Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.05. 02:35:47

csababarca írta:Nem akarlak meggyőzni, csak szóltam, hogy ez a bajnokságos jó edző párhuzamod sántít, mert nem megy neki rosszabbul mint sokaknak.
Igen LvG nyert velük is, kétezres években az a két bajnoki címe van.

De a milan rombusza pl azért elég komoly volt, ha nem is ő találta ki, de tökéletesítette, és középszer Gattusok-Ambrosinik éltek benne mint hal a vízben.
Pirloról nem is beszélve, bár ő nem is középszer, de így tudta beépíteni őt a Milanba.
Persze lehet ezek is semmik.

Vagy mondjuk Di Mariat ő alkalmazta új szerepkörben huzamosabb ideig, kb az volt a kulcs a bl győzelmükhöz.
Elfogadom ezeket az érveket, nyomósak. Rombuszt feltétlen, erre nem gondoltam. LVG-nél a válogatottság számított és hogy AZ volt, de meggyőztél. Nekem nagyon kevés az hogy valaki nem tud teljesíteni a bajnokságokban, s volt kerete hozzá. Lehet nincs egyenes arányosság a kettő között (bajnoki cím, jó edző), de ha kitalálja a rombuszt és mégse eredményes vele akkor valami mégis hiányzik.
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2016.01.05. 02:27:23

Szerintem Hazard lesz a legfőbb célpontja a gall zseninek. Áh, gyerekkori kedvencem volt :evil:
Kép
"And my heart will leave you never."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.05. 02:26:37

Nem akarlak meggyőzni, csak szóltam, hogy ez a bajnokságos jó edző párhuzamod sántít, mert nem megy neki rosszabbul mint sokaknak.
Igen LvG nyert velük is, kétezres években az a két bajnoki címe van.

De a milan rombusza pl azért elég komoly volt, ha nem is ő találta ki, de tökéletesítette, és középszer Gattusok-Ambrosinik éltek benne mint hal a vízben.
Pirloról nem is beszélve, bár ő nem is középszer, de így tudta beépíteni őt a Milanba.
Persze lehet ezek is semmik.

Vagy mondjuk Di Mariat ő alkalmazta új szerepkörben huzamosabb ideig, kb az volt a kulcs a bl győzelmükhöz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2016.01.05. 02:28:13-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.05. 02:17:48

csababarca írta:Az agyonmagasztalt LVG-d 15év alatt 2 bajnoki címre volt képes pl.
De ha a barcas kettőt ideszámítom, akkor is 4 még hosszabb idő alatt.
Vagy a szerinted szintén jo szakember Benitez is 2t gyűjtött be összesen.

Nem értem ezt az Ancelotti lehúzásod, nem állja meg a helyét.
Mond azt hogy neked nem szimpatikus, de ilyen álhülyeségek mögé bújtatni hogy kevés a bajnoki címe, miközben felhozol egy LVGt ellenpéldának akinek szintén nincs sokkal több, szerintem nem fair.
Szerintem az nem elhanyagolható, hogy közben a holland volt szövetség kapitány is. Semmi bajom nincs Ancelottival, de legendásan nem megy neki a bajnokságokban.

Benitez amúgy szerintem tényleg jó, de nem az a szint ő sem, ezt nem is mondtam soha. Ha a spanyolnál fel lett hozva, hogy mennyire nem ment a nagy csapatok ellen, na hát Ancelottival sem ment nekik. De győzz meg miért jó edző Ancelotti? Mit adott olyan újítást a futballnak, amire azt mondhatom ez igen. Vagy miért tegyük a legmagasabb szintekre? Lippi sokkal inkább lenne jogos, mint ő szerintem.

LVG biztosan nyert AZ-val meg a Bayernnel. AZ azért nem nagy csapat. Ha így vesszük valóban kettő. Ez vitathatatlan, de szerintem nehezebb megnyerni egy AZ-val a bajnokságot mint egy Juventussal pl. Ezért vettem ki a Parma-t is.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.05. 02:10:00

Az agyonmagasztalt LVG-d 15év alatt 2 bajnoki címre volt képes pl.
De ha a barcas kettőt ideszámítom, akkor is 4 még hosszabb idő alatt.
Vagy a szerinted szintén jo szakember Benitez is 2t gyűjtött be összesen.

Nem értem ezt az Ancelotti lehúzásod, nem állja meg a helyét.
Mond azt hogy neked nem szimpatikus, de ilyen álhülyeségek mögé bújtatni hogy kevés a bajnoki címe, miközben felhozol egy LVGt ellenpéldának akinek szintén nincs sokkal több, szerintem nem fair.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.05. 01:52:09

csababarca írta:
Bob_Marley írta:
Én már írtam, nekem felemás ez. Kezdve azzal, hogy nem csak Benitez itt a ludas, hanem kapásból Perez meg 1-2 játékos is, aki többnek hiszi magát annál mint ami. És folytatva azzal, hogy Zidane nem edzőzsenik keze alatt volt és kevésbé sajátíthatta el a dolgokat, plusz a B csapatuk nem túl fényesen teljesít. LE vagy Pep azért koránt sem ilyen háttérrel jött hozzánk. Ott volt egy B csapat felfutás is és hát Cruyff meg LVG szakmai tudása eléggé rendben volt. Csak Lippi volt olyan edző Zidanenak szerintem, aki magasabb szinten volt, de ő sem a taktikai érzéke miatt.
Azért Ancelotti nagy név, akár szeretjük akár nem. És ott ült mellette a BL győztes szezonban is. Akkori real rendben volt, ezt nem kéne elvitatni. (keverjük ide Mout, 4....3....2....1....)
Névre lehet hogy nagy név Ancelotti, de én őt nem sorolom abba a kategóriába. Aki 20 év alatt 3 bajnoki címet tud összehozni az nálam nem eredmény, És ha kiveszem a Parma-t akkor is 15 év. BL-t nyertek, grat nekik, Ramos nem kirúgta a stadionból hanem a 200-ik percben befejelte, ennyin múlt. A bajnokságban meg csőd mindkétszer. Keretre top keretük van, de pont hogy hosszútávon mutatkozik meg egy-egy adott munka. Kupában jók voltak, mert tehetségből betudtak rántani fontos meccset, de a bajnokságban ez nem ment. Sérülések ide vagy oda, nem Kroosék kérték, hogy játszanak kilencvenből 110 percet. Ancelotti még inkább atyáskodó ha már Lippire is ezt a szót használtam, de Lippit többre tartom.
Kép
Kép
Kép
Deus
Boixos Nois

2016.01.05. 00:41:34

"Köszönöm a klubnak a lehetőséget, amely a legjobb a világon és a legjobb szurkolói vannak. " :mrgreen: :mrgreen:

Köszönjük, ennyi volt mára. #-o
KépKép
Samper
Director del Fútbol

2016.01.04. 22:32:08

csababarca írta:
Bob_Marley írta:

Azért Ancelotti nagy név, akár szeretjük akár nem. És ott ült mellette a BL győztes szezonban is. Akkori real rendben volt, ezt nem kéne elvitatni. (keverjük ide Mout, 4....3....2....1....)
Nem beszélve arról az apróságról, hogy Zidane jobb focista volt, mint a mai Realból bárki.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.04. 21:13:53

Bob_Marley írta:
Én már írtam, nekem felemás ez. Kezdve azzal, hogy nem csak Benitez itt a ludas, hanem kapásból Perez meg 1-2 játékos is, aki többnek hiszi magát annál mint ami. És folytatva azzal, hogy Zidane nem edzőzsenik keze alatt volt és kevésbé sajátíthatta el a dolgokat, plusz a B csapatuk nem túl fényesen teljesít. LE vagy Pep azért koránt sem ilyen háttérrel jött hozzánk. Ott volt egy B csapat felfutás is és hát Cruyff meg LVG szakmai tudása eléggé rendben volt. Csak Lippi volt olyan edző Zidanenak szerintem, aki magasabb szinten volt, de ő sem a taktikai érzéke miatt.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.04. 20:46:47

Érdekes, Zidanenak meg fel van adva a lecke, az tény, hogy a pályán volt szeme a focihoz, de az kérdés, hogy át tudja e adni a tudását a csapatnak. Jogos felvetés az is, hogy nincs olyan eszméje, mint LE-nek vagy Pepnek volt, de ezekre a kérdésekre majd az idő ad választ.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
westerngom
Entrenador del Barça

2016.01.04. 20:31:06

Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.04. 20:26:48

S.Agüero írta:Legalább nem ide jön Pogba. :mrgreen: =D>
Azt azért ne jelentsük még ki. :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.01.04. 20:58:27-kor.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.04. 20:25:50

legkésőbb a 3. meccsén kiderül, hogy valóban ő e az edző :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2016.01.04. 20:31:31-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.04. 20:24:02

Most kell lelépési pénzt fizetni? A Clasícó utána, amikor felerősödtek a hangok úgy hallottam, hogy ha nem ő mondd le, hanem elküldik, akkor neki is ugyanúgy tejelni kell, mint anno Mou-nak. Ha így van kíváncsi lennék mennyit kapna taxira.

A Valencia mondjuk várhatott volna az őszi szezon végéig az edzőcserével, akkor egyből mehetett volna a Pincér a denevérekhez és még egy spanyolul se tudó Neville-el kellene gyötrődniük. :D :D
Forca Barca!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.04. 20:20:58

Szerintem is beválik, van szeme a focihoz, okos és vezető típus. Szakmát meg majd megtanulja ennél a kiscsapatnál :D

Nagyon kíváncsi vagyok és nem örülök. Bár, ha bólogatni fog, akkor nincsenek előrébb.

Perez meg egy hazug féreg, fillért nem ér a bőre, ráadásul fogalma nincsen mit csinál.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.01.04. 20:18:38

Legalább nem ide jön Pogba. :mrgreen: =D>
roby122
Entrenador del Barça

2016.01.04. 20:16:19

Na akkor hivatalos.

Én itt Perezt nem értem. Az tök egyértelmű volt, hogy Benitez alkalmatlan, de, 2-3 nappal ezelőtt lenn volt a csapat edzésén. És kijelentette, nem egyszer, hogy Benitez, élvezi a vezetőség támogatását. Stb. Stb.
Szépen segget csinált magából.
Szerintem Zidane előrelépés lehet.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.04. 20:13:08

Nem hangzik rosszul a történet de szerintem ő kevés lesz ide szakmailag.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.04. 20:11:59

Hivatalos.
Rövidtávon jó lehet, hosszútáv mindig kérdéses!
MatyiG
Adminisztrátor

2016.01.04. 20:09:20

Hivatalos Zidane. Meglássuk, hogy jönnek ki ebből.
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.04. 19:59:14

nzxtpo írta: Nagyon is rosszul állnak, mert lehet, hogy pontokban ott vannak, de meg lehet nézni, hogy az erős közép, vagy nagy csapatok ellen milyen eredményt értek el. Sőt! Nem csak az eredmény, hanem a játékuk képe is elkeserítő volt javarészt, és ez az ami aggasztana engem Real szurkolóként. Az meg, hogy csak ennyi az előnyünk az nem az ő érdemük, hanem a mi szégyenünk, hiszen mi a "kötelező" meccseken buktuk a legtöbb pontot, míg ők csak azokat hozták, és mégis hasonló mennyiségű pontot szereztünk.
Én nem teljesen így látom. 5 pont (ha most a Sportingot idevesszük, mert úgy jön ki a féltáv) hátrány a bajnokság felénél az elsőtől, 4 pont a másodiktól, azt nem nevezném hasonló mennyiségűnek, ráadásul mindössze egy egység az előnyük a Villarrealtól. Ez persze nem ledolgozhatatlan, főleg ha nyerik a Clasicót, de nem hiszem, hogy egy edzőváltás után elkezdenének szárnyalni. A szerencséjük, hogy a következő kb. 2 hónapban egy komoly ellenfelük sem lesz, se a ligában se a BL-ben. Ezt a Roma-t két meccsen a tartalékcsapattal is illik verni. (A Leverkusen ellen neccesebb lett volna, de ez van.) Ez jól jön Zidane-nak, persze ezeken is lehet pontot veszteni, ahogy mi tettük, de a világ legerősebb keretével (mert szerintem jelenleg az övék) simán behúzzák. Jön majd a hurráhangulat, meg hogy Zidane mekkora isten. Beniteznek talán ez megmenthette volna a s..ét. Azt nem tudni, hogy a váltás miatt inkább összezavarodnak vagy pont az ellenkezője történik, de a taktikában olyan nagy javulást nem várok. CR-t, Bale-t stb ő sem fogja jegelni. Egy erőfelmérő meccs nem ártott volna.

Nekünk ellenben annál neccesebb a sorsolás. (Bilbao, Malaga idegenben, ATMA, Celta, Arsenal 2x) Ami tavaszra előny lehet, hogy idegenben az erősebb csapatokat letudtuk és Arda-ék jöhetnek.
Forca Barca!!!!
noname
Llegenda del Barça

2016.01.04. 19:44:20

hank1ee írta:
noname írta:Zidane miféle stílust képvisel? Kb ugyanazt, amit Perez.
Mármint itt mire gondolsz? Péreznek semmi stílusa nincs. :mrgreen:
Pont erre. Zidane nem olyan mint Pep vagy LE, akik egy konkrét, rendkívül könnyen felismerhető stílusú csapatba illeszkedtek(mint most Xavi, Ini, Messi, Busquets). Zidane egy sztár volt. Abban, amit csinált, a legjobb volt a maga idejében, de nem képvisel semmit. Az akkori Real játékának nem volt egy felismerhető mintája. Hasonlóan Zidane sem egy stílusfocista volt. A Realnak olyan edző kéne, ha már saját nevelésről beszélünk, aki vagy egy stílussal rendelkező csapatban villogott vagy tényleg jellegzetes stílusa volt. Raul ugrik be elsőnek, akinek a játéka mindig felismerhető volt a temérdek munkáról. Ő volt a csatárok Puyol-ja. Zidane esetében leginkább az elegancia ugrik be, de az nem egy olyan tulajdonság, amit átadhat a játékosoknak.
Lehet h taktikailag nem hülye és nagy presztízse van, de nem látom mivel adhat többet a csapatnak, mint bárki más. Simeone, Pep, LE, nah nekik tényleg tükröződik a játékos-korabeli stílusuk a csapatukban.
A Fifa egy szégyen
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.01.04. 19:09:03

Inkább az itt a baj, hogy a Realnál nagyon ritka, hogy több évig maradjon valaki a kispadon. Szóval Zidane nem biztos, hogy jókor van jó helyen!
hank1ee
Director del Fútbol

2016.01.04. 18:39:00

noname írta:Zidane miféle stílust képvisel? Kb ugyanazt, amit Perez.
Mármint itt mire gondolsz? Péreznek semmi stílusa nincs. :mrgreen:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.04. 18:01:53

Mondjuk tök mindegy, hogy ki az edző, amíg nem ő dönt arról, hogy ki játszik és ki nem.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése