Bár ennek nem biztos, hogy ebben a topikban van a helye, de a Ticonál ez is a taktika része, kőkeményen odamenni mindenkinek, aztán ha sárgák/pirosak jönnek, akkor lehet telenyígni a világsajtót, hogy ellenük van mindenki. Mert nyilvánvaló, hogy mindenkinek idomulnia kell az ő játékstílusukhoz, aminek alapvető része a fizikai megfélemlítés és dominancia. Ha egy játékvezető nem tapsol ennek, akkor az csak azért lehet, mert részrehajló. F.Luís Messi elleni térdre talpalása is a játék része a sárga is erős lett volna, a piros ugye egyenesen csalás. Ha Messi meg mondjuk belesérül abba a belépőbe az a játék része, ha nem tetszik a törpének, menjen sakkozni...Castiel írta:Filipe Luis ellen az Uefa eljárást indít sajtóértesülések szerint, mert a Brazil a Barcelonai bajnokok-ligája mérkőzés után nyilatkozatában azzal vádolta meg az európai futballszövetséget, hogy a Barcelona csapatát védik, és kiemelten kedvezményeznek nekik pénzügyi megfontolásból!
A bajnoki mérkőzésen is ugyanezt mondta csak akkor a spanyol szövetséget vádolta ugyanezzel!
nem értem én ezt, miért csodálkoznak a lapokon ha úgy játszanak ahogy, abban a stílusban?
ne ránk kenjék a saját sz@rukat! már bocs!
Csak azt nem értem, hogy a Sevillánál/Valenciánál miért nem panaszkodnak arra, hogy sok a jogtalan kiállítás ellenük?