Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Miért jelentette volna a különbséget? A 11-eseket nem ő harcolta ki ill. nem is ő lőtte be + akkor lőtte a gólját, amikor már 3-1 volt és eldőlt a meccs.levproff írta:Meg mintha Cesc is nyilatkozta volna, hogy Ő jelentette a különbséget a két csapat között.
Wilshere meg nekem "túlérett". Mégcsak 18 éves, de már olyanokba belemegy, meg minden, hogy félek elfog kallódni. De amúgy nagy tehetség, de szerintem nem fogja elbírni..Ne legyen igazam!
Jó kis kezdők, remélem a meccs is ilyen jó lesz.lui1698 írta:17:00, Chelsea-Arsenal - DigiSport
Arsenal kezdő: Fabianski; Sagna, Squillaci (c), Koscielny, Clichy; Song, Diaby; Nasri, Wilshere, Arshavin; Chamakh.
Chelsea kezdő: Cech; Ivanovic, Alex, Terry, Cole; Mikel, Ramires, Essien; Anelka, Drogba, Malouda
Tippem: 2-0.
Szerintem az egyik legjobb vot a meccsen, jól játszott.Game90 írta: Tottenhamnek lőtt egy gólt, de azon kívül nem sokat csinált![]()
Igen sérült. A válogatottal se fog elutazni...lui1698 írta:Rooney-val mi van? Sérült? Mu-ban se kezdőben se padon.
Na, nem azért írtam, hogy sajnáld meg, csak ezzel lehet az általad meglepiként vett Man.U. meccset megmagyarázni.Game90 írta:Mindjárt megsajnálomLionel85 írta:Olvastam, hogy ez a nőügye, amiért előszedte őt a média, nagyon lehúzta mentálisan. Ezért most azt találták ki (az az NSO-s cikk), hogy emiatt nem ment az egész csapatnak és Rooney a helyzeteket azért hagyta ki.
Tottenhamnek lőtt egy gólt, de azon kívül nem sokat csináltlevproff írta:Hát mondjuk pont most mutatta meg a Tottenham ellen, hogy ez nem egészen így van.Mindegy, maradjunk annyiban, hogy kiszámíthatatlan.![]()
Viszont eddig tényleg pozitív meglepetés az idén, az Nasri. Bazzeg ebből a gyerekből lesz valami, ha így folytatja.Komolyan, amit mostanába csinál, azt jó nézni. Ennek rohadtul örülök.
Mindjárt megsajnálomLionel85 írta:Olvastam, hogy ez a nőügye, amiért előszedte őt a média, nagyon lehúzta mentálisan. Ezért most azt találták ki (az az NSO-s cikk), hogy emiatt nem ment az egész csapatnak és Rooney a helyzeteket azért hagyta ki.
Hát mondjuk pont most mutatta meg a Tottenham ellen, hogy ez nem egészen így van.Mindegy, maradjunk annyiban, hogy kiszámíthatatlan.Game90 írta:Arshavin tényleg nagyon jó, egy baj van vele, hogy hangulatember. Amikor nincsenek mellette a társak (Fabregas, RvP), akkor csak alibizik
Meghogy idemenekül...Lionel85 írta:Olvastam, hogy ez a nőügye, amiért előszedte őt a média, nagyon lehúzta mentálisan. Ezért most azt találták ki (az az NSO-s cikk), hogy emiatt nem ment az egész csapatnak és Rooney a helyzeteket azért hagyta ki.Game90 írta:ManUnited döntetlenjén meglepődtem, tavaly simán hozták az ilyen meccseket Rooney vezetésével. Chelsea-nek most belefért ez a vereség, mivel az üldözők is botlottak.
Olvastam, hogy ez a nőügye, amiért előszedte őt a média, nagyon lehúzta mentálisan. Ezért most azt találták ki (az az NSO-s cikk), hogy emiatt nem ment az egész csapatnak és Rooney a helyzeteket azért hagyta ki.Game90 írta:ManUnited döntetlenjén meglepődtem, tavaly simán hozták az ilyen meccseket Rooney vezetésével. Chelsea-nek most belefért ez a vereség, mivel az üldözők is botlottak.
Szerintem neki nem az angol bajnokság való..gergo9 írta:3-4 havonta valószínüleg itt is össze jönne neki egy jó meccs.bence-barca írta:Én angol bajnokságból, legszívesebben Arshavin-t hoznám el. A képességeivel gondolom mindenki tisztában van csak sajnos nem merült fel a nevede attól még télen jöhet!
3-4 havonta valószínüleg itt is össze jönne neki egy jó meccs.bence-barca írta:Én angol bajnokságból, legszívesebben Arshavin-t hoznám el. A képességeivel gondolom mindenki tisztában van csak sajnos nem merült fel a nevede attól még télen jöhet!
sőőőt, a hülye eneso kihagyta azt a részt, h mi meg Messit adjuk és még mellé 100 milliót, ugyanis az argentinnek elege lett Spanyolországból, miután Újfalusit csak két meccsre tiltották el... angol játékos sose jó ómen Spanyolországban... (kivéve talán McManaman-t, de ő se volt az igazi...)menczel írta:Tudom hogy hatalmas kacsa, de ez az igazolás szerintem telitalálat lenne. Ha valaki akkor ő aztán sokat mozog, harcos, gyors, nagyon jó center lenne.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... t-2046532/
Lehet,hogy hülyeséget mondok de én úgy tudom,hogy talán az itthoni csodálatos Blikk nevű újsággal lehet összehasonlítani..Ronaldinho&Barca írta:Hmm.. nem tudom Angliában a The Mirror milyen lap? Illetve tényleg ennyire rosszul áll Rooney szénája? Csak mert egyik magyar pletyka lap szóba hozta velünk, és lehetett hallani egy s mást róla eddig is..
Én sem láttam, én is csodálkoztam a buktán, és most meg is néztem, milyen volt a kezdőjük a Newcastle ellen. Íme:P.U.Y.O.L. írta:A ligakupát azért írtam zárójelbe, mert nem láttam, de valószínűleg "B" kerettel álltak ki...