S.Agüero írta:Általában nekem is a Liga a fontosabb, de most mi lehetnénk az első csapat, aki megvédi a címét a BL-ben, azért az nem lenne rossz.
Ronaldo sokadik taplósága :
https://vine.co/v/iihFepT7JUX" target="_blank
És még neki áll feljebb.

Hihetetlen, hogy minden második meccsen eljátszik egy ilyet, és nem kap semmilyen büntetést...

Ronaldo esetén már meg sem lepődök, teljesen megszokott.
Amúgy igen, azt hiszem hogy talán most van a legnagyobb esély a BL címvédésre eddig.
Viszonylag stabil, remek csapatunk van, akik ha felpörögnek akkor bárkit megfoghatnak, és egyre jobb a pad is, egyre bővebb a keret.
Tényleg amit lejátszottak a Real Madrid ellen, az valami hihetetlen volt, tipikus példa arra a 4-edik gól, az ilyen rettentőgyors egypasszos játékot szinte lehetetlen lekövetni, plusz megtanultunk egyre jobban kontrátni is, és kicsit több területet adni az ellenfélnek, ha úgy látjuk jobbnak, míg ha jól emlékszem Guardiola alatt ilyenek nem voltak, ezért is tudtak sorra kifogni rajtunk a buszos csapatok.
Emellett nem látom azt, hogy rajtunk kívül még 5-6 csapat nagyon nagy esélyese lenne a BL-nek.
Szerintem Barca-Bayern között fog eldőlni(ejj mekkora döntő lenne amúgy, de szerintem hamarabb összesorsolnak minket ha oda jutunk), esetleg még a Real Madrid is odaérhet, ha kedvező sorsolást kap, és eléggé összeállnak addigra.
recrea:
Ha pedig mégis, akkor a taxisok fogják megverni őket

najo....
Amúgy ha a hivatalos kupákat nézzük, akkor már a Barcelona megelőzte a Real Madridot, 82-88 a Barca javára