondolt a 16-oson kívül...1-0nál nem gond, 1-1-nél viszont ez döntötte el a mérkőzést? Tán Jova rúgta az egyenlítő gólt, vagy kivédett egy 100-as ziccert? Ekkora baromságot mondani élő adásban...
Szerintem csak rosszul fogalmazott, ami egy focistától nem is olyan rossz :lol: mert ameddig vezetsz,addig minden jó,belefér 1-2 hiba is. Aztán jött a hidegzuhany és persze rosszul esett nekik, hogy nem kapták meg a szabadrúgást illetve Jova a büntetését.Nekem is fájt volna,de előnynél én is ugyanúgy tojtam volna rá..

Ez már viszont lényegtelen, mert már megint nem nyertünk.. :evil: nem láttam végig a meccset, mert dolgozok,de amikor rálestem,csak az impotens támadójátékunk bizarr látványa fogadott. Így nem lehet nyerni, valami még mindig hiányzik a csapatból: mondjuk a Fradi-szív.. :roll:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.08.19. 18:41:06

Lőw is...Azt mondja? "1-0-nál úgy gondoltuk hogy ez a hiba még belefér, 1-1-nél viszont azért már eszméltünk, hogy hoppá, lehet hogy ez a bírói tévedés döntően befolyásolta a mérkőzést...."

Itt most ugye Jova kezezésére gondolt a 16-oson kívül...1-0nál nem gond, 1-1-nél viszont ez döntötte el a mérkőzést? Tán Jova rúgta az egyenlítő gólt, vagy kivédett egy 100-as ziccert? Ekkora baromságot mondani élő adásban...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.08.19. 18:36:34

Csak én vagyok akkora troll, hogy Deák Billt hallgatok egy Újpest győzelem után? :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
davi10
Llegenda del Barça

2012.08.19. 18:35:45

Na kereshetünk ismét egy új edzőt... Kezd kicsit unalmas lenni.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.19. 18:30:47

epic. főleg a h 90.percbe kikapcsoltam a tv-t :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.08.19. 18:30:06

Aki nem ugrál...

Tsibuabuaaaaaa! 8) Majdnem összetörtem a laptopot, de nem! Egy szöglet, egy gól :D Így kell ezt csinálni. Tudtam, hogy a fradi fog egyenlíteni, de a vége az epic volt, egy derbihez illő.

Szép volt fiúk!
Kép
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.08.19. 18:28:35

Újpest - Fradi 2-1
90. percben egyenlít a Fradi, 90+4.-ben nyer az Újpest! Nem rossz meccs :)
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.19. 17:34:47

messideco írta: de az NB1 egyik legjobb védelme alakulhat ki Újpesten
mondjuk a tavalyi, rubus, mihajlovics, szokol, pollák kvartettet nem nehéz tulszárnyalni :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.08.19. 17:18:47

Kabát a mester :) Már több, mint tíz éve a kedvenc magyar labdarúgóm.

És halkan jegyzem meg, de az NB1 egyik legjobb védelme alakulhat ki Újpesten.

Hogy idegesít ez a Grúz csávó... :roll:

Meg kell innen nyerni. Hajrá Lilák!
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.08.19. 16:29:23

Úristen, Knézy közvetíti az UTE-FTC-t :lol: :lol: :lol: :lol: Asszem rányomok egyet a MUTE gombra, vagy bedugom a fülembe a fülest, és hallgatok vmi zenét :D
Kép
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.08.19. 14:10:08

Íme a magyar bajnokság:
Détári a troll
Ezen mennyit röhögtem....istenem :D

Gondolkoztam,hogy Humor topicba rakjam-e :D
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.11. 22:38:01

Na megvan az első siker :D
4-1, végre 8)
Mondjuk megint játszottunk 75+ percet emberelőnyben (eddig 3 meccs 3 kiállítás az ellenfélnél :D) 11es jogos volt, reklamálásért sikerült emgkapni a második sárgát.
Somalia helyzete azért elég "funky" volt, nem volt túl magas színvonalú a meccs, de azért sikerült szép támadásokat megcsinálni, s kis önbizalom növelőnek tökéletes volt a mai nap.

szerk: óriási nyilatkozatai vannak az öregnek:
http://www.sport1tv.hu/Videok/2012/08/1 ... pa_detari6
Edzésen sok beszélgetés van meg kártyázás :D Tarthatnák a kocsmában (Détári lehet jobban is élvezné :mrgreen: )
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.10. 14:47:53

ÁÁÁÁÁ.Az bejött, hogy a Loki a Bruges-t kapta, ami nem lesz megoldhatatlan feladat. Ha jó játékot tudnak hozni a debreceniek, akkor meg lehet. Viszont a Vidi az egyik legrosszabbat kapta, akit lehetett. A Marseille és Trabzon duót szerettem volna elkerülni, de itt csak a csoda segíthet. Nehéz mit mondani, mert sokkal erősebb csapat a Vidinél. Kár az utóbbi sorsolásért. Én is inkább a Metalisztot, de még inkább a Young Boyst vártam volna... Mocskosul nehéz lesz.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.10. 14:26:45

Hú ez nagyon nehéz lesz. Marseilles, Hannover elkerülve ennek örülök, de szerintem a Young Boys és a Harkiv és gyengébb csapat. Na mindegy, majd meglátjuk. Trabzon szurkolóitól félek inkább, főleg hogy a sorsolás után 3 perccel kb 200-an árasztották el a Vidi facebook oldalát.

Brugge nem verhetetlen, de egyik párharcban sem magyar csapat az esélyes.

Hajrá !
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.08.10. 14:05:00

Loki: A grúz csapatnak jobban örültem volna, de így sem rossz. Elkerültük a 'Poolt és a Bilbaot, és a Bruges sokkal inkább verhetőnek tűnik mint a Heerenveen. Feltéve ha nem azt nyújtjuk mint a BATE elleni visszavágón.
Egy nagyon jó teljesítménnyel továbbmehetünk.

Vidi: Ez már egy fokkal neccesebb, azért a török bajnokság más tészta. Jóval erősebb a Trabzonspor sajnos, de egy kis szerencsével tovább lehet jutni.

Összességében túl nagy reményeket nem fűzök hozzá, de remélem hogy legalább az egyik csapatunk tovább jut! Hajrá!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.10. 13:53:15

Azért a Trabzonspor elég komoly csapat, ha idegenben jó eredményt el tud érni a Vidi, azt mondom lehet esély. Ugyanez a Lokinak is, itthon nem szabadna gólt kapni, és legalább egyet rúgni. Egyébként a Club Brugge-ben játszik a Barca nevelés Victor Vázquez! :)

Lehet tudni, hogy a Loki hol játszik? Pest, Nyír1?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.08.10. 13:46:30

Club Brugge - Debrecen
Trabzonspor - Videoton

Lehetett volna rosszabb is, mindkettő számára. Nem megoldhatatlan feladat egyik sem.

A fehérváriak idegenben, a bajnokcsapat hazai pályán kezdi a párharcot.

Hajrá!
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.10. 11:35:02

Barcaman14 írta:
A Loki lehetséges ellenfelei: Liverpool, FC Bruges, Bilbao, Heerenveen vagy a grúz Dila Gori.

A Videoton lehetséges ellenfelei: Marseille, Metaliszt Harkiv, Trabzonspor, Young Boys, Hannover.
ÁÁÁ ez nagyon kemény. Persze még jól is kijöhetünk belőle, de ez nagyon durva.
Loki: Dila Gori, Heerenveen, FC Bruges
A grúzok ellen reálisnak tűnne, míg a belga és a holland ellen csak nagyon jó játékkal.
Vidi: Young Boys
Ez a csoport sokkal durvább, mint a Lokié. A svájciak is kemény diónak tűnnek. A Metaliszt elég rutinos csapat, míg a Trabzont és a Hannovert sem kell bemutatni.

Sajnálom a Vidit picit, mert ők jobban megérdemelnék a gyengébb ellenfelet (legalábbis sztem), mint a Loki, de ezt el kell fogadni. Bízzunk a szerencsében... Remélem legalább az egyik magyar csapat "gyengébb" ellenfelet kap. Azért az durva, hogy sokkal erősebb ellenfeleken keresztül vezet az út az EL-be, mint a BL-be.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.10. 11:10:37

ab1daL írta:Nem hogy örülnénk, hogy egy magyar csapat tovább jutott, inkább pocskondiázzuk, mert úgy játszottak ahogy. Mondjuk az összesített 4-0 elég sokat mondó. Bár engem ez a dolog nem lep meg, megszokott, hogy ilyenkor is csak az odaszólás, negatív hangok jönnek. Remélem mindkét csapat jó ellenfelet kap. Nem lenne akármi, ha két magyar csapat is bejutna az EL csoportkörbe, szerintem mindenkinek ez lenne az érdeke.
Ezért tart nagyjából az egész ország ott ahol, emiatt a mentalitás miatt. Ha belgák lennétek itt páran, megérteném hogy szidjátok meg fikázzátok a Vidit, de így?

2 db viszonylag elismerő hozzászólás érkezett, majd ha kiesünk jön 25 hogy Orbán papa nem tolta tovább a szekeret? Vicc az egész és egyben igen undorító. Olyanok vagytok mint Bognár Gyuri meg Zombori, mindegy miért de valamiért meg kell találni a Fehérvárt. Ha van rajtunk sapka azért, ha nincs akkor azért. :roll:

Tocy írta:Enyhén elferdíted a dolgokat A Chelsea a Barcelona ellen nem kisegér? Dehogynem.
Te pedig enyhén nem érted hogy mit mondtam. A mutatott játék alapján volt kisegér, amúgy miért lett volna az? A Chelsea kisebb csapat? Rendszeres BL esélyesek szinte minden évben, kb ugyanakkora -ha nem nagyobb- pénzből gazdálkodnak mint mi.

Ezzel szemben nézd meg a Vidit, kevesebb mint fele annyi pénzből, harmadannyit érő játékoskerettel, nulla európai rutinnal.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.08.10. 10:58:34

Grat a Vidinek, és egyben elismerésem is. Egy magasabban jegyzett csapatot ejtettek ki 4-0-val, szerintem ezen nincs mit megmagyarázni.

Viszont az utolsó akadály már piszok nehéz lesz.

A Loki lehetséges ellenfelei: Liverpool, FC Bruges, Bilbao, Heerenveen vagy a grúz Dila Gori.

Mondanom sem kell melyikkel járnánk a legjobban. Hátha szerencsénk lesz.

A Videoton lehetséges ellenfelei: Marseille, Metaliszt Harkiv, Trabzonspor, Young Boys, Hannover.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.10. 10:47:18

Nem hogy örülnénk, hogy egy magyar csapat tovább jutott, inkább pocskondiázzuk, mert úgy játszottak ahogy. Mondjuk az összesített 4-0 elég sokat mondó. Bár engem ez a dolog nem lep meg, megszokott, hogy ilyenkor is csak az odaszólás, negatív hangok jönnek. Remélem mindkét csapat jó ellenfelet kap. Nem lenne akármi, ha két magyar csapat is bejutna az EL csoportkörbe, szerintem mindenkinek ez lenne az érdeke.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.10. 09:33:59

Messa írta:Jajj de tudtam hogy elő fog ez jönni.

És akkor páran mivel is takaróztatok? Hogy a focit gólra játsszák, az a jobb csapat amelyik több gólt lő. Puff.

Nem tudom közvetlenül nekem szólt-e, ha igen azért kifejtem. Bocsásd már meg nekem kedves Mihu hogy örülök a saját csapatom sikerének, a KEDVENC csapatom sikerének. Senki nem mondta egy szóval sem hogy ez gyönyörű játék volt. Ezzel a kerettel ezt lehetett elérni, az egyetlen taktika volt amivel volt esélyünk továbbjutni.

RÁADÁSUL nem 1 malac góllal mentünk tovább, nem egy utolsó perces mákolós góllal, hanem 4-0 lett összesítésben. Nem hiszem hogy akármiért akárkinek magyarázattal tartozok/tartozik a csapat.

Idegenben 1 gólos előnyben mit csináljunk, nyíljunk ki és menjünk nekik?

Mellesleg azért is hülyeség az összehasonlításod, mert a Chelsea nagycsapatként játszott ellenünk kisegeret. A Vidi meg valljuk be, az EL-ben is a nyeretlen kétévesek közé tartozik egyelőre, míg a Gent rendszeres kupaszereplő., háromszor annyit érő kerettel, és sokszoros pénzből gazdálkodva.

Paulo Sousa meg igenis császár, a Bate illetve a Gent elleni meccsek alkalmával tökéletesen kijött a különbség Kondás és közte.

Meccs után megfogadtam hogy akármi ilyesfajta hozzászólás lesz itt, nem fogok reagálni, mégis sikerült. Nem tudom, lehet inkább el kellett volna bújnom valahova, hogy győztünk 3-0ra.

Mindenesetre az szép hogy így tudsz örülni egy magyar csapat sikerének. :D
Enyhén elferdíted a dolgokat :D A Chelsea a Barcelona ellen nem kisegér? Dehogynem. Védekeztek, de mégis az ellenfélnek volt több helyzete, ez is stimmel. Időt húztak szánalmas módon, ez is oké. Az egyetlen, ami miatt jobban megérdemelte a Vidi, az az eredmény, a 4-0 azért elég meggyőző, még ha a pályán nem is volt az.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.10. 08:35:05

Mihu írta:Azért az érdekes, hogy annak idején a Chelsea egy mocskos sz@rnyaló, rohadék, gusztustalan banda volt, mert az egész párharcban 3x lőttek kapura, ebből rúgtak 3 gólt, mi meg a 100-ból 2-t, és most a Videotonnál Sousa a király, a császár, az egész csapat az Isten, pedig ahogy olvasom az összefoglalót, ezt a 3 gólt sikerült 4 lövésből elérni, miközben a Gent meg 25-öt lőtt kapura :D Érdekes, hogy mekkorát tud változni a vélemény :D
Azért ez egyáltalán nem így volt. Pl. ez a Gent az egész párharc során nem lőtt 25-öt kapura, nevetséges az egész. Az első félidőben tényleg volt 4-5 nagy helyzetük, de emellett azért a Vidi lőtt 1 gólt és jó néhány veszélyes támadása volt, csak az utolsó passzok lettek elrontva. A 2. félidő meg teljesen a Vidié volt. Azért ezek között és a Barca-Chelsea közt elég nagy különbség volt.

Egyébként ezek a Videoton játékosokban nem csalódik az ember. Legalábbis sportemberként. Azért az nem semmi, hogy 3 gólos vezetésnél 2-ős emberelőnynél a játékosok ugyanúgy fetrengenek a földön, balhéznak, vagy épp húzzák az időt, mintha 1 gól lenne a különbség. Szánalmas az egész. Azt hittem, hogy csak a Sanyi ilyen bunkó, de ezek szerint nem. A Vidi játéka mellé, amit említettem az is hozzátartozik, hogy mocskosul undorítóak voltak, a már említettek miatt. Nem véletlen a hazai szurkolók rendszeres fütyülése. Azért az is elgondolkodtató, hogy a 3 sárgát szereztünk be. Sándor reklamálás, Gyurcsó időhúzás, Filipe Oliveira színészkedés... Az eredmény jó, a mutatott játék is meglepően jó volt, de a sportemberi hozzáállás a béka popsija alatti.

És akkor ma jön a sorsolás. Nem sok csapat van, akik ellen a 2 magyar eséllyel léphet fel. Ha el tudják kerülni a legnagyobbakat, akkor talán, de ahhoz hatalmas mázli kell.
Válasz küldése