Bob_Marley írta:Nekünk is ment ez tavaly és idén is tudtunk pl nagyon fontos meccsen az Atletico ellen kétszer is fordítani. Csak így szezon végén mikor még fontosabb lett volna nem sikerült se a Valencia ellen kiharcolni az ikszet se pl a Sociedad ellen. Ez van, de általánosságban nem lehet ezt szerintem kijelenteni hogy xy mindig megfordítja a másik meg nem. Kezünkben a sorsunk, három meccset kell behúzni és jóccakát.
Én nem a fordításokról beszéltem. Hanem arról, hogy általában akkor is tudják hozni a meccseket, mikor nem megy nekik a játék, mezőnyben és helyzetekben sem nőnek az ellenfél fölé, de vhogy 1-el többet lőnek, mint az ellenfél.
Mi meg fordítottunk mindkétszer az Atletico ellen, hogy komoly nyomást helyeztünk rájuk, helyzetek sorát dolgoztuk ki, és ha támadóink jobban koncentrálnak, nemcsak 1-el üssük meg őket. Fölhoztad pl. a Valencia ellen meccset, az is bőven nyerhető lett volna, annyi ziccerből általában 3-4-t szoktunk lőni, akkor 1 nyomorult gólra futotta.
A Klasszikust, a Sociedad, vagy az Atletico elleni BL párharc voltak azok, ahol nem játszottunk jól, nem voltunk komoly fölényben (labdabirtoklást most ne számítsuk), ezeket nem is tudtuk behúzni.