Kovacic már mindenhol játszott az Interben és igazán nem tudott kiemelkedni sőt, padra is szorult már. Én egyáltalán nem sajnálom, hogy elment, mert sok pénz kapott érte az Inter és abból a pénzből jött Perisic, Telles, Melo, Ljajic stb. És már szinte csak nagyapáink emlékeznek arra mikor állt ilyen jól az Inter.rhuni írta:Kovacic komolyan le van nézve azért, persze nem mondom hogy berobbant, de idén kb. Carvajal mellett ő az egyetlen aki a belét is kiteszi a pályán. Képességei pedig megvannak szerintem, a rutin, a magabiztosság még hiányzik. Kroos és Isco amíg rá voltak feszülve az edzőkérdésre a horvát szépen tette a dolgát, ezért is lenne minden meccsen kezdő nálam, na meg mert elfogult vagyok.
Két különböző stílus, Kovacic az Interbe egyszerűen nem volt kompatibilis.Kovacicban egyetértek, mert az a csávó semmit nem fejlődött az Interben. És baromi jó is volt hogy eladták. Ljajic sokkal jobb.![]()
Amúgy még a horvát válogatottban is érdekes amit a jelenlegi edző nyomat, a top szintű kp-sok mellett megy az ívelgetés, a legnagyobb erősségüket egyszerűen nem használják.

Casemiro sokkal jobb igazolás volt a Rm-nak mint Kovacic. Nem mondom hogy nem lehet belőle jó focista, de én amit láttam tőle az Interben attól nem estem hasra. Átlagos sebesség, rossz megoldások választása. Remekül passzol, de fizikai korlátai miatt védekezésben bőven kéne még fejlődnie. És az Interben rohadtul kezdett belustulni. Nem csinált semmit, várta hogy majd passzoljanak neki és ő meg majd huh ad egy gólpasszt. Mai szinten ez kevés. RM-ben nem tudom mit alkot, mert én ritkán látom őket, de speciel Kovacic akkor sem játszik.