Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Arra akartam célozni, hogy tök mindegy kiket sorsolnak össze valaki mindig lesz aki elégedetlen és csalást fog kiabálni.visca el barca írta:akkor mégis mire gondoltál azzal, hogy ha más lett volna a sorsolás eredménye?
Azt már én is megmondtam csütörtök este a haveroknak, hogy Pool-Dortmund lesz, viszont itt akkor sincs semmi bunda.S.Agüero írta:
Mi köze van Zambrottának ehhez?Attól még, hogy ő húzta...
Nekem már azóta gyanús ez az egész, amióta ugyanaz lett a próbasorsoláson, mint az igazin.
Mi köze van Zambrottának ehhez?roby122 írta:Perez biztos megbeszélte Zambrotta.val, hogy szúrjon már ki a Barcaval...
Szerintem sincs semmi bunda. Atleticot meg 2 meccen simán kell verni. Gólt szerezni meg úgysem fognak ellenünk, Griezmannak mindig nulla a teljesítménye mikor ellenünk játszik.
Én azt sem tartom kizártnak, hogy a Wolfsburg megvicceli a Realt.

Hmm??visca el barca írta:áruld már el nekem, abban mi lenne a bunda ha hosszú évek után EGYSZER kapnánk egy aránylag könnyű ellenfelet?Capon írta:Nem érzek összeesküvést. Ha más lett volna a sorsolás eredménye akkor most nem mi hanem a másik 7 csapat szurkolói közül kiáltana most valamelyik bundát.
Csak egy párosítás jött össze abból amit szerettem volna a PSG-City.
Évek óta rendre minden fronton verjük az Atléticot ezért bizakodó vagyok, meg tegnap óta sem változott a véleményem, ha akarunk valamit, akkor úgy is mindenkit meg kell tudnunk verni, tök mindegy hogy most vagy a következő körbe kapjuk-e meg.
áruld már el nekem, abban mi lenne a bunda ha hosszú évek után EGYSZER kapnánk egy aránylag könnyű ellenfelet?Capon írta:Nem érzek összeesküvést. Ha más lett volna a sorsolás eredménye akkor most nem mi hanem a másik 7 csapat szurkolói közül kiáltana most valamelyik bundát.
Csak egy párosítás jött össze abból amit szerettem volna a PSG-City.
Évek óta rendre minden fronton verjük az Atléticot ezért bizakodó vagyok, meg tegnap óta sem változott a véleményem, ha akarunk valamit, akkor úgy is mindenkit meg kell tudnunk verni, tök mindegy hogy most vagy a következő körbe kapjuk-e meg.

Ártatlanság vélelme.visca el barca írta:mondjuk ha vmi europai bíróság 240 oldalon bizonyítaná, hogy csalnak a sorsoláson, Te még akkor is beírnád, hogy "azért várjuk még meg a legfelsőbb bíróság ítéletét"
amúgy meg rajtad kívül mindenkinek láthatóan szabja a csőrét, hogy ez nulla fhos reált tolják amíg nem szégyen. gondolom te inkább örülsz neki, mondván így legalább több spanyol lesz a 4 között![]()
na mind1, hagyjuk, jelen idegállapotomban, nem Te vagy a megfelelő beszélgetőpartner...

Mert te azt mondod hogy van alapja akkor van.visca el barca írta:
igen, csak mondjuk a csalózásnak van némi alapja. de veled erről nem lehet érdemben vitázni, úgyhogy inkább hagyjuk

igen, csak mondjuk a csalózásnak van némi alapja. de veled erről nem lehet érdemben vitázni, úgyhogy inkább hagyjukBob_Marley írta:Tehát akkor elképzelhetően nem túl objektív vélemény, s innentől kezdve nem igazán releváns. Mi meg éppen most csalózunk, ami szintén egy nevetséges kijelentés, csupán feltételezéseken alapszik.S.Agüero írta:
Bob, most nem a szakértőkről van szó, hanem a mezei Real-szurkolókról, ugyanolyanokról, mint mi, csak mi ugye a Barcának szurkolunk.

Tehát akkor elképzelhetően nem túl objektív vélemény, s innentől kezdve nem igazán releváns. Mi meg éppen most csalózunk, ami szintén egy nevetséges kijelentés, csupán feltételezéseken alapszik.S.Agüero írta:
Bob, most nem a szakértőkről van szó, hanem a mezei Real-szurkolókról, ugyanolyanokról, mint mi, csak mi ugye a Barcának szurkolunk.

Csalás szerintem sincs. Viszont az Atma volt a legrosszabb, akit kaphattunk.recrea írta:Ez a csalás is baromság, nem látok olyan okot, h a Realt vagy Bayernt tolják, minket meg nem, semmi logikus érv nincs emellett. Mégha 3 BL-t nyertünk volna egymás után....Annyi lehet max, h a nagyobbnak mondott csapatokat bent akarják tartani.
Valaki írta, nagyon egyetértek vele, nem most fogunk kiesni, nem ez az Atma fog minket kiejteni, ebben biztos vagyok, nagyon érzem, szóval mindenki megnyugodhat![]()
Valljuk be, szívünk legmélyén jobb, h nem a Bayernt vagy a Realt kaptuk. A Juventus meg bizonyította, h itt bizony nincs papírforma.
én inkább kihagynámYokozuna írta:Kéne egy idény, mikor a Barca ott játszik. Mindjárt érdekesebb lenne.