Barça vs. Real - El Clásico
Szép gól, bennük volt, megérdemlik, hatalmasat küzdenek.
Ma (sem) nem érdemel győzelmet a Real.
Ma (sem) nem érdemel győzelmet a Real.
- Leon
- Director del Fútbol
Na végre1-1! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Már több mint 10 éve követem a Ligát, de az ember azóta produkál embertelen meccseket. Én se tudom, egyszerűen nem volt hely soha sehol.mahitoo írta:A Malaga ezt a meccset gólokkal nyerhetné.
Kameni szerintem top 10-es kapus. Mit keres a Malagában?
Éreztem, hogy jó lehet a Malaga de így nehéz...

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- mahitoo
- Entrenador del Barça
A Malaga ezt a meccset gólokkal nyerhetné.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Szerintem jobb lenne az, X és késöbb a Camp nouba még kiütni a Real-t és hozni rajtuk összesen 5+ pontot.zsoltfree írta: Nyerne a Real:
- Atleticora verünk + 3 pontot (tehát hozzájuk képest +9)
- Realra pedig később verhetünk még + hármat. (tehát ideális esetben később ellenük +10, de addig +7)
Az x is jó lenne. Az ATM győzelem lenne a kisebbik jó, de mind a három eredmény király lenne:) Soha jobb dolgokon ne veszekedjünk

-
- Capitá del Barça
Nyerne a Real:TripleH írta:Ennek mi köze egymáshoz, ha döntetlen akkor nekünk 2 pont előny ha mi is nyerünk, másrészt Atletico.zsoltfree írta: Nem biztos. Az Athleticoval már játszottunk, a Reallal még nem.
- Atleticora verünk + 3 pontot (tehát hozzájuk képest +9)
- Realra pedig később verhetünk még + hármat. (tehát ideális esetben később ellenük +10, de addig +7)
Az x is jó lenne. Az ATM győzelem lenne a kisebbik jó, de mind a három eredmény király lenne:) Soha jobb dolgokon ne veszekedjünk

Ennek mi köze egymáshoz, ha döntetlen akkor nekünk 2 pont előny ha mi is nyerünk, másrészt Atletico.zsoltfree írta: Nem biztos. Az Athleticoval már játszottunk, a Reallal még nem.

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Messi szerintem nem, de Neymar meg Suarez biztosan. Fújható volt, kontakt megvolt. A les viszont tényleg botrány, mert rögzített szitu volt, a partjelző ilyenkor beáll vonalba... De mostanában nekünk is benéztek 1-2 dolgot, nem háborgok annyira.Alfa írta:Ahogy te is írtad a kontakt megvolt és ennyi már bőven elég. Az tény , hogy ronci rajátszott jó szokásához híven , de lássuk be a mai fociban egy ilyen helyzetnél még Messi is feldobja magát. Mi is nem egy ilyen tizit kaptunk már idén.ZBarca írta:
Mondjuk szerintem Ronci buktatása nem ért tizit, egy kicsit hozzáért a védő, a portugál pedig már egyből dobta magát.
De mindegy is, mert még mindig előttük vagyunk és csak magunkra kell figyelnünk.
Még annyi, hogy Ronaldo a rettenetesen gyenge homorítással veszélyeztette legjobban, hogy befújják.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2016.02.21. 17:10:46-kor.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Ahogy te is írtad a kontakt megvolt és ennyi már bőven elég. Az tény , hogy ronci rajátszott jó szokásához híven , de lássuk be a mai fociban egy ilyen helyzetnél még Messi is feldobja magát. Mi is nem egy ilyen tizit kaptunk már idén.ZBarca írta:
Mondjuk szerintem Ronci buktatása nem ért tizit, egy kicsit hozzáért a védő, a portugál pedig már egyből dobta magát.
De mindegy is, mert még mindig előttük vagyunk és csak magunkra kell figyelnünk.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Idézd a mondatomat amiben ezt írtam le.Messias2 írta: Mert minket még ebben a szezonban soha nem segítettek a bírók.......
Köszönöm.
EGyébként be lehet nézni leseket, de nem ekkorákat. Ez nem bírói hiba, ezt nem lehet arra fogni,hogy elnézte. Még csak nem is egy gyors passz volt,vagy valami.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2016.02.21. 17:00:38-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- szekelygyula
- Jugador del Barça
Szerintem érthető, hogy gyengék. Nagyon feszített a menetrendjük. Hétközben BL meccsett kellett játszaniukmess2009 írta:ha tegnap mi gyengék voltunk hát a Real rá tett egy lapáttal....

mi az , hogy jogos tizenegyes?! azért mert összeért két cipő?! ennél nagyobb kamut nem láttam mostanában.
amúgy az ítéletei 70 %-a hibás.
sajnos azzal viszont egyetértek, hogy megérdemlik a vereséget, ennyi ostoba hibának ez az egyértelmű ára.
ha tegnap mi gyengék voltunk hát a Real rá tett egy lapáttal....
amúgy az ítéletei 70 %-a hibás.
sajnos azzal viszont egyetértek, hogy megérdemlik a vereséget, ennyi ostoba hibának ez az egyértelmű ára.
ha tegnap mi gyengék voltunk hát a Real rá tett egy lapáttal....
Egyértelmű, hogy a madridi derbin nekünk az x legjobb, 2-2 pontot verhetnénk rájuk, ha nyerünk.
Mert minket még ebben a szezonban soha nem segítettek a bírók.......csababarca írta: Gusztustalan,de értem a miértjét.
Muszáj a klasszikusig fenntartani az érdeklődést.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- szekelygyula
- Jugador del Barça
Egy 0-0-lal én kibékülnékzsoltfree írta:Majd a jövő héten a madridi derbin. Nem is tudom kinek drukkoljak![]()
Ott minden eredménynek örülnék.
Mondjuk szerintem Ronci buktatása nem ért tizit, egy kicsit hozzáért a védő, a portugál pedig már egyből dobta magát.Alfa írta:Azért ennyire ne legyünk már elfogultak. A les egyertlemű volt ahogy a tizenegyes jogossága is teljesen egyértelmű.

-
- Capitá del Barça
Majd a jövő héten a madridi derbin. Nem is tudom kinek drukkoljakcsababarca írta:Gusztustalan,de értem a miértjét.zsoltfree írta:Ezt a lest tényleg nehéz észrevenni....

Ott minden eredménynek örülnék.
Na ezt meg hogy látták lesnek?
ja igen: Malaga támad..
ja igen: Malaga támad..
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Gusztustalan,de értem a miértjét.zsoltfree írta:Ezt a lest tényleg nehéz észrevenni....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
CR meg a mieinktől tanul tizit rúgni. 
szép estéje van: elk..rt tizi, hatalmas lesgól...
bár ki tudja: lehet direkt hagyta ki, hogy ez a statja is jobb legyen, mint Messié.

szép estéje van: elk..rt tizi, hatalmas lesgól...
bár ki tudja: lehet direkt hagyta ki, hogy ez a statja is jobb legyen, mint Messié.

Azért ennyire ne legyünk már elfogultak. A les egyertlemű volt ahogy a tizenegyes jogossága is teljesen egyértelmű.ZBarca írta:CR lesgól + kamutizi, utóbbit szerencsére Kameni bravúrral hárította. Remélem a Malagának valahogy sikerül egyenlítenie.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
CR lesgól + kamutizi, utóbbit szerencsére Kameni bravúrral hárította. Remélem a Malagának valahogy sikerül egyenlítenie.