Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért ellenünk lehet nem így fognak felállni, mindenesetre az beszédes, hogy nem nagyon kapják a gólokat. Sajnos.Bob_Marley írta:Tanulság, hogy nem az első eset, hogy messzinek érzem a középpályásokat egymástól (és így Ronaldot se nagyon tudják megjátszani) és emiatt jó ütemű labdaszerzésekkel átlehet rajtuk menni pár lépésben. Másodikra azért többet próbálkozott a RM, de a PSG-nek megvoltak a lehetőségeik az egész meccset tekintve és egy iksz benne volt.
Egyre inkább hajlok a Mascherano-Busquets kp-ra és hadd szóljon.

Én úgy látom, hogy Modric-Casimero mozognak együtt és ők figyelnek a védekezésre. Nagyon gyengén.Messias2 írta: Érdekes, h a Modric-Kroos tengely mekkorát betlizik eddig. Konkrétan lefocizzák őket.

Verratti nélkül.palesz77 írta: PSG amúgy simán lefocizza a Madridot, remélem fordítani is tudnak.

Kádár abszolút alapember, Lovrencsics is az, bár most kicsit formán kívül volt és kevesebbet játszott. Holman többnyire csere.recrea írta: bár nem követem egyik csapat meccseit sem, azt sem, hogy mennyit játszanak Kádárék.
Egyértelmű, hogy egyikük sem fog jönni, csak érzékeltetni akartam, hogy a többi csapatban milyen csatárok vannak, itt meg Walcott/Giroud.TripleH írta:Ezt a 3ast meg igazából hírből el is felejtheti Wenger, mind3 erősebb csapatban játszik
Mondjuk ahogy olvasom, idáig nincs valami nagy szezonja.Messias2 írta:Lacazette-t fogják leigazolni. Francia,fiatal,tehetséges tipikus Wenger prototípus. Már azon is meglepődtem, h nyáron nem jött össze a transzfer.