Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Gondolom szülői beleegyezés szükséges ott is, úgyhogy az agyhalott szövetség helyett a szüleikben bízhatunk.

Hummels-el egyetértek, közel úgy játszik, mint fénykorában. És tényleg talán ez a csapatrész, amelyik a leggyengébb a németeknél.dingdong írta: ↑2024.05.16. 13:47:27Lassan jönnek a bő keretek. Mai hír hogy a német válogatottból kimaradt Hummels és Goretzka (és Adeyemi). Hummels kihagyása megmagyarázhatatlan ennyi játékos között. Nem csak a bl döntő miatt hanem mert nagyon jo formában van. Főleg a nevezett védők javarészéhez képest.

Igen, jobbak voltak a brazilok, Endrick akár duplázhatott is volna végén. De azért így sem szomorú, gondolom.
Nincs jelentősége, de Brazília 3-at is rúghatott volna, nem nagyon koncentráltak a befejezéseknél.
2006-ban a bundabotrány kirobbanása után VB-t nyertek. Meg ha jól tudom, a 82-es VB győzelmük idején is volt valami.bence0330 írta: ↑2023.12.03. 00:37:09Az olasz csapat szerintem egy igazi sötét ló. Azért amikor nem jutottak ki a VB-re, az is úgy történt, hogy vagy 30 kapurarúgásból nem ment be nekik egy sem. Az elmúlt meccseiket nem láttam, de szerintem ők össze tudnak úgy állni csapatként, hogy bajban legyen az ellenfél. Azt mondjuk nem tudom, hogy a fogadási botrány hogyan érintette őket morálisan. Tonali eltiltása még hagyján, jó játékos, de nem nélkülözhetetlen húzóember.
Meglátjuk, én nem érzem olyan erősnek a spanyolokat, persze az is igaz, hogy az olasz-horvát duó sem most éri fénykorátLG írta: ↑2023.12.02. 20:11:32Áthozom ide.
Én annyira nem. Bár abban a csoportban senkinek sincs könnyű dolga, azért őket tartom a favoritnak. A horvátok nagy generációja azért kiöregedőben van már, az olaszok meg sokat szenvednek mostanság. A spanyolokat mindkettőnél erősebbnek érzem, szóval szerintem nyerni fogják a csoportot, ha nem is gálázva, de kicsit jobbak lesznek a másik kettőnél. És inkább a 2. továbbjutót tudnám nehezen megjósolni, de inkább a horvátokat mondanám még most is.
Áthozom ide.
Nagyon vékony jégen jártak...