Na majdnem.

Lehet, már 3-3 az állás.LG írta:Csak előnyt adtak.Messias2 írta:Közben dortmundiak tipszmikszeltek.
Csak előnyt adtak.Messias2 írta:Közben dortmundiak tipszmikszeltek.
Persze nyilván. Azért is írtam hogy valószínűleg/szerintem. De azért az egymás elleni meccseket nézve látszik hogy közel sincs akkora különbség a 2 gigász meg a 3 másik közt, mint amennyire a tabella mutatja. Egy oda-visszavágós párharcban a Sevilla/Atleti/Valencia hármas jobb napjain bárkit lefektet.LG írta:Erősnek tűnnek a spanyol csapatok, és lehet bőven esélyük a 16 közé jutni, de várjuk meg a sorsolást, na meg a visszavágót.
Igy van, kár a sorsolásért, ezzel a Monaco nagy valószinűséggel búcsuzik, pedig bőven lenne helyük Európa legjobb 32 csapatában, főleg, ha megnézzük milyen csapatok fognak bejutni...Bob_Marley írta:Ejjj ez a Valencia-Monaco.... a szívem megszakad, hogy valaki innen kiesik. Jó lenne öt spanyol csapat a csoportkörben, de a franciákat meg nagyon szeretem. Ez a párosítás nyugodtan lehetne egy nyolcad vagy negyeddöntő is adott esetben.
Erősnek tűnnek a spanyol csapatok, és lehet bőven esélyük a 16 közé jutni, de várjuk meg a sorsolást, na meg a visszavágót.Valószínűleg 5 spanyol a BL-csoportkörben. Nagyon szép.Szerintem a csoportból is simán tovább megy mindenki.
Én mondjuk a fiatal CR-ben sem láttam az extrát. Nagyon ügyes gyereknek tartottam, de nem hittem volna, hogy ekkora klasszis, többszörös aranylabdás lesz.Depay valóban nem akkora tudású játékos, mint CR, de nagyon jól utánozza. Ma két gól és egy gólpassz fűződik a nevéhez, a PL-ben még csak két meccset játszott, hagyjuk későbbre az ítélkezést, a United így is behúzta őket. Hatékony már így is, és csak 21 éves, piszok fiatal. Én azt mondom, sokra viheti még, de egyelőre nem látom benne azt az extrát, ami megvolt, megvan Cristianoban, Messiben, netán Neymarban. Meglátjuk.
Csodálom, hogy a sok gúnyolódás után még olvasod a fórumot.Xavi001 írta:
Én voltam az a lesajnált gyerek....
Hm, lehetséges, bár azért ahhoz még sokat kell fejlődnie. De Ronaldo is rengeteget fejlődött Fergusson kezei alatt, Depayra is jó hatással lehet van Gaal.hank1ee írta:Nem ő lett lesajnálva, hanem a gyerek, aki írta, már baromi unalmas volt, hogy hónapokig ez ment. Amúgy találkozunk még vele szerintem, mert fix, hogy ő akarja pótolni Cristianot a Realnál, a luzitán színész a példaképe.LG írta:Depay az első félidőben lőtt kettőt a Brugge-nek, a második ráadásul elég szép bomba volt.
Lehet kár volt lesajnálni őt annyira anno a fórumon.
Kicsit off, de szerintem jövőre Hazard megy oda pótolni CR-t. Legalábbis ez a jóslatom..hank1ee írta:Amúgy találkozunk még vele szerintem, mert fix, hogy ő akarja pótolni Cristianot a Realnál, a luzitán színész a példaképe.
Nem ő lett lesajnálva, hanem a gyerek, aki írta, már baromi unalmas volt, hogy hónapokig ez ment. Amúgy találkozunk még vele szerintem, mert fix, hogy ő akarja pótolni Cristianot a Realnál, a luzitán színész a példaképe.LG írta:Depay az első félidőben lőtt kettőt a Brugge-nek, a második ráadásul elég szép bomba volt.
Hát bizony,tegnap a le nem igazolása miatt buktuk is az 5.kupánkat!LG írta:Depay az első félidőben lőtt kettőt a Brugge-nek, a második ráadásul elég szép bomba volt.
A kazah csapat úgy sejtem elég jól állhat anyagilag, legalábbis az Astana névből én erre következtetek.Kazah és albán csapat eljut a playoffigGo go MLSZ...
noname írta:Egyértelmű megint a szabályos sorsolás.Van összesen kb. 6 erősebb csapat és abból persze h 4 egymás ellen játszik.![]()
Lazio-Leverkusen
Valencia-Monaco
De azért ott a Sporting-CSZKA is bónusznak.
Micsoda véletlen egybeesések. Várom a BL csoportunkat:
Barcelona-MC-Celtic-és még vaaki, akivel már vagy 15x játszottunk.
Ezt valahogy én is így érzem. Persze biztosra nem lehet mondani, de sajnos sokszor ad gyanakvásra okot egy-egy sorsolás eredménye.noname írta:Egyértelmű megint a szabályos sorsolás.Van összesen kb. 6 erősebb csapat és abból persze h 4 egymás ellen játszik.![]()
Lazio-Leverkusen
Valencia-Monaco
De azért ott a Sporting-CSZKA is bónusznak.
Micsoda véletlen egybeesések. Várom a BL csoportunkat:
Barcelona-MC-Celtic-és még vaaki, akivel már vagy 15x játszottunk.