Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én elhiszem, hogy elveszti a motivációját. Ő szívjátékos, és tény, hogy a családja, gyerekei nem vele vannak és vágyik haza. De végülis azzal tartja el a családot, amit most a City-ben keres meg, így döntött és beállt a sorba. A Bocánál negyedannyit se keresne, mint most a Mancinál. Jobban teszi, fogat összeszorítja és küzd. Nem egy Rooney-eset...ab1daL írta:Anyagi okok. Szerintem kicsit feltornázta a fizuját.noname írta:Tevez visszavonta a kérelmét, marad a Citynél.
Mi értelme volt ennek az egész huzavonának....

Anyagi okok. Szerintem kicsit feltornázta a fizuját.noname írta:Tevez visszavonta a kérelmét, marad a Citynél.
Mi értelme volt ennek az egész huzavonának....
ajj az nagy baj....Game90 írta:Durva ez a kép.
Initom!
Szerintem még nem tudják, hogy mikor fogják lejátszani a meccset. De szerintem nagy valószinűséggel csak jövőre lesznek lejátszva a meccsek.
Ez kemény.....szajko írta:Szerintem nem csak a pálya megközelíthetőségével van gond...

szajko írta:Szerintem nem csak a pálya megközelíthetőségével van gond...

arsenalt mire halasztják nem tudod?levproff írta:A mai napon elhalasztott PL meccsek:
Arsenal-Stoke
Birmingham-Newcastle
Wigan-Aston Villa
Liverpool-Fulham
neeeGame90 írta:Legtöbb helyen (pl. Anfield, Emirates) nem a pálya állapotával van baj, hanem a pálya megközelíthetőségével.
Chelsea - ManUnited is elmarad.
Hát nem tudom, láttam Lee Manson nyilatkozatát az Emirates-ből és nem úgy nézett ki, mintha csak a közlekedéssel lenne gond. De hallottam, hogy Londonban megbénultak a vonatok.Game90 írta:Legtöbb helyen (pl. Anfield, Emirates) nem a pálya állapotával van baj, hanem a pálya megközelíthetőségével.
Chelsea - ManUnited is elmarad.

Ebben az évben = 2010 ben. 3-4 hét és újra pályán leszmessideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... ra-2056989
Szerintem Scholesnak ezzel vége. Nem hiszem, hogy egy újabb szezonra vállalná a játékot.
Egy búcsúmeccsre felkell! épülnie!!!messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... ra-2056989
Szerintem Scholesnak ezzel vége. Nem hiszem, hogy egy újabb szezonra vállalná a játékot.
Jól van, már látom. Most megnéztem mégegyszer.Zbacsi írta:Kép alján Chamakh kap egy csomagot Rooneytól...Lionel85 írta:Esküszöm nem látom mit kell nézni.

Kép alján Chamakh kap egy csomagot Rooneytól...Lionel85 írta:Esküszöm nem látom mit kell nézni.