Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ugyan már, nekik tök mind1 a teljesítmény, sztárok kellenek mert idióták. ezért nem lesznek az ilyen navas-casemiro féle emberek stabil kezdők.Nero. írta:Keylor Navas az egyik legjobb játékosuk idén, végre nyugalom van a kapuban, erre nem De Gea leigazolása nekik legfontosabb?Feast4 írta:A normálisabbja nálunk us látja hogy valami nem jó a palacsintában.Hát persze, hiszen a Realt semmit nem érdekli csak azt hogy a legnagyobb sztárokkal és nevekkel legyen tele a kezdő.
Ez még önmagában nem lenne baj ha lenne koncepció, de nincs. A jelengel pl. szerintem a felállásuk is csak azért olyan amilyen hogy CR-nek kedvezzenek, mert ez a szerkezet nem is feltétlen ül.Nero. írta:Keylor Navas az egyik legjobb játékosuk idén, végre nyugalom van a kapuban, erre nem De Gea leigazolása nekik legfontosabb?Feast4 írta:A normálisabbja nálunk us látja hogy valami nem jó a palacsintában.Hát persze, hiszen a Realt semmit nem érdekli csak azt hogy a legnagyobb sztárokkal és nevekkel legyen tele a kezdő.
Keylor Navas az egyik legjobb játékosuk idén, végre nyugalom van a kapuban, erre nem De Gea leigazolása nekik legfontosabb?Feast4 írta:A normálisabbja nálunk us látja hogy valami nem jó a palacsintában.
Modric és Kroos is sérült.Nero. írta:Az Atletico elleni vereség után írtam, hogy a helyükbe megpróbálnám esetleg egy klasszikus védekező/labdaszerző játékossal is a kezdőben. Casemiro az egyetlen ilyen játékosuk. Azóta mindkét meccsen kezdett is és eléggé rendben volt a gyerek. Hogy csak a sérülések/eltiltások végett játszott-e azt nem tudom, de ha a franciának van egy kis esze mostmár nem veszi ki a 11-ből.
palesz77 írta:Atma elleni győzelem is megdobta volna őket lelkileg, sőt, még a bajnoki esélyeiket is valamelyest visszahozta volna, aztán láthattuk.. Én jelenlegi formájukban nem tudom elképzelni, hogy megverjenek minket, mert Zizu egyszerűen nem rakta - még(?) - össze a védekezésüket, és nem egész csapatként funkcionálnak. Ha mi nem fogunk ki rossz napot, vagy addig nem lesz drasztikus változás, őszintén kétlem, hogy pusztán extra motivációval le tudnának gyűrni minket.Castiel írta:Szerintem a Campban összeszedik magukat! Pont azért amit írtál! Ha esetleg legyőznének minket a saját pályánkon, vagy akár ha csak egy x összejönne nekik, az megnyomná őket mentálisan!
Atma elleni győzelem is megdobta volna őket lelkileg, sőt, még a bajnoki esélyeiket is valamelyest visszahozta volna, aztán láthattuk.. Én jelenlegi formájukban nem tudom elképzelni, hogy megverjenek minket, mert Zizu egyszerűen nem rakta - még(?) - össze a védekezésüket, és nem egész csapatként funkcionálnak. Ha mi nem fogunk ki rossz napot, vagy addig nem lesz drasztikus változás, őszintén kétlem, hogy pusztán extra motivációval le tudnának gyűrni minket.Castiel írta:Szerintem a Campban összeszedik magukat! Pont azért amit írtál! Ha esetleg legyőznének minket a saját pályánkon, vagy akár ha csak egy x összejönne nekik, az megnyomná őket mentálisan!
Másra nem lesz jó az a meccs, mint valamilyen taktikát tesztelni élesben.Szerintem a Campban összeszedik magukat! Pont azért amit írtál! Ha esetleg legyőznének minket a saját pályánkon, vagy akár ha csak egy x összejönne nekik, az megnyomná őket mentálisan!
Szerintem a Campban összeszedik magukat! Pont azért amit írtál! Ha esetleg legyőznének minket a saját pályánkon, vagy akár ha csak egy x összejönne nekik, az megnyomná őket mentálisan! Mivel tudják, hogy -bár matematikailag még van esélyük- a liga elúszott számukra, A barcelonai győzelem egy kisebbfajta elégtétel lehet nekik, aztán perec tudja azt mondani, hogy ők jók voltak egész szezoban, csak hát a Barcelonát tolták, meg nem volt szerencséjük, meg a kis csapatok csak ellenük akartak bizonyítani, stb... blablablaChino írta:...A Real otthon az egész bajnokságban nagyon erős volt, de idegenben a legkisebb csapatok is gondot tudnak nekik okozni...
Én amin röhögtem, az Aspas gólja volt, pontosan úgy mint ellenünk, be a védők mögé, ő lefutott mindenkit és átemelte a kapust.Chino írta:Számomra nagyon meglepő ez az eredmény, mert csak az első félidőt láttam, de ott nem volt olyan rossz a Celta. A gólt is egy pontrúgásból szerezték. Akár egy X-et is el tudtam volna képzelni. Úgy látszik a Celta nagyon megadta magát a második félidőre.
A Real otthon az egész bajnokságban nagyon erős volt, de idegenben a legkisebb csapatok is gondot tudnak nekik okozni.
A Celta pedig nagyon kifulladt így a bajnokság végéhez közeledve. Pedig jól indítottak, de mostmár az EL-ért is rendesen küzdeniük kell.
Igen, ma megint öröm vót és bodottá. Ezzel az eredménnyel számításaim szerint úgy április közepéig megint lehet takarozni, ha lebőgünk majd komolyabb csapatok ellen.Aki látta a mérkőzést, attól kérdezném, hogy a Ronaldo gólokat együtt ünnepelte a csapat?
Ma ment neki jogos. Én arra akartam utalni, hogy az utóbbi hetekben ő is rontott szép számmal, s én bízom benne hogy a nagyon kiélezett meccseken Suarezék ismét keselyűk lesznek, ahogy az Uru ezt többször meg is mutatta. Ronaldonak pazar góljai voltak, de gondolom bármelyiket elcserélné ha az Atletico ellen beverte volna Godín hibája után.TripleH írta:Ezért is írtam oda, hogy ma megy.Bob_Marley írta: Tényleg jó volt, de pl az Atletico ellen meg pont hogy nem nagyon rugdosta be a helyzeteit.Sokat ér ez a négyes ha ott meg kikaptak és "másfél" ziccert rontott.
De mivel már nem sok beleszólásuk van a Barca helyezésébe, így egész szórakoztató volt a meccs.
Tessék lesd meg a highlightot és állapítsd meg.Kovbal88 írta: Aki látta a mérkőzést, attól kérdezném, hogy a Ronaldo gólokat együtt ünnepelte a csapat?