Hát ha Casemiro lassú akkor Kroosra nincs SI mértékegységben olyan szám, amivel kilehetne fejezni, hogy ő milyen.

Pont ezt érzem hibának, hogy amit veb is pedzegetett, papíron "legjobb" csapatot felküldik aztán hajrá. Nálunk is pl Rakiticnél vannak ügyesebb emberek, de alapkő mert más a fülén pörgeti ő meg kétszer annyit dolgozik. Egy csapatot nem lehet úgy felépíteni, hogy nincs aki pluszban melót beletegyen. Isco lett erőltetve, de minek?

Mindegy, akkor Casemiro körülményes, aztán majd lehet nézni ahogy egy Malaga vagy más csapat odacsúszik, leütközi elveszi a labdát. Tényleg ezért tudom felhozni Rakiticet, mert ott van Fabregas, aki amúgy lehet álmából felkelve is 100/100 odarúgja a lasztit ahova akarja, csak semmit nem értünk vele, mert nagyanyámban is nagyobb lelkesedés van, hogy visszaszerezze a labdát.....
De nem is feltétlen Rakitic, lehetne mondani Mascheranot is, vagy most jött Arda vagy Mathieu stb. Mi pont emiatt fejlődtünk, hogy fizikálisan elvoltunk maradva, elnyomtak minket, elvették és pislákoltunk. Madridban is inkább játszik a papír James mert hát ő James. Játszik az örökölni lehet a labdát Isco, mert ő Isco. Lenne egy normális emberük Casemiro személyében, aki szerintem egyáltalán nem vallott eddig szégyent, s ő körülményes meg gondolom nem Madrid szint.

Hát akkor nem az, csak ez egy olyan fura egy játék, hogy már nem az van mint 50 éve, hogy majd eggyel többet rúgunk.
Nem is feltétlen Casemiro a lényeg, hanem az hogy alapvetően Ronaldo pl már nem védekezik, fizikálisan ez már abszolút nem fér bele neki (nálunk az MSN az alapokat azért megteszi ez is fontos). Modric kapar, de kicsi. Kroos jó, mert higgadt s fontos láncszem, de melléjük feltétlenül kellene egy "bulldog". Mert egyik sem kifejezett hajtós játékos, még ha a horvát inkább az mint a német. Akkor Kovacicot kellene nyomni ezerrel, de ő benne meg én nem hiszek, de Isco James stb embereket el kell felejteni, mert nem tudnak annyit támadásban hozzátenni, hogy megérje hogy hátra fele lukak vannak.