Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg mi is nagyon rotálunk, elől folyton az MSN játszik, középpályás Busquets, a vélelemben meg Pique meg Maschero és Alba szinte minden meccsen...Egyrészt lehet keveset rotál Zidane
11 gólt kaptak 23 meccsen ebből négyet tőlünk. az ilyen csapattal számolni kell. Viszont, ha jön a Gijon elleni meccs is, utána már csak a Barca bukhatja el a bajnokságot. 7 pont előny több mint biztató lenneOtt lesz az Atlético, de szerintem most csak a 3. helyre lesznek elegek
Kapcsold ki, menj ki, menj vissza, és ülj le megint meccset nézni légyszi.S.Agüero írta:Leültem meccset nézni, 1-1.
rhuni írta:Hát tartottam attól, hogy Zidane követni fogja Carlot abból a szempontból, hogy iszonyat ragaszkodik az általa preferált emberekhez.Még mindig nem értem miért ne férne el a kezdőben Kovacic például egy ilyen meccsen. Ráadásul sem Kroos sem Isco nem nyújt akkora extrát, hogy kirobbanthatatlanok legyenek, bár tény, hogy feljavultak Benitez után. (mondjuk ez erkölcsileg is minősíti őket)
BL szempontjából is az lenne az igazi, ha keretünk lenne, nem csak kezdőtizenegyünk, mert aztán csak bámul Zidane is, hogy a cseréi nem visznek színt a játékba. Jesét el kellene felejteni. Meg a bajnokságot is.
Lassan jobban utálom őket, mint a Reált, és az nagyon nagy szó. Barcelona szégyenei ezek.Capon írta:szokás szerint szépen odateszi magát az Espanyol
Mindkét mondatoddal egyet értek.kanty írta:Ronaldo második gólja azért nem volt csúnya.
Madridi derbire majd kíváncsi leszek.
Egész futballtörténelmet meg "saját közvélemény kutatást" belevenni érdekes. szerintem.noname írta:Mert az Espanyol a legundorítóbb csapat a foci történelmében. Kicsinyes, irigy, hisztis gyengeelméjűek gyülekezete a vezetőség szintjén, akik ehhez megfelelő játékosokat és edzőket alkalmaznak. Ha megkérdezed az átlag Espanyol szurkolót vagy játékost és őszintén válaszolnak, meggyőződésem h inkább kiesnének az első osztályból, csakhogy mi ne legyünk közbe bajnokok. Vannak ritka alkalmak, amikor egy épeszű edző kissé helyrerakja a fejeket: Pochettino alatt még nem is játszottak csúnyán. Még ellenünk is normális emberek módjára álltak ki. De most megtalálták az ideális edzőt, aki pont akkora tapló, mint amilyen a szurkolótáboruk. Az Espanyol a megfelelője azoknak a feketékben, akik ha azt mondod h szereted a Blackjacket, beperelnek rasszizmusért.
Az igazság az h idén nagyon betelt a pohár az Espanyollal. Eddig valamelyest tiszteltem azt, hogy kis költségvetés mellett stabil csapatot építenek, Pochettino alatt egész szimpatikusak voltak, de most. Megmondom őszintén, nagyon örülnék, ha kiesnének a francba és többé sose látnánk a színüket se, szerencsére az esély is megvan rá, hiszen az ellenünk lejátszott meccs óta a középmezőnyből sikerült a kiesőzóna közvetlen közeléig tornászniuk magukat. Így tovább!!
Bőven a fújható kategória volt, szerintem.Feast4 írta:Nem láttam Penaldo 11-ese 11-es volt?
már négynél járnak szóval az öt garantálható! Viszont Ronaldo-t nem nagyon ölelgetik a többiek a góljai után. Isco megy oda hozzá, meg Marcelo meg Benzema talán, de a Real Madrid valahogy nem mászik rá! ÉrdekesNero. írta:Várható volt, nembaj a Betis elleni X így is elég szép bónusz volt, ha még rúgnak ötöt akkor is "csak" 3 pontot ér a mai.