Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
PSG, City, Atletico hármasnak nem tudott gólt lőni. A Wolsburg elleni emlékezetes volt, de elég bohóc gólok voltak. Az év elején minden madridista elakarta adni. Nem tudom megmondani, hogy ki most a legjobb de biztos nem ő. Pl. Bale is jobb nála ez nem kérdés.Veidt_madridista írta:Eddig a 2016-os naptari evben (ha az Aranylabdat nezzuk) brutal jo volt, nagy meccseken is rendre hozta a formajat, BL-ben is kivaloan teljesitett a dontot leszamitva.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... _tn__=%2As
Az biztos, hogy a gyerek nem normális. De azzal remélem mindenki tisztában van, hogy nagyon simán megkapja a negyedik aranylabdáját, pedig hihetlen nagy nulla volt idén is.
Mert nem tudod értelmezni,azért. Ahogy az előzőt sem,mert itt nem az általad vélt ellentmondásról volt szó,hanem a stílusrólMotaro írta: Mit jogosan? Önmagának mondott ellen egy mondaton belül. Akkor?
Nem tudsz megsérteni,nem adok annyit a véleményedre.daffy kolléga meg nem tudom mitől sértődött meg, amikor csak megállapítottam azt, ami a hozzászólása alapján egyértelmű volt. Sebaj!
Nagyon remélem, hogy ez a zéró teljesítmény nem lesz ehhez elég.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... _tn__=%2As
Az biztos, hogy a gyerek nem normális. De azzal remélem mindenki tisztában van, hogy nagyon simán megkapja a negyedik aranylabdáját, pedig hihetlen nagy nulla volt idén is.
Eddig a 2016-os naptari evben (ha az Aranylabdat nezzuk) brutal jo volt, nagy meccseken is rendre hozta a formajat, BL-ben is kivaloan teljesitett a dontot leszamitva.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... _tn__=%2As
Mit jogosan? Önmagának mondott ellen egy mondaton belül. Akkor?Normandia írta:Tegyük hozzá, hogy jogosan.ntibi67 írta:Na azt hiszem itt a VÉG egy Barca oldalon egy madridista oktatja a Barca szimpatizánst.Röhej!
Angoloknál erős az a 3daffy írta:Ott az Európa Liga. A döntő résztvevői induljanak a szuperligában a következő szezonban,ha maguktól a bajnokságban nem kvalifikálják magukat.visca el barca írta:]
értem én, hogy olyan "Bobosan" () meg kell adni az esélyt a kicsiknek is
1 holland,1 portugál,2 olasz,3 spanyol,3 angol,2 német. Plusz az EL döntősei.
Valóban,őket elfelejtettem.TripleH írta:Azért az egy hollandnál a PSG talán erősebb.daffy írta: 1 holland,1 portugál,2 olasz,3 spanyol,3 angol,2 német. Plusz az EL döntősei.
Azért az egy hollandnál a PSG talán erősebb.daffy írta: 1 holland,1 portugál,2 olasz,3 spanyol,3 angol,2 német. Plusz az EL döntősei.
így van, ezt írtam utólag szerkesztve én isdaffy írta:1 holland,1 portugál,2 olasz,3 spanyol,3 angol,2 német. Plusz az EL döntősei.

Ott az Európa Liga. A döntő résztvevői induljanak a szuperligában a következő szezonban,ha maguktól a bajnokságban nem kvalifikálják magukat.visca el barca írta:]
értem én, hogy olyan "Bobosan" () meg kell adni az esélyt a kicsiknek is
igen, erről van szó, sokszor írom én is, hogy a bl helyett kell egy szuperliga. értem én, hogy olyan "Bobosan" (daffy írta:Ennek megoldása számomra a szuperliga. Lenne a 12 nagy,akik liga rendszerben 11 meccset/csapat lenyomva eldöntik,hogy ki a legény a vidéken. Nem megterhelőbb az a 11 meccs,mint eljutni a bl végéig. A liga miatt az eredményt is igazságosabbnak tartanám.visca el barca írta: remélem azért az uefánál is érzik h kezd gáz lenni ez az állandó apoel, sálke, bvb, wolfsburg féle "sorsolás". értem én, hogy mindent a pénz diktál és a realra 10-20-100x annyian kíváncsiak mint egy kiscsapatra, de mintha kezdenének átesni a ló túloldalára

De marhára nem mindegy MIKOR!!!!!!!De hogy a 4. Cityt vagy a 2. Arsenlt vagy a 12. Chelseat kapod a között sincs különbség.
Nem en irtam, de ez nagyon gaz...ntibi67 írta:Ez tudtommal egy Barca oldal igy elég nehéz,jól érteni azt,hogy "anyámasszonykatonája".De ha már viccesnek akarod mutatni magadat,légyszives írjál néhány ilyen magyartalan jelzőt a szeretett madrid játékosaidra is.daffy írta:Az,hogy ésszel kell játszani. Nem elég,ha Stam előrevágja a labdát. Nem elég,ha Gattuso tripla tüdővel lohol. Egy vkp már nem egy marha nagy néger,hanem egy 180 centis Verratti vagy egy "anyámasszonykatonája"(értsd jól) Busquets. Shevchenkot vessük össze Neymarral vagy Suarezzel. Vagy egy Inzaghit. Falábúak. De éltek és virultak akkor. Ma a technikátlan játékosok a kiesés elől menekülő csapatokban vannakBarcaforever írta:
Tudom, de nem tudom mi az oka komolyan.
Már megbocsáss de itt megint csak valami real specifikus csusztatást érzek (mosdatást) vagy én értem félre: Tavaly= 2014/2015 bajnokok ligájaA tavalyi német második, az olasz második és az angol második helyezettet kaptuk. Régebben nem ezeket hívtuk "noname" csapatoknak.
Ez tudtommal egy Barca oldal igy elég nehéz,jól érteni azt,hogy "anyámasszonykatonája".De ha már viccesnek akarod mutatni magadat,légyszives írjál néhány ilyen magyartalan jelzőt a szeretett madrid játékosaidra is.daffy írta:Az,hogy ésszel kell játszani. Nem elég,ha Stam előrevágja a labdát. Nem elég,ha Gattuso tripla tüdővel lohol. Egy vkp már nem egy marha nagy néger,hanem egy 180 centis Verratti vagy egy "anyámasszonykatonája"(értsd jól) Busquets. Shevchenkot vessük össze Neymarral vagy Suarezzel. Vagy egy Inzaghit. Falábúak. De éltek és virultak akkor. Ma a technikátlan játékosok a kiesés elől menekülő csapatokban vannakBarcaforever írta:
Tudom, de nem tudom mi az oka komolyan.
daffy írta:Ennek megoldása számomra a szuperliga. Lenne a 12 nagy,akik liga rendszerben 11 meccset/csapat lenyomva eldöntik,hogy ki a legény a vidéken. Nem megterhelőbb az a 11 meccs,mint eljutni a bl végéig. A liga miatt az eredményt is igazságosabbnak tartanám.visca el barca írta: remélem azért az uefánál is érzik h kezd gáz lenni ez az állandó apoel, sálke, bvb, wolfsburg féle "sorsolás". értem én, hogy mindent a pénz diktál és a realra 10-20-100x annyian kíváncsiak mint egy kiscsapatra, de mintha kezdenének átesni a ló túloldalára

Ki lehet forgatni amit írtam ,de második hellyel kvalifikálták magukat a Bl-re. Az más kérdés, hogy a keretük nem bírta a kettős terhelést. De igazából mindegy is. A német bajnokságból a München kivételével senki nem számít nehéz ellenfélnek. Ez lenne a mondandóm lényege. Az is mindegy, hogy az olasz második vagy a 8. helyezettet kapod mert egy szint. De hogy a 4. Cityt vagy a 2. Arsenlt vagy a 12. Chelseat kapod a között sincs különbség.visca el barca írta:wolfsburg mint második?2009-ben bajnokságot is nyert
lényegében egy bundesliga bajnokot ütöttetek ki! sőt, a róma már kétszer is volt bajnok, úgyhogy dupla nagy teljesítmény
![]()
Ennek megoldása számomra a szuperliga. Lenne a 12 nagy,akik liga rendszerben 11 meccset/csapat lenyomva eldöntik,hogy ki a legény a vidéken. Nem megterhelőbb az a 11 meccs,mint eljutni a bl végéig. A liga miatt az eredményt is igazságosabbnak tartanám.visca el barca írta: remélem azért az uefánál is érzik h kezd gáz lenni ez az állandó apoel, sálke, bvb, wolfsburg féle "sorsolás". értem én, hogy mindent a pénz diktál és a realra 10-20-100x annyian kíváncsiak mint egy kiscsapatra, de mintha kezdenének átesni a ló túloldalára