Focizni tudó játékosok... És nem csak a Fradiba...Forcabarca8 írta:Így nem lehet nyerni, valami még mindig hiányzik a csapatból: mondjuk a Fradi-szív..
Szerintem csak rosszul fogalmazott, ami egy focistától nem is olyan rosszMihu írta:Lőw is...Azt mondja? "1-0-nál úgy gondoltuk hogy ez a hiba még belefér, 1-1-nél viszont azért már eszméltünk, hogy hoppá, lehet hogy ez a bírói tévedés döntően befolyásolta a mérkőzést...."
Itt most ugye Jova kezezésére gondolt a 16-oson kívül...1-0nál nem gond, 1-1-nél viszont ez döntötte el a mérkőzést? Tán Jova rúgta az egyenlítő gólt, vagy kivédett egy 100-as ziccert? Ekkora baromságot mondani élő adásban...
mondjuk a tavalyi, rubus, mihajlovics, szokol, pollák kvartettet nem nehéz tulszárnyalnimessideco írta: de az NB1 egyik legjobb védelme alakulhat ki Újpesten
ÁÁÁ ez nagyon kemény. Persze még jól is kijöhetünk belőle, de ez nagyon durva.Barcaman14 írta:
A Loki lehetséges ellenfelei: Liverpool, FC Bruges, Bilbao, Heerenveen vagy a grúz Dila Gori.
A Videoton lehetséges ellenfelei: Marseille, Metaliszt Harkiv, Trabzonspor, Young Boys, Hannover.
Ezért tart nagyjából az egész ország ott ahol, emiatt a mentalitás miatt. Ha belgák lennétek itt páran, megérteném hogy szidjátok meg fikázzátok a Vidit, de így?ab1daL írta:Nem hogy örülnénk, hogy egy magyar csapat tovább jutott, inkább pocskondiázzuk, mert úgy játszottak ahogy. Mondjuk az összesített 4-0 elég sokat mondó. Bár engem ez a dolog nem lep meg, megszokott, hogy ilyenkor is csak az odaszólás, negatív hangok jönnek. Remélem mindkét csapat jó ellenfelet kap. Nem lenne akármi, ha két magyar csapat is bejutna az EL csoportkörbe, szerintem mindenkinek ez lenne az érdeke.
Te pedig enyhén nem érted hogy mit mondtam. A mutatott játék alapján volt kisegér, amúgy miért lett volna az? A Chelsea kisebb csapat? Rendszeres BL esélyesek szinte minden évben, kb ugyanakkora -ha nem nagyobb- pénzből gazdálkodnak mint mi.Tocy írta:Enyhén elferdíted a dolgokat A Chelsea a Barcelona ellen nem kisegér? Dehogynem.
Enyhén elferdíted a dolgokatMessa írta:Jajj de tudtam hogy elő fog ez jönni.
És akkor páran mivel is takaróztatok? Hogy a focit gólra játsszák, az a jobb csapat amelyik több gólt lő. Puff.
Nem tudom közvetlenül nekem szólt-e, ha igen azért kifejtem. Bocsásd már meg nekem kedves Mihu hogy örülök a saját csapatom sikerének, a KEDVENC csapatom sikerének. Senki nem mondta egy szóval sem hogy ez gyönyörű játék volt. Ezzel a kerettel ezt lehetett elérni, az egyetlen taktika volt amivel volt esélyünk továbbjutni.
RÁADÁSUL nem 1 malac góllal mentünk tovább, nem egy utolsó perces mákolós góllal, hanem 4-0 lett összesítésben. Nem hiszem hogy akármiért akárkinek magyarázattal tartozok/tartozik a csapat.
Idegenben 1 gólos előnyben mit csináljunk, nyíljunk ki és menjünk nekik?
Mellesleg azért is hülyeség az összehasonlításod, mert a Chelsea nagycsapatként játszott ellenünk kisegeret. A Vidi meg valljuk be, az EL-ben is a nyeretlen kétévesek közé tartozik egyelőre, míg a Gent rendszeres kupaszereplő., háromszor annyit érő kerettel, és sokszoros pénzből gazdálkodva.
Paulo Sousa meg igenis császár, a Bate illetve a Gent elleni meccsek alkalmával tökéletesen kijött a különbség Kondás és közte.
Meccs után megfogadtam hogy akármi ilyesfajta hozzászólás lesz itt, nem fogok reagálni, mégis sikerült. Nem tudom, lehet inkább el kellett volna bújnom valahova, hogy győztünk 3-0ra.
Mindenesetre az szép hogy így tudsz örülni egy magyar csapat sikerének.
Azért ez egyáltalán nem így volt. Pl. ez a Gent az egész párharc során nem lőtt 25-öt kapura, nevetséges az egész. Az első félidőben tényleg volt 4-5 nagy helyzetük, de emellett azért a Vidi lőtt 1 gólt és jó néhány veszélyes támadása volt, csak az utolsó passzok lettek elrontva. A 2. félidő meg teljesen a Vidié volt. Azért ezek között és a Barca-Chelsea közt elég nagy különbség volt.Mihu írta:Azért az érdekes, hogy annak idején a Chelsea egy mocskos sz@rnyaló, rohadék, gusztustalan banda volt, mert az egész párharcban 3x lőttek kapura, ebből rúgtak 3 gólt, mi meg a 100-ból 2-t, és most a Videotonnál Sousa a király, a császár, az egész csapat az Isten, pedig ahogy olvasom az összefoglalót, ezt a 3 gólt sikerült 4 lövésből elérni, miközben a Gent meg 25-öt lőtt kapuraÉrdekes, hogy mekkorát tud változni a vélemény