Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
elhagyták a márszejt, elpártolt tőlük a szerencseFeast4 írta:Az Ayew tesókkal mi lett?Én ilyen 13-14 körül azt gondoltam hűha.Aztán semmi...
Figyelte őket valaki?Ennyire besültek, vagy sérülések, vagy mi volt?
Értem én. Igazából inkább az az árulkodó, hogy a leglenézettebb szennylapok által elterjesztett sztori miatt is egyből harap a Barcelona. Ebből látszik, hogy csírájában folytanák el a dolgot, mert baromi kényelmetlen nekik már ez a szint is.Varatrix írta:...
Azért gondolom kisebb a jeletősége annak a Barca szempontjából hogy, mit ír az Eurobarca, vagy az NSO, de egy Marcaát simán perbe fognak egy ilyen állításért, és ha nem tudod bizonyítani nagy kakiban vagy.Cestus írta:Ez is érdekes, tudtommal komolyabb források nem hozták (még?) le ezt a kínai kapcsolatról szóló sztorit, mégis egyből kiemelten foglalkoznak vele.
Azért jó gyerek vagy te MNS, mert ha hallgatnának, akkor azért lenne igaz a történet.MessiNeymarSuarez írta: Biztos hogy nem pénzmosás mögötte áhh dehogy...Azért az sokat mondó hogy nagyban tagadják és hogy egyáltalán ennyire foglalkoznak azzal hogy ez a téma felkerült.
Az összefüggések elég egyértelműek.MessiNeymarSuarez írta:Biztos hogy nem pénzmosás mögötte áhh dehogy...Azért az sokat mondó hogy nagyban tagadják és hogy egyáltalán ennyire foglalkoznak azzal hogy ez a téma felkerült.
Szerintem még mindig azt hiszik hogy azért van a fél világ kiakadva hogy mit kezdenek azzal a Paulinho pénzzel, véletlenül sem azért mert jelentősen erősíteni kéne a csapatot és lennének messze jobb opciók...Cestus írta:
Ez is érdekes, tudtommal komolyabb források nem hozták (még?) le ezt a kínai kapcsolatról szóló sztorit, mégis egyből kiemelten foglalkoznak vele.
Nem olvastam el, de a Barcelona hivatalos honlapján elvileg az volt az egyik nagy érv, hogy több kontinensen is kipróbálta magátMessiNeymarSuarez írta: Ugyan mit tuttok tik erről nem értetek hozzá Paulinnyó brazil válogatot és amugy is nehéz egy más kontinensen bizonitani!!44NÉGY
Ez is érdekes, tudtommal komolyabb források nem hozták (még?) le ezt a kínai kapcsolatról szóló sztorit, mégis egyből kiemelten foglalkoznak vele.MessiNeymarSuarez írta:Biztos hogy nem pénzmosás mögötte áhh dehogy...Azért az sokat mondó hogy nagyban tagadják és hogy egyáltalán ennyire foglalkoznak azzal hogy ez a téma felkerült.
Ugyan mit tuttok tik erről nem értetek hozzá Paulinnyó brazil válogatot és amugy is nehéz egy más kontinensen bizonitani!!44NÉGYpr13 írta:Gyanítom, hogy ide 50ért adták volnapalesz77 írta:Jövök lángba borítani a fórumot.Matuidi 20 millióért megy a Juvéba, már szinte biztos a dolog.
Én amúgy nem szeretem annyira, nem is hiányzik nekem innen, de ő és N'Zonzi azért beugrottak, amikor Paulinho erősségei és leigazolásának indokai le lettek kommunikálva.
Gyanítom, hogy ide 50ért adták volnapalesz77 írta:Jövök lángba borítani a fórumot.Matuidi 20 millióért megy a Juvéba, már szinte biztos a dolog.
Én amúgy nem szeretem annyira, nem is hiányzik nekem innen, de ő és N'Zonzi azért beugrottak, amikor Paulinho erősségei és leigazolásának indokai le lettek kommunikálva.
persze, de hiszen ő csak egy Matuidi, a cipőjét se köthetné be paulinnyónak, lehúzták szerencsétlen zebrákat! #balekJuvepalesz77 írta:Jövök lángba borítani a fórumot.Matuidi 20 millióért megy a Juvéba, már szinte biztos a dolog.
És ebben benn van neymar???PCsabi írta:Total spent on transfers this summer so far:
PL - 870m
Serie A - 565m
Bundesliga - 398m
La Liga - 291m
Ligue 1 - 273m
Nekem nincs bajom az összegekkel, mert alkalmazkodni kell a piaci helyzethez. Sok kiscsapat így stablizálni tudja a gazdaságát. Ha a Barca is ügyesen gazdálkodna, akkor lehetne belőle előnyt kovácsolni. Elég híres az utánpótlás nevelésünk, de mégse jönnek belőle nagy pénzek.Nero. írta:Most látom hogy Mendyért 60 millio eurot fizetett a City a Monaconak. Azért ezek már tényleg meghökkentő számok, végső ideje hogy a FIFA/UEFA/CAS vagy bárki illetékes valamilyen formában kicsit fogja vissza a lovakat mert ennek csúnya vége lesz.
Hát őszintén, én nem biztos, hogy beleszólnék ebbe, mindenki annyit költsön, amennyi pénze van, akár szponzoroktól, akár bevételekből. Tudom, ez az Fc Barcelonára, és a többi régi hagyományos klubra nézve hátráltató, dehát nem lehet mindent a mi szemszögünkből nézni. Ha van pénzük Neymarra, miért ne vinnék el?Nero. írta:Most látom hogy Mendyért 60 millio eurot fizetett a City a Monaconak. Azért ezek már tényleg meghökkentő számok, végső ideje hogy a FIFA/UEFA/CAS vagy bárki illetékes valamilyen formában kicsit fogja vissza a lovakat mert ennek csúnya vége lesz.
Pep pedig így másfél nyár alatt csak a City védelmére elköltött 240et. Én elismerem hogy nagy edző, de az tény hogy sosem volt szégyenlős ha vásárolni kellett.
Nagy kedvenceim voltak a dos Santos tesók, bárcsak egy kis alázatból többet kaptak volna... Bár szerintem Jonathan a kitartóbb, Gio a tehetségesebb, de végül ugyanott kötnek ki. Még meg volt a reményem, hogy visszatalálnak a helyes útra, amikor összekerültek a Villarealban. De őszintén csodálkoztam, hogy az öcsi nem ment egyből a tesó után. Jó lesz nekik a Galaxyban.Tromort77 írta:LA Galaxy complete $5 million transfer for Jonathan Dos Santos
Többet néztem ki belőle. Mindig reméltem, hogy többre viszi mint a bátyja.