Három darab pont volt, mire kellett volna ebből következtetnem?csababarca

Három darab pont volt, mire kellett volna ebből következtetnem?csababarca
Szurkolói fantazmagória, Bob, ne vegyél már mindent vérkomolyanBob_Marley írta:Bocs hogy ennyit ragadok ki, de ezt nem értem.recrea írta:
Néhányan már játszatni akarják Zidanet....felkészül LE![]()
Sehol nem olvastam még hasonlót sem Zidane-nal kapcsolatban. Maximum valami amatőr bajnokságban fordulhatna ilyen elő, meg ha valaki fals igazolással játszik, de itt nyilván egyik sem fordulhat elő. Alapból regisztrálni kell előre a szövetségnél, plusz orvosi is kéne hozzá, annyira abszurd felvetés. Megakadt ezen a mondaton a szemem és hüledezek, hogy melyik újságíró találta ezt ki.
Egyébként mi van ha Zidane rosszabb eredményeket hoz mint Benitez? (költői kérdés)Akkor csak annyi, hogy tanulóév? Mert akkor felvetődik a kérdés, hogy nem lett volna egyszerűbb akkor Benitez mellé felhozni? Ez totál fiktív, felesleges is ezen agyalni hosszan és hülyeség is. Én még mindig azon vagyok, hogy év közben edzőt váltani nem tudom mennyire ildomos. Úgy hogy mindenhol ott vannak a tűz közelében, tehát nem egy Chelsea, ahol a bajnokság elszállt.
Bocs hogy ennyit ragadok ki, de ezt nem értem.recrea írta:
Néhányan már játszatni akarják Zidanet....felkészül LE![]()
Ezért nem értettem, hogy minek vállalta el Zidan. Főleg annak a fényében, hogy miket nyilatkozott előtte. Én is azt érzem, hogy Perec bátyó a seggét mentette meg ezzel. Azért el kell ismerni, hogy nagy "játékos" az öreg.daffy írta:A Real Madrid új edzője Florentino Perez. Sajnos a régi is ő volt. Mindegy,hogy kit tesz a kirakatba. Ha Zidane tényleg edző lehetne,akkor Pereznek el kellene mennie Ronaldoval karöltve. Attól,hogy új csomagba teszem a székletet,attól az még az marad.
Azért a PL legjobbjaként érkezett, a világ legismertebb csapatához, ráadásul mindkettőt ugyanaz a sportszergyártó támogatja. Így abszolút érthető, hogy nyomta és nyomja is az adidas. Globálisan tényleg vannak előtte néhányan (marketing szempontból), de itt az adidas-Real kapcsolaton van a lényeg szerintem. És ilyen szempontból a walesi nagyon értékes.visca el barca írta:bale mint nagy marketing fogás? ugyan miért lenne az? egy középszerű sztárnak sem nevezném. játéktudása nem kiemelkedő, nem is sármos/tinibálvány, vhogy nem tudom elképzelni, hogy érte kapkodna mindenki.kanty írta:Bale esetében ismét előjön a marketing, ebből a szempontból (is) lehet abszolút Ronaldo-utód, plusz azt sem szabad elfelejteni, hogy ő adidas-os, és a Realnál ez is fontos szempont.
Simán eltudom képzelni, hogy továbbra is erőltetve lesz. Ha megy neki, akkor dupla nyereség, ha szenved akkor is a marketing miatt játszatni kell.
amúgy az nájkinál nagyon durván fontolják, hogy CR-t mellékvágányra teszik és nemyar lesz az új sztár
Chino írta:Elképzelem hogy fogják egymást köszönteni a Clísicón.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=2MJ-Cd4ppbk" target="_blank
bale mint nagy marketing fogás? ugyan miért lenne az? egy középszerű sztárnak sem nevezném. játéktudása nem kiemelkedő, nem is sármos/tinibálvány, vhogy nem tudom elképzelni, hogy érte kapkodna mindenki.kanty írta:Bale esetében ismét előjön a marketing, ebből a szempontból (is) lehet abszolút Ronaldo-utód, plusz azt sem szabad elfelejteni, hogy ő adidas-os, és a Realnál ez is fontos szempont.
Simán eltudom képzelni, hogy továbbra is erőltetve lesz. Ha megy neki, akkor dupla nyereség, ha szenved akkor is a marketing miatt játszatni kell.
Ezért írtam Jamest, ráadásul Kolumbia alapból nem kis ország, de vehetjük en bloc Dél-Amerikában most elég népszerű lehet szerintem és mégis letették a padra. És szerintem ő is Adidasnal van.kanty írta:Bale esetében ismét előjön a marketing, ebből a szempontból (is) lehet abszolút Ronaldo-utód, plusz azt sem szabad elfelejteni, hogy ő adidas-os, és a Realnál ez is fontos szempont.
Zidane úgy rémlik eléggé preferálta az ő leigazolását. Most hogy ezt kötelességből mondta vagy sem, azt persze nem tudni, de nem vagyok benne biztos, hogy csak Perez kedvence lenne. Sporton volt, hogy Ancelotti nagyon szívesen vinné a Bayernbe. Ergo ő is szerette, s kellett is neki. James is drága volt mégse játszatta Benitez.kanty írta:[
Amúgy érdekes, hogy Bale marad-e a kis kedvenc - félig ez azért költői kérdés ismerve Perezt.
Sikerült megfogni a lényeget.Ezek alapjan Pellegrini > mindenki, hiba volt kirugni az oreget.
Hát azért az eredmények nem jöttek a legjobban, bajnokságban döcögött a szekér, plusz azért mi is szépen megszórtuk őket. Nyilván ettől függetlenül még legalább a szezon végét megvárhatták volna, mert az is benne van, hogy Zidane is megbukik. Én örültem volna, ha marad Benitez, mert erősen kózépszerű edzőnek tartom.Bob_Marley írta:Okosabbak csak sokkal később lehetünk. Az viszont érdekes, hogy alapvetően Benitez hozta az eredményeket és mégis mennie kellett. Úgy gondolom ebben az egész átfogó kapkodás jellemezte vezetés, játékos hangulat és egyéb dolgok is közrejátszódhattak, de megnyugtatásképpen egy salamoni döntés született. Én mindig annak a híve vagyok, hogy ha valamit elkezdünk akkor vigyük azt végig, s szezon közben nem ildomos edzőt váltani, de kiderül mit hoz. Mindenesetre nagyon érdekes, ami náluk folyik, gyakorlatilag továbbra is azt látom, hogy állnak egy helyben és nem tudják merre induljanak el. Nincs átfogó koncepció, csak próbálkozások.
Ez mit jelent? Nem ertem a spanyolt, de gondolom nem a gyozelmek aranya, ahhoz eleg nagyok a kulonbsegek..Bob_Marley írta:Puntos ante equipos grandes:
MOURINHO:
2010/11- 86,1%
11/12- 80,5%
12/13- 80,5%
ANCELOTTI:
13/14- 50%
14/15- 47%
BENÍTEZ:
15/16- 27,7%
242 retweet 112 kedvelés
Egy idényben tudta azokat az eredményeket felmutatni és a nagy csapatok ellen sem vitézkedett annyira. Azért az sok mindent elmond, hogy 15 pontot vertük rájuk és az ő regnálása alatt kapta a Real a történelmi pofonját, nem mellesleg véres viadalokká változtatta a Clásicókat, amikből már a szurkolóknak is elegük lett. De akárhogy vesszük, három év alatt 1 bajnokság, 1 kupa, 1 sp. szuperkupa párosulva egy nézhetetlen játékkal az minden csak nem eredmény. Ráadásul Ancelottival és Benitezzel szemben neki szabad kezet adott Perez, amit ha megkap az utóbbi kettő ki tudja mi lehetett volna.Bob_Marley írta: Egyszer nyert bajnokságot és állította meg az uralmunkat. És emellett a legjobb eredményei voltak a nagy csapatok ellen, legtöbb pont, legtöbb gól. Ancelotti ezzel szemben nem tudta ezeket felmutatni. Benitezt elfogadom, de úgy hogy pár pontra vagy lemaradva az elsőtől nem szoktak edzőt kirugdosni. Itt valóban a népnek akart megfelelni Perez és ezzel magát bebiztosítani.
Egyszer nyert bajnokságot és állította meg az uralmunkat. És emellett a legjobb eredményei voltak a nagy csapatok ellen, legtöbb pont, legtöbb gól. Ancelotti ezzel szemben nem tudta ezeket felmutatni. Benitezt elfogadom, de úgy hogy pár pontra vagy lemaradva az elsőtől nem szoktak edzőt kirugdosni. Itt valóban a népnek akart megfelelni Perez és ezzel magát bebiztosítani.Chino írta:Mou három éve alatt egyszer nyert bajnokságot plusz egy törött kupát, nemzetközi szinten megbukott, a játékosokkal egyáltalán nem találta a hangot, nem mellesleg kapott egy 5:0-ás zakót tőlünk és ami fontos nézhetetlen focit játszatott. Ez Madridban nagyon fontos. Emlékezzünk csak Capellora. A Real-nal pedig nem úgy vélekedtek, mint Te, hogy a bajnokság a legfontosabb, hanem mindenáron kellett a tizedik, Mout is elsősorban ezért hozták, plusz, hogy minket sikerüljön valahogy megverni, mert orrba-szájba kapta a cumit. A többi nem nyomott nagy súlyt a latba. Szóval nem helyezném egyértelműn Ancelotti elé.Bob_Marley írta:Nyert egy BL-t na bumm, látványosan leeresztett a csapata mindkétszer, nem ment a nagyok ellen mindkétszer. Legyen bennem elfogultság, elfogadom ha valaki ezt írja, de Mourinho sokkal jobban összerakta az előtte lévő Madridot mint Ancelotti. Az eredményei is jobbak voltak, s nyilván soha nem tudjuk meg, de mindig úgy tudom ezt a BL "üldözési mániát" illusztrálni, hogy Ramos Bayern ellen kilőtte a labdát, Atletico ellen befejelte. Ennyi múlt a dolog. Bajnokságban pedig volt bőven különbség a két csapatuk között.
Azzal viszont még kevésbé értek egyet, hogy Benitez hozta az eredményeket. A kiscsapatokat izomból behúzták, azt is inkább az egyéni képességek miatt, viszont az összes komolyabb ellenféllel nem tudtak mit kezdeni. Egyedül a PSG a kakukktojás, de az is a párizsiak balf..sága volt, hogy nem nyomták le oda-vissza őket.
Amellett csababarca-val egyetértek, amit korábban is írtam, hogy most bucira verhetik a kiscsapatokat, jó ideig nem találkoznak érdemleges ellenféllel, el fog kezdődni a hurráhangulat, Zidane Isten lesz, Perez meg verheti a mellét. Az utóbbi viszont bukni nem fog, azzal a módosítással amit eszközölt az elnökválasztáshoz gyakorlatilag ellehetetlenítette a vetélytársakat, önszántából pedig nem tartom valószínűnek, hogy lemond.