Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Capon
Llegenda del Barça

2016.03.18. 20:10:00

visca el barca írta:akkor mégis mire gondoltál azzal, hogy ha más lett volna a sorsolás eredménye?
Arra akartam célozni, hogy tök mindegy kiket sorsolnak össze valaki mindig lesz aki elégedetlen és csalást fog kiabálni.
Ha teszem azt a spanyol csapatokat nem sorsolnak össze de mondjuk a két németet igen, akkor most a német szurkolók hőzöngenének, hogy a spanyol csapatokat tolják fentről.
Vagy egy Wolfsburg-Benfica párosnál meg a nagy csapatok szurkolói jönnének azzal, hogy persze a két kicsiből az egyiket tovább akarják juttatni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
roby122
Entrenador del Barça

2016.03.18. 18:30:54

S.Agüero írta:
Mi köze van Zambrottának ehhez? :D Attól még, hogy ő húzta...

Nekem már azóta gyanús ez az egész, amióta ugyanaz lett a próbasorsoláson, mint az igazin.
Azt már én is megmondtam csütörtök este a haveroknak, hogy Pool-Dortmund lesz, viszont itt akkor sincs semmi bunda.
Nem értem mi okuk lenne a Realt tólni.
Zambrotta kihúzta megmutatta és ennyi.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.18. 18:20:27

Miután tenni ellene semmit úgysem lehet, aggódni kár rajta, így fogjuk fel úgy, hogy még édesebb lesz a győzelem.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.18. 18:06:12

roby122 írta:Perez biztos megbeszélte Zambrotta.val, hogy szúrjon már ki a Barcaval...
Szerintem sincs semmi bunda. Atleticot meg 2 meccen simán kell verni. Gólt szerezni meg úgysem fognak ellenünk, Griezmannak mindig nulla a teljesítménye mikor ellenünk játszik.

Én azt sem tartom kizártnak, hogy a Wolfsburg megvicceli a Realt.
Mi köze van Zambrottának ehhez? :D Attól még, hogy ő húzta...

Nekem már azóta gyanús ez az egész, amióta ugyanaz lett a próbasorsoláson, mint az igazin.
roby122
Entrenador del Barça

2016.03.18. 17:44:23

Perez biztos megbeszélte Zambrotta.val, hogy szúrjon már ki a Barcaval...
Szerintem sincs semmi bunda. Atleticot meg 2 meccen simán kell verni. Gólt szerezni meg úgysem fognak ellenünk, Griezmannak mindig nulla a teljesítménye mikor ellenünk játszik.

Én azt sem tartom kizártnak, hogy a Wolfsburg megvicceli a Realt.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.18. 17:40:21

akkor mégis mire gondoltál azzal, hogy ha más lett volna a sorsolás eredménye?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.03.18. 17:06:35

sztem az EL-t ne keverjük a BL-lel. Az EL tényleg a kutyát nem érdekli. Ott még lehet jól is jön egy-egy nagy negyeddöntő vagy elődöntő mert legalább akkor azt az 1 meccset a négyből (kettőből) megnézi "5 embernél több". Az EL-ben nincs pénz, úgyh ott nem tippelgetnék h hogyan megy a sorsolás. De amit a BL-ben tolnak az több mint feltűnő.... És tényleg ha csak azt nézzük h mik derültek ki most a VB rendezésekkel kapcsolatban (és feltételezzük h a 10%-át sem ismerjük a csalásoknak/hazugságoknak) akkor nem nagy bátorság kijelenteni h itt is jóeséllyel megy a sumákolás. Amiben nagy pénz van akörült megjelennek az érdekcsoportok és a manipuláció is
Capon
Llegenda del Barça

2016.03.18. 16:48:30

visca el barca írta:
Capon írta:Nem érzek összeesküvést. Ha más lett volna a sorsolás eredménye akkor most nem mi hanem a másik 7 csapat szurkolói közül kiáltana most valamelyik bundát.
Csak egy párosítás jött össze abból amit szerettem volna a PSG-City.
Évek óta rendre minden fronton verjük az Atléticot ezért bizakodó vagyok, meg tegnap óta sem változott a véleményem, ha akarunk valamit, akkor úgy is mindenkit meg kell tudnunk verni, tök mindegy hogy most vagy a következő körbe kapjuk-e meg.
áruld már el nekem, abban mi lenne a bunda ha hosszú évek után EGYSZER kapnánk egy aránylag könnyű ellenfelet?
Hmm??
Nem fogsz szavakat a számba adni.
:wink:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.18. 16:05:21

Capon írta:Nem érzek összeesküvést. Ha más lett volna a sorsolás eredménye akkor most nem mi hanem a másik 7 csapat szurkolói közül kiáltana most valamelyik bundát.
Évek óta rendre minden fronton verjük az Atléticot ezért bizakodó vagyok, meg tegnap óta sem változott a véleményem, ha akarunk valamit, akkor úgy is mindenkit meg kell tudnunk verni, tök mindegy hogy most vagy a következő körbe kapjuk-e meg.
áruld már el nekem, abban mi lenne a bunda ha hosszú évek után EGYSZER kapnánk egy aránylag könnyű ellenfelet?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2016.03.18. 15:13:01

Nem érzek összeesküvést. Ha más lett volna a sorsolás eredménye akkor most nem mi hanem a másik 7 csapat szurkolói közül kiáltana most valamelyik bundát.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.18. 15:11:23

Bilbao-Atletico döntőnél akkor még nem szóltak kit kell húzni. :D Mindenre lehet hozni egy példát hogy na ezért lett összesorsolva. Szimpla spekuláció.
Sok a spanyol csapat, matematikailag is nagyobb az esély rá, hogy összekerülnek, nem ördögi ez.
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.03.18. 15:01:04

Biztos az is véletlen, hogy Pool-Dortmund lesz, meg ez a tendencia, hogy ha két klub között nagy játékos váltott vagy edző akkor összekerülnek. Egyszerű, egy ilyen meccsen akkora a hype, hogy többet hoz. Viszont itt nem volt biztos, hogy mindkét csapat továbbjutna.

Vagy ez a sorsolás is jó példa arra, hogy a sok spanyol klubbot összeengedik, hogy a végén ne csak ők maradjanak mert az kevesebb embert érdekelne.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.18. 14:55:47

visca el barca írta:mondjuk ha vmi europai bíróság 240 oldalon bizonyítaná, hogy csalnak a sorsoláson, Te még akkor is beírnád, hogy "azért várjuk még meg a legfelsőbb bíróság ítéletét" :lol:

amúgy meg rajtad kívül mindenkinek láthatóan szabja a csőrét, hogy ez nulla fhos reált tolják amíg nem szégyen. gondolom te inkább örülsz neki, mondván így legalább több spanyol lesz a 4 között :lol:

na mind1, hagyjuk, jelen idegállapotomban, nem Te vagy a megfelelő beszélgetőpartner...
Ártatlanság vélelme. :D

Hát mondjuk szurkolni soha nem szoktam nekik, de sokkal inkább ők mint egy német csapat. És igen, mert akkor több spanyol csapat van ott a végén, ahogy egy Villarreal, Bilbao stb esetében is ugyanígy gondolom.

És örülök, hogy ledegradálsz, hogy neked nem vagyok megfelelő beszélgetőpartner. :D Kár hogy nem szállsz le a földi halandók közé és kár hogy teszed a kétes kijelentéseket.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.18. 14:48:31

mondjuk ha vmi europai bíróság 240 oldalon bizonyítaná, hogy csalnak a sorsoláson, Te még akkor is beírnád, hogy "azért várjuk még meg a legfelsőbb bíróság ítéletét" :lol:

amúgy meg rajtad kívül mindenkinek láthatóan szabja a csőrét, hogy ez nulla fhos reált tolják amíg nem szégyen. gondolom te inkább örülsz neki, mondván így legalább több spanyol lesz a 4 között :lol:

na mind1, hagyjuk, jelen idegállapotomban, nem Te vagy a megfelelő beszélgetőpartner...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.18. 14:43:06

visca el barca írta:
igen, csak mondjuk a csalózásnak van némi alapja. de veled erről nem lehet érdemben vitázni, úgyhogy inkább hagyjuk
Mert te azt mondod hogy van alapja akkor van. :D Erről így tényleg nem lehet vitázni. Tudom Fifa ügy, botrányok, sőt lehet a világot is az Illuminati irányítja. :D Gondolom jön a naivitás azt gondolni hogy nem.

Beírsz olyat hogy xy mit gondol és általánosítasz, ráadásul elfogult szurkolói véleményekből. Kit érdekel mit ír Józsi bácsi, az a lényeg ami van, plusz ha már ennyire nézzük ki mit mond, akkor olyat nézzünk akinek hitele van, valamit letett ebben a sportban, vagy nevesebb újságíró. Többet foglalkoztok a Reallal mint saját magunkkal....
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.03.18. 14:38:57

Jóhogy nemrég ismerték el a Fifa-nál, hogy a vb helyszín választás kenőpénzek alapján történt. Majd pont egy ilyen sorsolás lenne szabályos. Nem RM mellett csalnak vagy a Barca ellen, hanem amellett,hogy a végére a legnagyobbak maradjanak. Csak míg a Barca biztos egyArsenal ellen addig a RM biztos egy Roma vagy egy wolfsburg mellett,
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.18. 14:30:53

Bob_Marley írta:
S.Agüero írta:
Bob, most nem a szakértőkről van szó, hanem a mezei Real-szurkolókról, ugyanolyanokról, mint mi, csak mi ugye a Barcának szurkolunk.
Tehát akkor elképzelhetően nem túl objektív vélemény, s innentől kezdve nem igazán releváns. Mi meg éppen most csalózunk, ami szintén egy nevetséges kijelentés, csupán feltételezéseken alapszik.
igen, csak mondjuk a csalózásnak van némi alapja. de veled erről nem lehet érdemben vitázni, úgyhogy inkább hagyjuk
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.18. 14:28:20

S.Agüero írta:
Bob, most nem a szakértőkről van szó, hanem a mezei Real-szurkolókról, ugyanolyanokról, mint mi, csak mi ugye a Barcának szurkolunk.
Tehát akkor elképzelhetően nem túl objektív vélemény, s innentől kezdve nem igazán releváns. Mi meg éppen most csalózunk, ami szintén egy nevetséges kijelentés, csupán feltételezéseken alapszik.
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.03.18. 14:24:16

Szerintem inkább arról van szó, hogy a Barca/Bayern/RM 3asnak ott kell lennie a végén mert messze a legtöbbet hozzák pénzügyileg. Erre megy ki a sorsolás. Ha meg összerakod a RM-t egy Atmával akkor nagy esélyel nincs ott a RM. Ahogy ugyanúgy hülyék lennének már összeengedni a nagyokat.
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.03.18. 14:19:06

recrea írta:Ez a csalás is baromság, nem látok olyan okot, h a Realt vagy Bayernt tolják, minket meg nem, semmi logikus érv nincs emellett. Mégha 3 BL-t nyertünk volna egymás után....Annyi lehet max, h a nagyobbnak mondott csapatokat bent akarják tartani.

Valaki írta, nagyon egyetértek vele, nem most fogunk kiesni, nem ez az Atma fog minket kiejteni, ebben biztos vagyok, nagyon érzem, szóval mindenki megnyugodhat :D

Valljuk be, szívünk legmélyén jobb, h nem a Bayernt vagy a Realt kaptuk. A Juventus meg bizonyította, h itt bizony nincs papírforma.
Csalás szerintem sincs. Viszont az Atma volt a legrosszabb, akit kaphattunk.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
MichaaBee
Llegenda del Barça

2016.03.18. 14:17:36

Engedjétek már el a Realt, legalább lesz lehetőségünk helyre rakni őket a BL-ben is. :D

Az Atléticónak egyébként nem kifejezetten örülök, de még így is sokkal jobb, mintha a Bayernt kaptuk volna. Két meccsen illene kiütni a matracosokat, arról nem is beszélve, hogy a bajnokságban a Clásicót leszámítva nem is nagyon lesz kiélezett meccs már. 8 ponttal vezetünk, 2-3 botlás is belefér, ráadásul a közvetlen riválisunk a lehető legerősebb ellenfelet kapta a BL-ben. :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League #1 - 2013
EuroBarca Keeper League #1 - 2025 & #2 - 2014, 2018, 2020, 2023, 2024
recrea
Llegenda del Barça

2016.03.18. 14:15:38

Ez a csalás is baromság, nem látok olyan okot, h a Realt vagy Bayernt tolják, minket meg nem, semmi logikus érv nincs emellett. Mégha 3 BL-t nyertünk volna egymás után....Annyi lehet max, h a nagyobbnak mondott csapatokat bent akarják tartani.

Valaki írta, nagyon egyetértek vele, nem most fogunk kiesni, nem ez az Atma fog minket kiejteni, ebben biztos vagyok, nagyon érzem, szóval mindenki megnyugodhat :D

Valljuk be, szívünk legmélyén jobb, h nem a Bayernt vagy a Realt kaptuk. A Juventus meg bizonyította, h itt bizony nincs papírforma.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.18. 14:13:12

Yokozuna írta:Kéne egy idény, mikor a Barca ott játszik. Mindjárt érdekesebb lenne.
én inkább kihagynám :mrgreen:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.18. 13:59:18

Braga vs. Shakhtar
Villarreal vs. Sparta
Athletic vs. Sevilla
Dortmund vs. Liverpool

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.03.18. 13:48:27

otthon kellene legalább egy 2 gólos előny, hogy kicsit letörjünk a Calderon nagy lelkesedéséből a visszavágóra. első meccstől függ a dolog, ha ott nem csesszük el, akkor nem halálos ez a sorsolás. nagyon jó csapat az Atleti, de szerintem már vagyunk annyira stabilak, hogy a calderoni pokol ne jelentsen akkora előnyt nekik, mint régebben.

Real meg Bayern nagyon idegesítő, de hátha megcibálja legalább előbbit a Wolsburg. PSG-City meg...remélem mindkettő veszít :D
Válasz küldése