Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Eddig nem azt beszeltetek, hogy a nagyobb meccseket meg nem most akarjak osszehozni?noname írta:Ha már manipulának, leaglább tegyék kevésbé látványosan.
nem csak ***** ******* vagyok.csababarca írta:De ha meg könnyű párharcokat csinálnak, azon menne a matek, hogy biztos azért,hogy a 8 közé csak az erősek jussanak be, és érdekes legyen.
Ezt a gondolatmenetet most nem adom, mindig ilyen a sorsolás, mindig vannak érdekes és kevésbé érdekes párharcok.
Veb mivan?::DD
Sok volt a szesz? vagy csak hergeled a népet?:D

kiszámíthatatlanul örök vesztes csapat. Ha ők kiejtenek minket meg is érdemeljük.noname írta:Megkaptuk az egyik legkiszámíthatatlanabb csapatot. Remek. Kb az össze csapatot egymás ellen sorsolják, aminek nagyobb szurkoló bázisa van.

A Roma rekordot állíthat fel, egy BL szenzoban legtöbb bekapott góllal.soadroli írta:roma-real

uefa.com-on biztos közvetítik,bár nem tudom, hogy mobilról is megy-e...MessiNeymarSuarez írta:Hát akkor ma BL sorsolás, nagyon kíváncsi vagyok![]()
Én örülnék egy Arsenalnak, szép meccsek lennének.
Real-Gent borítékolva, de nagy lenne ha megkapná a Juventust![]()
Amúgy esetleg tudna valaki dobni egy olyan streamet ami mobilon is nézhető?Lehet akár kínai is,csak kép legyen minimum