Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk szerintem ez pont előnye lesz az Atleticonak. A Real gödörbe van ellenünk, mint mentálisan, mint játékban. Ha otthon kezdene a Real és nyerni tudnának, akkor az Atletico otthon nem tudná játszani a játékát. Viszont így, hogy otthon kezdenek és találnának egy gólt (amire nagy esély van) idegenbe sokkal "könnyebb" dolguk lenne. A kupába ez már bejött.Bob_Marley írta:Ez teljesen benne van, de azért pl Godín nélkül sem volt gond a Leverkusen ellen sem.visca el barca írta:a real viszont alapozhat arra az első meccsen, hogy 6 atleti játékos is két sárgás és a 3. után mehet a ban...Szerintem az hogy otthon kezd az Atletico eléggé hátrány. Viszont egy okos türelmes játékkal nem kapkodva tudnak előnyt szerezni. Ha viszont azon lesznek, hogy itthon vagyunk most kell eldönteni (plusz döntő féle "bosszú" ), akkor kiesnek.
Ez teljesen benne van, de azért pl Godín nélkül sem volt gond a Leverkusen ellen sem.visca el barca írta:a real viszont alapozhat arra az első meccsen, hogy 6 atleti játékos is két sárgás és a 3. után mehet a ban...
Érdekes lennevisca el barca írta:
én meg egy monaco-barcát
palesz, gondolom 5. alvesnek annyi van
Nincs bocsánat, mész haragosnak..visca el barca írta:hm érdekes. youtubeon megnéztem ahol sárgát kapott és tényleg kiirták h misses next match. elnézést.
visca el barca írta:én meg egy monaco-barcátpezZy írta: egy Bayern - Barca döntőt néznék szívesen.
palesz, gondolom 5. alvesnek annyi van
Ezzel nekem adsz igazat... 1 sárga 1 pont, 1 piros 3 pont... 3 sárga=1 piros. Ergo az első meccset elvileg kihagyja. A negyeddöntők után meg törlik a korábbi lapokat, hogy ne történjen meg az ami tavaly, hogy valakinek ki kell hagynia a döntőt.visca el barca írta:verrattinak 3 sárgája van, nem lesz eltiltva. ellenünk meg a cselzi elleni 2 meccsen kapott lapot.
én meg egy monaco-barcátpezZy írta: egy Bayern - Barca döntőt néznék szívesen.
Inkább ne. Értem én, hogy jót tenne a Spanyol focinak, de ne! Gondoljunk bele, ha a Real ellen döntőznénk.. El nem tudom mondani mit éreznék, ha ellenünk tudnának duplázni a BL-ben.. Az Atletico még talán, de nekem nem hiányzik az a foci, amit ők képviselnek. Inkább egy Bayern - Barca döntőt néznék szívesen.Bob_Marley írta:Két spanyol, egy francia, egy német a legjobb négy között és spanyol házi döntő, ámen.
akkor neked van igazad, de tisztán emlékszek, hogy mikor kapta a Chelsea ellen a lapját akkor irta a neve alatt, hogy misses next match. De tévedtem, ezek szerint.visca el barca írta:verrattinak 3 sárgája van, nem lesz eltiltva. ellenünk meg a cselzi elleni 2 meccsen kapott lapot.danianevem írta:Aurier, Ibra és Verratti eltiltott lesz az első meccsen. Link.
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html" target="_blank
verrattinak 3 sárgája van, nem lesz eltiltva. ellenünk meg a cselzi elleni 2 meccsen kapott lapot.danianevem írta:Aurier, Ibra és Verratti eltiltott lesz az első meccsen. Link.