Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát ha én barcás lennék ami hálistennek nem vagyok, biztos inkább katalán topicot csinálnék. De végülis így már érthető, kössz a felvilágosítást.Enrique írta:A spanyol válogatott topicja. Mert a Barca a spanyol bajnokságban játszik.Colin írta:őőő... Valamit nem értek.. Mindig azt mondjátok h Catalonia is not Spain... Akkor nem nagyon értem ezt a topicot.Enrique írta:Vivá Espánnyáá!
Itt van ez is.
A spanyol válogatott topicja. Mert a Barca a spanyol bajnokságban játszik.Colin írta:őőő... Valamit nem értek.. Mindig azt mondjátok h Catalonia is not Spain... Akkor nem nagyon értem ezt a topicot.Enrique írta:Vivá Espánnyáá!
Itt van ez is.
Oleguer szvsz nem lett volna semikképen kapitány...de talán PuyolBoixos írta:a második versenyző az oleguer lett volna, dehát ő meg nem ment el.
igen. fel fog jönni san marino.LG írta:De reméljuk ez megváltozik a kozeljovoben.Boixos írta:
el tudom képzelni, milyen lehetett ez a san marinoi u21es csapat. a "nagy" válogatottjukban az ottani király, egy serie b-s csapatnál padozik maximum(asszem az ascoliban). a spanyol válogatottak az ilyen brigádok ellen tudnak csak nagyokat alakítani, tétmeccsen, komoly csapatok ellen, 'mit is' ? sem érnek.
Én jártam San Marino-ban, és amilyen kicsi állam, az is dicséretes hogy van válogatottuk...Boixos írta:el tudom képzelni, milyen lehetett ez a san marinoi u21es csapat. a "nagy" válogatottjukban az ottani király, egy serie b-s csapatnál padozik maximum(asszem az ascoliban). a spanyol válogatottak az ilyen brigádok ellen tudnak csak nagyokat alakítani, tétmeccsen, komoly csapatok ellen, 'mit is' ? sem érnek.Eszter21 írta:Azért nem durva, mert a San Marino-i válogatottban ,úgy tudom, amatőrök játszanak.A foci mellett dolgoznak is.LG írta:Mennyi lett az u21 Esp-San Marino meccsAmikor az eredményt néztem 12-0ra égett San Marino. Ez azért durva...
Valaki tolunk a u21es válogatottba nyomja
De reméljuk ez megváltozik a kozeljovoben.Boixos írta:
el tudom képzelni, milyen lehetett ez a san marinoi u21es csapat. a "nagy" válogatottjukban az ottani király, egy serie b-s csapatnál padozik maximum(asszem az ascoliban). a spanyol válogatottak az ilyen brigádok ellen tudnak csak nagyokat alakítani, tétmeccsen, komoly csapatok ellen, 'mit is' ? sem érnek.
el tudom képzelni, milyen lehetett ez a san marinoi u21es csapat. a "nagy" válogatottjukban az ottani király, egy serie b-s csapatnál padozik maximum(asszem az ascoliban). a spanyol válogatottak az ilyen brigádok ellen tudnak csak nagyokat alakítani, tétmeccsen, komoly csapatok ellen, 'mit is' ? sem érnek.Eszter21 írta:Azért nem durva, mert a San Marino-i válogatottban ,úgy tudom, amatőrök játszanak.A foci mellett dolgoznak is.LG írta:Mennyi lett az u21 Esp-San Marino meccsAmikor az eredményt néztem 12-0ra égett San Marino. Ez azért durva...
Azért nem durva, mert a San Marino-i válogatottban ,úgy tudom, amatőrök játszanak.A foci mellett dolgoznak is.LG írta:Mennyi lett az u21 Esp-San Marino meccsAmikor az eredményt néztem 12-0ra égett San Marino. Ez azért durva...