Barça vs. Real - El Clásico
- noname
- Llegenda del Barça
Ugyan aki valamennyire is vágja a témát, az tisztában van vele h remek ígéret lenne amiket felsoroltál, de az átlag szavazó/szurkoló még véletlenül sincs ezzel így. Garantálom h ha indulna 2 jelölt és az egyik mondjuk beígérné Pogbát és Lewandovskit , a másik pedig jelentkezne Reussal és mondjuk Arturo Vidallal, a többség az elsőre szavazna, mert csak annyit lát: SZTÁR. Kit érdekel h van-e helye a csapatban vagy haszna. Nálunk is egyből Pogbával dobálózott Laporta pedig konkrétan semmi szükség nem lenne rá, gyengítene a csapaton. Ha Laporta normális kampányt folytat le, még így is simán nyer, aztán most feldughatnánk magunknak a kp-ás védelmünket Pogbástól.
A Fifa egy szégyen
Látva a hanyatlást,azért az ellenfeleknek csak eszébe jut,hogy el lehetne indulni. Beígérni egy Raúl visszahozatalt,Zizu edzői posztot,RC másodedzőt,egy brusztolós kpt és egy Reus - Cr cserét. Nem tűnik lehetetlennek.visca el barca írta:javítsatok ki ha tévedek, de pereznek nem igazán van ellenfele, nem véletlenül bátor ennyire.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2016.01.25. 13:11:49-kor.
- noname
- Llegenda del Barça
Szokásos klubVB hátrány. Gyakorlatilag a klubVB garantált 3-6 pont közötti hátrányt jelent egy csapatnak. A Depor és Vale elleni pontvesztéseket vártam.visca el barca írta:igazából ilyenkor fájnak legjobban a depor féle csapatok ellen elszórakozott pontok.... 2 utcahosszal vezethetnénk a bajnokságot...
Perezről: lentebb írtam. Ellenfele ugyan lenne, de, mivel a zsebében van a választási bizottság, nem sokat tehetnek. Legutóbb egyszerűen addig emelték a garantálandó magántőkét, amíg Perez maradt az egyetlen jelölt, aki azt megtehette.
A Fifa egy szégyen
Mondjuk, h a Depor ellenit tegnap visszakaptuk, Realnak pl 2-3 orbitális ziccere, plusz ugyanennyi helyzete volt, ha meg fújja a jogos tizit, lehet, h ki is végzik őket.visca el barca írta:igazából ilyenkor fájnak legjobban a depor féle csapatok ellen elszórakozott pontok.... 2 utcahosszal vezethetnénk a bajnokságot...
Már "csak" a Vale ellenit kell visszakapni, esetleg a Sevilla elleni zakót

Otthon verve a két nagyot nagy gond nem lehet a bajnokságban.
CR az égvilágon nem tesz semmit hozzá a Real játékához, amikor kellene, a gól sem jön. Hozzáteszem, 5-6 meccsen láttam idén, de szerintem ennyi elég is volt. Reméljük még sokáig marad, de szvsz nyáron lelép.
- visca el barca
- Presidente del Barça
javítsatok ki ha tévedek, de pereznek nem igazán van ellenfele, nem véletlenül bátor ennyire.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ez igaz,de amit Cr most hoz,már messze van attól,amit 2-3 éve hozni tudott hétről hétre. Akkor elnézhető volt az önzősége,mert kompenzálta. De most már nem tudja konstans hozni a magas szintet. Számomra egy Reus egy az egyben pótolni tudná.Kovbal88 írta: Így van, kivéve a Ronaldos részt, hatalmas szerepe van benne, hogy az utóbbi években ott van a Real az élmezőnyben, kár rá rosszat mondani, szerintem teszi a dolgát. Más kérdés ment már jobban is a szekere.
Egyébként nem rossz csapat a Madrid, ott vannak a top5 ben, csak a Barca jobb.
Egyetértek,Ronaldo mellett a kedvencem volt. De itt nem feltétlen vele van a hiba most,hanem Perezzel és az ő rossz/tragikus döntéseivel.Nekem azért nem tökmindegy. Mert ami most megy az az örökös kedvencem és példaképem edzői karrierjének lerombolása
Így van, kivéve a Ronaldos részt, hatalmas szerepe van benne, hogy az utóbbi években ott van a Real az élmezőnyben, kár rá rosszat mondani, szerintem teszi a dolgát. Más kérdés ment már jobban is a szekere.daffy írta:Szerintem jelenleg tök mindegy ki ül a padon,míg Flo papa az elnök. Lehetett ott Carlo,Rafa vagy Zizu. Egyrészt az elnök irányít,másrészt,míg a Real Madrid egy futballklub és nem futballcsapat,addig nincs miről beszélni. Nincs rendszer,amibe igazolni lehetne és az igazoláspolitikának hála,rendszert sem lehet kialakítani. A Barcánál látszik,hogy mi az elképzelés,mit kell játszani. A Realnál kis túlzással felmegy a 11 és oldják meg egyénileg. Ronaldo FÉK,Bale jó játékos,angliában és 25 millióért. James a harmadát éri az árának,de nem rossz srác. Ha Cr helyett egy vkp lenne a csapatban,szerintem még a támadás is gördülékenyebb lenne. Az a csávó saját maga karikatúrája. EL KELL KÜLDENI,aztán Perez ellenfeleinek is ideje észrevenniük,hogy Flo bukott,színpadra.
Egyébként nem rossz csapat a Madrid, ott vannak a top5 ben, csak a Barca jobb.
- rhuni
- Jugador del Barça
Nekem azért nem tökmindegy. Mert ami most megy az az örökös kedvencem és példaképem edzői karrierjének lerombolása (most ide nagyon találna egy trágár szó)Szerintem jelenleg tök mindegy ki ül a padon,míg Flo papa az elnök.
Ez a szezon is bukásra volt ítélve, nem most, hanem már a klasszikus után. Ekkora mélységből ilyen fejben gyenge és akaratgyenge játéksokkal egyszerűen nem lehet felállni. Zidanenak sem volt ez könnyű döntés, de sajnos a rosszabikat választotta. Mivel a Real Madrid a munkaadója ezért természetesen el kellett fogadnia az ajánlatot, de szerintem sokkal jobban járt volna, ha szép lassan felépíti magát, mondjuk Bordeaux szintű csapatokkal kezdve.
Aztán ha elér egy bizonyos szintet és tapasztalatot, majd jöhetett volna, egy rendszerváltás utáni Madridba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rhuni 2016.01.25. 12:07:37-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
igazából ilyenkor fájnak legjobban a depor féle csapatok ellen elszórakozott pontok.... 2 utcahosszal vezethetnénk a bajnokságot...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Én is voltam CSK nagypályán, és én úgy tudom, hogy az egyetlen, aki szólhat a bíróhoz, az a CSK. Persze ő is kaphat sárgát, de elvileg a többiek maguktól oda sem mehetnének a bíróhoz. Max megkérdezni, hogy mennyi van vissza a meccsből. De én is hiába voltam CSK, mikor a sporttárs mocskos módon be volt legelve... 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2016.01.25. 11:21:53-kor.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Maximum szokás, de voltam csk és világosan elmondta a bíró, hogy nem érdekli ő akkor ad sárgát ha valaki pofázik. Csk-nak ugyanúgy adnak sárgát, de elfogadom amit most írtál, de hogy megkülönböztető szabály nincsen a csk-ra az tuti és előzőleg ezt írtad.noname írta:![]()
A dolog 2 irányba működik. A bíró neki adja át a mondanivalóját, hasonlóan a kapitány az, akinek joga van átadni a csapat mondanivalóját a bírónak. Lehet h írott, lehet h íratlan szabály, mégis, kapitánynak sárgát nem szokás adni, miközben Ini rendszeresen kap.

- noname
- Llegenda del Barça

A dolog 2 irányba működik. A bíró neki adja át a mondanivalóját, hasonlóan a kapitány az, akinek joga van átadni a csapat mondanivalóját a bírónak. Lehet h írott, lehet h íratlan szabály, mégis, kapitánynak sárgát nem szokás adni, miközben Ini rendszeresen kap.
A Fifa egy szégyen
- csabimo
- Capitá del Barça
addig örüljünk mig ez a bohóc marad az elnök. Bizonyitotta már hogy nem ért a focihoz csak szeretne. Egy valamit tud kinyitni a pénztárcát es drágán venni középszerü játékosokat, es ha nincs eredmény az edzővel elvitetni a balhetnoname írta:A kérdés az h kik az ellenfelei? A legutóbbi választáson bebizonyosodott h a választási bizottság úgy ugrál, ahogy Perez fütyül. Ugyebár volt egy magántőke limit, ami alatt nem lehetett elnöknek indulni és addig emelték, amíg az egyetlen jelölt Perez maradt.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ilyen szabály rohadtul nincsen, hogy a csk-nak tilos sárgát adni. Meg hogy ő azért van, hogy reklamáljon. A bíró azért szokta magához rendelni, mert ő a közösség feje és elvileg tud hatni a társaira, de ugyanúgy sárgát lehet neki adni ha reklamál mint bárki másnak és nem csak a hevesség miatt.noname írta:Ronaldonak kb. minden meccsen van ilyen elszállása, de semmivel se büntetik. Ha azonos lenne a mérce, akkor Ronaldo kb minden évben kapna minimum 3 pirosat.
Összehasonlításként: Iniesta már nem először kap sárgát azért, mert nem ért egyet a bírói döntéssel, miközben a kapitánynak sárgát adni konkrétan tilos a szabály szerint reklamálásért, kivéve ha túlzásokba esik. Nah megnézem én h Ini mikor esik túlzásba. Amíg a bírói kar spanyol és szinte mindegyikük a Realt akarja bajnoknak látni, addig a kis hisztis üdvöske úgyse kapja meg, amit kiérdemel.
Az Inter meccshez: azért annál az idegenbeli meccsnél ne feledjük h vonattal kellett utazni Milanoig, mert kitört Izlandban egy vulkán. Meg is látszott a játékosokon a laza kis 12 órás út.
UI: lassan tényleg kell Pereznek egy köszönőlevelet írni, amiért megvette Danilot csak azért h ne mi vigyük el. Félannyiért vettük egy kimondottan biztató Vidalt, miközben Danilo úgy kezd gyakran náluk h kb minden meccsén a legrosszabb a pályán.

- noname
- Llegenda del Barça
A kérdés az h kik az ellenfelei? A legutóbbi választáson bebizonyosodott h a választási bizottság úgy ugrál, ahogy Perez fütyül. Ugyebár volt egy magántőke limit, ami alatt nem lehetett elnöknek indulni és addig emelték, amíg az egyetlen jelölt Perez maradt.
A Fifa egy szégyen
Szerintem jelenleg tök mindegy ki ül a padon,míg Flo papa az elnök. Lehetett ott Carlo,Rafa vagy Zizu. Egyrészt az elnök irányít,másrészt,míg a Real Madrid egy futballklub és nem futballcsapat,addig nincs miről beszélni. Nincs rendszer,amibe igazolni lehetne és az igazoláspolitikának hála,rendszert sem lehet kialakítani. A Barcánál látszik,hogy mi az elképzelés,mit kell játszani. A Realnál kis túlzással felmegy a 11 és oldják meg egyénileg. Ronaldo FÉK,Bale jó játékos,angliában és 25 millióért. James a harmadát éri az árának,de nem rossz srác. Ha Cr helyett egy vkp lenne a csapatban,szerintem még a támadás is gördülékenyebb lenne. Az a csávó saját maga karikatúrája. EL KELL KÜLDENI,aztán Perez ellenfeleinek is ideje észrevenniük,hogy Flo bukott,színpadra.
- noname
- Llegenda del Barça
Ronaldonak kb. minden meccsen van ilyen elszállása, de semmivel se büntetik. Ha azonos lenne a mérce, akkor Ronaldo kb minden évben kapna minimum 3 pirosat.
Összehasonlításként: Iniesta már nem először kap sárgát azért, mert nem ért egyet a bírói döntéssel, miközben a kapitánynak sárgát adni konkrétan tilos a szabály szerint reklamálásért, kivéve ha túlzásokba esik. Nah megnézem én h Ini mikor esik túlzásba. Amíg a bírói kar spanyol és szinte mindegyikük a Realt akarja bajnoknak látni, addig a kis hisztis üdvöske úgyse kapja meg, amit kiérdemel.
Az Inter meccshez: azért annál az idegenbeli meccsnél ne feledjük h vonattal kellett utazni Milanoig, mert kitört Izlandban egy vulkán. Meg is látszott a játékosokon a laza kis 12 órás út.
UI: lassan tényleg kell Pereznek egy köszönőlevelet írni, amiért megvette Danilot csak azért h ne mi vigyük el. Félannyiért vettük egy kimondottan biztató Vidalt, miközben Danilo úgy kezd gyakran náluk h kb minden meccsén a legrosszabb a pályán.

A Fifa egy szégyen
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Jó az egy szégyen volt, eleve az odavágót elrontottuk, simán ott is nyerni kellett volna, nem bohóckodni ellenük.S.Agüero írta:+ Meg nem adott tizenegyes.palesz77 írta:Azt a Bl párharcot ne is említsétek, mert csak felcseszem magam.Lesgólok, meg nem adott továbbjutást érő győztes gól Bojantól, csodás játék.. Fuh de megutáltam akkor őket.
Nem baj, mindenki a Busi-színészkedésre emlékszik abból, főleg a nem Barcások közül.
Amúgy az a Busi színészkedés is vicces, mert egyébként hátraütött Motta, sárgát kapott, nem is értem azon hogy lehetett vitatkozni...
Jó nyilván túlzásba esett Busi, mert nem volt akkora, de a sárga teljesen egyértelmű volt, onnantól meg mindegy, mennyire túlzó a sértett reakciója szerintem.
Nem számítottam erre a real botlásra, ki kell használni majd az elmaradt meccs behúzásával, meg az AtMa legyőzésével!
Ronaldo meg nem tudom minek a kegyeltje a bírói karnál, de rövid időn belül a második elszállása, síp nélkül...ilyenkor jó lenne ha videóznának meccs után, mert ez a legalja már amit megengednek neki a pályán.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
S.Agüero írta:+ Meg nem adott tizenegyes.palesz77 írta:Azt a Bl párharcot ne is említsétek, mert csak felcseszem magam.Lesgólok, meg nem adott továbbjutást érő győztes gól Bojantól, csodás játék.. Fuh de megutáltam akkor őket.
Nem baj, mindenki a Busi-színészkedésre emlékszik abból, főleg a nem Barcások közül.
Naigen, azóta is " Busi a legnagyobb színész"-ként van feltűntetve

Persze azt a hatalmas Chelsea-s homorítást mindenki elfelejti, amiért pl 2009-ben Abidal kapott pirosat, mikor hozzá sem ért...

A többit arról a mérkőzésről nem is kell mondani, elvégre" megvettük" a meccset

Amit azért elég rosszul sikerülhetett elintézni, ha a bíró azzal kezdi hogy kiállít tőlünk egy embert....

Sebaj biztos tudta hogy Iniesta a 93-madik percben fog továbbjutást érő gólt lőni

- MatyiG
- Adminisztrátor
+ Meg nem adott tizenegyes.palesz77 írta:Azt a Bl párharcot ne is említsétek, mert csak felcseszem magam.Lesgólok, meg nem adott továbbjutást érő győztes gól Bojantól, csodás játék.. Fuh de megutáltam akkor őket.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Azt a Bl párharcot ne is említsétek, mert csak felcseszem magam.
Lesgólok, meg nem adott továbbjutást érő győztes gól Bojantól, csodás játék.. Fuh de megutáltam akkor őket.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na ezzel is vitatkoznék.kanty írta:Hát az az Inter minden volt csak korszakos csapat nem - sokkal inkább volt az egyszezonos.noname írta:Az utóbbi időben, amikor egy korszakos csapat nyert BL-t, nem pedig ilyen egyszezonos madridfélék, akkor mindig bajnok is volt az illető csapat: Barca, majd Inter, megint Barca, majd Bayern, megint Barca, de az MU, Milan is nyert így.
A pihentetést pedig nem érzem akkora hülyeségnek, nyilván nem arra gondoltam, hogy pl. az MSN minden harmadik meccsen játszana csak.

Hát az az Inter minden volt csak korszakos csapat nem - sokkal inkább volt az egyszezonos.noname írta:Az utóbbi időben, amikor egy korszakos csapat nyert BL-t, nem pedig ilyen egyszezonos madridfélék, akkor mindig bajnok is volt az illető csapat: Barca, majd Inter, megint Barca, majd Bayern, megint Barca, de az MU, Milan is nyert így.
A pihentetést pedig nem érzem akkora hülyeségnek, nyilván nem arra gondoltam, hogy pl. az MSN minden harmadik meccsen játszana csak.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=572D1B02noname írta:Tűrhető kis forduló volt.![]()
Látom az Zidane-féle csoda nem sokáig tartott. Meglep h a Betis pont most volt jó. Ellenünk szokták az ilyenek lenyomni életük meccsét h utána aztán mindenki elkalapálja őket. Gyakorlatilag 7 pont előny, úgy, hogy a Clasico Barcelonában van. Hát, nem fogadnék ellenünk.Ha elverjük az Atleticot, nagyon közel lehet az újabb bajnoki cím.
Apropó. Mi van a Real átigazolási tilalmával? Fellebbeztek már?
A priorításokhoz pedig. Az utóbbi időben, amikor egy korszakos csapat nyert BL-t, nem pedig ilyen egyszezonos madridfélék, akkor mindig bajnok is volt az illető csapat: Barca, majd Inter, megint Barca, majd Bayern, megint Barca, de az MU, Milan is nyert így. Egyszerűen hiányérzetem lenne, ha csak az egyik. Az is hülyeség, hogy az egyikre fókuszálni, hiszen:
1. bő a keret(ez is ritkaság nálunk)
2. a játékosainknak a sok pihentetés konkrétan hátrány lenne.

Ha jól tudom amúgy, akkor fellebbeztek, és elvileg májusban lesznek a tárgyalások, legalábbis ezeket olvastam az interneten.(Nyilván azért májusban, hogy el tudják húzni még a nyáron, aztán lesz nemulass, repkednek majd a 150 milliók Pogbáért, meg bejelentkeznek majd hozzánk is 200 millióval Neymarért, 110 milliók Hazardért, meg ugye Verratti-Lewa-Agüero-Reus-Griezman stb stb..

Bl+Bajnokság témára visszatérve, örülök hogy nem csak én gondolom így.

- noname
- Llegenda del Barça
Tűrhető kis forduló volt.
Látom az Zidane-féle csoda nem sokáig tartott. Meglep h a Betis pont most volt jó. Ellenünk szokták az ilyenek lenyomni életük meccsét h utána aztán mindenki elkalapálja őket. Gyakorlatilag 7 pont előny, úgy, hogy a Clasico Barcelonában van. Hát, nem fogadnék ellenünk.
Ha elverjük az Atleticot, nagyon közel lehet az újabb bajnoki cím.
A priorításokhoz pedig. Az utóbbi időben, amikor egy korszakos csapat nyert BL-t, nem pedig ilyen egyszezonos madridfélék, akkor mindig bajnok is volt az illető csapat: Barca, majd Inter, megint Barca, majd Bayern, megint Barca, de az MU, Milan is nyert így. Egyszerűen hiányérzetem lenne, ha csak az egyik. Az is hülyeség, hogy az egyikre fókuszálni, hiszen:

Látom az Zidane-féle csoda nem sokáig tartott. Meglep h a Betis pont most volt jó. Ellenünk szokták az ilyenek lenyomni életük meccsét h utána aztán mindenki elkalapálja őket. Gyakorlatilag 7 pont előny, úgy, hogy a Clasico Barcelonában van. Hát, nem fogadnék ellenünk.

A Fifa egy szégyen