Engem nem lep meg.Enrique írta:Csatlaxom!!
Hol van VICTOR VALDÉS?! ?! ?!
Nem igaz, hogy nem veszi észre az Aragonés h milyen jó formában van!!

Engem nem lep meg.Enrique írta:Csatlaxom!!
Hol van VICTOR VALDÉS?! ?! ?!
Nem igaz, hogy nem veszi észre az Aragonés h milyen jó formában van!!
Victor Valdest hiányolom. San Marino nem vmi acélos csapat (még mi is megvertük őketLuis Aragonés, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya három újoncot is meghívott a jövő szerdai, San Marino elleni barátságos mérkőzésre készülő válogatott keretébe. Ivan de la Pena, David Villa és Antonio Guayre is az almeriai találkozón lehet tagja először a selecciónnak.
A spanyol keret. Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), Santiago Canizares (Valencia); védők: Carles Puyol (Barcelona), Carlos Marchena (Valencia), Míchel Salgado (Real Madrid), Asier Del Horno (Athletic Bilbao), Enrique Romero (Deportivo La Coruna), Pablo Ibanez (Atlético Madrid); középpályások: Ivan de la Pena (Espanyol), Joaquín (Betis), Xavi (Barcelona), Guti (Real Madrid), Albert Luque (Deportivo La Coruna), Pablo Orbaíz (Athletic Bilbao), Antonio Guayre (Villarreal); csatárok: Raúl (Real Madrid), Fernando Torres (Atlético Madrid), David Villa (Zaragoza)
Már megint mész...Eszter21 írta:Holnapután megyek síelni. Azért az sem rossz...
De ha egyszer Spanyolországba megyek, magammal viszlek!
Jo szorakozást a síeléshez Eszter!!!Eszter21 írta:Holnapután megyek síelni. Azért az sem rossz...Enrique írta:Magaddal vihetnél..Eszter21 írta: Nagyon szívesen. Én holnap Spanyolországba akarok menni...
De ha egyszer Spanyolországba megyek, magammal viszlek!
Holnapután megyek síelni. Azért az sem rossz...Enrique írta:Magaddal vihetnél..Eszter21 írta:Nagyon szívesen. Én holnap Spanyolországba akarok menni...Boixos írta: Eszterke, köszi! olyan pontos voltál, h így már csukott szemmel is odatalálnék.
Magaddal vihetnél..Eszter21 írta:Nagyon szívesen. Én holnap Spanyolországba akarok menni...Boixos írta:Eszterke, köszi! olyan pontos voltál, h így már csukott szemmel is odatalálnék.Eszter21 írta: Madrid és Zaragoza között.(Északi szélesség 42 fok ; nyugati hosszúság 2,5fok)
Nagyon szívesen. Én holnap Spanyolországba akarok menni...Boixos írta:Eszterke, köszi! olyan pontos voltál, h így már csukott szemmel is odatalálnék.Eszter21 írta:Madrid és Zaragoza között.(Északi szélesség 42 fok ; nyugati hosszúság 2,5fok)Boixos írta:hol a túróban van numancia, h ekkora hó esett? az albertini ehhez képest rövidujjú barcamezben bugizik az egyik képen.
Eszterke, köszi! olyan pontos voltál, h így már csukott szemmel is odatalálnék.Eszter21 írta:Madrid és Zaragoza között.(Északi szélesség 42 fok ; nyugati hosszúság 2,5fok)Boixos írta:hol a túróban van numancia, h ekkora hó esett? az albertini ehhez képest rövidujjú barcamezben bugizik az egyik képen.
Madrid és Zaragoza között.(Északi szélesség 42 fok ; nyugati hosszúság 2,5fok)Boixos írta:hol a túróban van numancia, h ekkora hó esett? az albertini ehhez képest rövidujjú barcamezben bugizik az egyik képen.
En a Barcána eltudtam volna képzelni..Enrique írta:Biztos h így fog járni, nem való Espánnyába.Rapika írta:reméljük az evertonból igazolt srác is így jár...