Végén egyébként azon se lepődnék meg, ha Juve döntőzne jöjjön bárki is ellene. Utóbbi években szinte mindig akadt ilyenre példa, h nem az esélyes jutott tovább az elődöntőből.
A trófeáért a háromból kettőt meg kell verni. Kétségtelenül nem ugyanaz ezt oda - vissza alapon tenni meg, mint a döntőben. Minden meccs más, de én megérzésre a Bayernt kerülném el a legszívesebben.Feast4 írta:Azért annak nem nagy realitása volt, hogy kiesik a Bayern A Real meg a Juve is.Ez van! Ez a négy csapat, aki jön le kell győzni! Kész nincs gatya. Ha nem győzzük le nem érdemeljük meg. Ennyi.
Az nem kérdés, hogy nektek a bajorok most nagyon rosszul jönnének a tavalyi ötös után, ezért nyilván mi annak örülnénk, ha őket kapnátok. Bár a Juve nekünk is szenvedős lenne, ha csak az Interre vagy a Milanra gondolok, mert ezek még jobban beállnak védekezni.daffy írta:Bayerntől tartok,még ha ők is megtizedeltek. A Barcával a tököm kivan már. Jöjjön a Juve. Azzal a meccsel is vallatni lehet majd,de őket rég láttam.
OLASZ CSAPATNÁL SOHA NE MONDJ ILYET!Kash írta:Juve - Hol van a WC? (A Monaco ellen teli gatyával védekeztek rengeteg hibával, mi lesz a nagyok ellen?)
Az igen... Nekik csak behúzzák az eredményjelzőn, vagy hogy?!Kash írta: Bayern - Csendes gyilkos (Tulajdonképpen helyzetre sincs szükségük a gólhoz.)
Kátenáccsó.noname írta:Csak szerintem szánalmas, hogy az olasz bajnok bekkel a francia 3. ellen?