Barça vs. Real - El Clásico
-
- Az Év fórumozója 2013
One of the illegal signings that caused Real Madrid to be banned was Luca Zidane - son of current coach Zinedine. (onda cero)
Amúgy szerintem mindkét csapat viszonylag jól fel van készülve a tilalomra (bő keret, sok fiatallal - ez főleg az Atléticóra igaz), de nem lennék meglepve, ha ők is a CAS-hoz fordulnának majd.
Amúgy szerintem mindkét csapat viszonylag jól fel van készülve a tilalomra (bő keret, sok fiatallal - ez főleg az Atléticóra igaz), de nem lennék meglepve, ha ők is a CAS-hoz fordulnának majd.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Vagy valakiket 200 millióért..visca el barca írta:akkor perez még most igazol gyorsan vkit 200 milláért

Amúgy szerintem vicc az egész eltiltósdi, pláne ilyenekért, meg állítólag a fiatalok érdekeit nézik (persze eltiltják őket is a meccsektől)...
Mondjuk ha nekünk járt, akkor a többieknek is, de attol függetlenül elég gáz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
akkor perez még most igazol gyorsan vkit 200 milláért 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
HIVATALOS! A REAL MADRIDOT ÉS AZ ATLETICO MADRIDOT KIZÁRTÁK 2 átigazolási szezonra!
http://m.fifa.com/governance/news/y=201 ... 55486.html" target="_blank
http://m.fifa.com/governance/news/y=201 ... 55486.html" target="_blank
- Chino
- Llegenda del Barça
Zidane nem jöhet ki rosszul ebből aaz edzőcseréből. Ha nem javul a játék, akkor is Benitezt fogják okolni, jön a szöveg, hogy a spanyol elcseszett mindent ezt egy fél év alatt nem lehet orvosolni, ha pedig javulnak akkor ő lesz az Isten, nyomába sem ér egy edző sem, minden az ő érdeme stb.mess2009 írta: Zidane-nak még szerencséje is lehet: a Madridnál olyan mennyiségben zabálják fel az edzőket, hogy mostanra szinte betelt ez a pohárami azt jelentheti, hogy ...na uraim itt az ideje, hogy más bűnbakot keressünk.
Ezt a tekintély dolgot is túlspilázzák. Nem tartom valószínűnek, hogy ha olyat mond a portugálnak ami neki nem tetszik behúzná fülét farkát és beállna a sorba. És nem ő az egyetlen. Isco vagy James sem tartozik ebbe a kategóriába. Szerintem magasról tesznek rá, kivéve ha ezzel tartósan a kezdőbe kerülhetnek vagy ott játszhatnak, ahol akarnak. Egy Ancelottira jobban fel lehet nézni, játékos pályafutás ide vagy oda. Ennyi erővel meggyőzhetnék Raúlt, hogy tegye le az edzői vizsgát, ha valakire hát rá felnézhetnek.
Lehet, hogy javul a játékuk vagy eredményesebbek lesznek a közeljövőben, az ellenfelek ehhez adottak. Ha Benitezt nem küldik el, most megmenthették volna az ellenfelek a seggét. A rangadókról is annyit, hogy odaát már a Roma is az lesz, ami kb. Depor szint. Ez úgyis a BL következő körében derül ki. Az olaszok oda-vissza lesznek verve ez biztos, nem szint. A mi X-ünk sem volt reális. Majd ha minket jól elpi...nak akkor lehet valamiről beszélni.
Az egész ott fog eldőlni, hogy Perez hagyja-e dolgozni. Valószínűleg most engedni fogja, elég edzőt bekorlátozott, a népszerűsége is nagyban megcsappant, ezzel szerezhet egy pirospontot.
Forca Barca!!!!
Zidane-nak még szerencséje is lehet: a Madridnál olyan mennyiségben zabálják fel az edzőket, hogy mostanra szinte betelt ez a pohárMessiNeymarSuarez írta:Ancelotti: "Tudom, hogy a mi munkánkat a sporteredmények határozzák meg. Azt is tudom, hogy az edzők munkája mindig vitatéma. De most nagyon nehezen tudom megérteni az elnök döntését. Még csak fél éve irányította (Benítez) a csapatot. Ez a döntés felvet egy érdekes kérdést: mindig az edzőé a felelősség? Biztosan mindig az edző a hibás? Mindenki vonja le a saját következtetéseit."
Ő is kifakadt, nem véletlen...
Kíváncsi vagyok mit fog Zidane alkotni, egyenlőre láthatóan hajtja a csapatot a tudat hogy Zidane van a padon, de valószínű ez a különböző széthúzásokat nem szüntette meg, csak ideiglenesen eltakarja, kíváncsi vagyok mi lesz a reakciója Zidane-nak ha balhék lesznek az öltözőben, meg hogy ha nem megy a csapat "sztárjainak" a játék akkor padra rakja-e őket, és hogy mennyire fogják tűrni.
Bírom, hogy odaát sokan már lassan azt is bemagyarázzák, hogy zöldebb a fű és kékebb az ég, meg a labda is jobban megy mióta Zidane az edző
Kíváncsi vagyok rá, hogy ha Zidane-nal se lesznek sikeresek, akkor kit fognak okolni (persze Perezt)

Most is lehet őt okolni, nyilvánvaló, hogy ő a legnagyobb kór a csapatnál.MessiNeymarSuarez írta:Ancelotti:
Kíváncsi vagyok rá, hogy ha Zidane-nal se lesznek sikeresek, akkor kit fognak okolni (persze Perezt)
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ancelotti: "Tudom, hogy a mi munkánkat a sporteredmények határozzák meg. Azt is tudom, hogy az edzők munkája mindig vitatéma. De most nagyon nehezen tudom megérteni az elnök döntését. Még csak fél éve irányította (Benítez) a csapatot. Ez a döntés felvet egy érdekes kérdést: mindig az edzőé a felelősség? Biztosan mindig az edző a hibás? Mindenki vonja le a saját következtetéseit."
Kíváncsi vagyok mit fog Zidane alkotni, egyenlőre láthatóan hajtja a csapatot a tudat hogy Zidane van a padon, de valószínű ez a különböző széthúzásokat nem szüntette meg, csak ideiglenesen eltakarja, kíváncsi vagyok mi lesz a reakciója Zidane-nak ha balhék lesznek az öltözőben, meg hogy ha nem megy a csapat "sztárjainak" a játék akkor padra rakja-e őket, és hogy mennyire fogják tűrni.
Bírom, hogy odaát sokan már lassan azt is bemagyarázzák, hogy zöldebb a fű és kékebb az ég, meg a labda is jobban megy mióta Zidane az edző

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kicsit megvédve Modricot, ő azon kevesek közé tartozott (Bale, Pepe, Modric, Arbeloa, Caravajal Casemiro.) aki megköszönte Benitez munkáját és üzent neki rögtön a távozása után.
Viszont ezt nagyon mellélőtte, s ráadásul mint lejjebb írták is, nagy különbség ezek szerint nem is volt. Ilyet nyilatkozni nem lehet.
Mindenhol így szerepel, szóval nem félrefordításról van szó. Arra akart szerintem utalni, hogy ha veszít valaki, akkor mindig az edző a hibás és őt küldik el, csak nagyon rossz volt a megfogalmazás. És még oda is szúr, hogy lehetett látni a különbséget.
Viszont ezt nagyon mellélőtte, s ráadásul mint lejjebb írták is, nagy különbség ezek szerint nem is volt. Ilyet nyilatkozni nem lehet.
Mindenhol így szerepel, szóval nem félrefordításról van szó. Arra akart szerintem utalni, hogy ha veszít valaki, akkor mindig az edző a hibás és őt küldik el, csak nagyon rossz volt a megfogalmazás. És még oda is szúr, hogy lehetett látni a különbséget.

- Chino
- Llegenda del Barça
Nyugodj meg, ga kikapnak egy Betistől, akkor az fog menni, hogy kevés ideje volt stb. A rangadóknál meg pláne. Az az igazság, hogy olyan erős a keretük, hogy egy-két csapat kivételével (mi meg talán a Bayern) nagy esélyesként indulnak és szinte csak forma függvénye. Most bármi történjék hurráhangulat lesz még pár hétig. Támadásban inkább azért éreztem erősebbnek, mert a Depor nem fülét-farkát behúzva ment ki és gólt/gólokat akartak szerezni (az esélyeik meg is voltak) rendezetlenebbek is voltak. Elég megnézni a Real góljait. Két beívelés (egyik szöglet) egy szélről belőtt labda, egy eltört lövésbe értek bele (szabáyltalanul) az ötödik meg... Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy most se kidolgozott helyzetekből nyertek, kp ide vagy oda. Megjegyzem erősebb csapat ellen ezzel a taktikával benyelnek minimum hármat. Még a Depor is úgy átszaladt rajtuk ahogy akartak. Egyetértek azzal is, hogy szerintem a Valencia ellen jobbak voltak.palesz77 írta: Ja, ezt én is írtam, hogy majd később kiderül mennyire szólt ez az edzőcserének. Lehet már az első rangadóra is alábbhagy a lendületük, majd kiderül. Támadásban mindenesetre jobb a középpálya szerintem, most hogy ez a lelkesedés, vagy amiatt van, hogy nem 5-0-5-ös volt a felállás, az kérdéses. Az mindenesetre engem is érdekel majd, hogy hogy fognak reagálni, amikor becsúszik az első pofon.
Én is azt vallom, mint Bob, hogy ezt Zidane-nak tulajdonítani, bármennyire is szeretnék a madridisták túlzó. Majd ha az Atleticot meg minket aláznak elismerem.
Modric pedig nagyot süllyedt a szememben. Amilyen szimpatikus volt, annyira szemét volt ez a beszólása. Elég nagy lett ott az arc azután, hogy megvertek egy Deport.
Forca Barca!!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk pár napa alatt amúgy sem lehet világot megváltani, így ezt Zidanek tulajdonítani vagy fogalmazzunk úgy nagy érdemeket adni neki szerintem túlzó. (ezt általánosságban írom)
Modric meg.
Bale tök profin nyilatkozott, de Modrictól ezt nem is értem mi volt. Majd megkeresem az eredetit, remélem csak félre fordítás volt. Ilyet még ha így is gondolja nem nyilatkozhat, főleg a meg kell fizetnie szókapcsolat érdekes. Ő is tükörbe nézhet.
Még egy spanyol vagy hazai játékosnál azt mondom még meg is értem (nekem az is sok, de az legalább védhető), de Modric is ugyanolyan zsoldos mint a többi és úgy kell táncolnia ahogy más fütyül. Ő meg kijelenti, hogy ezért meg kell fizetnie valakinek. Neki kellett volna, hogy nem rúgták fenékbe már az elején. Isco is humorheroldnak képzeli magát a padon és figurázza ki az edzőt. Ebben igaza van nonamenek, nálunk ilyen volt Ibra ment is a francba. Erről beszélek régóta, hogy náluk meg tízen húsz felé húznak és nincs rendszer. Lehet bárki az edző, siker nem lesz. Egy Atletico sokkal kevesebb pénzből a 0-ról egy koncepcióval jutott el odáig, hogy nem hogy felveszi velük a versenyt, de Ancelotti érában nyertek nem is egyszer.
Modric rendesen kiverte nálam a biztosítékot!!!És lehet akármilyen focista, na ez a gerinctelenség és patkányság nem az hogy lerúgsz valakit. Saját csapatodat, saját edződet elárulni az igazi métely.
Modric meg.

Modric rendesen kiverte nálam a biztosítékot!!!És lehet akármilyen focista, na ez a gerinctelenség és patkányság nem az hogy lerúgsz valakit. Saját csapatodat, saját edződet elárulni az igazi métely.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Modric mondjuk azon kivételek egyike volt, aki próbált jól játszani Benítez alatt is. Ezt csak úgy mellékesen jegyzem meg, Casemiro és ő volt talán az a 2 középpályás, aki mutatott is valamit.
Ja, ezt én is írtam, hogy majd később kiderül mennyire szólt ez az edzőcserének. Lehet már az első rangadóra is alábbhagy a lendületük, majd kiderül. Támadásban mindenesetre jobb a középpálya szerintem, most hogy ez a lelkesedés, vagy amiatt van, hogy nem 5-0-5-ös volt a felállás, az kérdéses. Az mindenesetre engem is érdekel majd, hogy hogy fognak reagálni, amikor becsúszik az első pofon.csababarca írta:A tegnapi inkább szólt az edzőcserének, mint annak,hogy Zidane mennyire jól felkészítette őket pár nap alatt.
Palesz,az összes dolog amit írsz, az szerintem a lelkesedésből fakadt.
- noname
- Llegenda del Barça
Imádni való h a Realnál ami megy. Annak idején Casillast kirakták a csapatból, mert nem volt hajlandó beállni a sorba és sarazni a Barcát a sajtó előtt. Most meg az amúgy csendes Modric hordja le a régi edzőt. Látszik a tisztelet.
Fel nem fogom, hogy lehet nekik szurkolni. A régi szurkolókat még megértem, hiszen amikor ők kezdtek szurkolni, akkor szép volt a játék, de most. Koncepció nuku, arrogáns szemét banda lassan az egész. Kihalóban vannak a klubikonok? Nem hiszem. Nincs már nálunk Puyol és Xavi, de van Messi és Iniesta. Lesz SR. Még Busquets is felnőtt lassan. A Realnál ki van? Nincs már Raul, nincs már Casillas, maradnak az ilyen Ramos félék, akik kb Pique szintjén vannak(vagy alatta), csak még nem is lehet rajtuk röhögni.
Mourinho alatt is ez ment. Ő állandóan bírózott tehetetlenségében, erre a klub legnormálisabb játékosai is bírózni kezdetek, mert nem volt választásuk.
Most is mindenki védi Benitezt, meg ő vérbeli Realos edző, erre ahelyett h csendben lerendeződjön a dolog, most beállítják idiótának.
Nálunk is pocsék volt Martino, de ilyet senki se nyilatkozott. Köszönjük a munkát, sok szerencsét kívánunk, ennyi. Még sokat utált Pique se vetemedne ilyen tiszteletlenségre a volt edzője iránt. Az egyetlen játékos nálunk, aki hasonlót tett az utóbbi időben, az Ibra volt és repült is az első ajánlattal Milanóba.
Fel nem fogom, hogy lehet nekik szurkolni. A régi szurkolókat még megértem, hiszen amikor ők kezdtek szurkolni, akkor szép volt a játék, de most. Koncepció nuku, arrogáns szemét banda lassan az egész. Kihalóban vannak a klubikonok? Nem hiszem. Nincs már nálunk Puyol és Xavi, de van Messi és Iniesta. Lesz SR. Még Busquets is felnőtt lassan. A Realnál ki van? Nincs már Raul, nincs már Casillas, maradnak az ilyen Ramos félék, akik kb Pique szintjén vannak(vagy alatta), csak még nem is lehet rajtuk röhögni.
Mourinho alatt is ez ment. Ő állandóan bírózott tehetetlenségében, erre a klub legnormálisabb játékosai is bírózni kezdetek, mert nem volt választásuk.
Most is mindenki védi Benitezt, meg ő vérbeli Realos edző, erre ahelyett h csendben lerendeződjön a dolog, most beállítják idiótának.
Nálunk is pocsék volt Martino, de ilyet senki se nyilatkozott. Köszönjük a munkát, sok szerencsét kívánunk, ennyi. Még sokat utált Pique se vetemedne ilyen tiszteletlenségre a volt edzője iránt. Az egyetlen játékos nálunk, aki hasonlót tett az utóbbi időben, az Ibra volt és repült is az első ajánlattal Milanóba.
A Fifa egy szégyen
„Szeretnék köszönetet mondani azért, amit itt tett… De hogy őszinte legyek, jól jött a változás.Ha az együttes veszít, azért valakinek meg kell fizetnie… Elég összehasonlítani a csapat eddigi, majd a Deportivo ellen mutatott játékát.” - Modric
Kedves Luka!
Ez talán azért volt/van így, mert Beniteznél fostatok a világra!!!
Egyébként gondoltam, hogy ez lesz. A meccseket koncepció nélkül is behúzzák, már csak azért is mert 110 százalékon pörög most mindenki.
Ez tényleg majd akkor fog kiderülni, mi lesz majd egy keményebb csapat ellen.
Kedves Luka!
Ez talán azért volt/van így, mert Beniteznél fostatok a világra!!!
Egyébként gondoltam, hogy ez lesz. A meccseket koncepció nélkül is behúzzák, már csak azért is mert 110 százalékon pörög most mindenki.
Ez tényleg majd akkor fog kiderülni, mi lesz majd egy keményebb csapat ellen.
Modric, lett nálam az új Fabregas ezzel a megnyilvánulásával:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... as-2459895" target="_blank
Némelyik csapatnál, egyes játékosoknak túl nagy lett az arca, ehhez asszisztál az adott klub elnöksége.
Véleményem szerint ugyanilyen szinten játszottak a Valencia ellen is, az volt az idei legjobb meccsük Benítezzel. Kicsit komolyabb csapat is volt, mint a tegnapi.
Hűűű, de nagy csodát nem láttam tegnap, mindössze annyit, hogy a Valencia ellen nem segítette őket a játékvezető, itt meg rögtön az első szabálytalan gólt, gyorsan jóvá írták nekik a szokásos, hagyománytisztelő módon.
Lehet jobbak lesznek Zidane munkájával, de nem elsősorban azért, mert mekkora edzőfenomén, hanem egyszerűen megtehetik, hogy az egyes edzőt minősítsék kedvük szerint bizonyos sztárocskák.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... as-2459895" target="_blank
Némelyik csapatnál, egyes játékosoknak túl nagy lett az arca, ehhez asszisztál az adott klub elnöksége.
Véleményem szerint ugyanilyen szinten játszottak a Valencia ellen is, az volt az idei legjobb meccsük Benítezzel. Kicsit komolyabb csapat is volt, mint a tegnapi.
Hűűű, de nagy csodát nem láttam tegnap, mindössze annyit, hogy a Valencia ellen nem segítette őket a játékvezető, itt meg rögtön az első szabálytalan gólt, gyorsan jóvá írták nekik a szokásos, hagyománytisztelő módon.
Lehet jobbak lesznek Zidane munkájával, de nem elsősorban azért, mert mekkora edzőfenomén, hanem egyszerűen megtehetik, hogy az egyes edzőt minősítsék kedvük szerint bizonyos sztárocskák.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Bob_Marley írta:Mondjuk azért Kroos remélem beletud nézni a tükörbe.....Olvastam értékeléseket, érdekes módon a csávó eddig ahol csak lehetett hátráltatta a csapatát és az edzőt és mindenki. Most egy csapásra jól játszott. Csak feltételezéseim lehetnek, de ha ez annak szól, hogy xy-nak nem tetszik ki az edző, akkor húzza le magát a WC-n....
ő...Fabregas rokona?!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ez szerintem mindenkire elmondható szinte, ahogy láttam, mindenki 2-3 fordulattal jobban pörgött.Bob_Marley írta:Mondjuk azért Kroos remélem beletud nézni a tükörbe.....Olvastam értékeléseket, érdekes módon a csávó eddig ahol csak lehetett hátráltatta a csapatát és az edzőt és mindenki. Most egy csapásra jól játszott. Csak feltételezéseim lehetnek, de ha ez annak szól, hogy xy-nak nem tetszik ki az edző, akkor húzza le magát a WC-n....
Elég gerinctelen dolog, bár érezhető volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk azért Kroos remélem beletud nézni a tükörbe.....Olvastam értékeléseket, érdekes módon a csávó eddig ahol csak lehetett hátráltatta a csapatát és az edzőt és mindenki. Most egy csapásra jól játszott. Csak feltételezéseim lehetnek, de ha ez annak szól, hogy xy-nak nem tetszik ki az edző, akkor húzza le magát a WC-n....

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
A tegnapi inkább szólt az edzőcserének, mint annak,hogy Zidane mennyire jól felkészítette őket pár nap alatt.
Palesz,az összes dolog amit írsz, az szerintem a lelkesedésből fakadt. Pl Modric is lelkes volt, rakta is a zsugát rendesen, de mindenki bizonyítani akart.
Depor kapóra jött, mi is elintézhettük volna őket így, csak inkább játszottuk a szokásos aludjunk bele a meccsbe 2 gólos előnyről,mert az még sose bosszulta meg magát lemezt.
Szóval itt most csodák nem történtek, új impulzust kaptak, láthatóan nem szerették Benitezt, most még mindenki happy. Bob ahogy mondja,majd ha jön egy rosszabb eredmény, akkor derül ki mennyire összetartó a brigád.
De ez nem most fog kiderülni, majd később.
Palesz,az összes dolog amit írsz, az szerintem a lelkesedésből fakadt. Pl Modric is lelkes volt, rakta is a zsugát rendesen, de mindenki bizonyítani akart.
Depor kapóra jött, mi is elintézhettük volna őket így, csak inkább játszottuk a szokásos aludjunk bele a meccsbe 2 gólos előnyről,mert az még sose bosszulta meg magát lemezt.
Szóval itt most csodák nem történtek, új impulzust kaptak, láthatóan nem szerették Benitezt, most még mindenki happy. Bob ahogy mondja,majd ha jön egy rosszabb eredmény, akkor derül ki mennyire összetartó a brigád.
De ez nem most fog kiderülni, majd később.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Most szép és jó minden, de bajban ismerszik meg a jó barát és majd akkor derül ki, ki merre húz a csapaton belül ha jön a vereség vagy jön az iksz. Én továbbra is úgy gondolom három klikk van, spanyolok, Ronaldoék, Baleék. És így nem lehet. De biztosat csak később lehet úgyis leszűrni merre tartanak. És hozzáteszem Casemirot nem játszatni....hát. Egyik legjobbjuk idén és na rajta tuti nem rohannak át az ellenfelek.

- Chino
- Llegenda del Barça
A legkomolyabb problémákban nem igazán fejlődtek. A kp-n ugyanúgy átrohantak és továbbra is nagy a távolság a csapatrészek között. Nem tudták igazán uralni sem a meccset, Cr is inkább a karlendítésekkel hívta fel magára a figyelmet.palesz77 írta: Ezekre gondoltam én az alatt, hogy legjobb meccs. Nem most irányítottak leginkább, nem most birtokolták legtöbbet a labdát vagy ilyesmi, de a játék összképe alapján most volt talán először olyan a meccs, amit én a helyükbe látni akarnék. Játszó középpálya, normális labdakihozatalok, lelkes CR és Bale, stbstb..
A középpályát pedig Benitez alatt is lehetett ilyennek látni kisebb csapatok ellen, csak egy idő után már csak a rosszat nézték és a jó megoldások/elemek fölött elsiklottak, mert Benitez volt az edző.
Nem mondom azt, hogy nem volt egy-két nüansznyi javulás, visszafelé fejlődnek vagy nem lehet semmi változás, csupán nagyon el van túlozva. Bale pedig nem nyújtott sokkal jobb teljesítményt, és ezt tényleg nem rosszmájúságból mondom. Ha van területe szinte mindig jól játszott, csak annyit volt ekézve, hogy ez senkinek nem tűnik fel, a beíveléseknél, meg szögleteknél minidg ő a legveszélyesebb, tegnap is láttunk ebből kettőt. Nem véletlen a 6 fejesgól, amivel a topligákban vezet. A védelem továbbra sincs a helyzet magaslatán, nem rajtuk múlt, hogy megúszták gól nélkül és két tizit is elvettek a Deportól.
Forca Barca!!!!
- palesz77
Chino írta:Erre csak annyit reagálnék, hogy három nap alatt nem tud annyit változtatni senki, hogy amiatt egyből a szezon legjobb meccsét játsszák.

Ezekre gondoltam én az alatt, hogy legjobb meccs. Nem most irányítottak leginkább, nem most birtokolták legtöbbet a labdát vagy ilyesmi, de a játék összképe alapján most volt talán először olyan a meccs, amit én a helyükbe látni akarnék. Játszó középpálya, normális labdakihozatalok, lelkes CR és Bale, stbstb..palesz77 írta:A középpálya sokkal jobban élt, Modric és Kroos is lényegesen jobbak voltak, mint szoktak, de Isco is jobban mozgott a saját posztján. CR és Bale is többször visszazártak - Bale főleg -, ami meg a legszembetűnőbb volt, hogy a labdakihozatalokat megpróbálták a középpályáig legalább kicsibe megoldani javarészt, nem Ramosék képzelték irányítónak magukat.
- Chino
- Llegenda del Barça
palesz77 írta: Védekezésükön van még mit csiszolni, de nem kezdtek rosszul - még ha gyenge is volt az ellenfél. Hogy ez most a kezdeti lelkesedés csak, vagy Zidane érdeme, az majd kiderül, de a helyükben ilyen hónapok után én is bizakodó lennék most, az idei évben most játszottak a legjobban - azok közül amit láttam.
Erre csak annyit reagálnék, hogy három nap alatt nem tud annyit változtatni senki, hogy amiatt egyből a szezon legjobb meccsét játsszák. Az első 35 percet nem láttam , de utána nem vettem észre, hogy olyan nagy lenne a Real fölény. Nem egyszer átrohantak a kp-jukon, illetve többször kigurigázta őket a Depor. És azt is illik megemlíteni, hogy bőven volt gólszerzési lehetősége a Depornak is, csak többnyire túlbonyolították és Navas is nem egyszer mentette meg a seggüket. Lucas Perez maga lőhetett volna vagy hármat.
Bale góljai, meg úgyanúgy jöttek ahogy eddig. 2 beíveléssel, illetve egy szélről belőtt labdával. Ez nem nagy változás.
Csak arra akarok kilyukadni, hogy inkább szeretnék látni a komoly változást odaát, mint ami valóban történt. Az eredményt sem tartom reálisnak, és ez nem rosszmájúság. Van 5 pont előnyünk, csak magunkra kell figyelni, szóval ha nem is teljesen, de hidegen hagy Zidane-nal hoztak volna egy 10:2-őt vagy malmöi 8:0-át ugyanolyan játékkal, meggyőződésem hogy ujjongás lenne. A következő 4-5 meccsük hasonló lesz Zidane-nal vagy Rafaval tök mindegy, most nekünk kell pörögni.
Forca Barca!!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nyilván túlzás volt, de a legnagyobb skillje, hogy belevezeti az emberekbe és hogy örökölni lehet tőle a labdát. Az ilyen focistát addig ütném amíg mozog.palesz77 írta:[tudom Bob, mégnem láttad jól játszani..

Rossz megoldásokat választ sokszor. Casemiro sokkal hasznosabb játékos, meglepődtem, hogy nem játszott.
Bale úgy néz ki kezd beindulni. Én nem is Iscora vagy másra leszek kíváncsi, hanem hogy neki mi lesz a sorsa. Állítom, hogy sokkal több és hasznosabb lehet ha sikerül neki egyensúlyt teremteni. Minden képessége adott, hogy baromi hasznos játékos legyen.
Atletico meg mélyebb lett, nem fogadnék arra, hogy elfáradnak. Egy Jacksont egy Viettot tudnak bedobni ha úgy van (akár kezdők is), Carrasco stb. Olíver Torres is ügyes kis játékos, jött Filipe Luis, aki nagy segítség baloldalra. Nagyon erős a Tico.

- palesz77
Szerintem azért volt érezhető különbség a játékukban. A középpálya sokkal jobban élt, Modric és Kroos is lényegesen jobbak voltak, mint szoktak, de Isco is jobban mozgott a saját posztján. CR és Bale is többször visszazártak - Bale főleg -, ami meg a legszembetűnőbb volt, hogy a labdakihozatalokat megpróbálták a középpályáig legalább kicsibe megoldani javarészt, nem Ramosék képzelték irányítónak magukat. Meg maga Bale, szerintem a legjobb Realos meccsét hozta eddig, ha így tolná mindig, nem lenne ékezve - nem csak a gólok miatt, nem vállalta túl magát, saját 16-osnál szerelt, stb.
Védekezésükön van még mit csiszolni, de nem kezdtek rosszul - még ha gyenge is volt az ellenfél. Hogy ez most a kezdeti lelkesedés csak, vagy Zidane érdeme, az majd kiderül, de a helyükben ilyen hónapok után én is bizakodó lennék most, az idei évben most játszottak a legjobban - azok közül amit láttam.
Védekezésükön van még mit csiszolni, de nem kezdtek rosszul - még ha gyenge is volt az ellenfél. Hogy ez most a kezdeti lelkesedés csak, vagy Zidane érdeme, az majd kiderül, de a helyükben ilyen hónapok után én is bizakodó lennék most, az idei évben most játszottak a legjobban - azok közül amit láttam.