Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mhmmmm, Chygrinskiy és Ouleger nem férne be?visca el barca írta:de nagy meccs lenne istenem![]()
![]()
ezek szerintpalesz77 írta:Volt Oleguernel rosszabb jobbhatvedunk?
Ezt buknánk.visca el barca írta:de nagy meccs lenne istenem![]()
![]()
Hát ez kemény!visca el barca írta:de nagy meccs lenne istenem![]()
![]()
Igen. kb ez az egyetlen ok, amiért érdemes mozogni is, nem pedig aludni egy jót a pályán. Nem is gondoltam h félvállról vegyük, de nem érdemes megszakadni érte sem. Úgy kell kezelni mint egy átlag bajnoki rangadót. Ennyi az egész. Vezetésnél vissza kell állni, pihentetni fontos meccsekre, hátrányban kell hajtani, de nem szabad túlzásba vinni. Amúgy eddig aggódtam a BL miatt, de az Atmának annyi a hiányzója h már nem igazán látom mi esélyük lehet.Balinho írta:az azért nagyon nem lenne jó, ha egy ekkora morális lökést adnánk a Madridnak a szezon végére, gyakorlatilag már így is besorsolták őket a BL-elődöntőbe, ha megvernek minket, akkor onnantól olyan mentális állapotba kerülhetnek, ami nagyon nem hiányzik nekünk, pláne ha még össze is sorsolnának egy BL-elődöntőn/döntőn. Szóval nem lehet félvállról venni a meccset, ha jön kedden a Tico, ha nem...
Azért azt se felejtsük el, hogy ha nem nyerünk a Real ellen az már két meccses nyeretlenségi sorozat, szóval akkor már akár válságról is beszélhetünk, azt meg tudjuk jól, hogy mindig az edző szívja meg először. Szóval ha szerintem nem nyerünk benne van, hogy LE-t is kirúgják, ami azért valljuk be érik is neki, a Villarreal elleni cseréin pontok mentek el, és különben is ezt a csapatot elég felküldeni a pályára... Meg amúgy is Jordi Roura is bármikor szolgálatba helyezi magát szóval szerintem LE állása a tét szombaton.noname írta: A 8 meccsünkből 3-at elveszíthetünk és még mindig első vagyunk. Szívből kezdem utálni az ilyen elkényeztetett szurkolókat. Nagyobb előnnyel vezetjük most a bajnokságot, mint bármikor az utóbbi jópár évben, a meccsek 37,5%-án kaphatunk és még mindig bajnokok vagyunk feltételezve h a riválisok maximálisan teljesítenek, ami megint nem fog megtörténni. Sokszor tűröm az ilyeneket, de ez már egy rossz vicc. Méghogy csak a győzelem elfogadható.Főleg a szóhasználatot imádom: elfogadható. Ha nem győzünk, mehet az egész banda a p***-ba.
Mi a tökéletes eredmény? Győzelem. Mi a jó eredmény: döntetlen. Mi az elfogadható? bármi.
Egy rövidzárlat? A 8 meccsünkből 3-at elveszíthetünk és még mindig első vagyunk. Szívből kezdem utálni az ilyen elkényeztetett szurkolókat. Nagyobb előnnyel vezetjük most a bajnokságot, mint bármikor az utóbbi jópár évben, a meccsek 37,5%-án kaphatunk és még mindig bajnokok vagyunk feltételezve h a riválisok maximálisan teljesítenek, ami megint nem fog megtörténni. Sokszor tűröm az ilyeneket, de ez már egy rossz vicc. Méghogy csak a győzelem elfogadható.Kubla9 írta:Nem lehet elveszíteni??? Dehogynem,elég egy rövidzárlat aztán annyi az előnyünknek,mindenesetre én csak a győzelmet tartom elfogatható eredménynek,nagy duzzogva még a döntetlent is.noname írta:Rég volt olyan h ennyire ne érdekeljen egy Clasico. A magánéleti gondok mellett egyszerűen nem érzem h lenne tétje. Még ha nyerne is a Real, marad 6, illetve 7 pont előnyünk + egymás elleni eredmény 7 fordulóra. Akárhogy nézem, ezt nem lehet már elveszíteni. Persze élvezem, amikor széttiporjuk a Realt, de ha volt olyan, amikor a Clasico csak 1 meccs volt a sok közül, hát ez az.
Nem lehet elveszíteni??? Dehogynem,elég egy rövidzárlat aztán annyi az előnyünknek,mindenesetre én csak a győzelmet tartom elfogatható eredménynek,nagy duzzogva még a döntetlent is.noname írta:Rég volt olyan h ennyire ne érdekeljen egy Clasico. A magánéleti gondok mellett egyszerűen nem érzem h lenne tétje. Még ha nyerne is a Real, marad 6, illetve 7 pont előnyünk + egymás elleni eredmény 7 fordulóra. Akárhogy nézem, ezt nem lehet már elveszíteni. Persze élvezem, amikor széttiporjuk a Realt, de ha volt olyan, amikor a Clasico csak 1 meccs volt a sok közül, hát ez az.
Én mondtam, hogy nem a lazaságról beszélek. Ha lejátszottál néhány meccset, akkor azt is tudod, hogy van olyan, hogy akarsz, hajtatsz, mégsem mennek úgy dolgok, nem vagy annyira éles, koncentrált, mert fejben már egy másik, fontosabb meccsen jár a fejed.Sokgólos győzelem esetén még soha nem a győztes csapat fáradt el, mindig az fárad el, aki védekezik, mert ad-hoc szaladnak és fejben sokkal jobban kell figyelni, mégha könyebb is rombolni, mint épiteni, könyebben tanulható és tanítható a védekezés. Semmivel nem fárasztóbb egy 4-0, mint egy 1 vagy 2-0....sztem, és néhány meccset lejátszottam.