Chino írta:Számomra nagyon meglepő ez az eredmény, mert csak az első félidőt láttam, de ott nem volt olyan rossz a Celta. A gólt is egy pontrúgásból szerezték. Akár egy X-et is el tudtam volna képzelni. Úgy látszik a Celta nagyon megadta magát a második félidőre.
A Real otthon az egész bajnokságban nagyon erős volt, de idegenben a legkisebb csapatok is gondot tudnak nekik okozni.
A Celta pedig nagyon kifulladt így a bajnokság végéhez közeledve. Pedig jól indítottak, de mostmár az EL-ért is rendesen küzdeniük kell.
Én amin röhögtem, az Aspas gólja volt, pontosan úgy mint ellenünk, be a védők mögé, ő lefutott mindenkit és átemelte a kapust.

Egyébként az volt az egyik kulcs, hogy olyan emberek voltak a madrid kezdőjében akik motiváltak voltak, Kova-Case-Mayoral-Lucas, ez a 4es pedig akaratból sikeresen túlvitte az első félidőt, a másodikban pedig szó szerint minden bement amit kapura lőttek, és nem a szerencse miatt, hanem mind jól volt helyezve, de szerencsére ezen már nekünk semmi nem múlik a bajnokságban, hogy a végére itt összeszedik magukat esetlegesen, a BL-ben azért ez az akarat még okozhat problémát, de ha van csapat akinek esélye van duplázni a blben akkor az a mostani Barca.