Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Andris írta: ↑2024.01.21. 18:28:27Sztem az elso VAR belenyulasig semmi ikszes nem volt benne, es kifejezetten gyengek voltak.Bob_Marley írta: ↑2024.01.21. 18:23:39Viszont hulla fáradtak a fővárosban. Kritikus pár meccs jön,mert bennük van a bukta.
Ketes szituk voltak,de nagyot mentek a másodikban,ezt el kell ismerni. Ikszes volt inkább,de csak begyotortek,kár érte.
Aztan jott harom VAR szempontbol hibasnak tuno itelet, mindharom belenyult egy gollal a vegeredmenybe. Igy eleg nehez megtalalni azt, hogy mit erdemeltek volna… hiaba hajtottak nagyot az utolso fel oraban.
Nehez elfogadni azt, hogy meg videobiro is van, es igy is megtalaljak a lehetoseget ra, hogy minden szukseges pillanatban csaljanak.
Csak annyit kiegészítésként, hogy a tizinél a Ruidiger faultot nem vizsgálhatják. Csak a tizi szitut. A kéz nem test mellett, Bellingham a hosszún...adható volt.
Sztem az elso VAR belenyulasig semmi ikszes nem volt benne, es kifejezetten gyengek voltak.Bob_Marley írta: ↑2024.01.21. 18:23:39Viszont hulla fáradtak a fővárosban. Kritikus pár meccs jön,mert bennük van a bukta.
Ketes szituk voltak,de nagyot mentek a másodikban,ezt el kell ismerni. Ikszes volt inkább,de csak begyotortek,kár érte.
Köze nem volt ennek az X-hez. A 11esig, amit nem szabadott volna befújni sehol sem voltak. Aztán ugyan így a 2. gólig sem sikerült nyomni amit Vinicius bekezezett. Az a vicc, hogy a bíró mindkétszer jól döntött, de rászóltak a fülére. Csak egy idézet a meccsről ami mindent elmond:Bob_Marley írta: ↑2024.01.21. 18:23:39Viszont hulla fáradtak a fővárosban. Kritikus pár meccs jön,mert bennük van a bukta.
De komolyan VAR előtt alig láttam ilyen bíráskodást.Laporta: „A legtöbb hatalommal rendelkező ember madridi szurkoló, és rettegnek attól, hogy újra megverjük őket”
Én pl. egy percig sem hittem el, hogy ezt ma nem fogják behúzni. Ismerem már őket, mint a rossz pénzt.
Semmi gond ezzel a 11 perccel. A 2 kamu góllal amit adtak nekik azzal sokkal inkább...
Szerintem nagyjából summáztad az aktuális LL szabályzatot.