Barça vs. Real - El Clásico
A sajtó ebben az időszakban a realal lesz tele,Zidane hatàs, amit a vàrhatóan nagy gól arânyú győzelmek is fűteni fognak. De 3-nàl több pont ezekért sem jàr és azt ne felejtsük,hogy real öltöző az külön esettanulmàny: Bél elkezdte rúgdosni a gólokat C-nek ezzel pàrhuzamosan nem megy,Benzemàt előbb-utóbb kóterba vàgjàk,stb. Az eufória addig tart,ill Zidane is addig csúcs edző,mìg nem csúszik be egy kìnos vereség. A Barcànak szépen csöndben bekell húzni a nehezebb meccseket és úgy fordulni a sorsdöntő időszakra,hogy sajàt kezében a sorsa.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
nekem nagyon nem esik jól dícsérni őket, nem is teszem. legfeljebb arról, hogy mit irígylek tőlük: a sokkal direktebb-gyorsabb játékot, még akkor is ha ez a "szépség" rovására megy, bár ez nem is feltétlen velejárója.
tegnap olvastam egy cikkben..." a Barca játéka időnként belehalt a szépségbe .." a szöveg tetszett az hogy igaza van kevésbé.
Bale: soha nem értettem egyet az itteni leszólásával, szerintem klasszis a javából, csak nyilván tudni kell vele(is!) bánni.
utáltam őket a 10 gólért, de azzal sem vagyok igazán boldog, amikor olyasmit olvasok,(velünk kapcsolatban) hogy ..." ha akartunk volna....!?"
- nem hiszem, hogy a kihagyott ziccereket ne akartuk volna
-amíg ilyen mennyiségben jönnek a be nem lőtt gólok, mi a garancia, hogy ha akartuk volna több lenne?
-csak a félreértések miatt: nem a tegnapi meccsel van alapvetően a baj!! hanem azokkal, ahol egy apró gólt nem ártott volna "akarni".
nem akarok és nem is mondok újat erős ez a Madrid, és bizonyára még javulni is fog mint ahogy mi sem tehetünk másképp.
tegnap olvastam egy cikkben..." a Barca játéka időnként belehalt a szépségbe .." a szöveg tetszett az hogy igaza van kevésbé.
Bale: soha nem értettem egyet az itteni leszólásával, szerintem klasszis a javából, csak nyilván tudni kell vele(is!) bánni.
utáltam őket a 10 gólért, de azzal sem vagyok igazán boldog, amikor olyasmit olvasok,(velünk kapcsolatban) hogy ..." ha akartunk volna....!?"
- nem hiszem, hogy a kihagyott ziccereket ne akartuk volna
-amíg ilyen mennyiségben jönnek a be nem lőtt gólok, mi a garancia, hogy ha akartuk volna több lenne?

-csak a félreértések miatt: nem a tegnapi meccsel van alapvetően a baj!! hanem azokkal, ahol egy apró gólt nem ártott volna "akarni".
nem akarok és nem is mondok újat erős ez a Madrid, és bizonyára még javulni is fog mint ahogy mi sem tehetünk másképp.
- Chino
- Llegenda del Barça
Azért az Atleticot nem írnám le, jelenleg velük versenyzünk, csak 1 pont a hátrányuk és minden meccsüket valahogy, még ha kínok-kínján is, de behúzzák. A Reallal szemben van 5 pont.
Akkora változást én sem láttam, sőt a Depor sokszor úgy kigurigázta őket, hogy csak néztem, bár ahogy odaát olvastam népünnepély van és új, sokkal jobb csapat. Az az igazság, hogy ha nem úszott volna el 2 pont nekik a Vale ellen, szerintem Rafa legalább nyárig maradt volna. Most jön a bajnokságban egy könnyű szakaszuk, semmi komoly, a Bl-ben szintén laza, ezt Rafaval is simán húzták volna.
Most kell figyelni, az elkövetkező 6-7 forduló nekünk necces lesz. Malaga idegenben, Atletico, Celta stb. plusz ott a Bl. Tartani kell velük a lépést, aztán nekünk lesz könnyebb, ráadásul a Bl érdemi szakasza is akkor jön. Szóval szerintem mi valemennyivel jobb helyzetben vagyunk. Amikor már komolyabb Bl -és kupameccsek lesznek, a bajnokság lesz nyugisabb.
Akkora változást én sem láttam, sőt a Depor sokszor úgy kigurigázta őket, hogy csak néztem, bár ahogy odaát olvastam népünnepély van és új, sokkal jobb csapat. Az az igazság, hogy ha nem úszott volna el 2 pont nekik a Vale ellen, szerintem Rafa legalább nyárig maradt volna. Most jön a bajnokságban egy könnyű szakaszuk, semmi komoly, a Bl-ben szintén laza, ezt Rafaval is simán húzták volna.
Most kell figyelni, az elkövetkező 6-7 forduló nekünk necces lesz. Malaga idegenben, Atletico, Celta stb. plusz ott a Bl. Tartani kell velük a lépést, aztán nekünk lesz könnyebb, ráadásul a Bl érdemi szakasza is akkor jön. Szóval szerintem mi valemennyivel jobb helyzetben vagyunk. Amikor már komolyabb Bl -és kupameccsek lesznek, a bajnokság lesz nyugisabb.
Forca Barca!!!!
Egy előnyünk van szerintem.Méghozzá az ,hogy a Real nyerési kényszerben van(jó persze mi is,úgy értem hogy új edző ponthátrány ,bizonyítani kell stb stb),tehát az alapból sem népszerű rotálás talán még kevésbé lesz jellemző. Míg nálunk a nem alap kezdő emberek rendszeresen be vannak járatva ,szinte mindenki lábában ott van a zsuga addig a Madridnál 13 emberrel tolják a szezont.Kb csak akkor játszik más ha sérülés van. Tavaly is ráfaragtak...
Abi & Tito
Az a baj, hogy lassan bő két éve ezt mondjuk, de csak nem akarnak leszakadni.Kovbal88 írta:Na a Real szépen elkalapálta a Deport, persze ez várható volt. Ronaldonak nem igazán ment a játék és nem volt valami boldog, amikor Benzema a végén bevágta.
Pontlemaradásuk minimális, szóval ha összeállnak, akár még a bajnokság is meg lehet. Mindenesetre izgalmas lesz a pontvadászat a továbbiakban. Az Atletico meg lassan leszakad, ezek az egy nullák nem sokáig fognak jönni...

A többivel egyébként egyetértek, nagyon szoros lesz ez még a Reallal és nagyon hiányzik már most az az elszórakozott 6 pont, de leginkább a Depor a elleni 2. Ha most Zidane-nal neadjisten hozzák sok góllal ezt a könnyebb periódust, akkor nagy önbizalomra tehetnek szert és még baj lehet belőle számunkra.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Most könnyebb sorsolásuk van, jönni fognak futószalagon a győzelmek valószínűleg.
A depor elleni elhullajtott két pontunk már most nagyon hiányzik,kár volt érte.
A depor elleni elhullajtott két pontunk már most nagyon hiányzik,kár volt érte.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Na a Real szépen elkalapálta a Deport, persze ez várható volt. Ronaldonak nem igazán ment a játék és nem volt valami boldog, amikor Benzema a végén bevágta.
Pontlemaradásuk minimális, szóval ha összeállnak, akár még a bajnokság is meg lehet. Mindenesetre izgalmas lesz a pontvadászat a továbbiakban. Az Atletico meg lassan leszakad, ezek az egy nullák nem sokáig fognak jönni...
Nem volt ez rossz meccs. Sok különbséget nem láttam a Benítez és a Zidane féle Madrid között igaz egy hét alatt nem is lehet túl sokat változtatni. Az viszont egy kicsit meglepett , hogy egyáltalán nem volt támadóbb szellemű a Real. Bale egész jól tolta mellette még Carvajal és Modric emelkedett ki a Realból. Roncika meg
. Lehet lassan tényleg elkéne Madridban gondolkozni az eladásán. Mezőnyben ismét csak 0 volt a próbálkozásaiban pedig nem volt semmi veszély ( kivéve azt a kapufát). A végén meg csodáltam , hogy nem verte meg Jesét
. Összeségében nem játszott rosszul a Real bemutatkozó meccsnek tökéletes volt. Az , hogy Zidane munkája mennyire hasznos illetve mennyire jó az úgyis majd az első komolyabb ellenfélnél fog kiderülni. Addig pedig minden rózsaszín lesz Madriban és remélhetőleg elég drasztikusan fog átváltozni feketévé
.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Gyors játék edzésről. Nyilván meccsen ez nem így megy majd, de gondolom Zizu ebbe az irányba próbál meg elmenni - nem véletlen kereste fel anno Bielsát és Pepet is -, kíváncsi vagyok mekkora sikerrel, a keret adott hozzá. Bale amúgy nem tűnt ki, viszont ha jól láttam CR elsőt rontotta, másodikat lehet szintén..
Amúgy érdekesség talán, hogy Isco volt az "erősebb csapatban" edzésen - BBC mellett Modric és Kroos -, nem James. Zidane lehet megmenti a Realos karrierjét, ha tud rá hatni, és sikerül finomítani a játékán, akkor nagyon jó lehet ő ott - tudom Bob, mégnem láttad jól játszani..

Amúgy érdekesség talán, hogy Isco volt az "erősebb csapatban" edzésen - BBC mellett Modric és Kroos -, nem James. Zidane lehet megmenti a Realos karrierjét, ha tud rá hatni, és sikerül finomítani a játékán, akkor nagyon jó lehet ő ott - tudom Bob, mégnem láttad jól játszani..

Én is hasonló állásponton vagyok mint nagyatyesz.
Szerintem bele fog nyúlni a trutyiba és megkavarja a kakit, viszont arra azért kíváncsi leszek, hogy Perez mikor fogja (ha fogja) elnyomni, vagy ráerőltetni az akaratát.
Kedveltem mint játékost és azt gondolom, hogy érhet el ő csodákat ill. meglepetéseket. Adott hozzá minden. + Arra azért majd kíváncsi leszek, hogy az öltözőben mennyire fognak fejet hajtani nekik Ronciék. Ha van egy kis eszük akkor hisznek ebben az emberben.
Én ezt tenném.

Szerintem bele fog nyúlni a trutyiba és megkavarja a kakit, viszont arra azért kíváncsi leszek, hogy Perez mikor fogja (ha fogja) elnyomni, vagy ráerőltetni az akaratát.
Kedveltem mint játékost és azt gondolom, hogy érhet el ő csodákat ill. meglepetéseket. Adott hozzá minden. + Arra azért majd kíváncsi leszek, hogy az öltözőben mennyire fognak fejet hajtani nekik Ronciék. Ha van egy kis eszük akkor hisznek ebben az emberben.
Én ezt tenném.

-
- Entrenador del Barça
Én kíváncsian várom Zidane munkásságát. Kicsit sajnálom őt, mert nem nyáron kapta meg a gárdát, hanem most, amikor nehéz belenyúlni a csapatba. Mondjuk ez az előnye is éppen, mert sokan úgy vannak vele, hogy Rafávál nem nyertek volna semmit, így legalább van fél éve belerázódni a dologba, ha meg leesik valami kupa, akkor az csak azt igazolja, hogy jó úton jár.
De a nyári kinevezésének azért örültem volna jobban, mert kíváncsi lettem volna, hogy tisztogatásba kezd-e!? Ugye Pep is meg merte húzni anno a váratlant, és kitette a csapatból azt a Dinhot, akit rajta kívül kevesen mertek volna megtenni, még akkor is, ha leszállóágban volt. A Madridnál is van hasonló és több érdekes kérdés...szerintem ott a kulcskérdés a középpálya, amit nem tudsz jól összerakni, mert az első 3-as nem veszi ki a részét a melóból. Magyarul vagy kiraksz egy iparos középpályát, akik melóznak középen, a többit rábízzák az elől lévőkre. Ebben az esetben kritizálva vannak a túlzottan defenzív játék miatt. Ha meg odateszik a játékosabbakat, akkor átrohannak rajtuk, mert nincs meg a kellő védőmunka. Szerintem az egyensúly megteremtéséhez a Bale - Cr duóból egynek mennie kellene, és így teret kaphatna James vagy Isco. De ki meri kitenni a csapatból bármelyiket? Én azt gondolom Zidannak megvan hozzá a respektje. Az irányába fennálló tisztelet miatt ezt eltűrnék neki. Sőt azt is, ha nagyobb átalakításba kezdene.
De! Szerintem a legnagyobb hiba amit elkövethet, ha nem kavarja fel az állóvizet, és hagyja ugyanezt a keretet, játékrendszert...
Nekem amúgy az a véleményem az edzőkről, hogy sokan vannak, akik szakmai tudása megfelel bármely csapat irányításához, de az edző személye dönt a sikerességről. Az hogy a játékosokat maga mellé állítsa, motiválja, tartsa bennük a tüzet. Szerintem ettől lesz nagy edző valaki.
De a nyári kinevezésének azért örültem volna jobban, mert kíváncsi lettem volna, hogy tisztogatásba kezd-e!? Ugye Pep is meg merte húzni anno a váratlant, és kitette a csapatból azt a Dinhot, akit rajta kívül kevesen mertek volna megtenni, még akkor is, ha leszállóágban volt. A Madridnál is van hasonló és több érdekes kérdés...szerintem ott a kulcskérdés a középpálya, amit nem tudsz jól összerakni, mert az első 3-as nem veszi ki a részét a melóból. Magyarul vagy kiraksz egy iparos középpályát, akik melóznak középen, a többit rábízzák az elől lévőkre. Ebben az esetben kritizálva vannak a túlzottan defenzív játék miatt. Ha meg odateszik a játékosabbakat, akkor átrohannak rajtuk, mert nincs meg a kellő védőmunka. Szerintem az egyensúly megteremtéséhez a Bale - Cr duóból egynek mennie kellene, és így teret kaphatna James vagy Isco. De ki meri kitenni a csapatból bármelyiket? Én azt gondolom Zidannak megvan hozzá a respektje. Az irányába fennálló tisztelet miatt ezt eltűrnék neki. Sőt azt is, ha nagyobb átalakításba kezdene.
De! Szerintem a legnagyobb hiba amit elkövethet, ha nem kavarja fel az állóvizet, és hagyja ugyanezt a keretet, játékrendszert...
Nekem amúgy az a véleményem az edzőkről, hogy sokan vannak, akik szakmai tudása megfelel bármely csapat irányításához, de az edző személye dönt a sikerességről. Az hogy a játékosokat maga mellé állítsa, motiválja, tartsa bennük a tüzet. Szerintem ettől lesz nagy edző valaki.
- visca el barca
- Presidente del Barça
na ez meg a másik, zidane, a nagy real klub ikonzola8787 írta:Dettó. És Zidane sem fogja leültetni a padra CR-t, de még le sem meri majd cserélni, max 5-0-nál. Ja és nem Zidane a klub ikon hanem Iker, Guti meg Raúl, Zidane ugyanolyan zsoldos, mint Beckham, Owen meg a többiek akiket akkora galaktikusoknak hívtak, hogy 5 év alatt nyertek 1 bajnoki címet, gratulálok.
Ha 2 misivel mi ajánlunk akkoriban neki magasabb fizut, most itt lenne a Barcelonában "klub ikon".

édes istenem, mára bezártam a zinternetet
azért nem vagyok gonosz, kívánom neki is, meg a csapatának is, hogy a bajnokságban megcsípjék a 3. helyet 444!!4!!!!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Eleje oké, de azért Zidanet lehet szerintem ikonikusnak nevezni. Vagy akkor pl Lucho is hasonló lehetne, nem is katalán, ráadásul a Realtól jött.zola8787 írta:Dettó. És Zidane sem fogja leültetni a padra CR-t, de még le sem meri majd cserélni, max 5-0-nál. Ja és nem Zidane a klub ikon hanem Iker, Guti meg Raúl, Zidane ugyanolyan zsoldos, mint Beckham, Owen meg a többiek akiket akkora galaktikusoknak hívtak, hogy 5 év alatt nyertek 1 bajnoki címet, gratulálok.Chino írta: Ezt a tekintély dolgot kicsit eltúlzottnak érzem.
Ha 2 misivel mi ajánlunk akkoriban neki magasabb fizut, most itt lenne a Barcelonában "klub ikon".
Ez egy olyan lépés volt, ami igazából win-win szitu. Bármi történik jól kijönnek a dologból. (ha nyernek azért ha nem nyernek akkor meg tanulóév nem lehetett elvárni). És mivel Zidaneról van szó ezért pl az utóbbit készségesen előlehet adni. Viszont ott egyértelmű széthúzást látok, Van egy spanyol brancs (Ramos, Isco a két főkolompos), van egy Ronaldo brancs (Pepe és társai) és van egy Bale brancs (Jamesék). Így meg nem lehet. Tekintély ide vagy oda, még ha hú de nagy puszipajtások is kezdenek lenni akkor is kell itt idő hogy összeálljon egy csapat. És csak tehetségből nem lehet hosszútávon eredményt elérni. Ezt próbálják egy ideje és meg is van a látszatja. És a riválisok mind jobban egyben vannak. Oké hogy most talán kevesebb nehéz meccsük lesz, de bukni fognak, ide a bökőt. Mehet akár aláírásba is, hogy a Depor-Sporting-Betis(i)-Espanyol-Granada(i)-Bilbao meccseket nem fogják mind megnyerni. És ez van nekik a Roma elleni meccsig. Egy új impulzus mindig hoz változást, de attól még csak ideig óráig lehet a szőnyeg alá seperni problémákat. Isco hisztit, Kroos totális nemtörődömséget, Danilo gyengeséget, Ronaldo visszaesését ésatöbbi ésatöbbi....

Dettó. És Zidane sem fogja leültetni a padra CR-t, de még le sem meri majd cserélni, max 5-0-nál. Ja és nem Zidane a klub ikon hanem Iker, Guti meg Raúl, Zidane ugyanolyan zsoldos, mint Beckham, Owen meg a többiek akiket akkora galaktikusoknak hívtak, hogy 5 év alatt nyertek 1 bajnoki címet, gratulálok.Chino írta: Ezt a tekintély dolgot kicsit eltúlzottnak érzem.
- Chino
- Llegenda del Barça
Perez még december közepén nyilatkozta, hogy: "Benítez nem lesz lecserélve Zidanera, és senki másra sem. Benítez nem a probléma, hanem a megoldás". "MessiNeymarSuarez írta:
Amúgy igen, látszik hogy mekkora nagy tisztelet övezi jelenleg körül Zidane-t.
Kérdés, hogy mennyire fogják tisztelni a primadonnák, ha van töke meglépni azt, hogy lehozza/nem kezdeti őket ha gyenge formában vannak, vagy a közönség mennyire fogja fütyülni őt is ha idővel nem jönnek az eredmények, sajnos nem egy olyan példát láttunk amikor kiutáltak onnan az ikonokat, pl Casillast.
Mellesleg ha jól emlékszem, egy fiatal suhanc Ödegaard is visszapofázott neki nem olyan rég (Nemhogy ellenünk alkotott volna a Magyar-Norvégon![]()
![]()
)
Arról szólnak a hírek, és ha igaz akkor az elég durva, hogy a Real Madrid vezetősége nem jelezte előre se Beniteznek, sem az ügynökének hogy le lesz váltva, ha ez így van akkor az kifejezetten szemét lépés volt Pereztől, bár nem ez az első .
Ennyit a gerincességről.
Tisztelet ide vagy oda nem hiszem, hogy egy CR-t meghatná a dolog. Bale-ről meg mindenki kijelenti, hogy ő a jövő Madridja és ha ezt ő is így gondolja Zidane fejre is állhat. Nem hiszem, hogy Perez jobban ragaszkodni a franciához, mint az utóbbi két játékoshoz, főleg marketing szempontból. De mondhatniakár James-t is példának. Nem hiszem, hogy annyira átéreznék, hogy klubikon stb.
Sok vesztenivalója nincs a franciának. Ha hoznak néhány olyan meccset, mint Benitezzel, 8:0, 10:2 stb. Isten lesz. Ha nem akkor azt mondják tanulóév, meg egy Benitez-féle csapatot kapott, itt nem lehet csodát tenni, év végén pedig vagy megköszönik neki és ha lesz edző a piacon lecserélik. De az is benne lehet, hogy újra jönnek Zidane mezek, ajándéktárgyak stb., ami pénzt termel a klubnak.
Ezt a tekintély dolgot kicsit eltúlzottnak érzem. Biztos jobban fogják kedvelni, mint a Pincért, de inkább azt tudom elképzelni, hogy egy CR vagy Bale nem a nagy játékosként meg ikonként tekint majd rá, hanem egy olyan edzőként, aki még semmit nem tett le az asztalra és akire kevésbé van szüksége a klubnak (Pereznek) mint rájuk.
De ez még csak találgatás, lehet, hogy nagyon bejön,lehet, hogy bukik, de a legvalószínűbbnek egy köztes pályafutást tartok. Elér majd néhány jobb eredményt, túllépnek simán a Roma-n, mindenki el lesz ájulva, de semmi pálfordulatra nem számítok, de ami biztos, hogy egész más szemüvegen keresztül fogják őt nézni.
Benitez leültette Iscot a padra, a hülyesége miatt, ez senkinek sem tűnt fel, ha ezt a francia csinálja akkor pedig mekkora tekintélye stb. van.
De az egész úgyis Pereztől függ majd. Ha akkora pórázt enged neki, mint Beniteznek, akkor nem lesz gyökeres változás. Nem tartom valószínűnek, hogy Benitez vagy Ancelotti nem cserélte volna le egy-két alkalommal Bale-t vagy Cr-t, mikor egy mezei szurkoló is látja, hogy legtöbbször csak fékek.
Forca Barca!!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Isco.TripleH írta:Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy az utóbbi 10 évbe a pincér sem tud felmutatni szinte semmi említésre méltót, a játékosok kezdetektől fogva elítélték, kinyírta a formációjával a kreativítást, egyszerűen nem lehet úgy, hogy Bale fingik egyet már kapja is amit kér, egy tehetséges Isco akiben állítom több van mint Baleben, az pedig oldja meg abból ami neki jut és kussoljon ha ott kell játszania ahol tré. Zizou meg ha mást nem is de tiszteletet valszeg megkapja a játékosoktól, mert konkrétan a csapat 99,9%nál többet tett le az asztalra aktív korában.

Semmiképp sem arra, h majd játszani fogBob_Marley írta:Három darab pont volt, mire kellett volna ebből következtetnem?csababarcaJó hogy komolyan veszem, mert nem olvastam ilyet és érdekelt hol írt ilyet és ki. De ha szurkolói az alapból nem releváns vélemény. De ezt nekem honnan kellett volna tudnom, hogy szurkolói?
Na mindegy, meglepett ez az egy mondat.

Visszatérve: ha a játékosoknak is hasonló a lelkesedése, mint a szurkolóknak, vagy érzelmi töltetet kapnak Zidane kinevezésével, attól biztosan nem fognak rosszabbul játszani.
Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy az utóbbi 10 évbe a pincér sem tud felmutatni szinte semmi említésre méltót, a játékosok kezdetektől fogva elítélték, kinyírta a formációjával a kreativítást, egyszerűen nem lehet úgy, hogy Bale fingik egyet már kapja is amit kér, egy tehetséges Isco akiben állítom több van mint Baleben, az pedig oldja meg abból ami neki jut és kussoljon ha ott kell játszania ahol tré. Zizou meg ha mást nem is de tiszteletet valszeg megkapja a játékosoktól, mert konkrétan a csapat 99,9%nál többet tett le az asztalra aktív korában.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
visca el barca írta:ebben konkrétan csak az van.Bob_Marley írta:Ebbe szerintem az érzelmi faktor van benne
világmegváltónak állítják be, holott egyelőre nulla edzői tapasztalattal rendelkezik és jelenleg benitezben álmából felkeltve is több van, akár tetszik akár nem.
de nem érdekel, a lényeg hogy az előny nálunk van a bajnokságban és az összes (!!!!) komoly meccsünket hazai pályán játsszuk tavasszal (real, atleti, bilbao, sevilla, valencia). innen csak mi bukhatunk
Adom

Bár én még ide tenném a Malaga elleni idegent is, az sem lesz piskóta az biztos. Meg azért a Villarreal sem "ürülékkel gurigázik"
Amúgy igen, látszik hogy mekkora nagy tisztelet övezi jelenleg körül Zidane-t.
Kérdés, hogy mennyire fogják tisztelni a primadonnák, ha van töke meglépni azt, hogy lehozza/nem kezdeti őket ha gyenge formában vannak, vagy a közönség mennyire fogja fütyülni őt is ha idővel nem jönnek az eredmények, sajnos nem egy olyan példát láttunk amikor kiutáltak onnan az ikonokat, pl Casillast.
Mellesleg ha jól emlékszem, egy fiatal suhanc Ödegaard is visszapofázott neki nem olyan rég (Nemhogy ellenünk alkotott volna a Magyar-Norvégon

Arról szólnak a hírek, és ha igaz akkor az elég durva, hogy a Real Madrid vezetősége nem jelezte előre se Beniteznek, sem az ügynökének hogy le lesz váltva, ha ez így van akkor az kifejezetten szemét lépés volt Pereztől, bár nem ez az első .
- nzxtpo
- Capitá del Barça
Ezért nem is értettem, amikor a legutóbbi x után is már kijelentették, hogy vége a bajnokságnak, de sokan október-november környékén temetik az adott évben vagy a Realt, vagy a Barcát, miközben hányszor voltak nagy fordulatok szezon közben... Tavasszal osztják a kupákat, a sorsunk a kezünkben, én szerintem mi most a január-februárt minimum lángon fogjuk végigtolni, persze lehet, hogy egy-két gyengébb ellenfelet kitömünk, de nem fogunk maxon pörögni. Nézzétek meg márciusban, amikor beindul a BL, és jön a bajnokság érdemi szakasza, hogy fog egyre felfele ívelni a csapat játéka. Legalábbis remélem, hogy így lesz.Bob_Marley írta:Ennyi.visca el barca írta:
de nem érdekel, a lényeg hogy az előny nálunk van a bajnokságban és az összes (!!!!) komoly meccsünket hazai pályán játsszuk tavasszal (real, atleti, bilbao, sevilla, valencia). innen csak mi bukhatunkMindig magunkra kell figyelni, főleg mikor kezünkben a kormánykerék. Hosszú a szezon, tuti mi is fogunk még bőven pontot bukni és simán lehet hogy nem ezeken a nehéz meccseken, de be kell rántani a bajnokságot. Ez a legeslegeselegfontosabb feladat és ennyi nehézség után, sérülések után is tudunk vezetni a bajnokságban gyakorlatilag féltávnál ez erőt kell adjon és ki is kell tartson a végéig. Ámen!

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ennyi.visca el barca írta:
de nem érdekel, a lényeg hogy az előny nálunk van a bajnokságban és az összes (!!!!) komoly meccsünket hazai pályán játsszuk tavasszal (real, atleti, bilbao, sevilla, valencia). innen csak mi bukhatunk

- visca el barca
- Presidente del Barça
ebben konkrétan csak az van.Bob_Marley írta:Ebbe szerintem az érzelmi faktor van benne
világmegváltónak állítják be, holott egyelőre nulla edzői tapasztalattal rendelkezik és jelenleg benitezben álmából felkeltve is több van, akár tetszik akár nem.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem ismerem a szurkolóikat, de nálunk ugyanez van. Martinoval nem az igazi, mással igen. Lucho gyenge semmirekellő, aztán mégse. Ebbe szerintem az érzelmi faktor van benne, s kevésbé hideg fej és reális érzék. Ritkán gondolkozzunk hosszútávon és egészében. Sokszor itt is egy-egy meccsből akarunk nagyon nagy következtetést levonni. Van amikor már 15 fordulóval a vége előtt elvesztettük a bajnokságot, mert éppen ikszeltünk valakivel.visca el barca írta:igen, amúgy a világ legviccesebb dolga lesz ha zidane ui. semmi eredményeket ér el, és majd mindenki mondja, hogy de hát egy ikon volt, nem szabad lemondtani, meg ez még csak a tanuló éve volt stbstbstb
x a pincérrel:
- fú dagadt hájfejű, húzna már el innen a francba, vigye bélt meg a haverjait is. nincs taktikánk, nincs semmi, tré az egész
x az algériaival (ugyanolyan játékkal):
- ez az! végre volt fazonja a csapatnak, látszik az elképzelés, van taktika, mindenki meghal a pályán, bél is angliai önmagát idézi. zidane már most jobb mind guardiola! IKON 44!4!4 IKON !!!4!! jövőre kiütjük a katalánokat, és eljön a kánaán !4!!!4!4!!
![]()
bármibe lefogadom h ez lesz

Most is pl, nem mondom hogy a Deport otthon nem megoldhatatlan feladat nekik, de azért a Depor idén nagyon kis masszív csapat. Három vereségük van összesen. Arra akarok kilyukadni, hogy a jövőt senki nem láthatja és azt hogy na most x meccset tutira nyernek minden happy. Miközben csak a saját példánkból induljunk ki, hogy pl pont egy Depor ellen hullajtottunk pontokat, otthon és ráadásul 2:0-ról. Már nem 100 pontos bajnokságokról beszélünk, nem lesz ez olyan egyszerű. (nem konkrétan a Depor, de úgy en bloc, hogy majd most nyernek zsinórban x meccset).

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
visca el barca írta:igen, amúgy a világ legviccesebb dolga lesz ha zidane ui. semmi eredményeket ér el, és majd mindenki mondja, hogy de hát egy ikon volt, nem szabad lemondtani, meg ez még csak a tanuló éve volt stbstbstb
Persze, ez lesz ez nyilvánvaló.
Hétvégén megtömik a deport, amit Rafaval is megtettek volna, és majd csorog a nyál ezerrel,hogy végre visszatért a dicső madrid.
De szerintem ez a tavasz fog csak erről szólni, utána majd kell a teljesítmény is, a valós teljesítmény, mert hamar fogy a türelem, és hiába hívják most Zidane-nak az edzőt,ha nem jön eredmény, be lesz találva.
Viszont szerintem tavasszal nem lesz gondjuk. Bajnokságban most könnyebb szakasz, és a mi bénázásaink miatt nem is fognak később se leszakadni....most kellett volna nekünk behúzni a meccseket, akkor nem kéne aggódni már.
BL meg full lutri, ott innentől elég 3 jobb meccset lehozni már meg is van a serleg (sarkítva, de a Roma ellen félgőzzel továbbmennek, utána meg két párharc, 1-1 extra meccs és ott a döntő), szerintem ez feküdhet nekik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, amúgy a világ legviccesebb dolga lesz ha zidane ui. semmi eredményeket ér el, és majd mindenki mondja, hogy de hát egy ikon volt, nem szabad lemondtani, meg ez még csak a tanuló éve volt stbstbstb
x a pincérrel:
- fú dagadt hájfejű, húzna már el innen a francba, vigye bélt meg a haverjait is. nincs taktikánk, nincs semmi, tré az egész
- ez az! végre volt fazonja a csapatnak, látszik az elképzelés, van taktika, mindenki meghal a pályán, bél is angliai önmagát idézi. zidane már most jobb mind guardiola! IKON 44!4!4 IKON !!!4!! jövőre kiütjük a katalánokat, és eljön a kánaán !4!!!4!4!!
x a pincérrel: